Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben 6. takım arkadaşlarım ve kaptanım banum swetimle konuştum moni minde kabul ederse izniyule 1 ay aranızda misafirlik etmek istiyorum. menulerimi bugunden itibaren düzenli yazacağım eleştirmenizi istiyorum. motivasyonum çok düştü 3 aydır kilo veremeiyorum umarım sizler bana iyi geleceksiniz. hem tanışır hemde motive oluruz cuma günü sizin listenizde olmak istiyorum 1 ay boyunca kabul edermisiniz monim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir hafta diliyorum

Bu sabah yine 06:30da uyandım ama maalesef baş ağrısıyla sanırım dün çok fazla kastım kendimi ay nasıl gelicek, sağ sağlim gelecekmi falan diye sonrada tabi rahatlayınca baş ağrısı yaptı ama şükür şu anda çok çok iyiyim

Kahvaltımı ettim hatta ufak kuzumda etti kahvaltısını benden sonra
Biraz yediklerimi hazmedeyimde hemen Lesliemi yapacağım sonrada duşumu alıp doğru anama atarım kendimi
Malum akşam yemeğinde orada olacağız ama öğlende bir araya geliriz diye anlaştık hem kahve içeriz hemde Anneme yardımcı oluruz kadıncağıza

Hadi canim gozunuz aydin kavustun buyuk cadina hediyeleri dusunmesi de buyuk incelik dogrusu ama babaya birsey almamis mi

Almazmı Babası giderken bana Manchester United şapkası al diye sipariş vermişti ve Eniştesi sağ olsun bir şapkayla olmaz diyip birde Takımın orginal formasıyla şalınıda almış yollamış eşim bayıldı tabi hatta çocuk gibi hemen üzerine giydi ve resmini çekip ablasına attı teşekkür ederek

Aslında çok seviyor ama işte ikiside inat Ufaklık ille benim dediğim olacak diyor büyükte sen ufaksın konuşmaya hakkın yok diyor Dünden beri ufaklık ablasına sırnaşıp duruyor özledim seni diyip diyip öpüyor ama bu seferde ablası daralıyor
Bende kızkardeşimle aramızda 1 yaş olduğu halde çok kapışırdım hatta ben evleneceğim zaman bile kızkardeşim ulen evlen ararsam seni ne olayım derdi hatta ohhh senden kurtuluyorum bile dedi cadı
Tabi ben ucağa binip Türkiyeye gelince o nasıl sıkıntı yaptıysa kendine içtin içe resmen fenalık geçirmiş ve Almanyada hastanelik olmuş benim haberim olmadığı halde o günlerde içimde devamlı bır sıkıntı vardı hatta bir gün durduk yere içim acıyor hesabı ağlamaya başlamıştım ve kesinlikle kötü birşey oldu diye tutturmuştum ( meğer o zamanlar eşimin haberi varmış da bana söylememiş sonra tabi ben çok ağlayınca söylemek zorunda kaldı kardeşin hastanelik oldu diye ) Eşşek hem benle zıtlaşırdı hemde ben Nikah hazırlıklları için onlardan 3 hafta erken Türkiyeye gelince fenalaşmış

Oda İstanbula evlendi ve inan o günden sonra hiç kapışmadık desem yeridir ve hep diyorum iyiki varmış kardeşim diye çünkü insanın arada telefonlada olsa güvenip dertleşebileceği onu anlayan birinin olması çok güzel bir duygu İnşallah benim kızlarda biraz daha büyüdüklerinde çok çok güzel anlaşacaklar ona inanıyorum ama şu an biri ergen diğeride bacak kadar boyuna rağmen bende büyüdüm diye tutturunca zıtlık oluyor ister istemez Büyük kız bazen kardeşi için; BU anakarnında ergenliğe giripde doğmuş sanki diyor ama hakikaten benim cimcimede yaşından büyük davranıyor

Xabahınız xeyir menim gözelden de gözel baldan da dadlı bacışkalarım. Hamınıza ürekden sevgi dolu salamlar.

Sanada Hayırlı sabahlar canım

Banumm canimm gözün aydin bebeğim kuzuna kavustun burnunda tütüyodu oda nasil özlemiştir sizleri bu arasa hediyeler müthiş küçük kuzunun oyuncağına göz koydum

Sorma o oyuncağa bende bayıldım
En üstteki düğmesine basınca ingilizce; dizlerimi hissetmiyorummmmmmm diye bağırıyor ikinciye basıncada parkeye koyduğunda titreye titreye kendi etrafında dönüyor
Dün kuzu ona sarılarak uyumuş

Canım inşallah ataman olurda en azından yoldan kurtulursun
Rabbim gönlünden geçenlerin çok daha fazlasınıda sana nasip eder inşallah....Aminnnn

Kabul etmek ne demek çok isterizzzzzzzzzzzzzz
Sen bir aylığına diye gel nasılsa biz seni kaptıkmı bırakmayız adaşım kusura bakmasın artık

sağol cecom hepiniz çok kibarsınız. herşey biyana birbirimize iyi gelir umudundayım. gözün aydın kuzunda gelmiş.okul telaşımız başladı bende sabah cocukları okula hazırlarken baya koşuşturdum çaptan düşmüşüm 3 haftada.
bakıyorumda süpüre süpüre alıntılamışsın mesajları bravoo

Gülşencim heyatım müellimelik müqeddes mesleklerden biridir bizim gül balalarımızın ikinci terbiye edenleri de sizsiniz. Allah ürəyinə göre versin inşallah Rebbim bütün maşın sürenleri qezadan-beladan qorusun inşallah. Ömrüm inan ki evde olsan o iş üçün burnunun ucu göyneyer nece ki men hemişe kaş ki men de işleye bilseydim deye düşünürem. Tebii bu menim fikrimdir. Sonunda her şeyi o balaca balaşka üçün edirsen.

