Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok güzel darısı başımıza. 20 kiloyu ne kadar sürede verdin. ve kısaca neler yaptın öğrenebilir miyim?

Teşekkürler tatlmm 13 15 kilosunu 3 4 ay içerisinde verdim canim kalori sayarak daha sonra biraktim bi kac kilo aldim falan sonra tekrar basladim kalori saymaya ve 20 kiloyu verdim toplam 1 sene sürdü

Caniiiiimmm hatirladim tabii nasilsinn sen de iyi gidiyordun sanirim araya hamilelik girdi canım yaa yine verirsin burdaki arkadaslar cok azimli ben hedefime ulastim suan sporla devam ediyorum darisi basina inşallah

Bugünkü sporum gelssiiiiinn benim

♥ bacak açarak ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 istiridye ( ağırlıkla)
♥ 60 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 60 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 makas ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 50 bel haraketi 10 kilo ağirlikla
♥50 twist hareketi 5 kilo ağırlıkla
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 lunges
♥ 60 mekik
Soguma

Hosgeldin canim Benimde 1 yasinda oglum var Haftaya bir yasina girecek, Rabbim yavrularimizi kötülüklerden esirgesin inşallah
İnşallah hedefine ulasirsin bende 80 ile basladim 72 kiloyum hedefim 65 aramiza hoş geldin canim
selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
Hosgeldin canim

merhaba kızlar
grubun yeni, yoğun ve hasta üyesi yine hasta haftasonu kızımın babannesi dedesine gittik bir doğum günü partiside orada yaptık telefonda internet var bol bol ama avea nın çekmeme derdi çok.
giderken hiç birşeyim yoktu yolda boğazım acımaya başladı ve maalesef boğaz iltahabı tazelendi daha iğne yerlerinin morlukları geçmemişti yine başladık antibiyotiğe. boğazım davul gibi şişti konuştukça daha çok acıyor. işin kötü tarafı yarın bir seminerim var bu gün görüşmeleri iptal ettim konuşamıyorum diye. şimdi ada çayı, bal limon tarçın ilaçlara ilave ne biliyorsam yapıyorum. havuz konusundada kararsızım ne dersiniz yine ara mı vermeliyim sizce?
ne dediğime gelim;
haftasonu boğazım çok acıdığı için ölmeyecek ilaç içebilecek kadar zorla yedim tabi bunun içinde yine kızımın yaşpastasıda vardı ama dediğim gibi totalde gerçekten az yedim.
sabah yumurta yedim az köy ekmeği ile
öğleni ancak 15.00 da yedim ton balık almıştım enerji veriyor yiyince kendimi dinç hissediyorum diye onu yedim bol marul ve biraz ekmekle. ve sürekli ada çayı içmeye ddevam...
akşam yayla çorbası yapacağım ancak ondan 1 kase içerim dahada yemem.

kızlarrr 3-5 kilo fazlalığı olanlar için liste yaptım sizde takım içinde birbirinizle yarışacaksınız
kurallar hepiniz için geçerli kaytarmak yok hadi göreyim sizi benimmm zariff kelebeklerimm

8.takım 1.ETAP zarifler listesi

Sekerpancarı( 56,9 / / /% )hedef kilo 53

Sulisim (56,0 / / /% )hedef kilo 52

EYLULcansin(60,3 / / /% )hedef kilo 57

kelebegimm8( 55,0/ / /% )hedef kilo 50

8.takım zarifler ortalama:%

Ayyy çok mutlu oldum canimmm moninmm benim hedef kilo 53

çok geçmiş olsun canım ya
balla toz zencefili karıştırıp macun haline getirip yiyebilirsin canım

Caniiiiimmm hatirladim tabii nasilsinn sen de iyi gidiyordun sanirim araya hamilelik girdi canım yaa yine verirsin burdaki arkadaslar cok azimli ben hedefime ulastim suan sporla devam ediyorum darisi basina inşallah
Yok canım araya hamilelik girmedi ama ikinciyi düşünüyorum hedefime ulaşırsam :))

Çok iyi gidiyorsun selincim ben sporu biraktim spor yapinca kilo veremiyorum odem olusuyor iki haftadir dietide boşladım, ama bugunde itibaren inşallah dietime kaldigim yerden devam edecem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Cumartesi gelen usta maalesef yalaap şap iş yapmış ve gelen aracı deli oldu ister istemez bir gün geçikmeye sebep oldu diye abi önemi yok bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun dedim ama adam inanılmaz doğrucu biri ve bir gün söylediğinden geç teslim etmek zorunda kalacak diye bize karşı mahcup olacağını düşünüyor

Bugün başka bir usta getirip düzeltme yaptırdı tabi sıva işi yarına kaldı bu durumda
Bundada vardır bir hayır diyorum mecbur
Tabi kapılarda cumaya kalıyor bu durumda

Aramıza hoşgeldinnnnn
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bu arada kendimide tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim İstanbulda evhanımıyım ve maalesef takımın en ağır Assolistide benim
124.5 kgla başladığım bu zorlu yolculuğa şu anda 109.3 kgla devam ediyorum Benim ilk hedefim şimdilik 99u görmek ( bayrama kadar o kiloya düşersem bu sene bana çifte bayram olacak ) sonrası inşallah biraz daha kolay olur diye umuyorum

Bu arada evimde tadilat olduğundan fazla giremiyorum ama normalde takıımın en çenesi düşük üyeside benim

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşırız

Yok ablam bizim kızın daha gelmeye niyeti yok valla gelse diye bekliyoruz ama keyfi yerinde sanırım :))

Oyyyy küçük prensesimiz anlaşılan çok keyifçi olacak
Benim büyük kıza hamileyken ultrasonla bakan doktor bu çok uykucu ve keyifçi olacak demişti ve hakikaten doğduyktan sonrada çok keyifçi ve uykucuydu Okula başlayana kadar öğle uykusuna yatırırdım ( ki onun canına minnetti ) okula başladığında bırakır diye düşünürken öğlenci olduğunda çok geç uyanırdı 4 sene sonra sabahcı oluncada 4 senedir her okuldan geldiğinde yatıp hala öğlenleri uyur uyuşuk birde genç olacaksın dediğimde de yaaa ne yapayım sabahın 6sında uyanıyorum hem az uyumam lazım ki güzellik uykusu yerine geçsin diyor hatta şu anda bile ufaklık diri cadı büyük uykucu

RAbbim sağlıkcakla kuçağına almayı nasip etsinde varsın uykucu olsun

Bügünkü menüm..
Kahvalti..
1 dilim labne peynir sürme tam bugday ekmek
3 adet cok ince dilim kahvaltilik tavuk eti dilimleri
5 zeytin. .1 kücük domates
1 fincan botki cayi

Ara...1 ince dilim kavun
5 findik. .5 badem

Öylen..
1 tabak sebze corbasi
2 kasik pirinc pilav
Kücük kaze yogurtlu kuskonmaz salatasi

Ara...1/2 elma..5 badem ..5 findik

Aksam...
1/2 dilim tam bugday ekmek
1 dilim kasar peynir
2 labne peynir dolmali kirmizi uzun biber

Ara..tarcinli zencefilli sicak süt

2,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…