hayırlısı mervem vakti saati gelince doğacak acele etmeye gerek yokYok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))
çok güzel darısı başımıza. 20 kiloyu ne kadar sürede verdin. ve kısaca neler yaptın öğrenebilir miyim?
Ya biz Bir forum başlığında 60-69 kilo ağırlığında gecen sene Nisan Temmuz ayı kilo vermeye çalışıyorduk.
Konu başlığını gördümde sln71 diye nickinmiş
Benim gecen sene kullandığım nickim asi_83 bilmem hatırladın mı :))
Demek ki sen hedefine ulaştın Süpersin yaa tebrikler zaten o 1-2 kilo alma normal bi iner bi çıkar vs....
Hosgeldin canimmerhabalar
bende aranızda yeniyim. aranıza katılıp takım ruhunu sizlerle yaşamak istiyorum.
böylece de hedeflediğim kiloya ulaşmak tabiki.
34 yaşındayım. 10 aylık bir kız bebeğim var.
168 boyum ve 81,3 kg deyim.
hedefim 67-68 e düşmek.
İnşallah hedefine ulasirsin bende 80 ile basladim 72 kiloyum hedefim 65 aramiza hoş geldin canimMerhaba fit hanımlar :))
Bende davet edildim sohbet amaçlı...
32 yaşındayım ve hedef kiloma ulaşmak istiyorum hepiniz gibi.
Kendimden anlatayım bir zamanlar yani 2009 yılında evlendiğim zaman 58 kiloydum 6 ay icinde 73 civarlarına çıkmıştım :/
Sonrasında bu kiloyla hamile kaldım 2011 eylül ayında bir kızım oldu 86 kilo ile doguma gittim haftalar sonra tekrar 73 lere indim.
Ne diyetler yaptım hep verdim aldım verdim aldım.
Ama yeni bir yöntemle bunu başardım sanırım.
Herkesin bildigi kalori takip yaparak :))
Gecen sene Nisan ayında 71.2 ile başladım boyumda 1.60 3 ayda 62 oldum ve 7 ay mola sürecine girdim tekrar Şubat 2015 başladım bu sefer 65.1 ile başladım ve bu sabahki kilom 60.2 idi
İlk hedefim 60 olmaktı buna ulaştım sayılır şimdiki hedefim 57 olmak :))
Cok uzun anlattım kusura bakmayın ama icimi dökmek istedim.
İnşallah hep beraber kilolarımızı vereceğiz hedeflerimize ulaşacağız
Hosgeldin canimselamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
kızlarrr 3-5 kilo fazlalığı olanlar için liste yaptım sizde takım içinde birbirinizle yarışacaksınız
kurallar hepiniz için geçerli kaytarmak yok hadi göreyim sizi benimmm zariff kelebeklerimm
8.takım 1.ETAP zarifler listesi
Sekerpancarı( 56,9 / / /% )hedef kilo 55
Sulisim (56,0 / / /% )hedef kilo 52
EYLULcansin(60,3 / / /% )hedef kilo 57
kelebegimm8( 55,0/ / /% )hedef kilo 50
8.takım zarifler ortalama:%
çok geçmiş olsun canım yamerhaba kızlar
grubun yeni, yoğun ve hasta üyesi yine hastahaftasonu kızımın babannesi dedesine gittik bir doğum günü partiside orada yaptık telefonda internet var bol bol ama avea nın çekmeme derdi çok.
giderken hiç birşeyim yoktu yolda boğazım acımaya başladı ve maalesef boğaz iltahabı tazelendi daha iğne yerlerinin morlukları geçmemişti yine başladık antibiyotiğe. boğazım davul gibi şişti konuştukça daha çok acıyor. işin kötü tarafı yarın bir seminerim varbu gün görüşmeleri iptal ettim konuşamıyorum diye. şimdi ada çayı, bal limon tarçın ilaçlara ilave ne biliyorsam yapıyorum. havuz konusundada kararsızım ne dersiniz yine ara mı vermeliyim sizce?
ne dediğime gelim;
haftasonu boğazım çok acıdığı için ölmeyecek ilaç içebilecek kadar zorla yedim tabi bunun içinde yine kızımın yaşpastasıda vardı ama dediğim gibi totalde gerçekten az yedim.
sabah yumurta yedim az köy ekmeği ile
öğleni ancak 15.00 da yedim ton balık almıştım enerji veriyor yiyince kendimi dinç hissediyorum diye onu yedim bol marul ve biraz ekmekle. ve sürekli ada çayı içmeye ddevam...
akşam yayla çorbası yapacağım ancak ondan 1 kase içerim dahada yemem.
Yok canım araya hamilelik girmedi ama ikinciyi düşünüyorum hedefime ulaşırsam :))Caniiiiimmm hatirladim tabiinasilsinn sen de iyi gidiyordun sanirim araya hamilelik girdi canım yaa yine verirsin burdaki arkadaslar cok azimli ben hedefime ulastim suan sporla devam ediyorum darisi basina inşallah
Çok iyi gidiyorsun selincim ben sporu biraktim spor yapinca kilo veremiyorum odem olusuyor iki haftadir dietide boşladım, ama bugunde itibaren inşallah dietime kaldigim yerden devam edecemBugünkü sporum gelssiiiiin
♥ bacak açarak ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 istiridye ( ağırlıkla)
♥ 60 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 60 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 makas ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 50 bel haraketi 10 kilo ağirlikla
♥50 twist hareketi 5 kilo ağırlıkla
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 lunges
♥ 60 mekik
Soguma
kızz seni bu listeden sorumlu bakan atadım ona göreAyyy çok mutlu oldum canimmm moninmm benim hedef kilo 53
merhabalar
bende aranızda yeniyim. aranıza katılıp takım ruhunu sizlerle yaşamak istiyorum.
böylece de hedeflediğim kiloya ulaşmak tabiki.
34 yaşındayım. 10 aylık bir kız bebeğim var.
168 boyum ve 81,3 kg deyim.
hedefim 67-68 e düşmek.
Merhaba fit hanımlar :))
Bende davet edildim sohbet amaçlı...
32 yaşındayım ve hedef kiloma ulaşmak istiyorum hepiniz gibi.
Kendimden anlatayım bir zamanlar yani 2009 yılında evlendiğim zaman 58 kiloydum 6 ay icinde 73 civarlarına çıkmıştım :/
Sonrasında bu kiloyla hamile kaldım 2011 eylül ayında bir kızım oldu 86 kilo ile doguma gittim haftalar sonra tekrar 73 lere indim.
Ne diyetler yaptım hep verdim aldım verdim aldım.
Ama yeni bir yöntemle bunu başardım sanırım.
Herkesin bildigi kalori takip yaparak :))
Gecen sene Nisan ayında 71.2 ile başladım boyumda 1.60 3 ayda 62 oldum ve 7 ay mola sürecine girdim tekrar Şubat 2015 başladım bu sefer 65.1 ile başladım ve bu sabahki kilom 60.2 idi
İlk hedefim 60 olmaktı buna ulaştım sayılır şimdiki hedefim 57 olmak :))
Cok uzun anlattım kusura bakmayın ama icimi dökmek istedim.
İnşallah hep beraber kilolarımızı vereceğiz hedeflerimize ulaşacağız
Yok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))
Hoş geldin canım aramızaselamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
Allah kolaylık versin canım sana.Kızlar nbtteyim baya konusmussnuz ama geçmişi okuyamadm yorgunluktan kusura bakmayn
kızz seni bu listeden sorumlu bakan atadım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?