Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hastanede durmaktan uykum geldi sanırım erkenden uyuyim ben :* aksam yemegim dee ızgara tavuk yanina da yarım muz :) herkese iyi aksamlar :) bana da iyi uykular umarım dediğiniz gibi kilo verince rahatlarım hastalik vs kalmaz :)

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim beterinden saklasın.....Aminnnnnnnnnn
Yine verilmiş sadakanız varmış ki daha kötü birşey olmamış
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnnn

Ya canım valla acıkcası söylemesi ayıp ama ben büyük kızım ufakken lavabonun kapısını açık bırakıyordum ve onuda kapının karşısına oturtup şaklabanlık yapıyordum yerinde otursunda ben çıkana kadar birşey başına gelmesin diye hatta ufaklıkta da aynısını yapıyordum sonuçta üzerime thirtü kapatınca birşey görmüyordu
Hep diyorum bize lavaboda bile rahat yok diye

Sen biraz sakinleşmeye çalış hatta şöyle güzel bir kahve yap kendine ve biraz ayaklarını uzat emin ol başın geçer birazdan eminim başının ağrısı geçer

Dinlen tabi canım hastane insanı yorar normaldir
Rahat ol canım kilolar gittikçe hastalık kalmayacak

Evet canım ya bundan sonra ben de öyle yapıcam.

Tatlım o kansızlık bendede bayadır var dönem dönem bende kan hapı içiyorum,diyeti bırakmak çözüm değil bitanem ona göre besleneceksin

Çok geçmiş olsun canım
Sanada çok geçmiş olsun balım.bozma moralini çocuk bu düşe kalka büyüyor malesef çok dikkat etsekte

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ / /% )
Adayaren38(68,0/ / /% )

max factor( 82,4 / / /% )
oynakbası34(111,5 / / / % )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )

finsternis (71,2 / / /% ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki güncel listemiz bu şekilde,önemli bir etap ilk üçe girmeliyiz

Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dediÇok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya

Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dediÇok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya

Insan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek

Sağol canım bugün aldm kan ilacımı bakalım birde yarn diyetsyene gidecm bakalım o ne diyecek olmazsa karataya başlarm bnde

Çok tesekkür ederim canım yarın diyetisyen ona göre bir diyet yazar inşallah

Kızlar bugünkü menüm

Sabah: 1 domates 1 salatalık omlet yağsız 5 zeytin yeşil çay 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: sade nescafe

Öğlen: ıspanak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: mandalina yeşil çay

Ara: 3 tane limonlu eti form

Akşam: ızgara tavuk yarım dilim peynirli ev böreği salata yoğurt

Ara: 5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir form çayı

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım

Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm ) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtim Şekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )

Bakalım yarın neler olacak

İnşallah Ayşemmmm inşallah ilk 3e gireriz

Rabbim nazarlardan saklasın canım birde spor yapmaya fırsatın olsa varyaaaa çok çok daha güzel sonuçlar alırsın
İnşallah yarın takım halinde yüzümüz gülecek

Insan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek

Canım iyi düşün iyi olsun belli olmaz belki ödem vardır da sabaha atmış olursun
Bu arada uyanır uyanmaz çıkma tartıya malum vucut ağır çekiyor o zaman Uyandıktan yarım saat yada 1 saat sonra tartıl ki kendine gelince bünyede o sabah ağırlığını atıyor
azda olsa eksi göreceğine eminim

Canım aslında akşamlı börek olmasaymış müthişmiş menün ama bence yinede güzel sonuçta ekmek yerine onu tüketmişsin
İnşallah sende güzel bir sonuç görürsün ...Aminnnnnnnnnn

Kızlar benim için hiç hayırlı bir cuma diyilSabahın 7-de çok sevinçli bir şekilde uyanıp tartıldım ama çok kötü bir sonuçla karşılaşdım. Neden böyle oldu bilmiyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat etmişdim. Hatta eşim de şaşırdı çok ağladım olamaz dedi çünki şimdiye kadar bu kadar fark hiss etmemişdim dedi. Hırsımdan kahvaaltı bile yapmadım hala da açım. Moni kaptanım bütün takım arkadaşlarım ben hepinizden özür dilerim inanın böyle bir sonuç bildirmeyi hiç istemezdim çok utanıyorum.Çok kötü hiss ediyorum yaVerdiyim emeyin karşılığı bumu olucakdı Zaten neye yaradım ki şimdiye kadar size de yariyim. Ben çok şaşkın bir haldeyim çünki eski elbiselerim bedenime de olmaya başlamışdı tartıda neden böyle bir rakam gördüm bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…