3 4 gundur yuruyus yapiyorum canim ama dun bisiklet ve aletlerdede yaptim hirslandm abarttim biraz.. o yuzden bugun heryerim dokuluyor kollarim bacak kaslarim..spor yapcsk halim yok yarin sadece yuruyus yaparsam duzelir gecer belki agrim yani insCanım eğer bacak ağrının sebebi dün spor yapmandan kaynaklanıyorsa mutlaka bugün de yapman gerekiyor yoksa tekrar başa dönersin ağrı konusunda
Menün süper afiyet olsun.Sabah
Haşlanmış yumurta
1 bardak çay
2 dilim peynir
Ara 1 elma 2 çilek
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
4 çatal Menemen
Ara 1 bardak ayran
Aksam
Yarım kase çorba Yarım kase yoğurt
6 çatal taze fasulye
2 litre su
350 ip atlama
30 dk spor
Çok haklısın canımGüzel fakat pilav fazla olmuş canım 2 kaşıkta bırakıp bir iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi bir menü olurdu
İnsan bazen nefsine hakim olamıyor canım bizde insanız sonuçta üzme kendini yakmışsındır zaten o kadar spordan sonraOf kızlar ya azönce 1 tane kazandîbi yedim Dayanamadım ama arkasından kalori yakan tempolu 1 mil ardından karın bel kol ve bacak çalıştım baya ter attım umarım yakmışımdır !!!
Menün çok güzel canım afiyet olsunSabah
Haşlanmış yumurta
1 bardak çay
2 dilim peynir
Ara 1 elma 2 çilek
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
4 çatal Menemen
Ara 1 bardak ayran
Aksam
Yarım kase çorba Yarım kase yoğurt
6 çatal taze fasulye
2 litre su
350 ip atlama
30 dk spor
Tesekkr ederim canımMenün çok güzel canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canımMenün süper afiyet olsun.
bilmiyorum canım ya internetten bi bak istersen evet adet olamamak da maalesef şişliğe sebep oluyo bende oldum çok şükür dün bakalım bu hafta kaç çıkcam :)Günaydın kızlar. Hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum herkese...
Geçen ay 3.de regl olmıştum. Bu ay hala beklemedeyim. Şişlik,gerginlik hat safhada... Doğal yöntemlerle adet olabilmek için ne yapmak lazım bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?