Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sevilay ömrüm xeberdar ettiğin üçün çooooooox teşekkür edirem. Bes çayımı başqa ne ile içe bilerem.
rica ederim balim ben bitki cayi iciyorum canim sekersiz icebilirsen daha guzel olur, bitki caylari zayiflamayada yardimci oluyor mesela tarcin cayi, yesil cay icebilirsin canim:KK19:
Teşekkür edirem ömrüm. Xurma(hurma) kilomu yapar. Ama men onu çox sevirem.

Canim hurma, üzüm, muz kalorisi yuksek meyveler ama gunde bir taneden bisey olmaz bende istedigimi yiyorum ama az yiyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
:21::21::21:kızlar telefona bi haller oldu alıntı yapamıyorum
banucum haklısın aletle spor yapmak sıkıyor beni o parayi biraz önce eşim aldı kredi kartına yatiriyoruz dedi bişey diyemedim zaten canım tasinacagimiz evin spor salonu var binada aletler de olacak iner orda yaparım zaten ben zayiflasam 1 maaşımı kıyafet e ayiririm
Sweettyy83 seni cikaramadim canım eski nickin neydi
Aygun83 canim ben sevilay:KK19:

rica ederim balim ben bitki cayi iciyorum canim sekersiz icebilirsen daha guzel olur, bitki caylari zayiflamayada yardimci oluyor mesela tarcin cayi, yesil cay icebilirsin canim:KK19:

Canim hurma, üzüm, muz kalorisi yuksek meyveler ama gunde bir taneden bisey olmaz bende istedigimi yiyorum ama az yiyorum.....
Teşekkür edrim canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize bol eksili ve çoook güzel bir hafta diliyorum :KK68:

Bende sabah 6da şükür uyandım, kızımın saçını örüp okula yolladım, kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım :KK48: Bu hafta cumaya kadar tartılmama kararı aldım ve her gün sabah akşam leslie yapmaya karar verdim :KK68:

Saat 09:30da şekersiz keyif kahvemi içip hemen ilk posta lesliemi yapmaya başlayacağım :21::21::21::21:
Akşamda saat 20:00 - 21:00 arasında ikinci posta Leslieyi yapmayı planlıyorum :KK68::KK68::KK68::KK68:

Her gün bu şekilde ilerlemek istiyorum ( he arada günde 1 kerede olur belki ama boş geçeceğim gün olmayacak Allahın izniyle :21: sonuçta yaza az kaldı ve ben tam gaz ilerlemek istiyorum :KK28::KK28::KK28::KK28: )

günaydın millet
1 ay öncesinde kalça ölçüm 114 cm iken sadece 2 kg fark ile şuan 108 cm tabii bu durum 2 kilo ile olacak değil sporla bakın neler oluyo..her ay bu şekide ölçülerimi alacağım
şuanki ölçülerim
göğüs 96
bel 86 (uzmanlar 80 in üzerinde olmaması gerekiyor diyorlar yani sınırın üstündeyim)
kalça 108

hadi kızalr sizde ölçülerinizi alın ve bir sonraki aya hedef belirleyin bizimle de paylaşın :)

kızlar cümleten günaydın
hafta sonu kötü menulerimi hatırladığım kadarıyla yazımm
c.tesi
sabah 2 meyve ile tarçınlı meyve salatası
akşam biraz kıymalı makarna+karnıbahar yemeği+1dlm ekmek
spor yok sauna hamam

pazar:
sabah: ıspanaklı börek+sucuklu yumurta yeşillik
ikindin d.günü pastası 1 dlm
akşam: yoğurtlu sarımsaklı bakla yemeği + 1 dlm ıspanaklı börek
spor yok

:KK57:1 tabakk kiymali makarna:KK57: 2 çiçek ekmek:KK57: 1 KAŞIK tereyağ:KK57:ve son bomba 1 paket çikolata:KK57: cezalisin iki gün aksam yemeklerin çok hafif sıfır karbonhidrat olacak:KK11:ve 6 dan sonra bişey yemiceksin :KK11: KABUL MU KIZLAR :KK52:
kabul hemde ne ceza berbat bi haftasonu geçirdim şekercim zafer sarhoşumu oldum ne
bugunden aldım tedbirimi
Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yoğunluktan bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım o_O
Şimdide söylemesi ayıp da kendimle ilgileneceğim ( kıl tüy :KK48: )
Ağda ısınana kadar bir bakayım dedim :KK48:

