Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben beden ölçümü alıyorum hayatım ama öyle her hafta bir değişiklik olmadığı için ayda 1 alıyorum

beden ölçüsü derken nereyi alıryorsun ben bel göbek alt göbek basen kalça hepsini ölçüyorum her hafta 1 i incelmiş oluyor en az ayda bire sabredemem meraktan çatlarım

sen geçen yaz 57 kilo muydun ya 75 değilmiydin 1 yıl önce *

Gecen sene yaz dedigim burda verdigim kilo kiz sizinle beraber ben ilk diyete gecen sene şubat mart gibi baslamiştim esasında ben 57 ye baya guzel indim ama 57 den sonra hep bir adim geri bir adim ileri derken bayaa oyalandim geçen sene 57 ydim o kiyafetimi aldigimda sonra kilo aldim ve size geldim iste simdi hatırladım

Ayy benim kafam karisti simdi ben kiz 14 aylıkken sütten kestim ve diyete basladim mayisda 13 kilo vermistim ramazanda 61 kiloydum ramazan bitimi 57 kiloydum ve düğün falan sonra oldu sonra kilo aldim 4 kilo falan buraya geldim 61 kilo ile iste böyle oldu sanırım sonra burda 55 e düştüm zor bela ve tekrar 2 kilo aldim simdi 57 den zor kurtilmustum zaten sindiki hedefim 53 kilo olmak iste benim kilo verme serüvenm:))

Az önce öyle yemeyimi yedim..kafama göre ispanak salatasi yaptim cok güzeldi tadi.
Eyer yapmak isterseniz tarifi...
Yeterince ispanak
Yeterince yogurt
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi kadar zeytinyag
1 tatli kasigi keten tohumu
Isteye göre cörekotu ..tuz..karabiber..

Afiyet olsun canım tarif için çok saol :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecek şükür

Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece daha Cuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız

merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?

Valla ben faydasını çok gördüm Leslienin arkadaşlarında dediği gibi özellikle ilk hafta çok terletiyor ama sonraları çok terletmesede inanılmaz sıkılaştırıyor topikteki en kilolu hatun benim ama inan gören kilomu duyunca inanmıyor üstelik eşimde diyor inanılmaz fark var diye ki şu son bir haftadır yapamadım hiç ama cumartesi itibaren yine Leslie Bacıyla buluşurum evde
Dışarda yürümek tabi daha güzel ama evde yapıncada anında duşa atma şansı bana daha cazip geliyor üşütmemiş oluyorum terli terli dolaşarak

Kızlar ben bu hafta kaçamak yapmiyrm ama yine de veremiyrm benim hep böyle oluyo ama bi hafta versem öbür hafta veremiyorum

Canım inan ben aylarca öyleydim ama inat ettim devam dedim ve tartıda rakam inmesede vucut kendini toparlayıp sonra tekrar eksi görmeye başlıyor insan Birazda ay bu hafta verdim nasılsa diye bir sonraki hafta farkında olmadan insan biraz daha rahat oluyor ( ki bence onunda etkisi var en azından bende )

spor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz

Aslında güzel fikir canım
Arzu eden arkadaşlar katılmak istediklerini yazsınlar ve eğer kaptanımızda onaylarsa ( ki kesin onaylar ) Ayda bir ölçü bildirimide yaparız göğüs, bel, basen ve bacak ölçülerimizi alalım atıyorum ayın 10unda en geç herkes bildirsin ve birimiz 1 ay sonunda yine herkes bildirimini yaptığında onu liste haline getirsin Hem motive oluruz hemde kim daha çok sıkılaşmış derecelendirir görürüz
Hem yaza az kaldı o bahaneyle spora asılır selülitlerimizden biraz daha çabuk kurtulmuş oluruz

Peki favorinn kim

Metabolizma hizlandiran cay...
1 parca zencefil..yumurtadan biraz büyük
2 elma..
1 limon
2 cubuk tarcin..yoksa 1 tatli kasigi toz tarcin
1 yemek kasigi biberiye
Isteye göre 1 tatli kasigi kadar bal..ben tatlandirici kullandim

Elmalari küp seklinde dogruyoz
Zencefili ince dilimlere dogruyoz
Bi tencereye atip 1 limonu yikayip suyunu dogradiklarimizin üzerine sikip limon kabugunuda dograyip ilave ettikten sonra 1 bucuk litre suylan 15 dakika kaynatiyoz kisik ateste..sicak olarak tüketin..

