- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
teşekkürler,hoşgeldin canım aramıza fazla bir kilon yokmuş inşallah yazan bitimine kadar fazlalıklarını verirsin emziriyorsan tabii çok daha kolay verirsin
Hoş geldin tatlımmerhabalar
bende aranızda yeniyim. aranıza katılıp takım ruhunu sizlerle yaşamak istiyorum.
böylece de hedeflediğim kiloya ulaşmak tabiki.
34 yaşındayım. 10 aylık bir kız bebeğim var.
168 boyum ve 81,3 kg deyim.
hedefim 67-68 e düşmek.
bende 34 yaşındayım 161 boyum 56 kiloyum 52 ye inmek hedefim 1 aydır yaklaşık aynı kiloda gidip geliyorum spora gelince hemen hemen hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum 10.000 adım atmaya çalışıyorum. benimde 3,5 yaşında bir oğlum var
Sen de hoş geldin canımMerhaba fit hanımlar :))
Bende davet edildim sohbet amaçlı...
32 yaşındayım ve hedef kiloma ulaşmak istiyorum hepiniz gibi.
Kendimden anlatayım bir zamanlar yani 2009 yılında evlendiğim zaman 58 kiloydum 6 ay icinde 73 civarlarına çıkmıştım :/
Sonrasında bu kiloyla hamile kaldım 2011 eylül ayında bir kızım oldu 86 kilo ile doguma gittim haftalar sonra tekrar 73 lere indim.
Ne diyetler yaptım hep verdim aldım verdim aldım.
Ama yeni bir yöntemle bunu başardım sanırım.
Herkesin bildigi kalori takip yaparak :))
Gecen sene Nisan ayında 71.2 ile başladım boyumda 1.60 3 ayda 62 oldum ve 7 ay mola sürecine girdim tekrar Şubat 2015 başladım bu sefer 65.1 ile başladım ve bu sabahki kilom 60.2 idi
İlk hedefim 60 olmaktı buna ulaştım sayılır şimdiki hedefim 57 olmak :))
Cok uzun anlattım kusura bakmayın ama icimi dökmek istedim.
İnşallah hep beraber kilolarımızı vereceğiz hedeflerimize ulaşacağız
kızlarrr benim doğum günüm perşembeymiş ben çarşamba diye hesaplamıştım çok sevindim çünkü çarşamba yüzmem vardı gidemicem diye üzülmüştüm şuan 66.7 yim doğum günüme 65 li rakamları görmek istediğimi söylemiştim bu 3 gün ne yapsam şu lanet 800 gramı verebilirim önerisi olan var mı acaba ???????????
Hoş bulduk :)Sen de hoş geldin canım
Merhaba fit hanımlar :))
Kendimden anlatayım bir zamanlar yani 2009 yılında evlendiğim zaman 58 kiloydum 6 ay icinde 73 civarlarına çıkmıştım :/
Sonrasında bu kiloyla hamile kaldım 2011 eylül ayında bir kızım oldu 86 kilo ile doguma gittim haftalar sonra tekrar 73 lere indim.
Gecen sene Nisan ayında 71.2 ile başladım boyumda 1.60 3 ayda 62 oldum ve 7 ay mola sürecine girdim tekrar Şubat 2015 başladım bu sefer 65.1 ile başladım ve bu sabahki kilom 60.2 idi
çok güzel darısı başımıza. 20 kiloyu ne kadar sürede verdin. ve kısaca neler yaptın öğrenebilir miyim?Hoşgeldin canim bende 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kızım var 165 boyunda 56.9 kiloyum 75 kilodan 55 e düştüm bu takimla ve 8. Takimin ilk mezunu olduminşallah sende istediğin kiloya ulasacaksin
Su anda 67 kiloyum..baslangic kilom 70,5 idi 2 hafta önce ...cok sükür 3,5 kilo gitti simdiden
Hoşgeldin canim bende 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kızım var 165 boyunda 56.9 kiloyum 75 kilodan 55 e düştüm bu takimla ve 8. Takimin ilk mezunu olduminşallah sende istediğin kiloya ulasacaksin
Ya biz Bir forum başlığında 60-69 kilo ağırlığında gecen sene Nisan Temmuz ayı kilo vermeye çalışıyorduk.Meraba caniimmm ayni beni anlattin gibi bende 75 kiloyla kalori hesabi yapmaya basladim ve 3 ay gibi bi surede 13 kilo verdim daha sonra biraz yavas gitti biraktigim biraz kilo aldigim oldu ama sonra tekrar kalori hesabi yaparak 20 kilo verdim suan hedef kilomdayim 165 boyunda 56 kiloyum 1 2 kilo aldim ama telafi edicem tekrar
Merhaba fit hanımlar :))
ayy canım ne bileyim bu aralar bi boşladım hiç karabuğday yiyesim yokDetoks tarzi bisey yap istersen gülsencim ayran detoksu veya karabugday
Yok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))
Sende hedefine ulaşırsın İnşallah.maaşallah canım kilo almışsın ama çok fazla da yukarılara ulaşmadan kendine dur demişsin ve neredeyse çoğunu vermişsin çok az kalmış zaten 60 a inen 57 ye hayde hayde iner tebrik ederim bende 29 yaşında 66 kilo civarındayım ilk hedefim 60 inşallah
Kendisi ne zaman isterse gelicek meraak etme. Kız ben ayın sonuna beklerken doktor öyle demişdi 13-ü doğdu. Sen yine de her şeye hazır olYok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))
canım ben kb diyeti yapıyordum ara verdim geçen cuma 60.4 le tekrar başladım pazar günü 59.4 e düştüm 3 günde bi kilo gitti bende gerçekten işe yarıyor bi bak istersen uygulaması da hiç zor değil:)kızlarrr benim doğum günüm perşembeymiş ben çarşamba diye hesaplamıştım çok sevindim çünkü çarşamba yüzmem vardı gidemicem diye üzülmüştüm şuan 66.7 yim doğum günüme 65 li rakamları görmek istediğimi söylemiştim bu 3 gün ne yapsam şu lanet 800 gramı verebilirim önerisi olan var mı acaba ???????????
evet canım 10 nisanda listedesin ama önce kilo bildirimlerini yapmışmısın kontrol etmem gerekKaptanım benim şimdi bu hafta üçüncü bildirimim olacak listede olacak mıyım olacaksam ona göre daha çok dikkat edicem o yüzden soruyorum yüzdeye daha çok katkım olsun şimdiden bi kilo eksiğim bile geçen haftaya göre
hoşgeldin canım 2 hafta deneme süremiz var paylaşımın ve kilo verme durumuna göre yani özetle azmine göre listede olacaksınmerhabalar
bende aranızda yeniyim. aranıza katılıp takım ruhunu sizlerle yaşamak istiyorum.
böylece de hedeflediğim kiloya ulaşmak tabiki.
34 yaşındayım. 10 aylık bir kız bebeğim var.
168 boyum ve 81,3 kg deyim.
hedefim 67-68 e düşmek.
hoşgeldin canım 1.sayfada kurallar yazıyor fakat bir süredir askıya aldık ,bol paylaşım yeterli şu an içinselamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
sende hoşgeldin canım,vermen gereken çok fazla kilon olmadığından ve deneme süresi olan 2 hafta sonunda da sen zaten istediğin kiloya inebileceğinden dolayı sen ve davet ettiğim diğer 2 arkadaş için takım içinde liste hazırlıcam ayrıntılar az sonraMerhaba fit hanımlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?