Banum ömrüm salam. Sen hele menim balacamın inadın göresen 1.3 aylıqdır amma inadı özünden böyükdür. Başıma oyun açır mütleq öz istediyini eletdirir. Tebii men de onun bütün şıltaqlığına qatlanıram. E 6 il hesretin çekmişem. İnanırsan o bacımı ne derecede incidirdimse bir defe atam esebleşib mene dedi ki az incid o qızı öz övladın olanda göreceksen nece şirindir bir kelme de deye bilmeyeceksen. İndi görürem ki atam nece düz deyirmiş. İndi onu incitdiyim üçün çox peşmanam. İki bacım var ikisinin de sesini eşidende özümü ağlamamaq üçün gücnen saxlayıram. Çox sevirem onları çox. Çox düz demisen ki insanın güvenib derdleşe bileceyi birinin olması çox gözel bir duyğudur. Allah bütün bacısı qardaşları olanları bir-birlerine mehriban etsin. AMİN.

selam millet
öğle arasındayım türk kahvemi içtim şimdi de portakal ve elma yiyeceğim bakalım bir süre öğleyi meyveyle geçiştirip eve gittiğimde 4 gibi yemek yemeyi düşünüyorum.aslında 10 gibi uyusam çok güzel olur 4 de yediğim son öğün olur ama 12-1 gibi yattığım için acıkıyorum ve tekrar ara yapmak zorunda kalıyorum
bu hafta 1.5 kilo hedef koymuştum kendime ama sanki olmayacak tartıya çıkmaktan korkuyorum düzenli sporumu yapıyorum hergün en az 40 dk görüyorsunuz 1200 ün üstüne de bu hafta çıkmıcam artık daha veremezsem yuh bana bakalım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

kendi çocukluğuma döndüm Ablamda aynı öyle yapardı şimdi gelsene diyip duruyor

Ozaman hoş geldin takımımıza canım
güzel sonuçlarını bekliyoruz

Selam fıstıklaaaarrrr bugünkü sporumu yazim

Leslie 1 mil 15 dk
150 squat tek seferde
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 yarım şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
süpersin canım bende akşam yapıyorum sporumu mecburen ama diyorum ki acaba öğle aralarında leslie yapsammı sonuçta okulda yalnızım ve leslie hiç terletmiyo 2 mil yapabilirim.30 dk sürer kalan zamanda da dinlenirim.
şu sıralar eşime gıcık olmaya başladım yine spor yaptığımı bildiği için sık sık soruyo kaç gr gitti diye
ama bugün mesela bi kumaş pantolonum vardı 68 ken falan oluyodu onu zorlanmadan giydim ve bacak kızmı hafif de bol geldi galiba spor gerçekten sıkılaştırıyo acaba aynada her ay fotomu çeksem farkı görmek için belki motive edici olur.
sen ne güzel 70 lerden 50 lere indin darısı bana inşallah.yaza kuzenin düğünü var nişan elbisemi giycem inşallah o zaman 54 tüm ama 4 aylık hamileykende 60 tım olmuştu elbise bakalım milleti şaşırtacağım o elbiseli halimin fotosunu koyayım.

Ben leslie yi ilk defa denedim 1 mil isinma olarak güzel oldu bence ögle arasi yap ne kadar haraket o kadar iyi canim ama devamlilik daha önemli tabi jillian a devam ediyo msngülşencim ben 2 levelin son günü birakmak zorunda kaldim dikkatli yap bileğimi incityim ve 4 gün falan sürdü bakalm simdilik bu yazdklarimla devam edicem ama p90x düşünüyorum :)) sen bu gidişle tas gibi olcaksn zayflarken ve esin gözünü alamicak senden buna eminim

Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Çok üzüldüm.Rabbim evlatlarımzla sınamasın, Allahım önce anne babasına ve tüm sevenlerine bolca sabırlar ihsan etsin

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin amiiinnn

Ah balam. Çox üzüldüm yazıq başınız sag olsun zaten mekanı cennetdir. Allah ana-atasına sebr versin. Rebbim heç kesi bele bir imtahana çekmesin. Men çox itirmişem ezizlerimi Allahım bir daha göstermesin. Ahhhhhhhh yene keçirtdiyim o ağır günler düşdü yadıma.

Allah rahmet eylesin canım ; (

[QUOTcanım hergün kılan :yapıyorum , memberbü ha599965"]Ben leslie yi ilk defasakatlandı mil isinma olarak güzel oldu bence ögle arasi yap ne kadar haraket o kadar iyi canim ama devamlilik daha önemli tabi jillian a devam ediyo msngülşencim ben 2 levelin son günü birakmak zorunda kaldim dikkatli yap bileğimi incityim ve 4 gün falan sürdü bakalm simdilik bu yazdklarimla devam edicem ama p90x düşünüyorum :)) sen bu gidişle tas gibi olcaksn zayflarken ve esin gözünü alamicak senden buna eminim [/QUOTE]
Evet canim her gun jilian yapiyorum level 2 bu hafta bitiyor bende sol elimden sakatlandim gecer diye bekledim ana bir hafta oldu gecnedi doktora gitsem mi bilmiyorum

Mekanı ="melekkiz_,inşallah canım Allah kalanlsra0sabır member: 623705"]Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Çok üzüldüm.Rabbim evlatlarımzla sınamasın, Allahım önce anne babasına ve tüm sevenlerine bolca sabırlar ihsan etsin [/QUOTE]
Mekani cennet olur insallah canim Allah kalanlara sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…