- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın Şekerciğimmmm
Hayırlı olsun ben inanıyorum sen bir aya kalmaz hedefine ulaşmış olacaksın
İnşallah bizlerde şu son hedeflerimizi görürüzde varsın bir iki kiloyla uğraşmak zorunda kalalım
Senin üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok
İnşallahhhhhhhh canım inşallah görürüz o rakamları
Kendimi çok hafif hissediyorum şükür ve kesinlikle Cumartesi için kararlıyım ne olursa olsun yemeyeceğim
Çakma elti biraz evvel aradı ay akşam yemeği yemeden gel işte bak bize uygun birşeylerde yaparım olmadı mercimek köftesi yaparım onlar hamurlardan yer biz ondan diyededim kısmet ama baştan söylim ben hamur işi falan hiç yemem hatta ağzıma birşey sürmezsemde ne olur darılma diye
En son hala aman mercimek köftesinden birşey olmaz diyordu konuyu değiştirdimnasılsa o servis yaparken ben çaktırmadan tabağımdakileri tekrar mutfakta tepsiye aktarırım ( büyük ihtimal biz bayanlar yine mutfakta sohbete dalacağımızdan anlamaz çayları tazelerken olmadı benim küçük kıza yedirirken arada bende çok yedim ayağına yatarım beni sabote etmelerine izin vermeyeceğim
Teşekkür ederim balımseninde sabahın hayırlı olsun şirinem :)
Hhayırlı olsun tatlişGünaydın fıstıklaaarrrbugün diyete basladim tekrar hadi bismillah
Hadi sana tatlı rüyalar Allah rahatlık versin.Nbtten geldim kızlar kahvaltı mi yaptım duş aldım uyucam smdi ogle yemeğim olmaz bugün uyucam için ara yapar sonra aksamla birleştiririm sporda kalkınca artık
Hayırlı sabahlar şekerlerim
Çok yoğunum canlarım sadece okuyup çıkıyorum yazamıyorum bileama takımdaki birlik beraberlik çok hoşuma gidiyor maşallah inşallah hep böyle devam eder
Kocamann öpüldünüz
Benim diyetteyken en cok yaptigim sey ya ayy evde yemegi cok yemisim yada hepsini kiza yedirip tadina bile bakmadigim halde cok güzel olmus ellerine sağlık ayy cok yedimm demek
Aman diyim canım sakın gene kendini göze getirme haGünaydın Şekerciğimmmm
Hayırlı olsun ben inanıyorum sen bir aya kalmaz hedefine ulaşmış olacaksın
İnşallah bizlerde şu son hedeflerimizi görürüzde varsın bir iki kiloyla uğraşmak zorunda kalalım
Senin üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok
İnşallahhhhhhhh canım inşallah görürüz o rakamları
Kendimi çok hafif hissediyorum şükür ve kesinlikle Cumartesi için kararlıyım ne olursa olsun yemeyeceğim
Çakma elti biraz evvel aradı ay akşam yemeği yemeden gel işte bak bize uygun birşeylerde yaparım olmadı mercimek köftesi yaparım onlar hamurlardan yer biz ondan diyededim kısmet ama baştan söylim ben hamur işi falan hiç yemem hatta ağzıma birşey sürmezsemde ne olur darılma diye
En son hala aman mercimek köftesinden birşey olmaz diyordu konuyu değiştirdimnasılsa o servis yaparken ben çaktırmadan tabağımdakileri tekrar mutfakta tepsiye aktarırım ( büyük ihtimal biz bayanlar yine mutfakta sohbete dalacağımızdan anlamaz çayları tazelerken olmadı benim küçük kıza yedirirken arada bende çok yedim ayağına yatarım beni sabote etmelerine izin vermeyeceğim
Aman diyim canım sakın gene kendini göze getirme ha
Midem çok kötü falan desen olmazmı ki acaba. Benimde kayınvaldemin doğumgünü var bu akşam ama yemiycem yani inşallah :)kızlar off ya birazdan bir öğrencimin doğum günü var yine anam biri ktladı diye hepsi heves etti annelerine diyolar pasta börek çörek getiiriyolar tabii hayır kutlayamayız diyemiyorum heveslerini kırmamak için napıcam şimdi ben gelen veliler de ısrar ediyo yeyim diye off birşey düşünmek lazım napıcamı bilmiyorum gerçekten
Oyyyy canım benim ne yazık ki bu konularda ben de başarılı diyilim ama E Eliftde söylediyi gibi yapa bilirmisin.kızlar off ya birazdan bir öğrencimin doğum günü var yine anam biri ktladı diye hepsi heves etti annelerine diyolar pasta börek çörek getiiriyolar tabii hayır kutlayamayız diyemiyorum heveslerini kırmamak için napıcam şimdi ben gelen veliler de ısrar ediyo yeyim diye off birşey düşünmek lazım napıcamı bilmiyorum gerçekten
Bu süper oldu gerçekten:)
süperrrr bende böyle olcam inşallah kendimi ben bile tanıyamıcam :)
Herkese gunaydin
dunki menum
sabah
bir bardak yarim yağlı süt
bir porsiyon salamli yumurta, 5 yeşil zeytin, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 2 bardak şekersiz çay
oglen
iki dilim kızarmış ekmek, bir cay kasigi tere yagi, bir bardak sutlu kahve
ara
bir sniker
aksam
bir tabak kiymali patlican, bol salata, bir dilim ekmek
kızlar off ya birazdan bir öğrencimin doğum günü var yine anam biri ktladı diye hepsi heves etti annelerine diyolar pasta börek çörek getiiriyolar tabii hayır kutlayamayız diyemiyorum heveslerini kırmamak için napıcam şimdi ben gelen veliler de ısrar ediyo yeyim diye off birşey düşünmek lazım napıcamı bilmiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?