Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence katı tüket canım karnını doyurur

Burdayız canım da kaynana sabah sabah gelince giremedim buraya şimdi telde görüşüyo da bakayım size dedim

Selam kizlar ..cok sükür gelebildim...bugün cok yogundum..oglumun gittigi okulu degistirdim..o gittigi okulun cocuklari hic normal deyil nerdeyse hergün bi vukuat..gecenlerdende oglumun kafasini sisirmisler dövmüsler...hic kimse menun deyil o okuldan...cok iyi olarak taninan iyi bir okula yazdirdim bugün oglumu..cok sükür su anki gittigi okuldan kurtulacak cocugum..sonra carsida islerim vardi onlari hallettim... jilian sporumu yaptim ...kücük kizimi kresten aldim sonra oglumu derse götürdüm derken aksam oldu..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ben geldimmm

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah

Haydi kızlar bugün kimler 5 lik diyete başladı yalnız mıyım yoksa

Bende eve dönerken aldım patateslerimi ve inşallah yarın Allahın izniyle başlıyorum bende 5de 5 e Bol bol eksi olarak döner umarım da motive olurum daha çok

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana bir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu

Ilk gün hafif kaçamakla biter darısı yarın sebze gününe inşallah

kızlar dayım ilik kanseri oldu ve annemin iliği tuttu çarşamba ilik nakli olacak annemden sizden ikisi içinde dua bekliyorum annem de sağlıklı bir insan değil çünkü korkuyorum

Kocisle cocuklarlan yürüyüse ciktik ormanlik yolda ..birazda alisveris yaptik evin eksiklerini aldim eve yeni geldim sayilir....sizlerde umarim iyisinizdir gününüz güzel gecmistir

Gecmis olsun canim..Allah acil sifalar versin..insallah hersey yolunda gider.

Iyiki jilian sporuna baslamisin..ilk günlerde cok zorlandim..kas agrilarim okadar coktuki dogru dürüst adimlarimi bile atamiyordum..merdiven zaten cikip inemiyordum apartmandaki asandörü kullaniyordum....ama simdiden deydigini azda olsa farkedilir sekilde sikilastigimi görüyorum....1 ay sonraki halimi cok merak ediyorum..sonra sporumu artiracagim jilianla birlikte yine baska spor programina baslamayi düsünüyorum kismetse..su an pek zorlanmiyorum jilian sporunda ilk 3-4 gün cok zorlanmistim..bakalim 2.level nasil gececek

Rabbim dayına acil şifalar versin canım
İnşallah her ikisi içinde rahat bir ameliyat süreci olur ve çabucak sağlıklarına kavuşurlar
Bütün dualarım onlarla Yüreğini ferah tut Allahın izniyle herşey çok güzel olacak

Kocisle cocuklarlan yürüyüse ciktik ormanlik yolda ..birazda alisveris yaptik evin eksiklerini aldim eve yeni geldim sayilir....sizlerde umarim iyisinizdir gününüz güzel gecmistir

Ohhh sefan olsun hem yürüyüş aradan çıkmış hemde ailecek güzel vakit geçirmişsiniz
Benimde yarın için pattisler hazır kızkardeşimede yarın iki üç patatesden salata yaparım olur biter ( hem öğlen bende sade yerken onada ikramlık aradan çıkmış olur )
Akşamda çayın yanına eşim bir iki bisküvi alır olur biter nasılsa ben sevmiyorum üstelik 5de 5imi hayatta bozmam

Sağolasınız kızlar Banu ve gGülhan

aklıma bir cinlik geldi ya hani 5 lik diyette
Diyorum ki et günü yerine yoğurt günü olsa patates günü yerine pirinç günü olsa
böyle yapılsa kilo verilir mi acaba yumurta günü yerine peynir
meyve günü yerine de ımmmmm hah dondurma günü olsa
abarttım galiba

Level 2 bana çok zor gelmişti ama müthiş sıkılaştırıyo canım

her cuma arti cikariz tartida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…