Kivi yiyorum gece yatmadanO tatlılar olmasaymis daha iyiymiş ama olsun, canin sagolsun, afiyet olsun
hiç meyve ve sebze yokpişmaniye inşallah çok değildir
Ömrüm sağol sizden öyrenirem dadlılığı(tatlılığı). Hemişe gülesen canım. He heyatım yoxlamadığımız bir o qalıb.Ayy canim ćok tatlisin nusabecimmmçok güldüm gercekten kilo vermek icin bi o kaldi denemedigimiz dimii
Hayırlı olsun canım hediyeler süper masaallah yavruma çok tatlı çıkmış resimde Abbacık mis yerim onun ağzınıSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür kuzuma kavuştum
Cimcimede ablasına kavuştuğu için çok çok mutlu oldu hatta dibinden ayrılmadı
Havaalanında gözler hep benim küçük kuzunun üzerindeydi
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedibizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406487
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406488
işte bu kuzunun oyuncağıhem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim
Eki Görüntüle 1406489
Buda kızımın bana aldığı süpriz hediyeTamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Artık devamlı bunu takarım
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordumtabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış
Hayırlı olsun canım hediyeler süper masaallah yavruma çok tatlı çıkmış resimde Abbacık mis yerim onun ağzını
cantayi Güle güle kullan canım
Hadi canim gozunuz aydin kavustun buyuk cadina hediyeleri dusunmesi de buyuk incelik dogrusu ama babaya birsey almamis miSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedibizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406487
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406488
işte bu kuzunun oyuncağıhem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim
Eki Görüntüle 1406489
Buda kızımın bana aldığı süpriz hediyeTamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordumtabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Banum canım gözün aydın qovuşmusan balaşkaya. Evinize xoş gelmiş qızın. Balaca balaşka da gözel imiş ha. Güle-güle istifade edin hediyelerinizi çoooooooox qeşengdirler bizlerde can sağlığıynan deyerler teze alınan bir şeye. Bilirsen menim de özümden 8 yaş balaca bacım var idi. Tabii o vaxtlar men de o derecede başa düşmürdüm bacının nece gözel bir varlıq olduğunu. İnanırsan o qıza göz verirdim işıq vermirdim hemişe incidirdim yazıq qızı. Tebii indi burnumun ucu göyneyir onun üçün. İnşallah o da sevecek bacısını. E indi onun o vaxtıdır bir az da hele getdiyi yerin havası başında.Sağ olasın canım valla can çıkar huy cıkmaz hesabı bizimkinide böyle idare etmeye çalışacağım artık
Ufaklık dibinden ayrılmak istemiyor hatun desen biraz evvel daraldı sanırım başladı bağırmaya git başımdan diyebir iki gün iyi geçinirler diyordum ama büyük sıkıntılı öbürüde hala bu gece seninle yatmak istiyorum diyor fırça yediği halde
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406487
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406488
Eki Görüntüle 1406489
Xabahınız xeyirmenim gözelden de gözel baldan da dadlı bacışkalarım. Hamınıza ürekden sevgi dolu salamlar.
amin işallah tatlımAynen canım bizim kilolar yakın napcaz valla suan aklıma en düzgün olarak spor geliyor 1 saat bisiklete binicem artık her gün olcumlerimide yaptım 15 günlük spor kampina sokuyorum kendimi
Başara biliriz biz istediğimiz kiloya gelebiliriz Azmedicez ve olucak inş.
ilk önce o 69 kiloyu gorucez
vallahi iki çocuklu anne olarak çalışan kadının işi çok zor ben çok iyi bilirim hatta çokta şikayetciyim. keşke evde oturabilsek çocuklara vaktimiz kalsa ama hayat şartları napalım çalışmak zorundayızgünaydın kızlar
yine geldim okula çok şükür tek gelmedim yolu kaza yapan arkadaş ve onun okuluna 1 öğretmen atanmış üçümüz geldik tabii benim arabayla.onların köyü benim köyden 20 km daha uzak.benden sonra arabayı kaza yapan arkadaşa verdim inşallah sağ sağlim gitmişerdir sonuçta hala ben bile sabah arabayı sürerken yanımda kasılıyodu kızcağız.inşallah benim araba da pert olmaz :)o zaman belki merkeze alırlar bizi :) şaka bir yana Allah kaza bela vermesin kimseye.kaza da yapsak mecburen bu yolu gelmek zorundayız maalesef milli eğitim eşleri birleştirmiyo böyle saçma bir bakanlık işte.sonrada öğretmenden verim bekliyo.şu vicdan meselesi olmasa zaten kimse görevini hakkıyla yapmaz.
neyse sabah kalktığımı kızım hissetmiş olacak kki anne diye kalktı elimden tutup oturma odasına getirdi hemen sütünü hazırlayıp tv yi açtım eşime söyleyip sessizce çıktım evden.15 gün birlikteliğimizin sonucu yine ayrılık oldu maalesef.keşke eşim ii bir maaş alsaydı da evde kızımla olsaydım onun için ev hanımlarını kıskanıyorum
selincim çok enerjiksin maşallah banada yansıdıGünaydın tatlışlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?