- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Canım menün coooooook güzel. Elbisen tek kelimeyle superrrrrrr inşallah giyersin. Resimdeki haline de bayıldım.Kızlar yaza bü elbiseye gireceğim inşallah dua edin
menumu de yazayım
sabah
biraz peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
TürkkKahvesi
öğle
1 portakal
1 elma
akşam
1 kase yoğurt
1 kase cacık
25 dk jilian
15 dk Leslie
2 lt su
Tesekkurler canım o hale geleceğim insallah[/QUOTE]Teşekkürler ratayev, post: 39334831, member: 653773"]Canım menün coooooook güzel. Elbisen tek kelimeyle superrrrrrr inşallah giyersin. Resimdeki haline de bayıldım.
Tatlım switimin bir itirazı yoksa biz seve seve seni misafir ederizkızlar ben 6. takım arkadaşlarım ve kaptanım banum swetimle konuştum moni minde kabul ederse izniyule 1 ay aranızda misafirlik etmek istiyorum. menulerimi bugunden itibaren düzenli yazacağım eleştirmenizi istiyorum. motivasyonum çok düştü 3 aydır kilo veremeiyorum umarım sizler bana iyi geleceksiniz. hem tanışır hemde motive oluruz cuma günü sizin listenizde olmak istiyorum 1 ay boyunca kabul edermisiniz monim
Allah ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun rabbim kimseye taşıyamayacağı yük yüklemesin aminn..Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Çok üzüldüm.Rabbim evlatlarımzla sınamasın, Allahım önce anne babasına ve tüm sevenlerine bolca sabırlar ihsan etsin
Canım benimAh balam. Çox üzüldüm yazıq başınız sag olsun zaten mekanı cennetdir. Allah ana-atasına sebr versin. Rebbim heç kesi bele bir imtahana çekmesin. Men çox itirmişem ezizlerimi Allahım bir daha göstermesin. Ahhhhhhhh yene keçirtdiyim o ağır günler düşdü yadıma.
Tercüme edebilsem yani ne yediğini anlayabilsem iyimi kötümü yorum yapıcamda anlamadımMenyum
Seher: 1 eded qoğal. 1 fincan çay 1 qend.
Ara: 1 ovuc fındıq badam püste qarışıq.
Nahar: kahı pamidor turp soğan zeytun yağı alma sirkesinden olan salat 1 dilim çörek.
Ara: 2 eded xlebçı
Axşam: 1 eded katlet 1 kartof
1 litr su.
Sinema severse sinemaya götürebilirsin aşk sana benzer eKızlar sevgililer gününü uzun süredir kutlamiyorduk neler yapabilirim eşime surpriz sizce önerilerinizi bekliyorum
Gayet guzel canım sen bü işi biliyorsun hatırladığım kadariyla boyun uzundu ve kilon 75 miydi bence gayet iyi ama tabii önemli olan kendini hangi kiloda iyi hissttigin[/QUOTE][QUOTEgüzel usum_yh, post: 39313682, member: 535945"]Menüm
Kahvaltı
2 fincan çay
1 Kıymalı börek
1 peynirli börek
Ara
1 kuru yeşil çay
6 fındık
0.5 ceviz
1 kuru üzüm
Akşam
100g istavrit ızgara
Salata
60gr kepekli ekmek
2 kibrit kutusu tahin helva
Ara 1 fincan ada çayı
5 fındık
1 tk kuru üzüm
3 badem
Gözün aydın cn,mSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür kuzuma kavuştum
Cimcimede ablasına kavuştuğu için çok çok mutlu oldu hatta dibinden ayrılmadı
Havaalanında gözler hep benim küçük kuzunun üzerindeydi
Bir ara hatta yanına bir pilot gelip bunu benim içinmi yaptın yoksa dedibizimkide tabi gülümseyerek yok abbacığıma yaptık dedi
İşte o anki hali
Eki Görüntüle 1406487
Oyuncağına bayıldı cadı
Eki Görüntüle 1406488
işte bu kuzunun oyuncağıhem konuşuyor hem titriyor ufaklık bayıldı ben bile çok beğendim
Eki Görüntüle 1406489
Buda kızımın bana aldığı süpriz hediyeTamda benim beğendiğim tarzda seçmiş kuzum
Artık devamlı bunu takarım
Allah biliyor ya o yokken Annemle pazara cıktığımızda da hep gözüm çantalardaydı benim en sevdiğim çantanın fermuarı iyice gitti birde artık yeni birşey alayım diye düşünüyordumtabiki siyahda her şeye uyar diye favorimdi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış
Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Çok üzüldüm.Rabbim evlatlarımzla sınamasın, Allahım önce anne babasına ve tüm sevenlerine bolca sabırlar ihsan etsin
sağol cecom hepiniz çok kibarsınız. herşey biyana birbirimize iyi gelir umudundayım. gözün aydın kuzunda gelmiş.okul telaşımız başladı bende sabah cocukları okula hazırlarken baya koşuşturdum çaptan düşmüşüm 3 haftada.
