Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhh sefan olsun
Ne mutlu sana canım bir sürü kuzu seni unutmamış

Doğum günün kutlu olsun
Rabbim ailenle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin ....Amiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Umarım şu anda daha iyisindir canım

Bu arada fıstık gibiymişsin ve emnim yine öyle olabilirsin

burda kaç kiloydun canım maaşallah gayet fitmişsin peki şuan kaç kilosun ?
burada 59 kiloydum hedefimide aşmış dahada düşmüştüm yani ... şuan 70
Olucaksn tatlım bir kere başardıysan yine başarıcaksın meraak etme
ay inşallah öyle olur. o zaman elime dolanan yoktu bebek yok eşim askerde kendime göre hazırlayıp yiyiordum dolapta yenmeyecek şey olmuyordu.istediğim gibi spora pilatese gidiyordum daha kolaydı yani. şimdi onlara ayrı kendime ayrı yapmak zor oluyor akşam yemeğinden sonra ben yemiyorum ama onlara da yemeyin diyemem çay yanında götürüyorlar nefsim zorlanıyor bazende yoldan çıkıyor:) sporada en az 3 gün gidim diyorum ya 3 gün gidince geri kalan 2 gün evde canım çıkıyor evin düzenini sağlamakta(yıkama-kurutma-ütüleme-düzenleme-alışveriş....)

sağol canım gözüm çok yükseklerde değil 63 olsam 38 e beden oluyorum gayet makul yeterli bana ama şu anki şartlarımda çok zorlanıyorum.
ilaç almadım bu sabah, ilaçlardan mı oldu bilmiyorum kalkınca ağzımda bir kan kokusu geniz akıntısı.. bi baktım şok oldum genzimden kan akıyor. sonra geçti ama bulandım...şimdi şükür iyiyim sağol

kesinlikle katılıyorum. çocukla ilgilen evle ilgilen eşle ilgilen kendimize sıra gelmiyor.

vayyy bu pastayı hemen yiyorum canım tabii hayalımde :)

kesinlikle katılıyorum. çocukla ilgilen evle ilgilen eşle ilgilen kendimize sıra gelmiyor.
dün spordan sonra kızımı aldım evde onla oyun oynayarak kurumuş çamaşırları toplayıp yıkanmışları da astık(tabi birlikte yapmak işi kolaylaştırmıyor zorlaştırıyor). sonra kızıma çizgifilm açıp ben mutfaga geçtim yemek işi bitti eşim geldi yemek yedik. çayda hazırdı içtik 2saat oturdum işte, sonra kalk mutfağı toparla eve gelince astığım çamaşırları topla hoop saat: 23,30 sürünerek yatağa gittim tam daldım eşimin sesi kız uyanmış ağlamış duymamışım gitmiş ama susturamamış beni istemiş çünkü. yanına yattım orada uyuyup kalmışım eşim kaç defa çağırdığını kalkmam için yanıma geldiğini söylüyor hiç birini hatırlamıyorum. sabah kalktım heryerim tutulmuş üşümüşüm...

Seni çok-çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım.

Selamun aleykum kızlar nasılsınız bugün.burda hava serin kar bekleniyormuş.
ben bugün diyetisyene gittim.1 aydır kilo veremiyorum en azından neden olduğunu biliyim istedim
Tüm değerlerim iyi çok şükür kas kütlem çok yüksekmiş metabolizmam çok hızlıyımış.
metabolizma yaşım 21 miş sen napıyon dedi.ideal kilomda 58 çıktı
kadın bana tuaf tuaf baktı niye takıntılısın bu kadar dedi.yürüyüş yapma dedi kasa dönüşmüş vücudum ondan kilo veremiyor muşum.gunde 60-90 dk yürüyordum gün aşırı yürü daha çok bölgesel çalış .gun içindeki hareketin 10.000 olsun tempolu yürüme dedi.

