Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosbulduk leyla ben cumartrsi günü katildim grubunuza birsene icinde iki kere diyete basladim basaramadim..insallah diyet grubumuz sayesinde bu sefer olacak hedefime ulasacagim..boyum 161..en son kilom 70.5 hedefim 60 kilo eyer kilomu tutabilirsem diyete devam ederek hayal ettigim kiloya 57 ye inerim kismetse

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugünde yine çok yoğun ve bol hareketli bir gün oldu şükür ama işlerimin hepsinide hallettim
Belediyedeki işimi 10 dakikada hallettim, ordanda kızkardeşime geçtim ve birlikte önce yürüyerek çocukları okula bıraktık sonrada 1 saat pazarda dolanıp alışverişimide yaptım tabi kollarım koptu hem okadar yürümekten hemde okadar poşeti taşımaktan ama iyi spor oldu

Kızkardeşimde öğlenlik birşeyler atıştırdım sonrada bir güzel keyif kahvemizi içtik sonra tekrar 1 tur pazar yaptık bir kaç şey unutunca

Tam eve geldim yarım saat evvel elektrikler kesildi ( 5 dakika erken kesilse asansörde kalacaktık kuzumla )
Hemen gelir gelmezde kendimi buraya attım

Eşim geç gelecekmiş, büyük kızımda sağ olsun hem salonu toplamış hemde çorba yapmış ben geldiğimde hazır olsun diye ( artık yarım saat sonra yemeğimizide yeriz )

Çok şükür hasarsız atlatmışsın canım
İnşallah uzun süre bir daha doğum günü yoktur

Vayyyy Anammm Vayyyy cidden ayna değil Anası bile tanımaz eğer uzun süre görmese
Darısı bizlerinde başına

Kizlar ben fazla size katilamiyorum.pek vaktim olmuyo..4 cocuk olunca insan kendine pek vakit ayiramiyo..siz yazin ben sizi takip ediyorum ..benimde ögrendigim seyler olunca bende paylasirim sizlerle

Allah yardımcın olsun canım 4 çocuk cidden zor iş
Fırsatın oldukça uğra canım emin ol motive olursun

Bende dün metabolizmayi hizlandiran bi corba yaptim ama tadi hic güzel deyildi..güzel olsaydi paylasacaktim sizlerle..yani diyet yapiyoruz diye tadsiz lezetsiz yemek yiyecek zorunda deyiliz dimi..

Aynen canım sonuçta bizimde damak zevkimiz var ve emin ol isteksizce yapılınca beyinde kilo vermeyi engelliyor

Menülerin fena değil canım tabi bugünki yürüşte olunca eminim çok güzel bir rakam göreceksin
Bu arada oğluşunada geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç inşallah sancısız geçer kuzu için

Selam kızlar nasılsınız? Bir iki gpndür koptum yine dün ananemlere gittik vede kızkardeşimin doğum günü vardı pasta yedim falan bugün sporumu yaptım geldim toparlamaya çalışıyorum

Canım bir kere kaçamak oldu diye sakın pes etme aynen kaldığın yerden devam
Ben inanıyorum şu 2 gün içinde sen en azından az da olsa bir eksi göreceksin

Ben 36 yasindayim 13 yildir evliyim ..malesef spora fazla zamanimda olmuyo..3 yasindaki oglumu krese vercem 4 ay sonra ozaman daha fazla zamanim olur

Tekrar hoşgeldin canım benim
Bende 35 yaşındayım ve inşallah benimkide yaz tatilinden sonra anaokuluna vereceğim kuzumu ondan sonra artık her gün iki posta git gel yaparız çocukları almak için sporumuzda mecburiyet olacak ki artık severek spor yapıyorum ben bir kaç haftadır ve oda artısı olacak

OYyyyy oyyyyy oyyyyyyy
Maşallah Şekerim yaaa bu ne güzel spor harikasın cidden

Bu kez kesinlikle hedefine ulaşacaksın Yeterki azimli ol ve buradan kopma

YENİ ÜYELER 13 mart CUMA 2015 İTİBARİYLE

1)***tutku_92 >>>8 mart pazar>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>13 mart Cuma>>55,8

2.bildirim>>20 mart Cuma>>55,9

3.bildirim>>27 mart Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

2)***aysemr >>>17 mart salı>>> hedef kilo>> 60(74 takıma geldiği gün)

3 nisan Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre (transfer izinli üye)

3)***mavikelebek23 >>>17 mart salı>>> hedef kilo>> 60(96 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>20 mart Cuma>>bildirimde bulunmadı

2.bildirim>>27 mart Cuma>>

3.bildirim>>3nisan Cuma>>

4.bildirim>>10 nisan Cuma>>1)listede olacak bildirim durumuna göre

4)***gülceegül >>>18 mart çarşamba>>> hedef kilo>> 63(73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>20 mart Cuma>>

2.bildirim>>27 mart>>

3.bildirim>>3nisan >>listede olacak paylaşımına göre

5)***anka_misali>>>21mart cumartesi>>> hedef kilo>> 60(71 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>27 mart Cuma>>

