Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim balim ben bitki cayi iciyorum canim sekersiz icebilirsen daha guzel olur, bitki caylari zayiflamayada yardimci oluyor mesela tarcin cayi, yesil cay icebilirsin canimSevilay ömrüm xeberdar ettiğin üçün çooooooox teşekkür edirem. Bes çayımı başqa ne ile içe bilerem.
Teşekkür edirem ömrüm. Xurma(hurma) kilomu yapar. Ama men onu çox sevirem.
Aygun83 canim ben sevilaykızlar telefona bi haller oldu alıntı yapamıyorum
banucum haklısın aletle spor yapmak sıkıyor beni o parayi biraz önce eşim aldı kredi kartına yatiriyoruz dedi bişey diyemedim zaten canım tasinacagimiz evin spor salonu var binada aletler de olacak iner orda yaparım zaten ben zayiflasam 1 maaşımı kıyafet e ayiririm
Sweettyy83 seni cikaramadim canım eski nickin neydi
Ben cuma gununu merak ediyorum tartida kilo bildirimi yapararken eski nickler yeni nickler karışacakHerkes nik değiştirince trafik karıştı![]()
Teşekkür edrim canım.rica ederim balim ben bitki cayi iciyorum canim sekersiz icebilirsen daha guzel olur, bitki caylari zayiflamayada yardimci oluyor mesela tarcin cayi, yesil cay icebilirsin canim
Canim hurma, üzüm, muz kalorisi yuksek meyveler ama gunde bir taneden bisey olmaz bende istedigimi yiyorum ama az yiyorum.....
Günaydın tatlışlaaaaarr![]()
kabul hemde ne ceza berbat bi haftasonu geçirdim şekercim zafer sarhoşumu oldum ne1 tabakk kiymali makarna
2 çiçek ekmek
1 KAŞIK tereyağ
ve son bomba 1 paket çikolata
cezalisin iki gün aksam yemeklerin çok hafif sıfır karbonhidrat olacak
ve 6 dan sonra bişey yemiceksin
KABUL MU KIZLAR
![]()
banum her ay 2 sefer dolunaya göre epilasyon gunleri var ben onları takıp edip yapıyorum ağdamı çok faydasını gördüm. facede kozmik bakımı takıp ediyorum. bizim kızlar söluyordu hiç dikkaet etmemiştim son 2 aydır yapıyorum çok memnunum sonuçtan sende takıp et istersenSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün yoğunluktan bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım
Şimdide söylemesi ayıp da kendimle ilgileneceğim ( kıl tüy)
Ağda ısınana kadar bir bakayım dedim
Bu arada bugün dışarda yürüyüşümüde yaptım ( eşimle gezmeye çıktık ve 1500 adımdan sonrasını saymadım)
Resmen yolda giderken kendi adımlarımı saydım adımsayarım yanımda değildi diyeeşim işin mi yok dedi tabi ona adımlarımı saydım diyince
Tabi 1 mil lesliemideyaptım
Yarın dinlenirmiyim bilmiyorum ama halim olursa lesli yaparım yine
Çooook teşekkür ederim canım güzel sözlerin içinİnşallahhhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi çok güzel kilolar vereceğim hatta birlikte vereceğiz ve çok daha güzel iltifatlar alacağız
![]()
Günaydın Fıstığımmm
Nasılsın bakalım![]()
kızlar cümleten günaydın
hafta sonu kötü menulerimi hatırladığım kadarıyla yazımm
c.tesi
sabah 2 meyve ile tarçınlı meyve salatası
akşam biraz kıymalı makarna+karnıbahar yemeği+1dlm ekmek
spor yok sauna hamam
pazar:
sabah: ıspanaklı börek+sucuklu yumurta yeşillik
ikindin d.günü pastası 1 dlm
akşam: yoğurtlu sarımsaklı bakla yemeği + 1 dlm ıspanaklı börek
spor yok
c.tesi ve pazar kızımın yuzme yarışması vardı. 5 kulvar yarıştı
200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik. kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum
