Aleyküm selam banum
Oh ne güzel olcak bitince banyon
Şu ölçü bildirimi güzel olur yalnız benim hiç zamanım yok o konuyla ilgilenebilmek için,biri gönüllü olsun ölçüleri alıp listeyi hazırlasın
Tabi ki de hasan en çok hak eden o yarışmayı hadi bakalmDoğukan ve hasan .
efendiliklerinden düzgün duruşlarından adada boş durmayıp sürekli üretken oldukları için.
sen kimi destekliyorsun
Tabi ki de hasan en çok hak eden o yarışmayı hadi bakalm
Tamamdır tatlım bu görevde sendeben gönüllü olurum cuma kilo bildirimi yapılırken ölçülerde verilirse liste yaparım
Kizlar Merhaba ben artik dönüyorum araniza öpüyorum sizleri iyi geceler
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
Tamamdır tatlım bu görevde sende
Canlarım cuma günü kilo bildiriminizi yaparken ölçülerinizide alın ve yazın yeni listemiz olacak
Canım senin adına ben de sevindim çok.kızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...
ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee
kızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...
ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee
canım benim çok teşekkür ederim ederim iyi dileklerin için..
teşekkürler kız asıl fıstık sensin doğum günüm olsada abartmayacağıma söz veriyorum :)Doğum günün kutlu olsun fistigimye bugun vallaa aksam 6 da yemeyi kes amaa bugün senin günün
teşekkür ederim canım çok sağol..Günaydın kızlar :) H Herseyguzelolacak38 canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
burda kaç kiloydun canım maaşallah gayet fitmişsin peki şuan kaç kilosun ?herkeslere günaydın
bu saatlerde girmem daha kolay oluyor o yüzden bildirimlerim biraz karışık olacak.
eveet dün sabah bol bol su içtim öğlen kuru patlıcan dolması ve mercimek çorbası biraz yoğurt sonra havuza gittim 1 saat yüzdüm 15 dakka suda aerobik yapmaya çalıştım (çok zor oluyor) akşam miğdem yine ilaçlar yüzünden pek iyi değildi maydonoz soğanlı omlet yaptım ama bitiremedim az da menemen yedim. aaa yeşil çayı unuttum
bu sabah kahvaltıyı yetiştiremedim evde okulda simit aldım çay simit kahvaltım oldu. yarın için çook meraktayım.
bu foto benim daha önce cuma zayıflama yarışmasından mezuniyetimde çekindiğim. tekrar böyle olmayı çok istiyorumEki Görüntüle 1486819 Eki Görüntüle 1486820
Olucaksn tatlım bir kere başardıysan yine başarıcaksın meraak etmeherkeslere günaydın
bu saatlerde girmem daha kolay oluyor o yüzden bildirimlerim biraz karışık olacak.
eveet dün sabah bol bol su içtim öğlen kuru patlıcan dolması ve mercimek çorbası biraz yoğurt sonra havuza gittim 1 saat yüzdüm 15 dakka suda aerobik yapmaya çalıştım (çok zor oluyor) akşam miğdem yine ilaçlar yüzünden pek iyi değildi maydonoz soğanlı omlet yaptım ama bitiremedim az da menemen yedim. aaa yeşil çayı unuttum
bu sabah kahvaltıyı yetiştiremedim evde okulda simit aldım çay simit kahvaltım oldu. yarın için çook meraktayım.
bu foto benim daha önce cuma zayıflama yarışmasından mezuniyetimde çekindiğim. tekrar böyle olmayı çok istiyorumEki Görüntüle 1486819 Eki Görüntüle 1486820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?