2.bildirim>>3 nisan Cuma>>

3.bildirim>>10 nisanCuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

6)***kblyelf >>>21 mart cumartesi>>> hedef kilo>> 56(61,5takıma geldiği gün)

3.bildirim>>10 nisan Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

7)***perihan00 >>22 mart cumartesi>>> hedef kilo>> 60(70,5 takıma geldiği gün)

3.bildirim>>10nisan Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

8)***sude_cisem >>20 mart cuma>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)

2.bildirim>>3 nisanCuma>>

3.bildirim>>10 nisanCuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

Evettttt arkadaşlar Akşam yemeğimide yediğime göre artık bugünki menümüde paylaşabilirim

SAbah; ( 07:45 )
1 büyük parça peynir
6 zeytin
1/2 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; 1 ufak bardak süt

Öğlen; ( kızkardeşimdeydik pazar dönüşü o normal yemeğini yerken banada bunları hazırladı )
1 yumurta ( haşlama )
1 domates
1 salatalık
1 ufak parça peynir
1 bardak ayran

ara yapmadım çünkü arada tüketmeyi düşündüğüm ayranı öğlen hüplettim

Akşam;
1 kase Yoğurt çorbası ( bol naneli )

Bu saatten sonra sadece 1 adet şekersiz kahvem olur günün kapanışı olarak

Gün içinde de 2 litre su içildi ama devamı gelecek

Bu arada bugün pazardan Pazı aldım Yarın kıymalı sarmasını yapacağım inşallah üzerinede bol sarımsaklı yoğurt

Gülşennnnnnnn canımcım ben acep çorba yerine kıymalı pazı yesem olurmu ( ufak sararım ben ve en fazla 6 tane bol yoğurtla yesemmi diye düşünmüştüm ) Hayır iki gün daha bekletirsem pazı kötü olur olmadı sarıp kendim için çok az ayırıp çiğden buzluğa atarımda en azından evdekiler yemiş olsun bende 2 gün sonra yerim

Bak olmaz dersen yimem hani okadar dikkat ediyorum bari maf etmiyeyim Yada yarın akşam sarıp bir sonraki günmü pişirsem o zaman en azından ertesi gün detoks bitmiş olur bende gönül rahatlığı ile tabi abartmadan yerim ( bu arada ben kıymalıya hiç pirinç eklemem hatta annem benim sarmalarım için yaprağa sarılmış köfte der sırf soğan ve kıyma tabi birde baharat olur tabi o çok tutumlu bir hatun olduğu için kıymayı az pirinçi bol koyar daha ekonomik olsun diye babamda hep söylenir kızın gibi yapamıyorsun ulen kıyma yok denecek kadar az bunda diye )

Kızlar yukarıdaki listede adı geçen yeni üyeler bilgilerini kontrol etsinler bir yanlışlık varmı

A AYSEMR harici yeni üyelerden daha önce cuma yarışması takımlarında yarışmış olan ,mezun olan veya herhangi bir sebeple ayrılan varmı varsa bildirsinbu konu çok önemli kızlar

Verdiğim tarihte mutlaka listede olacaksınız diye bir durum da söz konusu değildir,listeye dahil olabilmeyi haketmek gerekiyor listeye girmeye uygun gördüklerim listede olacaklar
Sizlerden bol azim ve bol paylaım bekliyorm kelebeklerim

Kızlar sol elimin üstü yandı ya eşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.

selam kızlar Allahın izniyle asla pes etmek yok !!! çok istiyorum bu kilolardan kurtulmayı içten istiyorum...

sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış ek üzerine 1 tatlı kaşığı tereyağı biraz salça zeytin ve 1 kk peynir çay

öğlen: 2 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim ek

ara: 1 dilim pasta (üzgünüm neyseki bugün bitti)

ara: tarçınlı limonlu yeşil çay

akşam: 1 kase çorba 1 dilim ek 1 kase pırasa

ara: az şekerli türk kahvesi

neyseki pastadan önce sporumu yaptım inş yaramadan akar gider vücudumdan...bol su var

afiyet olsun tatlım gayet iyi sporun da öyle şuan kaç kilosun?
hoşbuldum canım burada hepimizin derdi aynı :) inşallah hep birlikte hayal ettiğimiz kiloya ineceğiz benim de hedef kilom 55
off süper gidiyorsun banucum maşallah gelsin eksiler bu hafta :)

çok geçmiş olsun canım ya bi yanık kremi sürsen eğer ulaşamazsan yoğurt sür

Canım çok çok geçmiş olsun
Bana bu KKdan bir abla 2 sene evvel söylemişti yanıkta üzerine yumurta akı sürmek gerekiyormuş biraz sonra az bekledikten sonra soğuk suyla yıkayıp birde un dolu bir kaseye sok elini ağrısını alıyormuş
Şükür ben denemedim ama kızıma yapmıştık iyi gelmişti
Umarım işe yararda rahatlarsın

O zamaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…