- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
neden kimse beni takmıyo yaaa((
böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var
Bilmirem yazdıqlarımı anlayacaqsan ya yoxMen Nüşabe Azerbaycandan Türkiyeye qonaq geldim. 32 yaşında. 1.55 boyunda. başlanğıc 85 kq indi 84.2 kq. Bir oğlum var. Xoş geldin ömrüm
SekerPancarii . Huhuuuuu seliiiiin :) cnm ben tlfona fatsecreti indirdim ama ing, acaba turkcesi yokmu yanlismi indirdim
Hoşgeldin canimm ben selin 21 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda veeeee 55 kiloyum8.takimin ilk mezunuyum başlangıç kilom 75 di
oo süper yaaa :) ne kadar zamanda verdin kiloyu ve neler yaptın canım..
aslında kalori hesabı bencede en doğru yöntem lakin kalorilerini nereden takip ettin yediklerinin
ufffff bu yol çok uzun bi yol yaa.. spor fln yaptın mı?
Sporu son zamanlar yapmaya başladim son 5 6 kilo kala ilkk zamanlar haftada 4 5 gün stepper yaptm sonra jillian michael yaptim şimdide hala spor yapmaya devam ediyorum bölgesel sporlar yapiyorum aksam yazicam yaptigim sporlari ve menümü 2 kilo aldm hemen onu atma çabasina giriştim yani kilo verdiğin zamanda almayim yada aldigimi hemen gönderiyim çabasi başliyor canim 1 ay oldu olmadi ben mezun olali ama yine hep dikkatli yiyorum almayim diye birqz fazla kaçincada hoopp geliyo valla ipin ucunu kaçirmican hic bi zaman :)
Aramiza hoşgeldin canimneden kimse beni takmıyo yaaa((
böyle olacaksa ben takımdan azlimi istiyorum kendime başka bi takım bulayım... çünkü motivasyona ihtiyacım var
Aramiza hoşgeldin canim
Canim boy ve kilolarimiz birbirine yakin ben bir siteden takip ediyorum, uye olup yediklerini arama yapip ekliceksin ve profilinde hergun kac gram verdigin ve toplam verdigin kilo yaziyor, cok kolay ve çok guzel sonuc veriyor istedigin herşeyi ölçülü yiyorsun istersen adresi verebilirimaslında kalori hesabı bencede en doğru yöntem lakin kalorilerini nereden takip ettin yediklerinin
Ben o siteyede uye oldum simdi bakacam nasil bir site benim kalori takibi yaptigi site bufatsecret di mi sitenin adı...
pazar günü gece 1 den sonra başladı dolunay cnm sen 1 gün önce almışşın sağlık olsun
merhaba kızlar... aranıza yerniden dönmenin mutluluğu içerisinde yazıyorum bu satırları :):):)
yarın kilo bildirimi yapayım başlangıç kilosu olarak... 5 gündür karabuğday diyeti yapıyorum 3 kilo kadar gitti.. müsuit bi zaman bulursam leslie sansone yapmaya başlıcam... leslie ile epeyce incelmiştim zamanında....
bu kez zayıflamak için daha geçerli sebeplerim var... inşallah hedef 60 ı yakın bi zamanda görücem.. tahmimnen bi 15 kilo kadar vermem gerekiyo :)
Günaydın kızlar 2 gündür hiç iyi beslenemiyorum malesef hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor bugün de bir arkadaş kekle poğaça yapmış getirmiş okula birer tane yedim öğlene de pilav var of of
S.a kızlar, nasılsınız
Nick değişikliği cikaramayanlar olmuş ben oglusum_yh.
Bugün fizik tedaviye başladım bakalım.
Ben cok aktif olamıyorum bazen gerçekten yetisemiyorum is güç vs.
Qızlar nedendir bilmirem amma bu gün sürekli canım şirin isteyir. Yeyirem doymuram sanki içime yeyimcil bir şey girmiş hep ye-ye deyir. Dayanmadan şirin bir şeyler yemek isteyirem.
neden kimse beni takmıyo yaaa((
fatsecret di mi sitenin adı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?