Banyonun yarısından fazlası bitti bile ve tahmin ettiğimden de güzel olacak inşallahhhhhhhh

İnanılmaz rahatladım
Allahın izniyle yarın kapılarda takıldığı an tamamdır

Harikasın canım darısı bizlerinde başına
Kasların çoğaldığı için metabolizma da hızlanmış ne güzel Dediği gibi birazda bölgesel çalıışırsan dahada aşağısını gösterirsin
Bugün facede takip ettiğim bir grupta hatunlardan biri 92 kgla 50 beden giydiğini yazmış ben 109.3 kgdum geçen hafta ve 50 beden bol gelmeye başladı bana o an nasıl mutlu oldum anlatamam demekki spor cidden çok fark yaratıyor ve Cumartesi itibariyle tekrar sporuma dönüyorum ( tadilat yüzünden yapamıyordum )
Bİr an demekki 20 kg daha verirsem sporuda güzel tutunca atıyorum 46 yerine 44 bile olacak hiç böyle birşeye sevineceğim aklıma gelmezdi ama cidden çok mutlu oldum

Herkese selammm

Adayaren38 arkadaşımızın dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu ve huzurlu yıllar dilerim...
Herşey gönlünce olsun İnşallah :)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
kız süper bişey bence kasının fazla olması kaç yaşındasın ki metabolizma yaşın 21 valla bence göbek atmalısın

Bende bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama fırsat olmuyor bir türlü ... Gecen sene bir kez gittim ama bir daha gitmedim ve açıkcası diyetisyenden memnun kalmamıştım :))

Bende merak ediyorum bendeki değişikleri.
İlk 4 hafta kilo verdim bu haftam biterse 7 haftam bitecek ama son 3 haftaya yakın kilom gitmiyor yani 60 küsürlerdeyim gram gram bir çıkıyor bir iniyor...
Ama sanki vücudum bu süre zarfında dahada toparlandı ama bende bir gidebilsem ii olcak :)

Selam kizlar kacamak yapmiyoruz dimi..siz cok sanslisiniz yani türkiyedeki dr.lar kaslara falan bakiyorlar ilgileniyorlar kilo verme konusunda ..almanyada yok öyle diyetisyen falan..normal hastalikllara zor bakiyorlar bastan saviyorlar ki kalmis kilo vermeye yardim edecekler..böyle durumu lüks kabul ediyorlar..yani burdaki kilolu hanimlarin malesef diyetisyene gitme sansi yok..bi komsumuz var kilolarlan basi dertte depresyonada girdi..burayi teklif ettim ama ilgilenmedi malesef

Canım bence komşunada bir kaç kere buradaki muhabbeti okut hatta yarın yapılacak bildirimleride görürse belki motive olur ve oda bize katılır

Canım bence komşunada bir kaç kere buradaki muhabbeti okut hatta yarın yapılacak bildirimleride görürse belki motive olur ve oda bize katılır
Umarim canim dedigin gibi yapim..belki ikna olur..bende simdi saglikli beslenme konusunda arastirma yapiyordum..cünkü kilo verdikten sonra tekrar almak istemiyorum eski kilolari..mutfagimizdan beyazlari cikartsak ne iyi olacak..mesela beyaz pirinc beyaz un beyaz seker...hamur isleri falan.. cocuklar olunca zor oluyo ama bi denicem..

Ben çıkarttım canım unu ve şekeri sadece oğlum küçük olduğunu için çorbalarında az da olsa pirinç kullanıyorum hamur işinden zaten hiç anlamam kızartma da yapmıyorum ihtiyaç duyarsam fırında yapıyorum onları mutfağa bi hafiflik geldi resmen, insan kendini çok daha iyi hissediyor :)

Naber fıstiklar yarin cumaa kaçamak yapmayin sakiinn ben biraz yaptim ama 500 kalori yaktim bugun sporlarimla o cıssi anca yaktim ve sonrasinda kahve disi bisey yemedim aksamda çok az yeyip yarina hazirlanicam 6 dan sonra sivi alimi dişinda hiç bise yemeyiiinnn kizlaaaarrr

evet evet sporsuz olmuyor sıkılaştığın zaman daha da zayıf görünüyorsun buda insanı motive ediyor

teşekkür ederim canım Allah razı olsun

kız süper bişey bence kasının fazla olması kaç yaşındasın ki metabolizma yaşın 21 valla bence göbek atmalısın

bende çok şaşırdım normal yaşım 34.
2 sene öncede gitmiştim diyetisyene aynı kilolardayıdım bu kadar çıkmamıştı yaşım kasın etkisi büyükmüş

diyetisyenin avantajı o tartısı kasını yağını görüyor ya sorun nerde biliyorsun
evdeki tartıda vücudun su tutuyo fazla kilo çıkıyorsun moralin bozuluyo ama ordaki tartıda yağ kaybını görünce aximleniyorsun. Bide hesap verme bilinci oluşuyor daha Bi dikkat ediyorsun.

diyetisyen Nilgün aydın var online diyet veriyo
yurt dışından çokmuş danışanı 4 seansı 200 tlyedi.ben intagramdan takip ediyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…