Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram. Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar. Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek

Yalnız değilsin canım bende sabah beri öylece oturuyorm amaçsız'

demek işlerini sedef gelip görecek. çok tatlısın maşallah

Qızlar bu gün 2 gündür menim de bedenimi gah isti basır gah da soyuq. Menstruasiyama az qalıb göresen ondan olar.

Hariksın ömrüm yola devam.

[QUOçok "mmiratayev, post: 39354203, member: 653773"]Hariksın ömrüm yola devam.
Sen cok güzel konuşuyorsun yaa bü arada doğumda mi kilo aldın evlendiginde kaç kiloydun[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. Men evvelceden de kiloluydum 64 kq-dım yeni evlendiyimde amma sonra 98-e çıktım.Çox iyne-derman yazıldı mene. Bir defe 3.5 aylıq bir düşük yaşadım gücle bunu atlattım derken 2-ci bir düşük daha yaşadım 5 aylıq. Belelikle yaşadığım üzüntü stress vurdurduğum iyneler içdiyim dermanlar meni bu hala getirdi.Birteher 85-e yenmeyi başardım. Bundan sonrası Allah kerimdir. Amma niyyetim 55-e enmektir ilk hedefim 70-dir.

Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.

Menün çok güzel tatlmnm afiyet olsun boll eksi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…