Yalnız değilsin canım bende sabah beri öylece oturuyorm amaçsızQızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar. Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek
demek işlerini sedef gelip görecek.Qızlar işe düşmüşem e. Cuppulumu bir zülmnen yatırtmışam işim gücüm tökülüb qalır men hele oturmuşam Aşkın bedeline baxıram.Bir defe ilişmişem qopa bilmirem. Bezen deyirem herden qaynana adamın başının üstünde olsa yaxşı olar. Göresen menim işlerimi Sedef gelib görecek
Günaydın canımçoookkk iyyim ben şukurler olsunnn sen naslsnnn
Sağol canım teşekkürler.demek işlerini sedef gelip görecek.çok tatlısın maşallah
menuskustenmi muzdaripsin bende yıllardır çekiyorum bazen nuksediyor zorluyor beniBende rahatsizim dizimde problem var. Çalışıyorum isteyim.Bu arada tbrkler 26 beden kot süper
menuskustenmi muzdaripsin bende yıllardır çekiyorum bazen nuksediyor zorluyor beni
Hariksın ömrüm yola devam.Günün ilk menüsü Gülşen den gelsin
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
domates salatalık
ara
Türk Kahvesi
öğle
1 portakal
1 elma
akşam
2 dilim ekmek arası tavuk durum
ara
yoğurt 4 kaşık yiyeceğim
toplam 950 kalori yuppiiiiii yuuupppi
30 dk Leslie
25 dk jilian
2 lt su
Kızlar ben süresiz izne ayrılıyorum.
Umarım dönüşüm muhteşem olur
Sen cok güzel konuşuyorsun yaa bü arada doğumda mi kilo aldın evlendiginde kaç kiloydun[/QUOTE][QUOçok "mmiratayev, post: 39354203, member: 653773"]Hariksın ömrüm yola devam.
Menüm:
Seher: 2 dilim ekmek
1 yk bal
2 yk kesmik
1 b çay
Ara: yeşil çay.
Nahar: 3 adet köfte
bol marul zeytin yağlı-limonlu
Ara: çay 1 adet hurma
Axşam: 3 adet xlebçı
yeşil çay
1 lt su.
Canlarım menim kesmiyi tercüme ede bilmirem amma dietde rahatlıqla yeyile biler. Xlebçı-yı da tercüme ede bilmirem amma taxıldan hazırlanır yağsız- duzsuz bir şeydir dietikdir bedeni temizleyir. O da dietde rahatlıqla yeyile bilen bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?