Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun canım açık eczane varsa esin yanık kremi alsın sabaha birsey kalmaz merak etme

Slm leylacim nasılsın 57 .8 kiloyum suan aldim birazcik

Evet canım aslında sana verdiğim diyete uymussun fakat arada yiyecegini birledtirmissin o da karataydan gelen bir alışkanlık olsun ikinci günü de çok güzel atlattin valla kendimden çok seni merak ediyorum 4 günün sonunda

Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence

Canım çok geçmiş olsun
Bende banu gibi elini una batır dicem canım iyi geliyor,gülşenin dediği gibi yanık kremide acıyı alıyor

Herkese iyi aksamlaarrr..
kahvaltimdan basliyoruum
1 yumurta az pekmez ve 2 dilim ekmek
öğlen domates corbasi kuru patlican dolmasi
aksam melemen ve az patates
yemek yemeye zor zaman buldugumdan ara ogun yok
kosturmalarim son gaz devam.
K endimi iyi hissediyorum yuzmeye devan edecegim yarindan itibaren hatta 3 gun ust uste gidebilirim.
yarindan itibaren aksam sadece biberli baharatli yogurt yeme kararindayim
hadi rastgele:))

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.

Öğlen: yarım kase etli patates yemeyi. 2 dilim ekmek. domates-salatalık.

Akşam yok doktordaydım yine. Acıksam yoğurt yerim.

1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Canım aradaki yoğurdu ayran'a cevirip öğlen yemeğiyle birleştirdim ya o bakımdan belirtmedim
Valla bende merak ediyorum ama yarın adet olucağım sanırım belirtiler başladı şansıma tükürem hepte adete yakın detoks yapıyorum ama şu kadarını söylim bugün güzel bir rakam gördüm hatta kızkardeşimde de tartıldım acaba benim tartı doğrumu diye ve onda dahada aşağısını gördüm

İnşallah güzel bildirim olur hepimiz için

Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence

Ya ben çok vicdan yapıyorum o yüzden cuma günü sarmayı düşünüyorum nasılsa iki günde pazıya birşey olmaz Cuma son günüm ve Cumartesi gününede yemeğim hazır olur

Bizimkiler akşam yemeklerinde bana uyup sadece çorba içiyorlar ama bu gece eşimede dedim yarın bari bezelye yapayım çorbanın yanınada salata falan adam gibi yemek yiyin diye sağ olsun aşkım boşver hiç uğraşma dedi ama ufaklık zaten zoraki yiyor bari biraz da bezelye yerse ( hoşuna gidiyor o minik minik ) içim rahat eder

İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.

Ara 1 form çayı.

İkindi 1 kase çorba

Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.

Su 500 ml. içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.

Çok az yemissin sen ya

Menün güzelmiş canım

Yüzmek çok kalori yaktiryo ne güzel ya böyle giderse baya verirsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…