Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende dün metabolizmayi hizlandiran bi corba yaptim ama tadi hic güzel deyildi..güzel olsaydi paylasacaktim sizlerle..yani diyet yapiyoruz diye tadsiz lezetsiz yemek yiyecek zorunda deyiliz dimi..

Bugün oglumla 9 kalktik diş sancisindan kahvaltısini yiyemedi ben yedim

çok lezzetliymis onada 1 biberon mama yedirdim yedikden sonra bos kaseyi gören bebis Saskinlikla bitti mama gitti demesi beni çok güldürdü ardından havayi güzel görünce 1. Saatlik yurus yaptim
Eve gelince
1 kahve şekersiz

"max factor, post: 40106072, member: 653773"]Kızlar ben yeşil kofeyi sorucakdım google-den bakdım pek masum bir şey diyil ama bir de size soriyim dedim. Kullanan oldumu?[/QUOTE]

Yesil kahveyi netten alma derim aktarindan al ben denedim tadi güzel bisey bol su icmen gerekiyor ödem tutyomus oğlan çok hareketli olduğundan ve ayaktayken bacaklarima sarildigi için biraktim sabahlari AC karnina iciceksin kilo verdim biraz bol su içince

açıkça söyledim kızlar kadına rejimdeyim diye ve katiyyen bozamam kusura bakmayın dedim anlayışlı kadınmış tamam hocam dedi :)
Kız her zaman sen çocuklara aferim diyosundur şimdi de ben sana kocaman AFFERİM diyicem :) canım bana göre bu çok önemli bir adım en iyisini yapmışsın doğruyu söylemekle tebrik ederim seni.

Kız her zaman sen çocuklara aferim diyosundur şimdi de ben sana kocaman AFFERİM diyicem :) canım bana göre bu çok önemli bir adım en iyisini yapmışsın doğruyu söylemekle tebrik ederim seni.
teşekkür ederim canım artık yaza çok az kaldı korkuyorum açıkçası böyle yaza girmekten

Selam kızlar nasılsınız? Bir iki gpndür koptum yine dün ananemlere gittik vede kızkardeşimin doğum günü vardı pasta yedim falan bugün sporumu yaptım geldim toparlamaya çalışıyorum
iiyiz canım sende bir an önce toparla kendini bugün ve yarın dikkat et inşallah cumaya eksi bildirim yaparsın.

Bende dün metabolizmayi hizlandiran bi corba yaptim ama tadi hic güzel deyildi..güzel olsaydi paylasacaktim sizlerle..yani diyet yapiyoruz diye tadsiz lezetsiz yemek yiyecek zorunda deyiliz dimi..
haklısın canım bende tatsız tuzssuz şeyleri yiyemem midem almaz ama az yemek zorundayız sevdiğimiz şeylerden az az yeyip spor yaparsak mutlaka zayıflarız birde ne ara yaptın kız 4 çocuğu maaşallah yaş kaçtı canım senin kaç yıllık evlisin ?

Sporumu yaptim fıstıklaaarrr

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme( Ağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 10 yarim şınav
♥ 20 dk 200 cal videosu (Icindekiler assagida)
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn JAMPING JACK
30 sn CROSS JACKS
30 sn BACK LUNGE TO HIGH KNEE
30 sn SKATER KICKS
30 sn SKATER KICKS
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
15 sn SINGLE LEG BRIDGE RAISE
30 sn JAB JAB KICK
30 sn JAB JAB KICK
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
60 sn BODY DROPS
30 sn PLANK SHUFFLE
50 sn MOUNTAIN CLIMBERS
30 sn DOGGY PADDLES
60 sn SQUATS
60 sn LUNGE TWIST
60 sn INCHWORM PUSH UPS
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn CROSS JACKS
30 sn JAMPING JACKS

♥50 mekik
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
Soguma

Kuz bunların türkçe isimleri yok mu :)

Menün gayet iyî canım afiyet olsun
Öğlenle akşamı iyi dengelemişsin afiyet olsun
Spor olması da çok iyi afîyet olsun bu arada isim neydi can
Tatlıyı öğün yerine tutman çok iyi olmuş
Sniker çikolataysa biraz fazla olmuş kuzum
Sevgili vücüduma yapisan yaglar..sonun geldi artik yakinda yok olacaksin ..kendimi seviyorum
Aynen öyle canım bu arada yenisin sanırım hoşgeldin aramıza bn leyla

Benimde menüm gelssiiiiinn

Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 buçuk kibrit kutusu beyaz peynir
3 tane zeytin
1 dilim kaşar peyniri
azcik krem üçgen peynir
1 cay kasigi tereyağı
1 tatlı kaşığı petek bal
1 haşlanmış yumurta
1 bardak sekersiz çay

Ara
Limonlu form çayi
1 tane muz
1 tane havuc
1 küçük kase yoğurt

Ara
1 buçuk elma
2 buçuk ceviz
3 kuru hurma
2 kofte büyüklüğünde köfte (kizimdan caldim)

Aksam
daha yemedim
1 veya 1 buçuk kase tarhana çorbası
1 tabak coban salata

Ayy cok mu yemisim neee

Su 1 litre az oldu ama devam 2 ye tamamlarim
sporlarimi yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…