Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım eğer bacak ağrının sebebi dün spor yapmandan kaynaklanıyorsa mutlaka bugün de yapman gerekiyor yoksa tekrar başa dönersin ağrı konusunda
3 4 gundur yuruyus yapiyorum canim ama dun bisiklet ve aletlerdede yaptim hirslandm abarttim biraz.. o yuzden bugun heryerim dokuluyor kollarim bacak kaslarim..spor yapcsk halim yok yarin sadece yuruyus yaparsam duzelir gecer belki agrim yani ins

Sabah
Haşlanmış yumurta
1 bardak çay
2 dilim peynir

Ara 1 elma 2 çilek

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
4 çatal Menemen

Ara 1 bardak ayran

Aksam
Yarım kase çorba Yarım kase yoğurt
6 çatal taze fasulye

2 litre su
350 ip atlama
30 dk spor

Menün süper afiyet olsun.

Of kızlar ya azönce 1 tane kazandîbi yedim Dayanamadım ama arkasından kalori yakan tempolu 1 mil ardından karın bel kol ve bacak çalıştım baya ter attım umarım yakmışımdır !!!

Yine bir haftasonu ve ben yine hep dışarıda olduğum için uğrayamadım
Menüm:
Sabah: Sucuklu yumurta
Biraz peynir
Domates salatalık
Küçük bir dilim ekmek
Bir yeşil soğan
Bir yeşil biber
Deteotu
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta
2 piliç kroket
Akşam somon ızgara
Karnabahar ızgara
Havuç ızgara
Ne yazıkki biraz geç yedim eve gel hazırla falan
Su:2 litre
Spor: yarım saat yüzme

Of kızlar ya azönce 1 tane kazandîbi yedim Dayanamadım ama arkasından kalori yakan tempolu 1 mil ardından karın bel kol ve bacak çalıştım baya ter attım umarım yakmışımdır !!!
İnsan bazen nefsine hakim olamıyor canım bizde insanız sonuçta üzme kendini yakmışsındır zaten o kadar spordan sonra

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Günaydın kızlar. Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum herkese...

Geçen ay 3.de regl olmıştum. Bu ay hala beklemedeyim. Şişlik,gerginlik hat safhada... Doğal yöntemlerle adet olabilmek için ne yapmak lazım bilen var mı ?

bilmiyorum canım ya internetten bi bak istersen evet adet olamamak da maalesef şişliğe sebep oluyo bende oldum çok şükür dün bakalım bu hafta kaç çıkcam :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum

Benim maalesef tadilat hala bitmedi hatta cumartesi gelen usta yalap şap iş yapmış o yüzden bugün yapılması planlanan Fayanslar yarına kaldı
Yinede canımı sıkmıyorum sonuçta bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun
Dün ustalar çalışmadı pis işlerin çoğuda bittiği için biraz evime gelip temizlik yaptım bütün tozlar diğer odalarada gitmesin diye
İki gecedir Annemin evinde kaldığımız için giremedim burayada

Hazır evime gelmişken ( Ustaları getiren abi sıva için bu kez başka usta getirmeye gitti ) sizlerede bakayım dedim

Bildirimler yapılmış ne güzel ( ben cuma sabittim ama şu an ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası Çarşamba inşallah biter herşeyde bende kendimi tekrar beslenmeye odaklarım malum yemek düzenide kalmadı ustalara koşturmaktan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…