Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben gönüllü olurum cuma kilo bildirimi yapılırken ölçülerde verilirse liste yaparım

Bende unutmadan menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
yumurta domates salatalık yeşillik

ara yok sanırım

öğle
1 kase makarna salatası
çiğ köfte durum

ara yok

akşam
3 adet balık koftesi
yarım kase çorba
salata
patates kızartması 4-5 adet
3 kaşık yeşil fasulye

ara yarım greyfurt yarım muz 2-3 dilim portakal

spor 1 saat yürüyüş 2,5 litreye yakın su 2 fincan yeşil çay elma çayı

Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
ben gönüllü olurum cuma kilo bildirimi yapılırken ölçülerde verilirse liste yaparım
Tamamdır tatlım bu görevde sende
Canlarım cuma günü kilo bildiriminizi yaparken ölçülerinizide alın ve yazın yeni listemiz olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demledim inşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye

Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak

Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh

Kizlar Merhaba ben artik dönüyorum araniza öpüyorum sizleri iyi geceler

O zaman tekrar aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepimiz mezun dahi olsak buradan kopmayız

Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar

Tamamdır tatlım bu görevde sende
Canlarım cuma günü kilo bildiriminizi yaparken ölçülerinizide alın ve yazın yeni listemiz olacak

Bende diyecektim kimden fikir çıktıysa o yapsın diye
Şaka bir yana ama bence çok güzel olacak bizler için bu ölçü listesi en azından eksi her hafta görmesekte sıkılaştığımızın kanıtı olacak

kızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...

ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee

Canım senin adına ben de sevindim çok.
Yediklerin için üzülme tabii ki yiyecekdin sonuçda senin için yapılmış bir şey yarın telafi edersin olur-biter. Tabii ki bu benim fikrim.

Doğum günün kutlu olsun fistigim ye bugun vallaa aksam 6 da yemeyi kes amaa bugün senin günün

herkeslere günaydın
bu saatlerde girmem daha kolay oluyor o yüzden bildirimlerim biraz karışık olacak.
eveet dün sabah bol bol su içtim öğlen kuru patlıcan dolması ve mercimek çorbası biraz yoğurt sonra havuza gittim 1 saat yüzdüm 15 dakka suda aerobik yapmaya çalıştım (çok zor oluyor) akşam miğdem yine ilaçlar yüzünden pek iyi değildi maydonoz soğanlı omlet yaptım ama bitiremedim az da menemen yedim. aaa yeşil çayı unuttum
bu sabah kahvaltıyı yetiştiremedim evde okulda simit aldım çay simit kahvaltım oldu. yarın için çook meraktayım.
bu foto benim daha önce cuma zayıflama yarışmasından mezuniyetimde çekindiğim. tekrar böyle olmayı çok istiyorum

Eklentiler

• $60..webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 103
canım benim çok teşekkür ederim ederim iyi dileklerin için..
Doğum günün kutlu olsun fistigim ye bugun vallaa aksam 6 da yemeyi kes amaa bugün senin günün
teşekkürler kız asıl fıstık sensin doğum günüm olsada abartmayacağıma söz veriyorum :)
Günaydın kızlar :) H Herseyguzelolacak38 canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
teşekkür ederim canım çok sağol..

burda kaç kiloydun canım maaşallah gayet fitmişsin peki şuan kaç kilosun ?

Olucaksn tatlım bir kere başardıysan yine başarıcaksın meraak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…