Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geceniz xeyir Ayşe xanım. 1). Qoğalı men de sizin dile tercüme ede bilmirem amma bir növü börek kimi bir şey amma börek deyil.2). Fındıq-(fındık)-badam-( badem)-püste- (yer fıstığı-hani baklavanızda kullanıyorsunuz ya yeşil olan). 3). Kahı-(marul)-pamidor-(domates)-turp ele sizde de turpdur-soğanı da anlamışsınızdır-zeytun yağı-(zeytin yağı)-alma sirkesi-(elma sirkesi). 1 dilim çörek-(1 dilim ekmek) 4). Xlebçı rus sözüdür diyetde rahatlıkla kullanıla bilen bir yiyecek.5). 1 eded katlet-(1 adet köfte)-kartof-(patates).

Senin menü o zaman tahminimden de güzelmiş Püste bizim Çam fıstığı dediğimiz yani

Çox sağol Banum maşallah günün olsun men seni görmemişem amma bilirem ki üreyi bele gözel olanın üzü de gözeldir üreyinin gözelliyi üzüne vurmuşdur. İnşallah hamımızın bextini gözel etsin. Ömrüm dediklerine mütleq emel edceyem. Yediklerimi bundan sonra sizin dilde yazacağam. Tebii başa düşdüklerimi. bir de ki şekil qoyduq da adı deyişmeyi bacarmadım. Yediklerimde sehvimi dediyinize çox sevindim neyi sehv etsem hemişe deyin.

Selamm kızlar bugün alışveriş yaptm veeee 26 beden pantolon aldim 28 beden denedim ve olmadi bu bol geldi demek cookk keyiff verici

Süpersin canım yaaa
Darısı bizlerinde başına ... Aminnnnnnn

Canım benim profilime girersen fotograf albümü var oradan resimlerimi görebilirsin
Dilediğin gibi yaz yediklerini takıldığımız yerde zaten sana sorarız

Kim ne kadar kilo verdi hanımlar?

Aramıza hoşgeldin
Ben takımın en ağır topuyum en yavaş kilo verenide benim ama sindire sindire gidiyor şükür
6 ayda 12 kg ancak verdim ( spor yapmadan, pko ve insülin direnci olduğu halde ama yarından itibaren bende spora başlıyorum önceden hep çok az birşeyler yapıyordum ama artık düzenli olarak yapılacak o spor )

Ohhhh süper yapmışsın Ayşem valla
Ne güzel tam Diyetkardeşliği oldu seninki

Anaamm sporada başlıyorlar benimki kesinlikle kıvırma şansım kalmadı o zaman havalar biraz düzelincede ( tabi o ara biraz daha vermiş olurum inşallah ) oturup kahvemizi içeriz belki ıspartakulede bize katılır kim bilir

Yordum seni canımcım uğraşmışsın tek tek yazmışsındiyete uygun beslenmişsin çok güzel
Yavrunu Allah bağışlasın anne kız pek güzelsiniz maşallah subhanallah

Senin menü o zaman tahminimden de güzelmiş Püste bizim Çam fıstığı dediğimiz yani
Banum sen bana tercüme edersin artık
Selamm kızlar bugün alışveriş yaptm veeee 26 beden pantolon aldim 28 beden denedim ve olmadi bu bol geldi demek cookk keyiff verici
Harikasın tatlım

Ay evet benim de kıvırma şansım kalmadı
Komşumu tanıtayım,3 çocuk annesi 33 yaşında aöf de öğrenci .bebişi bize müsade ettiği zamanlarda yürüyebiliyoruz
Neşeli keyifli bir dosttur sizler gibi bi alışsında foruma görürsünüz zaten
İnşallah canım ya havalar bi düzelsin azcık da kilolar gitsin içeriz şekersiz kahvelerimizi inşallah:)

Yaktımm inş. 90 dk eliptik bisiklet var

Hayirli akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir, bagnucum gozun aydin kizin gelmis,
kızlar sizi takip ediyorum ama yazmaya pek zaman olmuyor benim yumurcak beni çok yoruyor canı sağolsun
Bugün uyandiktan yarım saat sonra boynum tutuldu başımı cevirirken ağrıyor, viks surdum baska bir tavsiyeniz var mi nasil geçer bu ağrı kizlar, eşim biraz masaj yapti simdi daha iyiyim ama yine agri var inşallah yarina duzelir

Bugunki menum
sabah
iki kasik patatesli yumurta, zeytin, peynir, bir bardak ihlamur
oglen
3 adet küçük balik kofte, bir badak çay
aksam bir küçük tabak makarna, yarim kase yogurt
bir kase light puding

regl oldum tatlilara çikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi bu yuzden az sekerli light puding aldi , tatli ihtiyacimi boyle karşılıyorum

SAğ olasın canım evet sağ sağlim döndü şükür ( hala kendine gelemedi ama neyse )
Sanada çok geçmiş olsun inşallah yarına birşeyciğin kalmaz

Ooo süpersin tatlım darısı bizim başımıza inş.
Menun gayet güzel canım emin çok güzel sonuçlar alacaksın
Kim ne kadar kilo verdi hanımlar?
Hoş geldin tatlım ben 88 kilodan 74.5 kiloya indim hedef 60

Hoş gelmiş komşu aramıza güzel paylaşımlar bekliyoruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…