- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bu kadar olur Valla :)))yarın ölçü verecek arkadaşlar
bel: göbek deliği in 4 parmak üstünden olçecekler
göbek: göbek deliği hizası
alt göbekayva göbeği olanlar benim gibi)göbeğin en sivri yeri
kalça:tam popnun ortasından
basenoponun hemen bitiminden aşağısından
bide ölçüleri mesaj atabilirsiniz gözünden kaçmamış olur atamazsanız buraya yazsanınzda olur
Hamurisinden anlamasakta olur canim zaten kilo yapiyoBen çıkarttım canım unu ve şekeri sadece oğlum küçük olduğunu için çorbalarında az da olsa pirinç kullanıyorum hamur işinden zaten hiç anlamam kızartma da yapmıyorum ihtiyaç duyarsam fırında yapıyorum onları mutfağa bi hafiflik geldi resmen, insan kendini çok daha iyi hissediyor :)
Beraber yapalm baslayalm pazartesi benim de durdu çünkü kilo vermem ve smdi yine yollarda memleket derken arti ya geçerim beraber yapalmBu arada pazartesi 5 günde 5 kilo şok diyetini yapicam evet şok diyetler tavsiye edilmiyor ama benim vücut 57 de cok direniyor normal diyetle gitmiyor artk o kadar kilo verdikten sonra zor oluyo gitmesi neyse uzun lafın kısası bana katılmak isteyen var mıdır acepp
Canim menünde fazlalik var sanki biraz ..xlebci tam nedir bilmiyorum ama 4 yerine 2 olmazmi...veya 1 dilim tam tahilli ekmek daha iyi olur sanirim...bulgur pilav yemeklen iyi yapmisin pirinc yerine daha hafif ve saglikli ama 6 yerine 2-3kasik olsaydi sanki daha iyi olurdu..karniyarikta agir gibi geldi bana..Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. bir az peynir. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 6 zeytin. çay şekersiz.
Öğlen: 6 yk etli bulgur pilav. yoğurt.
Akşam: 1 karnıyarık. 3 köfte. yarım tabak karabuğday pilavı. 16-da yedim.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
ayy canim ya dogum gunun kutlu olsun,yeni yasinda basta zayiflama olmak uzere tum hedeflerine ulasirsin insallahkızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...
ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee
Haklısın canım ama ben bütün yediklerimi 16-da bitirdim ondan sonra hiç bir şey yemedim sadece maye. Ama bundan sonra dikkat ederim.Canim menünde fazlalik var sanki biraz ..xlebci tam nedir bilmiyorum ama 4 yerine 2 olmazmi...veya 1 dilim tam tahilli ekmek daha iyi olur sanirim...bulgur pilav yemeklen iyi yapmisin pirinc yerine daha hafif ve saglikli ama 6 yerine 2-3kasik olsaydi sanki daha iyi olurdu..karniyarikta agir gibi geldi bana..
Sagol canim...birbirimizi uyaralimki kilocuklar gitsin bir an önceHaklısın canım ama ben bütün yediklerimi 16-da bitirdim ondan sonra hiç bir şey yemedim sadece maye. Ama bundan sonra dikkat ederim.Xlebçı istersen 1 paketi bitire bilirsin kalorisi az ama ben sadece 4 tane yiyorum önceden resmini koymuşdum şimdi yine koyucam senin için.
Sonuna kadar haklısın tatlişSagol canim...birbirimizi uyaralimki kilocuklar gitsin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?