- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kızlar sol elimin üstü yandı yaeşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.
afiyet olsun tatlım gayet iyi sporun da öyle şuan kaç kilosun?
hoşbuldum canım burada hepimizin derdi aynı :) inşallah hep birlikte hayal ettiğimiz kiloya ineceğiz benim de hedef kilom 55
off süper gidiyorsun banucum maşallah gelsin eksiler bu hafta :)
Evettttt arkadaşlar Akşam yemeğimide yediğime göre artık bugünki menümüde paylaşabilirim
SAbah; ( 07:45 )
1 büyük parça peynir
6 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 ufak bardak süt
Öğlen; ( kızkardeşimdeydik pazar dönüşü o normal yemeğini yerken banada bunları hazırladı)
1 yumurta ( haşlama )
1 domates
1 salatalık
1 ufak parça peynir
1 bardak ayran
ara yapmadım çünkü arada tüketmeyi düşündüğüm ayranı öğlen hüplettim
Akşam;
1 kase Yoğurt çorbası ( bol naneli )
Bu saatten sonra sadece 1 adet şekersiz kahvem olur günün kapanışı olarak
Gün içinde de 2 litre su içildi ama devamı gelecek
Bu arada bugün pazardan Pazı aldımYarın kıymalı sarmasını yapacağım inşallah üzerinede bol sarımsaklı yoğurt
Gülşennnnnnnn canımcım ben acep çorba yerine kıymalı pazı yesem olurmu ( ufak sararım ben ve en fazla 6 tane bol yoğurtla yesemmi diye düşünmüştüm )Hayır iki gün daha bekletirsem pazı kötü olur olmadı sarıp kendim için çok az ayırıp çiğden buzluğa atarımda en azından evdekiler yemiş olsun bende 2 gün sonra yerim
Bak olmaz dersen yimemhani okadar dikkat ediyorum bari maf etmiyeyim Yada yarın akşam sarıp bir sonraki günmü pişirsem o zaman en azından ertesi gün detoks bitmiş olur bende gönül rahatlığı ile tabi abartmadan yerim ( bu arada ben kıymalıya hiç pirinç eklemem hatta annem benim sarmalarım için yaprağa sarılmış köfte der sırf soğan ve kıyma tabi birde baharat olur tabi o çok tutumlu bir hatun olduğu için kıymayı az pirinçi bol koyar daha ekonomik olsun diye babamda hep söylenir kızın gibi yapamıyorsun ulen kıyma yok denecek kadar az bunda diye )
Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence
Kız korkarım ben yaaaa öyle şeytan-meytan zaten evde de yalnız oluyorumÇatalli olan smiley şeytan bacimbaksana bi tipine
Kız korkarım ben yaaaa öyle şeytan-meytan zaten evde de yalnız oluyorumgerçekmi söylüyorsun yoksa şakamı
Naber gülşeeenn
Iyiyim canım yuzmeden geldim çay içiyorum senden naber fıstık
Kız vallahi bilmiyordum hatta en çok sevdiyim smaylikdi oVallaa kız baksanaişin bitti diyo aty yerimm seni kiz korkma ama şaka değil gerçekten şeytan
Canım çok geçmiş olsunKızlar sol elimin üstü yandı yaeşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.
bişicik olmaz ondan tatlım yahu :) halledersin sen..iyiyim ben de napıyım aynen devam doğayla beraber ben de uyandım çok istiyorum vermeyi inş olucakSlm leylacim nasılsın57 .8 kiloyum suan aldim birazcik
Evet canım aslında sana verdiğim diyete uymussun fakat arada yiyecegini birledtirmissin o da karataydan gelen bir alışkanlıkolsun ikinci günü de çok güzel atlattin valla kendimden çok seni merak ediyorum 4 günün sonunda
Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence
Çok az yemissin sen yaİyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.
Ara 1 form çayı.
İkindi 1 kase çorba
Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.
Su 500 ml.içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.
Menün güzelmiş canımMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: yarım kase etli patates yemeyi. 2 dilim ekmek. domates-salatalık.
Akşam yok doktordaydım yine. Acıksam yoğurt yerim.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Yüzmek çok kalori yaktiryo ne güzel ya böyle giderse baya verirsen canımHerkese iyi aksamlaarrr..
kahvaltimdan basliyoruum
1 yumurta az pekmez ve 2 dilim ekmek
öğlen domates corbasi kuru patlican dolmasi
aksam melemen ve az patates
yemek yemeye zor zaman buldugumdan ara ogun yok
kosturmalarim son gaz devam.
K endimi iyi hissediyorum yuzmeye devan edecegim yarindan itibaren hatta 3 gun ust uste gidebilirim.
yarindan itibaren aksam sadece biberli baharatli yogurt yeme kararindayim
hadi rastgele:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?