Bence bayramdan sonra baslayin..cünkü bayramda tatli pasta hamur isleri yenlecek ister istemez...güzel detoks olur....bende senin dedigin 3 günlük diyeti yaparim belki..veya bende bikac gün sizinle diyet yaparim ..o gün gelsinde bakarimKızlar bende varım kinoa yı yiyemem belki yulaf yerim onun yerine tatile gidene kadar yaparım şahane olur kaçındà başlarız ben ona göre kendime plan yapiyim tatilde de 5 te 5 yapicamaçık büfe seç beğen al
Canım ben 20 sinde tatile çıkıyorumCanim sende katil spor grubuna istersen.ben katildim insallah alnimin akiyla üstesinden gelecegim..30 günlük spor grubuna katildim ben. Bu ayin 20 de basliyorum
Canım sıkılaşmanın en iyi yolu pilates yapabilirsen şahane oluyo bak ben geçen sene 2 haftada inanılmaz inceldim şimdide baslicam inşallah aslında burda bi grup kurup yapabiliriz pilates kurallarimizda olur bizim grup çok iyi yaparız bence
Okul başlayınca incecik olacaksın arkadaşım sonra hep beraber dikkat edicez birbirimizi hep desteklicez hiç canını sıkma senEvet canım plates zayıflatmıyo ama sıkılaştırıyo bayram dan sonra tatil dönüşü hemen yüzme ve plates yapıcam ama yüzmeye önce bi kez hocayla 45 dk fitness yapcam ağır olmaz inşallah zaten bunu böyle 1 ay yapınca okul başlıyor
Banuşum oynakbaşım nerelerdesin sen ya.özledik seni.enerjini.maşallah yine ekşın ekşın.banuşum bende 800gr. artıdayım.cumaya azalırmı bilmemmçoj yiyorum buara.
Banucum gecmis olsun ..ne can sikici seyler yasiyosun son günlerde....buna ragmen kurani okumaya devam ediyorsun helal sana..böbreklerinede baktir canim iyi bir doktora..
Kızlar nasılsınız
İyiyim tatlım bende şimdi yeşil çayımı içiyorum saf Protein günümdü bitti şükür ki bitti yarın da saf Protein yapıcam ama et görmek bile istemiyorumÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım bugün
Bol sütlü filtre kahvemide aldım kendimi laptob başına attım hazır eşimde oyun konsoluna oturmuşken
Mantar ve yumurta yiyebilirsin ..yumurtayi omlet olarakta yiyebilirsin haslama sevmiyordun sen galibaKızlar sizce yarın saf Protein gününde etten başka ne yiyebilirim
Iyim canim ..cilek kinoa gününü bitirdim sorunsuz bi sekilde...1 saat yürüyüsümüde yaptim...Kızlar nasılsınız
midem çok bulanıyor yumurtada yiyemiyorum ki canım bi çözüm bulucam artikMantar ve yumurta yiyebilirsin ..yumurtayi omlet olarakta yiyebilirsin haslama sevmiyordun sen galiba
Süpersin valla ben kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanıcam yarında en gec 18 de aksama yemeğini yiyip cumaya hazır olucam inşallah eksi görürüm tartida bayrama çok az kaldıIyim canim ..cilek kinoa gününü bitirdim sorunsuz bi sekilde...1 saat yürüyüsümüde yaptim...
Kızlar sizce yarın saf Protein gününde etten başka ne yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?