Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım benim şimdi bu hafta üçüncü bildirimim olacak listede olacak mıyım olacaksam ona göre daha çok dikkat edicem o yüzden soruyorum yüzdeye daha çok katkım olsun şimdiden bi kilo eksiğim bile geçen haftaya göre

selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
Merhaba canm hoş geldin. Bol su. bol paylaşım. yediklerimize dikkat ediyoruz. ve spor. gerçi ben yapamıyorum
Ben Nüşabə Azərbaycandan. yaş 32. boy 155. kilo 82. bir oğlum var. 1.5 yaş.
Sen de kendinden bahs edermisin bir az.

bende 34 yaşındayım 161 boyum 56 kiloyum 52 ye inmek hedefim 1 aydır yaklaşık aynı kiloda gidip geliyorum spora gelince hemen hemen hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum 10.000 adım atmaya çalışıyorum. benimde 3,5 yaşında bir oğlum var

gunde 2 litre 2 yada 3 fincanda yeşil çay içiyorum..eskiye göre yediklerimi çok çok azalttım bende doyma hissi yok midemle değil beynimle yiyiroum morelim bozuksa mutsuzsam ne yediğimi bilmiyorum..bazen eşim doymadın mı diye sorar bende bilmem doymuşumdur her halde derim.her lokmada doydummu diye kendimi tartmam gerekiyo

yediklerimiz tum gun olarak mı paylaşılıyor yoksa öğün öğün mü

selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....

Aramıza hoşgeldin canım
Bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim, istanbulda evhanımıyım
Takımın şimdilik en ağır Assolisti benim 124.5 kgla başladım ( rekorum resmen ) ve şu anda 109.3 kgyum
İnşallah Bayrama kadar 99u görürüm diye ümit ediyorum

Şu ara evimde tadilat var ( banyomuzu ve kapılarımızı değiştiriyoruz ) o yüzden çok aktif değilim ama normalde en çok ben yazarım buralarda

yediklerimiz tum gun olarak mı paylaşılıyor yoksa öğün öğün mü

Kurallarımız çok basit; bol bol paylaşımda bulunuyorsun, her gün menünü toplu halde paylaşırsan daha kolay olur kaptanımız için birde her cuma öğlen 12ye kadar kilonu paylaşıyorsun
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimden sonra listeye dahil oluyorlar ( devamlılık acısından kural )

İnşallah sende çok güzel kilolar verip en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz seni tebirk ediyorum.....inş hedefine ulaşırsın....evde tadilat çok zor Allah kolaylık versin....

azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz seni tebirk ediyorum.....inş hedefine ulaşırsın....evde tadilat çok zor Allah kolaylık versin....

Sağ olasın canım inşallah biterde bende dilediğim gibi temizliğimi yapıp sonrada bir güzel zayıflamaya yoğunlaşabilirim

hosgeldin silusin..benim boyda 161..simdilik hedef kilom 60 aslinda ideal kilomuz 52-54 kg arasiymis...60 kilodan sonra belki bende devam ederim kilo vermeye..

Bugün giremedim kızlar çok yoğun geçti

sabah
1 dilim ekmek
2 dilim sucuk
biraz peynir

öğle
1/2 su böreği
1/2 kek
1 kaşık mercimek salatası

aksam
1 tavuk Baget
Bol salata
2 lt su
1 saat yüzme
Hafif ve guzel menu afiyet olsun tatlim
Supersin leylacim afiyet olsun sporunda kolay gelsin

hosgeldin silusin..benim boyda 161..simdilik hedef kilom 60 aslinda ideal kilomuz 52-54 kg arasiymis...60 kilodan sonra belki bende devam ederim kilo vermeye..
hoşbuldum.... şu anda kaç kilosun....devam et tabiki insan kilo vermeye başladımı azmide artıyor hedefleride

hoşgeldin canım aramıza fazla bir kilon yokmuş inşallah yazan bitimine kadar fazlalıklarını verirsin emziriyorsan tabii çok daha kolay verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…