ben beden ölçümü alıyorum hayatım ama öyle her hafta bir değişiklik olmadığı için ayda 1 alıyorum
sen geçen yaz 57 kilo muydun ya 75 değilmiydin 1 yıl önce *
Gecen sene yaz dedigim burda verdigim kilo kiz sizinle beraber ben ilk diyete gecen sene şubat mart gibi baslamiştim esasında ben 57 ye baya guzel indim ama 57 den sonra hep bir adim geri bir adim ileri derken bayaa oyalandim geçen sene 57 ydim o kiyafetimi aldigimda sonra kilo aldim ve size geldim iste simdi hatırladım
Afiyet olsun canım tarif için çok saol :)Az önce öyle yemeyimi yedim..kafama göre ispanak salatasi yaptim cok güzeldi tadi.
Eyer yapmak isterseniz tarifi...
Yeterince ispanak
Yeterince yogurt
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi kadar zeytinyag
1 tatli kasigi keten tohumu
Isteye göre cörekotu ..tuz..karabiber..
merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
Kızlar ben bu hafta kaçamak yapmiyrm ama yine de veremiyrm benim hep böyle oluyo ama bi hafta versem öbür hafta veremiyorum
spor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz
Peki favorinn kimolmamı 3,5 yaşındaki oğlum bile çok seviyor "sövavır dıkacakmı" diye soruyor her gun. yarışmacıların bile adını öğrendi.yarışmalara bayılıyor hiç yerinden kalkmıyor izlerken...
dun konseyde ben bile heyecanlandım sanki kim 1. olacak diye...
Canım benim günün sonuna kadar da yeşil çay ve papatya çayı içicem zaten geri kalan 1 lt de böylece bitmiş olucak. O yüzden öyle yazdım ben. Hatta şekersiz çay da içiyorum bu artık 4 lt de olur.2 lt su bitirmiş olman çok güzel ama yeterli demen çok yanlış o 2 lt suyu gün içine yatana kadar yayasaydın çok daha faydasını görürdün canım onun için yatana kadar bugün 1 lt daha iç yavaş yavaş aralıklarla ama tamam mı:)
Hadi gözün aydın tatlım maşallahselam canlarım napıyosunuz?
dün gelemedim ama size güzel haberlerim var, dün b-fitte ölçümlerim yapıldı incelmişim çooook mutlu oldumyediklerime de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum hadi artık gitisin kilolar !!!
Bende geçen yazdan sonra bu cmts tekrar yaptırcam çok heyecanlıyım:) 10 kilo eksiğim bu sene bi de geçen sene biyolojik yaşım 28 ken 30 çıkmıştı çok moralim bozulmuştu inşallah azcık da küçülmüşümdürselam canlarım napıyosunuz?
dün gelemedim ama size güzel haberlerim var, dün b-fitte ölçümlerim yapıldı incelmişim çooook mutlu oldumyediklerime de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum hadi artık gitisin kilolar !!!
selam canlarım napıyosunuz?
Canım hazır çiğ köfteler çok kalorili sende bak istersen ben öyle hatırlıyorum daKızlar akşam a çiğ köfte yiyeyim mi lavaşsiz hastanede ki yemeği yemek istemiyrm yardım edin
Hadi gözün aydın tatlım maşallah
Bende geçen yazdan sonra bu cmts tekrar yaptırcam çok heyecanlıyım:) 10 kilo eksiğim bu sene bi de geçen sene biyolojik yaşım 28 ken 30 çıkmıştı çok moralim bozulmuştu inşallah azcık da küçülmüşümdür
saolun kızlar inşallah tez zamanda hepimiz çok güzel eksiler göreceğiz vazgeçmek yok yola devam !!!Süpersin canımm
İnşallah çok daha inceldiğini hatta tartıdada bir okadarda eksi görürsün ....Aminnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?