Bu arada bugün dışarda yürüyüşümüde yaptım ( eşimle gezmeye çıktık ve 1500 adımdan sonrasını saymadım :KK48: )
Resmen yolda giderken kendi adımlarımı saydım adımsayarım yanımda değildi diye :KK48: eşim işin mi yok dedi tabi ona adımlarımı saydım diyince :KK48:
Tabi 1 mil lesliemide :21:yaptım
Yarın dinlenirmiyim bilmiyorum ama halim olursa lesli yaparım yine :KK66:

Çooook teşekkür ederim canım güzel sözlerin için :KK68: İnşallahhhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi çok güzel kilolar vereceğim hatta birlikte vereceğiz ve çok daha güzel iltifatlar alacağız :KK68::KK68::KK68::KK68:
banum her ay 2 sefer dolunaya göre epilasyon gunleri var ben onları takıp edip yapıyorum ağdamı çok faydasını gördüm. facede kozmik bakımı takıp ediyorum. bizim kızlar söluyordu hiç dikkaet etmemiştim son 2 aydır yapıyorum çok memnunum sonuçtan sende takıp et istersen

Kizlar günaydın hemen size birşey danışmam lazim uzun zamandır ağrıların vardı kasık ve bel ağrılarım bebisin baskılarından olduğunu anlayabiliyordum ama iki gündür sirtimdan ağrı gibi değilde sizi gibi ağrı giriyor onceki gece iniltime uyandırdı esim zaten çok dalmış bi şekilde uyuyamiyorumda dunde aksam eve gelirken az daha hastaneye goturturecektim kendimi o devam derece sırtından başlıyor karnıma doğru nefes alıp verirken falan oldukça zorluyor şuan çok hafif bi şekilde devam ediyor bu durum normal mi kemik ağrısından çok farklı

kızlar cümleten günaydın
hafta sonu kötü menulerimi hatırladığım kadarıyla yazımm
c.tesi
sabah 2 meyve ile tarçınlı meyve salatası
akşam biraz kıymalı makarna+karnıbahar yemeği+1dlm ekmek
spor yok sauna hamam

pazar:
sabah: ıspanaklı börek+sucuklu yumurta yeşillik
ikindin d.günü pastası 1 dlm
akşam: yoğurtlu sarımsaklı bakla yemeği + 1 dlm ıspanaklı börek
spor yok

Neyse cumaya kadar karbonhidrattan yoksun beslenirsen dengelersin sanırım :KK19:
Pazar pasta olduğu halde sabah akşam börek olmasaymış iyimiş ( cumartesi yine daha masum :KK66: )

c.tesi ve pazar kızımın yuzme yarışması vardı. 5 kulvar yarıştı
200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik. kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum

TEbrik ederim canım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ne güzel inşallah çok daha güzel başarılarınıda görürüz :KK36:
Benim cadı değil birincilik ikna edipte yüzmeye gönderemedim :KK67: eşşek evlat babası kılıklı suyu sevmiyor ( hiç anasına çekmemiş :KK48: ufaklık Allahtan bana çekmiş :KK48: tabi onuda seneye kursa yazdırdığımda oda iki gün sonra korktum diyip vazgeçecekmi :KK48: )

kabul hemde ne ceza berbat bi haftasonu geçirdim şekercim zafer sarhoşumu oldum ne
bugunden aldım tedbirimi

banum her ay 2 sefer dolunaya göre epilasyon gunleri var ben onları takıp edip yapıyorum ağdamı çok faydasını gördüm. facede kozmik bakımı takıp ediyorum. bizim kızlar söluyordu hiç dikkaet etmemiştim son 2 aydır yapıyorum çok memnunum sonuçtan sende takıp et istersen

Valla onu duymuştum canım ama cumartesi hiç aklıma gelmedi direk yoluma geçtim :KK70:
Dur bakayım acaba dolunaya deng geliyormuydu o gün :KK48:
Geçen ay aldığımdada hiç dikkat etmedim ama cumartesi baktığımda bacaklarımdakiler hiç çıkmamış gibi birşeydi :KK48: keşke koltuk altı falanda öyle iyice kurusa :KK48:

Annemin bacaklar kaymak gibi :KK48: hiç kıl derdi kalmadı :KK48: keşke benimde öyle olsa dediğimde ben yaşlandım o yüzden öyle oldu sen daha gençsin diyor :KK70: dedim yaşlanınca kıl çıkmasa ne yazar önemli olan gençken tüysüz olmak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nasıl gülüyor

Iyiyim fistiğim:KK60: bende bu hafta menü paylaşicam 57 ye sabitlenmek üzereyim dikkat etmekle olmuyor tam bir diyet moduna girdim karbonhidrat diyeti yapiyorum :KK33:

Aman gözünü seveyim canım dikkat et :KK66: ne güzel kilolardan kurtuldun bir daha uğraşmak zorunda kalma :KK68:
İdolümsün şekerim sana yetişmek için günde iki kereye leslieyi çıkarmaya karar verdim :21::21::21::21:
2 Mİl yapıldı bile ( sabah postası )
İnşallah akşamda totoşum yerde bir 2 mil daha yaparım :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Kizlar günaydın hemen size birşey danışmam lazim uzun zamandır ağrıların vardı kasık ve bel ağrılarım bebisin baskılarından olduğunu anlayabiliyordum ama iki gündür sirtimdan ağrı gibi değilde sizi gibi ağrı giriyor onceki gece iniltime uyandırdı esim zaten çok dalmış bi şekilde uyuyamiyorumda dunde aksam eve gelirken az daha hastaneye goturturecektim kendimi o devam derece sırtından başlıyor karnıma doğru nefes alıp verirken falan oldukça zorluyor şuan çok hafif bi şekilde devam ediyor bu durum normal mi kemik ağrısından çok farklı

Canım benim belimde de çok ağrı olurdu ama benimki bence kilodan dolayıdır diye hiç doktora gitmemiştim acıkcası :KK64: Yine sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bir doktora görün bugün derim :KK60:
Belki kuzucuk artık doğum pozisyonuna girmiştir kim bilir ( bazı insanlar sancıyı algılamayabilirler de :KK64:)
Mutlaka bizede gidersen haber ver merak ederiz yoksa :KK60:
İnşallah önemli birşey değildir de sen yinede ihmal etme :KK68:

Neyse cumaya kadar karbonhidrattan yoksun beslenirsen dengelersin sanırım :KK19:
Pazar pasta olduğu halde sabah akşam börek olmasaymış iyimiş ( cumartesi yine daha masum :KK66: )

TEbrik ederim canım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ne güzel inşallah çok daha güzel başarılarınıda görürüz :KK36:
Benim cadı değil birincilik ikna edipte yüzmeye gönderemedim :KK67: eşşek evlat babası kılıklı suyu sevmiyor ( hiç anasına çekmemiş :KK48: ufaklık Allahtan bana çekmiş :KK48: tabi onuda seneye kursa yazdırdığımda oda iki gün sonra korktum diyip vazgeçecekmi :KK48: )

Valla onu duymuştum canım ama cumartesi hiç aklıma gelmedi direk yoluma geçtim :KK70:
Dur bakayım acaba dolunaya deng geliyormuydu o gün :KK48:
Geçen ay aldığımdada hiç dikkat etmedim ama cumartesi baktığımda bacaklarımdakiler hiç çıkmamış gibi birşeydi :KK48: keşke koltuk altı falanda öyle iyice kurusa :KK48:

Annemin bacaklar kaymak gibi :KK48: hiç kıl derdi kalmadı :KK48: keşke benimde öyle olsa dediğimde ben yaşlandım o yüzden öyle oldu sen daha gençsin diyor :KK70: dedim yaşlanınca kıl çıkmasa ne yazar önemli olan gençken tüysüz olmak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nasıl gülüyor

Aman gözünü seveyim canım dikkat et :KK66: ne güzel kilolardan kurtuldun bir daha uğraşmak zorunda kalma :KK68:
İdolümsün şekerim sana yetişmek için günde iki kereye leslieyi çıkarmaya karar verdim :21::21::21::21:
2 Mİl yapıldı bile ( sabah postası )
İnşallah akşamda totoşum yerde bir 2 mil daha yaparım :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Canım benim belimde de çok ağrı olurdu ama benimki bence kilodan dolayıdır diye hiç doktora gitmemiştim acıkcası :KK64: Yine sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bir doktora görün bugün derim :KK60:
Belki kuzucuk artık doğum pozisyonuna girmiştir kim bilir ( bazı insanlar sancıyı algılamayabilirler de :KK64:)
Mutlaka bizede gidersen haber ver merak ederiz yoksa :KK60:
İnşallah önemli birşey değildir de sen yinede ihmal etme :KK68:

Valla banucum bemde ondan korktum normalde dikkat ediyorum haftaiçi bi kilo gidiyo haftasonu 57 beni miknatis gibi geri cekiyo o yüzden tam 55.0 olana kadar kacamak yok ve tam diyet modunda olcam bu 2 kilodan kurtulana kadar:KK11:

Valla banucum bemde ondan korktum normalde dikkat ediyorum haftaiçi bi kilo gidiyo haftasonu 57 beni miknatis gibi geri cekiyo o yüzden tam 55.0 olana kadar kacamak yok ve tam diyet modunda olcam bu 2 kilodan kurtulana kadar:KK11:

Eminim sen halledersin o iki kilocuğuda :KK68:
Okadar spor yapıyorsun belkide regln yakınsa o yüzdende artı olabilir :KK60:

Back
X