Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse cumaya kadar karbonhidrattan yoksun beslenirsen dengelersin sanırım :KK19:
Pazar pasta olduğu halde sabah akşam börek olmasaymış iyimiş ( cumartesi yine daha masum :KK66: )

TEbrik ederim canım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ne güzel inşallah çok daha güzel başarılarınıda görürüz :KK36:
Benim cadı değil birincilik ikna edipte yüzmeye gönderemedim :KK67: eşşek evlat babası kılıklı suyu sevmiyor ( hiç anasına çekmemiş :KK48: ufaklık Allahtan bana çekmiş :KK48: tabi onuda seneye kursa yazdırdığımda oda iki gün sonra korktum diyip vazgeçecekmi :KK48: )

Valla onu duymuştum canım ama cumartesi hiç aklıma gelmedi direk yoluma geçtim :KK70:
Dur bakayım acaba dolunaya deng geliyormuydu o gün :KK48:
Geçen ay aldığımdada hiç dikkat etmedim ama cumartesi baktığımda bacaklarımdakiler hiç çıkmamış gibi birşeydi :KK48: keşke koltuk altı falanda öyle iyice kurusa :KK48:

Annemin bacaklar kaymak gibi :KK48: hiç kıl derdi kalmadı :KK48: keşke benimde öyle olsa dediğimde ben yaşlandım o yüzden öyle oldu sen daha gençsin diyor :KK70: dedim yaşlanınca kıl çıkmasa ne yazar önemli olan gençken tüysüz olmak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nasıl gülüyor

Aman gözünü seveyim canım dikkat et :KK66: ne güzel kilolardan kurtuldun bir daha uğraşmak zorunda kalma :KK68:
İdolümsün şekerim sana yetişmek için günde iki kereye leslieyi çıkarmaya karar verdim :21::21::21::21:
2 Mİl yapıldı bile ( sabah postası )
İnşallah akşamda totoşum yerde bir 2 mil daha yaparım :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Canım benim belimde de çok ağrı olurdu ama benimki bence kilodan dolayıdır diye hiç doktora gitmemiştim acıkcası :KK64: Yine sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bir doktora görün bugün derim :KK60:
Belki kuzucuk artık doğum pozisyonuna girmiştir kim bilir ( bazı insanlar sancıyı algılamayabilirler de :KK64:)
Mutlaka bizede gidersen haber ver merak ederiz yoksa :KK60:
İnşallah önemli birşey değildir de sen yinede ihmal etme :KK68:
pazar günü gece 1 den sonra başladı dolunay cnm sen 1 gün önce almışşın sağlık olsun

merhaba kızlar... aranıza yerniden dönmenin mutluluğu içerisinde yazıyorum bu satırları :):):)

yarın kilo bildirimi yapayım başlangıç kilosu olarak... 5 gündür karabuğday diyeti yapıyorum 3 kilo kadar gitti.. müsuit bi zaman bulursam leslie sansone yapmaya başlıcam... leslie ile epeyce incelmiştim zamanında....

bu kez zayıflamak için daha geçerli sebeplerim var... inşallah hedef 60 ı yakın bi zamanda görücem.. tahmimnen bi 15 kilo kadar vermem gerekiyo :)

Kizlar günaydın hemen size birşey danışmam lazim uzun zamandır ağrıların vardı kasık ve bel ağrılarım bebisin baskılarından olduğunu anlayabiliyordum ama iki gündür sirtimdan ağrı gibi değilde sizi gibi ağrı giriyor onceki gece iniltime uyandırdı esim zaten çok dalmış bi şekilde uyuyamiyorumda dunde aksam eve gelirken az daha hastaneye goturturecektim kendimi o devam derece sırtından başlıyor karnıma doğru nefes alıp verirken falan oldukça zorluyor şuan çok hafif bi şekilde devam ediyor bu durum normal mi kemik ağrısından çok farklı
canım benim de sırtım ağrıyordu son haftalarda bebeğin ağırlığı arttığı için sırtta ister istemez bir öne doğru bir çekim oluyo ve allah göstermesin bazılarının omurgası bile eğiliyomuş doktora gitmende fayda var derim hem içini rahatlatırsın hemde doktor neler yapman gerektiğini açıklar.

Günaydın kızlar 2 gündür hiç iyi beslenemiyorum malesef hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor bugün de bir arkadaş kekle poğaça yapmış getirmiş okula birer tane yedim öğlene de pilav var of of
günaydın canım okulunuz taşımalı mı yemek mi çıkıyo hergün pilavdan değilde baişka birşey ye yada yemekler ağır geliyorsa evden götür

Qızlar nedendir bilmirem amma bu gün sürekli canım şirin isteyir. Yeyirem doymuram sanki içime yeyimcil bir şey girmiş hep ye-ye deyir. Dayanmadan şirin bir şeyler yemek isteyirem.:KK43:

Qızlar nedendir bilmirem amma bu gün sürekli canım şirin isteyir. Yeyirem doymuram sanki içime yeyimcil bir şey girmiş hep ye-ye deyir. Dayanmadan şirin bir şeyler yemek isteyirem.:KK43:
:))) iran azerisi komşum var nazila adı. oda hep tatlıya şirin bişiler canım istedi der. şirin nedemek biliyorum. sakın şirin şeyler yeme cıs onlar hiç şirin değiller :KK54::KK68:

neden kimse beni takmıyo yaaa :KK43:((

böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var
:))) hiç olurmu öle şey
tamda nikin gibi davranmıssın bu takım katılımcısız olurmu hepimiz aynı yoldayız motiveni bunları takıp düsürme
:KK60:

merhaba kızlar
ben eskiden bu takımdaydım.. yeniden girebilir miyim?

merhaba kızlar... aranıza yerniden dönmenin mutluluğu içerisinde yazıyorum bu satırları :):):)

yarın kilo bildirimi yapayım başlangıç kilosu olarak... 5 gündür karabuğday diyeti yapıyorum 3 kilo kadar gitti.. müsuit bi zaman bulursam leslie sansone yapmaya başlıcam... leslie ile epeyce incelmiştim zamanında....

bu kez zayıflamak için daha geçerli sebeplerim var... inşallah hedef 60 ı yakın bi zamanda görücem.. tahmimnen bi 15 kilo kadar vermem gerekiyo :)
takımda yarışıp ayrılınca belli kurallarla geri dönülüyor 6 ay diye biliyorum ama ben

Hosgeldin tatlım:). Ben ÇAğla evliyim 1 cocugum var suan63kiloyum hedefime 5 kilo kaldı.
neden kimse beni takmıyo yaaa :(((

böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var

Rengarenknesli sende hosgeldin ;) tanisamadik seninle cnm

neden kimse beni takmıyo yaaa :KK43:((

Bilmirem yazdıqlarımı anlayacaqsan ya yox :KK48::KK48::KK48:Men Nüşabe Azerbaycandan Türkiyeye qonaq geldim. 32 yaşında. 1.55 boyunda. başlanğıc 85 kq indi 84.2 kq. Bir oğlum var. Xoş geldin ömrüm:KK28::KK28::KK28:

Back
X