kabul hemde ne ceza berbat bi haftasonu geçirdim şekercim zafer sarhoşumu oldum ne
bugunden aldım tedbirimi
banum her ay 2 sefer dolunaya göre epilasyon gunleri var ben onları takıp edip yapıyorum ağdamı çok faydasını gördüm. facede kozmik bakımı takıp ediyorum. bizim kızlar söluyordu hiç dikkaet etmemiştim son 2 aydır yapıyorum çok memnunum sonuçtan sende takıp et istersen
Iyiyim fistiğimbende bu hafta menü paylaşicam 57 ye sabitlenmek üzereyim dikkat etmekle olmuyor tam bir diyet moduna girdim karbonhidrat diyeti yapiyorum
![]()
Kizlar günaydın hemen size birşey danışmam lazim uzun zamandır ağrıların vardı kasık ve bel ağrılarım bebisin baskılarından olduğunu anlayabiliyordum ama iki gündür sirtimdan ağrı gibi değilde sizi gibi ağrı giriyor onceki gece iniltime uyandırdı esim zaten çok dalmış bi şekilde uyuyamiyorumda dunde aksam eve gelirken az daha hastaneye goturturecektim kendimi o devam derece sırtından başlıyor karnıma doğru nefes alıp verirken falan oldukça zorluyor şuan çok hafif bi şekilde devam ediyor bu durum normal mi kemik ağrısından çok farklı
Neyse cumaya kadar karbonhidrattan yoksun beslenirsen dengelersin sanırım
Pazar pasta olduğu halde sabah akşam börek olmasaymış iyimiş ( cumartesi yine daha masum)
TEbrik ederim canım
Ne güzel inşallah çok daha güzel başarılarınıda görürüz
Benim cadı değil birincilik ikna edipte yüzmeye gönderemedimeşşek evlat babası kılıklı suyu sevmiyor ( hiç anasına çekmemiş
ufaklık Allahtan bana çekmiş
tabi onuda seneye kursa yazdırdığımda oda iki gün sonra korktum diyip vazgeçecekmi
)
Valla onu duymuştum canım ama cumartesi hiç aklıma gelmedi direk yoluma geçtim
Dur bakayım acaba dolunaya deng geliyormuydu o gün
Geçen ay aldığımdada hiç dikkat etmedim ama cumartesi baktığımda bacaklarımdakiler hiç çıkmamış gibi birşeydikeşke koltuk altı falanda öyle iyice kurusa
Annemin bacaklar kaymak gibihiç kıl derdi kalmadı
keşke benimde öyle olsa dediğimde ben yaşlandım o yüzden öyle oldu sen daha gençsin diyor
dedim yaşlanınca kıl çıkmasa ne yazar önemli olan gençken tüysüz olmak
nasıl gülüyor
Aman gözünü seveyim canım dikkat etne güzel kilolardan kurtuldun bir daha uğraşmak zorunda kalma
İdolümsün şekerim sana yetişmek için günde iki kereye leslieyi çıkarmaya karar verdim
2 Mİl yapıldı bile ( sabah postası )
İnşallah akşamda totoşum yerde bir 2 mil daha yaparım
Canım benim belimde de çok ağrı olurdu ama benimki bence kilodan dolayıdır diye hiç doktora gitmemiştim acıkcasıYine sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bir doktora görün bugün derim
Belki kuzucuk artık doğum pozisyonuna girmiştir kim bilir ( bazı insanlar sancıyı algılamayabilirler de)
Mutlaka bizede gidersen haber ver merak ederiz yoksa
İnşallah önemli birşey değildir de sen yinede ihmal etme![]()
Valla banucum bemde ondan korktum normalde dikkat ediyorum haftaiçi bi kilo gidiyo haftasonu 57 beni miknatis gibi geri cekiyo o yüzden tam 55.0 olana kadar kacamak yok ve tam diyet modunda olcam bu 2 kilodan kurtulana kadar![]()
Eminim sen halledersin o iki kilocuğuda
Okadar spor yapıyorsun belkide regln yakınsa o yüzdende artı olabilir![]()