- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
pazar günü gece 1 den sonra başladı dolunay cnm sen 1 gün önce almışşın sağlık olsunNeyse cumaya kadar karbonhidrattan yoksun beslenirsen dengelersin sanırım
Pazar pasta olduğu halde sabah akşam börek olmasaymış iyimiş ( cumartesi yine daha masum)
TEbrik ederim canım
Ne güzel inşallah çok daha güzel başarılarınıda görürüz
Benim cadı değil birincilik ikna edipte yüzmeye gönderemedimeşşek evlat babası kılıklı suyu sevmiyor ( hiç anasına çekmemiş
ufaklık Allahtan bana çekmiş
tabi onuda seneye kursa yazdırdığımda oda iki gün sonra korktum diyip vazgeçecekmi
)
Valla onu duymuştum canım ama cumartesi hiç aklıma gelmedi direk yoluma geçtim
Dur bakayım acaba dolunaya deng geliyormuydu o gün
Geçen ay aldığımdada hiç dikkat etmedim ama cumartesi baktığımda bacaklarımdakiler hiç çıkmamış gibi birşeydikeşke koltuk altı falanda öyle iyice kurusa
Annemin bacaklar kaymak gibihiç kıl derdi kalmadı
keşke benimde öyle olsa dediğimde ben yaşlandım o yüzden öyle oldu sen daha gençsin diyor
dedim yaşlanınca kıl çıkmasa ne yazar önemli olan gençken tüysüz olmak
nasıl gülüyor
Aman gözünü seveyim canım dikkat etne güzel kilolardan kurtuldun bir daha uğraşmak zorunda kalma
İdolümsün şekerim sana yetişmek için günde iki kereye leslieyi çıkarmaya karar verdim
2 Mİl yapıldı bile ( sabah postası )
İnşallah akşamda totoşum yerde bir 2 mil daha yaparım
Canım benim belimde de çok ağrı olurdu ama benimki bence kilodan dolayıdır diye hiç doktora gitmemiştim acıkcasıYine sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bir doktora görün bugün derim
Belki kuzucuk artık doğum pozisyonuna girmiştir kim bilir ( bazı insanlar sancıyı algılamayabilirler de)
Mutlaka bizede gidersen haber ver merak ederiz yoksa
İnşallah önemli birşey değildir de sen yinede ihmal etme![]()