bakıyorumda süpüre süpüre alıntılamışsın mesajları bravoo
Banum ömrüm salam. Sen hele menim balacamın inadın göresen 1.3 aylıqdır amma inadı özünden böyükdür. Başıma oyun açır mütleq öz istediyini eletdirir. Tebii men de onun bütün şıltaqlığına qatlanıram. E 6 il hesretin çekmişem. İnanırsan o bacımı ne derecede incidirdimse bir defe atam esebleşib mene dedi ki az incid o qızı öz övladın olanda göreceksen nece şirindir bir kelme de deye bilmeyeceksen. İndi görürem ki atam nece düz deyirmiş. İndi onu incitdiyim üçün çox peşmanam. İki bacım var ikisinin de sesini eşidende özümü ağlamamaq üçün gücnen saxlayıram. Çox sevirem onları çox. Çox düz demisen ki insanın güvenib derdleşe bileceyi birinin olması çox gözel bir duyğudur. Allah bütün bacısı qardaşları olanları bir-birlerine mehriban etsin. AMİN.
selam millet
öğle arasındayım türk kahvemi içtim şimdi de portakal ve elma yiyeceğim bakalım bir süre öğleyi meyveyle geçiştirip eve gittiğimde 4 gibi yemek yemeyi düşünüyorum.aslında 10 gibi uyusam çok güzel olur 4 de yediğim son öğün olur ama 12-1 gibi yattığım için acıkıyorum ve tekrar ara yapmak zorunda kalıyorum
bu hafta 1.5 kilo hedef koymuştum kendime ama sanki olmayacak tartıya çıkmaktan korkuyorum düzenli sporumu yapıyorum hergün en az 40 dk görüyorsunuz 1200 ün üstüne de bu hafta çıkmıcam artık daha veremezsem yuh bana bakalım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Selam fıstıklaaaarrrrbugünkü sporumu yazim
Leslie 1 mil 15 dk
150 squat tek seferde
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 yarım şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
Sabah
160 calori dankek
Ara
1 litre su
1 dilim greyfurt
Öğlen
1.5 yumurta haşlama
1 k.k peynir
5 tane zeytin
1 çay kaşığı acuka
1 dilim ekmek
Ara
45 dk eliptik bisiklet
yarım litre 0.5 su
Kızlar bugün büyük bir acıyla uyandık.Eşimin yengesinin yeğeni elim bir kazada vefat etmiş.Arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken tırdan düşen kalasın altında kalmış.Yoğun bakım ameliyat derken bir gün sonra ruhunu teslim etmiş : (
Kızlar yaza bü elbiseye gireceğim inşallah dua edin
menumu de yazayım
sabah
biraz peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
TürkkKahvesi
öğle
1 portakal
1 elma
akşam
1 kase yoğurt
1 kase cacık
25 dk jilian
15 dk Leslie
2 lt su
Menyum
Seher: 1 eded qoğal. 1 fincan çay 1 qend.
Ara: 1 ovuc fındıq badam püste qarışıq.
Nahar: kahı pamidor turp soğan zeytun yağı alma sirkesinden olan salat 1 dilim çörek.
Ara: 2 eded xlebçı
Axşam: 1 eded katlet 1 kartof
1 litr su.
Kizlar iyi aksamlar
bugunki menumle bismillah diyorum
sabah maydonozlu limonlu kür
kahvalti 1 muz elma tarcinli
13.00 de salata 1 kase merximek corbasi 4 ceviz ici
18.00 de limon isoanak kuzukukalagi detoks icecegi
yarim kase mercimek corba avuc ici kadar firinda hamsi
spor yok bir kac arkadas aksam gezmesine kacicaz kafeye hasret gidericez cocuksuz
Kızlar sevgililer gününü uzun süredir kutlamiyorduk neler yapabilirim eşime surpriz sizce önerilerinizi bekliyorum
Menum
kahvalti
fincan tarçınlı yeşil çay
20 gr light beyaz peynir
2 yumurta haşlama
2 zeytin
6fındık, 3 badm 1yk kuru üzüm
Ara
Sekersiz Türk Kahvesi
öğle
1. kepçe mercimek çorbası
20 g kepekli ekmek
20 g fırında tavuk
ara 10 g kitkat
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
50 gr kepekli ekmek
4 yk ciğer kavurma
salata
Ar şekersiz turk kahvesi
10 gr çikolata
Aslında ben sguat programına başladım 1 hft da yptm 100 e geldim m3kik çektim vs ama dizimde menisküs yirtigi çıktı o yüzden kaldı bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?