Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence bayramdan sonra baslayin..cünkü bayramda tatli pasta hamur isleri yenlecek ister istemez...güzel detoks olur....bende senin dedigin 3 günlük diyeti yaparim belki..veya bende bikac gün sizinle diyet yaparim ..o gün gelsinde bakarim

Evet canım plates zayıflatmıyo ama sıkılaştırıyo bayram dan sonra tatil dönüşü hemen yüzme ve plates yapıcam ama yüzmeye önce bi kez hocayla 45 dk fitness yapcam ağır olmaz inşallah zaten bunu böyle 1 ay yapınca okul başlıyor

Okul başlayınca incecik olacaksın arkadaşım sonra hep beraber dikkat edicez birbirimizi hep desteklicez hiç canını sıkma sen

Kızlar ben bayramdan sonra yani ayın 20 sinde seyda coskun diyeti yapıcam 10 gün boyunca yani planım şu
20-29 temmuz 10 gün seyda coskun diyeti
30 temmuz saf Protein
31 temmuz serbest gün
1-2-3 ağustos seyda coskun 3 gün diyeti
4-7 ağustos 5 te 5 yumurta günü hariç
8-9 ağustos serbest
kısmet olursa 9 unda tatile çıkıcaz ordada yapabildiğim kadar 5 te 5 yapıp yuzucem
benimle birlikte bu programı yapabilecek olan varsa yapalım canlarim

Banuşum oynakbaşım nerelerdesin sen ya.özledik seni.enerjini.maşallah yine ekşın ekşın.banuşum bende 800gr. artıdayım.cumaya azalırmı bilmemmçoj yiyorum buara.

Sorma canım valla bende özledim sizlerle doya doya sohbet etmeyi ama mâlum RAmazanda vakit çok çabuk geçiyor
Bende valla bu ara kendimi fazla kasmıyorum çünkü stres + Ramazan bana daha çok artı getiriyor
Şimdi Tatil dönüşüne kadar ufak ufak canım ne isterse onları yerim sonra çok sıkı dönüyorum nasılsa sahalara

Banucum gecmis olsun ..ne can sikici seyler yasiyosun son günlerde....buna ragmen kurani okumaya devam ediyorsun helal sana..böbreklerinede baktir canim iyi bir doktora..

Allah razı olsun canım İşte elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum sonuçta mübarek Ramazandan olabildiğince faydalanmak isterim
Valla oruç tutmadığımda gayet iyiyim gram ağrım olmuyor o yüzden susuzluktan şüphelendim ya ama dediğin gibi bir ara yinede bir doktora göstermem lazım ne olur ne olmaz

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım bugün
Bol sütlü filtre kahvemide aldım kendimi laptob başına attım hazır eşimde oyun konsoluna oturmuşken
İyiyim tatlım bende şimdi yeşil çayımı içiyorum saf Protein günümdü bitti şükür ki bitti yarın da saf Protein yapıcam ama et görmek bile istemiyorum

Benim kilom 55.6 Allah a şükür ramazan başında 58 kiloydum verdim onlari sandaloz aldim kendime onun verdiği gazla biraz fazla yiyorum kilo vermiyorum ama almadim iki gündür inşallah böyle gider 55 korusam süper

Iyim canim ..cilek kinoa gününü bitirdim sorunsuz bi sekilde...1 saat yürüyüsümüde yaptim...
Süpersin valla ben kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanıcam yarında en gec 18 de aksama yemeğini yiyip cumaya hazır olucam inşallah eksi görürüm tartida bayrama çok az kaldı

Günaydin kizlar...yarin tartilma günü..umarim bugünü cok hafif ve saglikli atlatiriz...bu sabah tarti gecen cumadan 300 gr eksi gösterdi...500 gr. artiyla beraber 800 gr verdirmis kinoa cilek günü..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğiz dışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim

Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağım Ramazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorum yorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum

Kızlar sizce yarın saf Protein gününde etten başka ne yiyebilirim

Canım Et yemek istemiyorsan Balıkda yiyebilirsin hem güzel tok tutar Yoğurt, ayran tarzı şeylerlede kendini tok tutabilirsin eğer balık yemiyorsan ( gerçi balığın taze olduğuna emin olduğumda sonrasında sütlü birşeyler yemişliğim çoktur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…