- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Allah bağışlasın canım kuzularımızı
Canım bende öğretmenim ama ne yazıkki atanamadım gelecek sene tekrar hazırlancam kuzunun biraz daha büyümesini bekliyorum ondan önce dershanede çalışıyodum bu arada benim kuzu erkekAmin canım ama ben maalesef çokfazla vvakit gecuremiyorum öğretmenim eve 4 de geliyorum sen calusmiyorsan bol bol vakit geçir kizinla çünkü güven duygusu gelişiyor bü yaşta
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim tatlım çok çok mutlu oldum
İnşallah canım inşallah. Geçtiğimiz haftalarda tartı 69 gösterince oturup ağlamıştım bu hafta seviniyorum. :)İnşallah hep bomba gibi uyan tatlım
Allah bağışlasın canım. En güzel zamanları.Bende 29 yaşında yım 27 aylık kızım var
Allah kolaylık versin canım.Amin canım ama ben maalesef çokfazla vvakit gecuremiyorum öğretmenim eve 4 de geliyorum sen calusmiyorsan bol bol vakit geçir kizinla çünkü güven duygusu gelişiyor bü yaşta
Canım bende öğretmenim ama ne yazıkki atanamadım gelecek sene tekrar hazırlancam kuzunun biraz daha büyümesini bekliyorum ondan önce dershanede çalışıyodum bu arada benim kuzu erkek
Hu huuu kimse yok muu?ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlüdoktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar
Dünkü menüm yine düzensizdi yani
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma
Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu
öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea
Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker
Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea
2 saat de sporum 2 litre de suyum var :)
Hala su içesim var ....
Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya
Menün iyi canım afiyet olsun.Hayırlı pazarlar kızlar.
dün yediklerim
Sabah
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Ara yok
Öğlen
1 kase sütlü cocopops
Ara
1 elma
Akşam
2 dilim ekmek
8-9 dilim tavada sucuk
1 dilim peynir
2 zeytin
Çay saati
3 çatal tiramisu
Çok geçmiş olsun ucuz anlatmışsın gerçekten. Tencereye suyun içine biraz Sirke koyup kaynat istersen biraz kokusunu bastırır heraldeKızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya
Merhabalar hoşbulduk:) benim de oğlum var 17 aylık. allah bağışlasın yavrunuzu büyümüş maşallah.Yeni gelenler hoşgelmiş.
Ben turuncu. 30 yaşındayım. 3 yaşına 1 ayı kalmış bi oğlum var :)
Ev hanımıyım
Sağ ol canım teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun ucuz anlatmışsın gerçekten. Tencereye suyun içine biraz Sirke koyup kaynat istersen biraz kokusunu bastırır heralde
Hu huuu kimse yok muu?ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlüdoktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar
Dünkü menüm yine düzensizdi yani
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma
Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu
öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea
Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker
Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea
2 saat de sporum 2 litre de suyum var :)
Hala su içesim var ....
Edebiyat canım benim branşım ama artık şehir değiştiremeyeceğim için normal memurluk istiyorum kısmet artık ondan önce 84 aldım yine atanamadım her şeyde vardır bir hayır diyorum yapcak bişey yok :-(
Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya
Doğru söylüyorsun canım benim ya ben de öyle düşündüm.Allah korumuş canım patlama sırasında bbiriniz mutfakta olsaydı iyi ki olmamış cana gelen mala gelsin boşver bir sadaka ver hemen tatlım
Canım bu gün bir az kaçmış ama malesef pazar günleri hep bende de öyle oluyor.Kötü çok kötü bir menü bugün
sabah
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
biraz peynir
1.5 yumurta
öğle
1 hamburger
7-8 patates kızartması
akşam
4 yaprak sarma
2 mercimek köfte
1200 kalori
Su 2lt
spor
12 dk fitness
8 dk karın
8 dk kalça
8 dk bacak kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?