Anladim canim..saglikli görünüyor..tesekkür ederim..o dedigin karabugdayida görmüstüm rus marketinde tadi nasil oluyo..bulgurdan lezzetli oluyormu..ve nasil pisiriyorsun canim bu pilavi..oda saglikli galiba..yavas yavas mutvagimda degisiklik yapmak istiyorum artikCanım koydum resmini bak
Eki Görüntüle 1487811
Beraber yapalm baslayalm pazartesi benim de durdu çünkü kilo vermem ve smdi yine yollarda memleket derken arti ya geçerim beraber yapalm
Gülşenim doğum günün kutlu olsun tatlım ,rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla bereketle ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlar nasip etsinkızlar ben bu mesleği çok seviyorumm yaa bugün doğum günüm için çocuklar bana kendi çaplarında sürpriz hazırlamışlar sınıfın kapısına süsler yapmışlar sınıfı da süsleyip ben içeri girince başımdan süsler attılar :) hem mutlu oldum hem duygulandım paralarını birleştirip bakkaldan gofret kurabiye almışlar bir tanesi annesine börek yaptırmış onun üzerine mum koyup üfledik bunları düşünen çocukların en büyüğü 10 yaşında demekki aileleri ve ben birşeyler verebilmişiz çocuklara ...
ha bu arada börekten yedim mecburen ammmaaaaaaaaaaan bugün 30 a giriyorum herşey yicem işteee
Tamamdır canımmoni kaptanım ben hedef kilomu düşürmek istiyorum bi mahsuru yoksa çünkü hedefime yaklaştıkça sallıyorum gibi hissediyorum hedef kilom 56 ydı 54 e düşürebilir miyiz
Canım ben aynen bulgur pilavı gibi pişiriyorum-(soğan kavuruyorum. suyunu döküyorum. tuz-kara biber-pul biber. su kaynadıkdan sonra yıkadığım karabuğdayı ekliyorum suyunu çekene kadar pişiriyorum ve 20 dk dinlendiriyorum. istesen salça da ekleye bilirsin ben katmıyorum.) Tadını ben seviyorum damak tadı farkı ola bilir mesela benim eşim sevmiyor ama ben çok seviyorum. Ama bulgurun daha lezzetli olduğunu söyleye bilirim.Anladim canim..saglikli görünüyor..tesekkür ederim..o dedigin karabugdayida görmüstüm rus marketinde tadi nasil oluyo..bulgurdan lezzetli oluyormu..ve nasil pisiriyorsun canim bu pilavi..oda saglikli galiba..yavas yavas mutvagimda degisiklik yapmak istiyorum artik
sagol canim tarif icin tarifi denemek isterim..ayrica benim adim gülhan..Canım ben aynen bulgur pilavı gibi pişiriyorum-(soğan kavuruyorum. suyunu döküyorum. tuz-kara biber-pul biber. su kaynadıkdan sonra yıkadığım karabuğdayı ekliyorum suyunu çekene kadar pişiriyorum ve 20 dk dinlendiriyorum. istesen salça da ekleye bilirsin ben katmıyorum.) Tadını ben seviyorum damak tadı farkı ola bilir mesela benim eşim sevmiyor ama ben çok seviyorum. Ama bulgurun daha lezzetli olduğunu söyleye bilirim.
Su an bende öyleyim ama sabrediyorum..bende 1 havuc yerim belkiKizlar remen midem delindi açlıktan ve 2 kaşık yoğurt limon aci biber karıştırıp yedim
Rica ederim canım.sagol canim tarif icin tarifi denemek isterim..ayrica benim adim gülhan..
Su an bende öyleyim ama sabrediyorum..bende 1 havuc yerim belki
Canım şu şok diyetinden bahs etsene bıktım artık ben her hafta sabit-sabitTamam tatlim pazar günü hatirlatirim
Bu arada pazartesi 5 günde 5 kilo şok diyetini yapicam evet şok diyetler tavsiye edilmiyor ama benim vücut 57 de cok direniyor normal diyetle gitmiyor artk o kadar kilo verdikten sonra zor oluyo gitmesi neyse uzun lafın kısası bana katılmak isteyen var mıdır acepp
Anladim canim..saglikli görünüyor..tesekkür ederim..o dedigin karabugdayida görmüstüm rus marketinde tadi nasil oluyo..bulgurdan lezzetli oluyormu..ve nasil pisiriyorsun canim bu pilavi..oda saglikli galiba..yavas yavas mutvagimda degisiklik yapmak istiyorum artik
CANIM BENİM Allah yardımcın olsun bol bol inşirah suresini oku.Kızlar dua edin ne olur suyum geldi ama hic sancim yok
Bu arada pazartesi 5 günde 5 kilo şok diyetini yapicam evet şok diyetler tavsiye edilmiyor ama benim vücut 57 de cok direniyor normal diyetle gitmiyor artk o kadar kilo verdikten sonra zor oluyo gitmesi neyse uzun lafın kısası bana katılmak isteyen var mıdır acepp
canım hadi bismillah doğum başlamışKızlar dua edin ne olur suyum geldi ama hic sancim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?