Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anladim canim..saglikli görünüyor..tesekkür ederim..o dedigin karabugdayida görmüstüm rus marketinde tadi nasil oluyo..bulgurdan lezzetli oluyormu..ve nasil pisiriyorsun canim bu pilavi..oda saglikli galiba..yavas yavas mutvagimda degisiklik yapmak istiyorum artik

Hayırlı akşamlar prenseslerim
Gülşenim doğum günün kutlu olsun tatlım ,rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla bereketle ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlar nasip etsin

moni kaptanım ben hedef kilomu düşürmek istiyorum bi mahsuru yoksa çünkü hedefime yaklaştıkça sallıyorum gibi hissediyorum hedef kilom 56 ydı 54 e düşürebilir miyiz
Tamamdır canım

Kızlar vücud ölçülerini bildirme konusu tamamen isteğe bağlıdır,isteyen bildirir ve listeye girer istemeyende bildirmez zorunluluk yok bunu belirtmek istedim

Canım ben aynen bulgur pilavı gibi pişiriyorum-(soğan kavuruyorum. suyunu döküyorum. tuz-kara biber-pul biber. su kaynadıkdan sonra yıkadığım karabuğdayı ekliyorum suyunu çekene kadar pişiriyorum ve 20 dk dinlendiriyorum. istesen salça da ekleye bilirsin ben katmıyorum.) Tadını ben seviyorum damak tadı farkı ola bilir mesela benim eşim sevmiyor ama ben çok seviyorum. Ama bulgurun daha lezzetli olduğunu söyleye bilirim.

İyi akşamlar kızlar spordan geldim çok yorgunum
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
Çavdar ekmeğine çeyrek tost
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Öğlen peynirli omlet iki yumurtadan
Ara 5 badem
Akşam 100 gr yağı sürülmüş zeytinyağlı tonbalığı
Spor 3 km hızlı tempoda yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
20 dk ağırlıkla bacak egzersizi
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay

sagol canim tarif icin tarifi denemek isterim..ayrica benim adim gülhan..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacak Öğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim

Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağız Annemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım

Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadım ama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg

Gelen; + 1 kg

Toplam giden; 14.2 kg

Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordum Bundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle

Kızzzzzzzzzzzzzzz bende katılayım sana en azından şu 1 kgyu atar daha bir motive olurum
Sen ilk fırsatta istersen tekrar yaz hangi gün ne yeneceğini ki belki gören fikrini değiştirip bize eşlik etmek ister
Yarın gider alışverişimide yaparım ( cumartesi Pazar hafif beslenir sana katılırım Pazartesi )

Anammm bana karabuğday demeyin okadar aradım o karabuğdayı ve buldum sonrada sadece normal haşlanarak yeneceği için ( zayıflama için öyle diyordu nette ) sade yedim beğenmedim, sarımsaklı yoğurda kattım olmadı en sonunda kuşlar yesin diye yan çatıya attım inan kuşlar bile ağzını sürmedi Dedim hatta o dönem birde kuş beyinli diye hakaret ederiz kuşlar bile benden akıllıymış diye
Halada evde bir sürü var ama acıkcası Nusabenin dediği gibi pilav şeklinde denememiştim ama cesaretde edemiyorum ya yine midem bulanırsa diye

VAAAAAAAAAAAAAAAAAR HAYDİ SÖYLE SÖYLE MENÜYÜ

bekliyorum canım menüyü at hemen okuldayken çıktıdan alayım başlayalım pazartesi

Kızlar dua edin ne olur suyum geldi ama hic sancim yok
canım hadi bismillah doğum başlamışRabbim bir avazda kurtarsın inşallah,sağlıkla güzellikle kucağına al,vatanına ailesine hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel bir günde dünyaya gelecek yavrun
dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…