Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarrr benim doğum günüm perşembeymiş ben çarşamba diye hesaplamıştım çok sevindim çünkü çarşamba yüzmem vardı gidemicem diye üzülmüştüm şuan 66.7 yim doğum günüme 65 li rakamları görmek istediğimi söylemiştim bu 3 gün ne yapsam şu lanet 800 gramı verebilirim önerisi olan var mı acaba ???????????

Merhaba fit hanımlar :))

Bende davet edildim sohbet amaçlı...

32 yaşındayım ve hedef kiloma ulaşmak istiyorum hepiniz gibi.

Kendimden anlatayım bir zamanlar yani 2009 yılında evlendiğim zaman 58 kiloydum 6 ay icinde 73 civarlarına çıkmıştım :/
Sonrasında bu kiloyla hamile kaldım 2011 eylül ayında bir kızım oldu 86 kilo ile doguma gittim haftalar sonra tekrar 73 lere indim.
Ne diyetler yaptım hep verdim aldım verdim aldım.
Ama yeni bir yöntemle bunu başardım sanırım.
Herkesin bildigi kalori takip yaparak :))
Gecen sene Nisan ayında 71.2 ile başladım boyumda 1.60 3 ayda 62 oldum ve 7 ay mola sürecine girdim tekrar Şubat 2015 başladım bu sefer 65.1 ile başladım ve bu sabahki kilom 60.2 idi

İlk hedefim 60 olmaktı buna ulaştım sayılır şimdiki hedefim 57 olmak :))

Cok uzun anlattım kusura bakmayın ama icimi dökmek istedim.
İnşallah hep beraber kilolarımızı vereceğiz hedeflerimize ulaşacağız

Hoş geldin tatlım maşallah Allah bağışlasın kuzunu.

Hoşgeldin canim bende 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kızım var 165 boyunda 56.9 kiloyum 75 kilodan 55 e düştüm bu takimla ve 8. Takimin ilk mezunu oldum inşallah sende istediğin kiloya ulasacaksin

Sen de hoş geldin canım

Detoks tarzi bisey yap istersen gülsencim ayran detoksu veya karabugday

Meraba caniimmm ayni beni anlattin gibi bende 75 kiloyla kalori hesabi yapmaya basladim ve 3 ay gibi bi surede 13 kilo verdim daha sonra biraz yavas gitti biraktigim biraz kilo aldigim oldu ama sonra tekrar kalori hesabi yaparak 20 kilo verdim suan hedef kilomdayim 165 boyunda 56 kiloyum 1 2 kilo aldim ama telafi edicem tekrar

Hoşgeldin canim bende 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kızım var 165 boyunda 56.9 kiloyum 75 kilodan 55 e düştüm bu takimla ve 8. Takimin ilk mezunu oldum inşallah sende istediğin kiloya ulasacaksin
çok güzel darısı başımıza. 20 kiloyu ne kadar sürede verdin. ve kısaca neler yaptın öğrenebilir miyim?

Su anda 67 kiloyum..baslangic kilom 70,5 idi 2 hafta önce ...cok sükür 3,5 kilo gitti simdiden

ooo çok guzel gidiyorsun tebrikler....

amin canım inş bizde mezun olabiliriz senin gibi tebrikler

Ya biz Bir forum başlığında 60-69 kilo ağırlığında gecen sene Nisan Temmuz ayı kilo vermeye çalışıyorduk.
Konu başlığını gördümde sln71 diye nickinmiş
Benim gecen sene kullandığım nickim asi_83 bilmem hatırladın mı :))

Demek ki sen hedefine ulaştın Süpersin yaa tebrikler zaten o 1-2 kilo alma normal bi iner bi çıkar vs....

maaşallah canım kilo almışsın ama çok fazla da yukarılara ulaşmadan kendine dur demişsin ve neredeyse çoğunu vermişsin çok az kalmış zaten 60 a inen 57 ye hayde hayde iner tebrik ederim bende 29 yaşında 66 kilo civarındayım ilk hedefim 60 inşallah

Sende hedefine ulaşırsın İnşallah.
Ben 6 haftamı bitirdim 65.1'den 60.20 düştüm. Azim sabır olunca insan istediği yere gelebilir aslında ama bazen azim sabır kalmıyor :)

Evet ben baya aldım evlendikten sonra bu birazda dogum k. Hapının sebebidir diye düşünüyorum bırakır bırakmaz hamile kaldım ama Malesef boş gebelikti o sıra 73/74 arasında idim işte aylar sonra tekrar hamile kaldım ve o sıra kilom ne inmiş ne çıkmış yani 73/74 arası tekrar hamile kaldım.
Ama ben gayet menmnundum kilomla hiç diyet miyet aklıma gelmezdi.
Ama hamilelikte 86lara çıkınca iyice tombili olmuştum bu iyiye gitmiyordu bir yerden sonra rejime başladım işte.
Geç başladım geç azim gösterdim ama başardım sayılır Cok şükür ...

Yok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))
Kendisi ne zaman isterse gelicek meraak etme. Kız ben ayın sonuna beklerken doktor öyle demişdi 13-ü doğdu. Sen yine de her şeye hazır ol Kendine de bebişe de iyi bak.

canım ben kb diyeti yapıyordum ara verdim geçen cuma 60.4 le tekrar başladım pazar günü 59.4 e düştüm 3 günde bi kilo gitti bende gerçekten işe yarıyor bi bak istersen uygulaması da hiç zor değil:)

evet canım 10 nisanda listedesin ama önce kilo bildirimlerini yapmışmısın kontrol etmem gerek

hoşgeldin canım 2 hafta deneme süremiz var paylaşımın ve kilo verme durumuna göre yani özetle azmine göre listede olacaksın
selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
hoşgeldin canım 1.sayfada kurallar yazıyor fakat bir süredir askıya aldık ,bol paylaşım yeterli şu an için
sende hoşgeldin canım,vermen gereken çok fazla kilon olmadığından ve deneme süresi olan 2 hafta sonunda da sen zaten istediğin kiloya inebileceğinden dolayı sen ve davet ettiğim diğer 2 arkadaş için takım içinde liste hazırlıcam ayrıntılar az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…