Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
Mervecim ömrüm mene söz düşermi bilmirem amma men yene de yazım. Ayrılma canım ayrılsan daha da kilo alarsan heç olmasa arıqlamasan(zayıflamasan) da kökelmirsen(kilo almırsan) de. Baskül terezi demekdir her halda. Eger düşündüyüm düzdürse terezidirse ömrüm yeqin sen tez-tez çıxırsan tereziye. Açığı men terezilere çox da inanmıram men arıqladığımı(zayıfladığımı hiss etdiyim halda terezide kilom eyni çıxır deyişmir. Bir şeyi etiraf edim yoldaşım (eşim yani) pepsi almışdı normalda men onu aman bir bardaktan bir şey olmaz deyib içerdim. Bura geldikden sonra her şey deyişdi evde yene pepsi vardı o pepsiden bir qurtum bele içmedim qrup arkadaşlarıma ne cavab vererem deye. Burda olanda sanki seni görürler deye çekinirsen artıq bir şeyi yeyib-içmeye. Men ayrılma deyirem üreyim.İnşallah bu kilolardan hamımız bir yerde qurtulacağıq.

Vay E="aygun01, post: 39358078, member: 599814"]Herkeze hayırlı akşamlar
bugunki menum
sabah
Kucuk bir lavas pide, zeytin, ucgen peynir, bir bardak şekersiz çay
oglen
kucuk bir tabak patates kavusmasi, bir bardak ayran
Aksam
bir sucuklu tost, bir bardak çay
Toplam 700 kcal[/QUOTE]
Vayyy süper yaa kalori çok iyi bü hafta bir kilo bekliyorum senden canım birde spor yapsan yarım saat bile süper olur

[QUOTEcanım steyiyip hergün 3936yapmama rağmen 60513aynısı bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim [/QUOTE]
Aynen canim az yeyip hergun spor tapmama ragmen bende ayniyim suan sma ayrilmak cozum degil bir iki hafta rejim psikolojisinden uzaklas ama burda kal derim

[QUOTEcanım steyiyip hergün 3936yapmama rağmen 60513aynısı bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
Aynen canim az yeyip hergun spor tapmama ragmen bende ayniyim suan sma ayrilmak cozum degil bir iki hafta rejim psikolojisinden uzaklas ama burda kal derim[/QUOTE]
Teşekkür ederim ama bu hafta her türlü + dayım hic değilse takimin ortalamasini dusurmeyeyim

Yapamıyorum canım sürekli eksideyim 108 oldum cuma hangi yüzle bildirim yapıcam

Olsun güzelim toparlarsin sen burdan koptun o yüzden kilo aliyosun bence menüde paylaşmiyosun bak bu kadar hizli kilo aliyorsan bi birakirsan başladiğin yere dönersin tatlm gitmee kall burda birbirimize destek olur atlatiriz bak bana benim kilo isi bitti ama hala deli gibi spor yapıyorum ve en ufak kacamakta hemen kilo geliyo valla suan bende diyetteyim 2 kilo geldi 1 ini gönderdim bile topla kendini kopma diyetten bi koparsan bi daha toparlamasi zor olur lütfen

Ben bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim

Sen nereyeee fıstık buraya düsen bidaha kurtulamaaaaaaazzzz

Qızlar menim balaca 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacaq. Gece yatmamışdan qabaq hele de hipp yeyir onu kesimmi davam edimmi bilmirem sizce ne edim.
Qızlar men bezen yazdığımı soru olarak yazıram. Meselen bu yazdığımı soru olarak yazmışdım. benim küçük 3 gün sonra 1.4 ayını tamamlayacak. Gece uyumadan önce hala hipp yiyor. Acaba hipini kesiyimmi devam ediyyimi bilemedim. Sizce ne yapayım.

Hipp nedir canm

Gunaydin kizlar aklim hep burada ama girmeye firsatim vaktim olmuyor doğuma 8 hafta var ama ben şimdiden agirlastim hareketlerin çok fazla kisitlandi kilo da almadim ama anlamıyorum niye boyle oluyor geceleri agridan uyuyamiyorum sağa sola dönmekten maşallah bebiste çok hareketli rahat durmuyor içerde bu 8 haftayi nasip geciricem bilmiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana
Okadar elektrik kesintisi olacak diye mesaj attılar belediyeden ama şükür şu ana kadar kesilen elektrik yok
Benim takoz bilgisayarda miladını doldurdu sanırım beni deli ediyor devamlı başka sayfalar açılıp duruyor
En sonunda camdan sıpıtacağım diyorum ama yerine yenisi gelmez sonuçta

Bakalım bir çaresini bulacağım olmadı artık eşime tekrar biraz yağ yakarım da bari format attırmaya götürür şirkete

Kahvaltımı ettim işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim Öğlende işlerim bitsin hemen lesliemide yapacağım

Canım çok doğal öyle olman sonuçta kuzunun artık yeri dar ve her ne kadar sen kilo almasanda artık bebiş ve suyu derken beline ağrı yapmasıda çok normal
Sabret canım yakında kuş gibi hafif hissedeceksin kendini kuzucuğu kucağına aldığında
RAbbim sana bir avazda doğum yapıp sağlıklı bir şekilde kuzunu kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnn

Ayy mervecimm canimmmm naslsiiinnnn kendi hamileligim geldi aklima bende son 1 ayim nasl gececek diye düşünürdün öyle ama ben cok kilo almistim ve cok agirlasmistim yerimden kalkamiyordum resmen maşşallah annesi bebiş büyüdü artk rahat birakmaz seni saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim cinsiyeti dogumda öğrenceksin heralde

Qızlar bu gün 2 gündür menim de bedenimi gah isti basır gah da soyuq. Menstruasiyama az qalıb göresen ondan olar.
Bir de bunu soru olarak sormuştum. Bu gün 2 gündür benim de vücudumu bir sıcak bir soğuk oluyor. Menstruasiyama az qalıb acaba ondan ola bilirmi. Üstelik başım çok ağrıyor tansionum yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…