- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kızlar merhaba benim bugün seyda coskun sıvı detoksu günüm ama ben onları katı tüketiyorum daha iyi oluyo gerçi suan hala kararsizim henüz güne başlayamadim iki buçuk üç saattir evdeyim çok yoğunum sizce katı mi tüketiyim sıvı mı
Ohhh afiyet olsun Anne kız kahve keyfi yapın canım benim öpüyorum çokAfiyet olsun canım bende şuankaynanam geldi onunla oturuyoz bbirazdan içeriz kahve
Ohh cecom maşallah.tam gaz başladın.
sefan olsun.
bende bugün başlayamadım beşte beşe.
heryerim aģrıyo.
üşüttüm hrraldezaten iki gündürde başım aģrıyodu hapşırıp duruyodum.
pattisleride almıştım ama yarın başlarım inşallah.
Diģer beşye beşçiler nerdesiniz.
Öyle yapıyorum canım haklısın diğer türlü belki tok tutar ama psikolojik olarak doymamış gibi hissedebilirimBence katı tüket canım karnını doyurur
bence kesinlikle sivi olarak tüketme cok berbatmi berbat tadi var smoothi lerin..miden bulanabilir canim...Öyle yapıyorum canım haklısın diğer türlü belki tok tutar ama psikolojik olarak doymamış gibi hissedebilirim
Haydi kızlar bugün kimler 5 lik diyete başladı yalnız mıyım yoksa
Kocisle cocuklarlan yürüyüse ciktik ormanlik yolda ..birazda alisveris yaptik evin eksiklerini aldim eve yeni geldim sayilir....sizlerde umarim iyisinizdir gününüz güzel gecmistirKızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz
Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda banabir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınırgerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu
Gecmis olsun canim..Allah acil sifalar versin..insallah hersey yolunda gider.Ilk gün hafif kaçamakla biter darısı yarın sebze gününe inşallah
kızlar dayım ilik kanseri oldu ve annemin iliği tuttu çarşamba ilik nakli olacak annemden sizden ikisi içinde dua bekliyorum annem de sağlıklı bir insan değil çünkü korkuyorum
Nargilemi iciyorsun kiz
Ilk gün hafif kaçamakla biter darısı yarın sebze gününe inşallah
kızlar dayım ilik kanseri oldu ve annemin iliği tuttu çarşamba ilik nakli olacak annemden sizden ikisi içinde dua bekliyorum annem de sağlıklı bir insan değil çünkü korkuyorum
Kocisle cocuklarlan yürüyüse ciktik ormanlik yolda ..birazda alisveris yaptik evin eksiklerini aldim eve yeni geldim sayilir....sizlerde umarim iyisinizdir gününüz güzel gecmistir
Level 2 bana çok zor gelmişti ama müthiş sıkılaştırıyo canımIyiki jilian sporuna baslamisin..ilk günlerde cok zorlandim..kas agrilarim okadar coktuki dogru dürüst adimlarimi bile atamiyordum..merdiven zaten cikip inemiyordum apartmandaki asandörü kullaniyordum....ama simdiden deydigini azda olsa farkedilir sekilde sikilastigimi görüyorum....1 ay sonraki halimi cok merak ediyorum..sonra sporumu artiracagim jilianla birlikte yine baska spor programina baslamayi düsünüyorum kismetse..su an pek zorlanmiyorum jilian sporunda ilk 3-4 gün cok zorlanmistim..bakalim 2.level nasil gececek
her cuma arti cikariz tartidaSağolasınız kızlar Banu ve gGülhan
aklıma bir cinlik geldi ya hani 5 lik diyette
Diyorum ki et günü yerine yoğurt günü olsa patates günü yerine pirinç günü olsa
böyle yapılsa kilo verilir mi acaba yumurta günü yerine peynir
meyve günü yerine de ımmmmm hah dondurma günü olsa
abarttım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?