Canım benim günün sonuna kadar da yeşil çay ve papatya çayı içicem zaten geri kalan 1 lt de böylece bitmiş olucak. O yüzden öyle yazdım ben. Hatta şekersiz çay da içiyorum bu artık 4 lt de olur.

dünkü menüm gelsin

sabah: aç karna su, 4 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı ve salça 1 kk peynir ve zeytin çay
ara: spora gittim kahvaltıdan sonra spordan gelince 1 br süt
öğlen: 1 servis kaşığı bamya 1 patatesli börek
ara: az şekerli türk kahvesi ve 1 lokma çiko
akşam: 1 kase ev yapımı kremalı mantar çorbası, 8 sarma yanında sarımsaklı yoğurt
ara: türk kahvesi yine

bol su

Hadi gözün aydın tatlım maşallah

Aksami daha yemedim ama menumu yaziyim

SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
yarim sosis
1 çay kaşığı cemen
yaridan az krem peynir
5 gr beyaz peynir
2 zeytin
salatalık domates
şekersiz çay
20 ml sütle şekersiz kahve
416 kalori

Ara
1 kaşik yoğurtla sodali ayran
2 küçük havuç

Ara
1 elma
2 kaşık yoğurt
Iki aranin kalorisi 175

Ara
1 hurma
1 kuru incir
20 tane sari leblebi
1 ceviz
123 kalori

Buraya kadar 713 kalori

Aksam et hasladim eti ekmeksiz doyana kadar yicem yaninda yeşillik ve 2 3 kasik yogurtla

kac kalori eti hesaplayamadim kenikli et kac gr yicemi bilemem

Sporum
♥ 25 dk pilates (strecing ) ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme (ağırlıkla)
♥ 60 köpek işeme (ağırlıkla )
♥ 60 istiridye (ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 mekik
♥ 8 dk abs workout
♥ 15 dk twist shape stepper (kollarda 2 kilo ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bel haraketi 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
Sogumaaa
su 1 buçuk 2 litre devamm

Bide birazdan sekersiz az sütlü neckafe icerim çünkü açiiiiiiiiimmmmm

Bende geçen yazdan sonra bu cmts tekrar yaptırcam çok heyecanlıyım:) 10 kilo eksiğim bu sene bi de geçen sene biyolojik yaşım 28 ken 30 çıkmıştı çok moralim bozulmuştu inşallah azcık da küçülmüşümdür

Süpersin canımm
İnşallah çok daha inceldiğini hatta tartıdada bir okadarda eksi görürsün ....Aminnnnnnnnnnnnn

Bugünkü menüm

Kahvaltı
-2 Etimek
-1 dilim Pastirma
-40 gr beyaz peynir
-1 salatalık
-5 adet yeşil zeytin

Aralarda

-3 ceviz
-10 badem

-80 gr yoğurt
-20gr tam buğday ekmegi

Akşam
-2 Etimek
-40 gr beyaz peynir
-5 Adet yeşil zeytin
-1 salatalık
-1 adet haşlanmış yumurta
( henüz aksam yemeğimi yemedim)

Gün icinde sporumu yapmıştım ama Halim olursa akşamda koşu bandına bineceğim.

-2,5 litre su ...

Hadi gözün aydın tatlım maşallah

Süpersin canımm
İnşallah çok daha inceldiğini hatta tartıdada bir okadarda eksi görürsün ....Aminnnnnnnnnnnnn
saolun kızlar inşallah tez zamanda hepimiz çok güzel eksiler göreceğiz vazgeçmek yok yola devam !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…