Merhaba canm hoş geldin.selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
yediklerimiz tum gun olarak mı paylaşılıyor yoksa öğün öğün mü
Merhabalar hoş geldin:)selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
Aramıza hoşgeldin canım
Bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim, istanbulda evhanımıyım
Takımın şimdilik en ağır Assolisti benim124.5 kgla başladım ( rekorum resmen ) ve şu anda 109.3 kgyum
İnşallah Bayrama kadar 99u görürüm diye ümit ediyorum
Şu ara evimde tadilat var ( banyomuzu ve kapılarımızı değiştiriyoruz ) o yüzden çok aktif değilim ama normalde en çok ben yazarım buralarda
Kurallarımız çok basit; bol bol paylaşımda bulunuyorsun, her gün menünü toplu halde paylaşırsan daha kolay olur kaptanımız için birde her cuma öğlen 12ye kadar kilonu paylaşıyorsun
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimden sonra listeye dahil oluyorlar ( devamlılık acısından kural )
İnşallah sende çok güzel kilolar verip en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
hoşbuldummmmmm....Merhabalar hoş geldin:)
günün sonunda akşam saatlerinde bütün yediklerini paylaşacaksın canımyediklerimiz tum gun olarak mı paylaşılıyor yoksa öğün öğün mü
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz seni tebirk ediyorum.....inş hedefine ulaşırsın....evde tadilat çok zor Allah kolaylık versin....
hosgeldin silusin..benim boyda 161..simdilik hedef kilom 60 aslinda ideal kilomuz 52-54 kg arasiymis...60 kilodan sonra belki bende devam ederim kilo vermeye..selamlar herkese.... bu gruba yeni davet edildim. sistem işleyiş nedir neler yapıyoruz....
Hafif ve guzel menu afiyet olsun tatlimBugün giremedim kızlar çok yoğun geçti
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim sucuk
biraz peynir
öğle
1/2 su böreği
1/2 kek
1 kaşık mercimek salatası
aksam
1 tavuk Baget
Bol salata
2 lt su
1 saat yüzme
Supersin leylacim afiyet olsun sporunda kolay gelsinSlm bebekler menümü paylaşıp geçmişe gideceğim
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı az salça peynir biraz zeytin ve çay
Öğlen: 2 dilim yumurtalı ekmek 4-5 kaşık peynirli kuskus
Ara: türk kahvesi ve 1 lokma çiko
Akşam: 1 kase enginar patatesli, 3 kaşık pilav
Ara: sade sütlü kahve
Ara: tarçınlı yeşil çay
Öğle yemeğinden sonra açık havada yürüdüm yarım saat
Akşam yemeğinden sonra da 1 mil yürüdüm
hoşbuldum.... şu anda kaç kilosun....devam et tabiki insan kilo vermeye başladımı azmide artıyor hedefleridehosgeldin silusin..benim boyda 161..simdilik hedef kilom 60 aslinda ideal kilomuz 52-54 kg arasiymis...60 kilodan sonra belki bende devam ederim kilo vermeye..
hoşbuldum....günün sonunda akşam saatlerinde bütün yediklerini paylaşacaksın canım
bu arada hoşgeldin ben gülşen 29 yaşında 66 kilo civarındayım
Su anda 67 kiloyum..baslangic kilom 70,5 idi 2 hafta önce ...cok sükür 3,5 kilo gitti simdidenhoşbuldum.... şu anda kaç kilosun....devam et tabiki insan kilo vermeye başladımı azmide artıyor hedefleride
hoşgeldin canım aramıza fazla bir kilon yokmuş inşallah yazan bitimine kadar fazlalıklarını verirsin emziriyorsan tabii çok daha kolay verirsinmerhabalar
bende aranızda yeniyim. aranıza katılıp takım ruhunu sizlerle yaşamak istiyorum.
böylece de hedeflediğim kiloya ulaşmak tabiki.
34 yaşındayım. 10 aylık bir kız bebeğim var.
168 boyum ve 81,3 kg deyim.
hedefim 67-68 e düşmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?