Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Level 2 bana çok zor gelmişti ama müthiş sıkılaştırıyo canım
Sen yapmismiydin jilian sporu..ben zor olsada dayanmaya calisacagim sonucu beni mutlu edecekse sporun her zorluguna katlanirim..hamileliklerden göbegim mahvoldu..o sarkik göbekten kurtulmam lazim

Sen yapmismiydin jilian sporu..ben zor olsada dayanmaya calisacagim sonucu beni mutlu edecekse sporun her zorluguna katlanirim..hamileliklerden göbegim mahvoldu..o sarkik göbekten kurtulmam lazim

Evet jilianı yaptım canım ama level 3 de bıraktım çok zor gelmişti 2 de ilk birkaç gün zorlanırsın sonra normale döner ama 3 ü ben kaldıramamıştum inşallah sen devam edersin

Evet jilianı yaptım canım ama level 3 de bıraktım çok zor gelmişti 2 de ilk birkaç gün zorlanırsın sonra normale döner ama 3 ü ben kaldıramamıştum inşallah sen devam edersin

Bende 3 cü levele geldiğimde bileğimi sakatlayip birakmak zorunda kalmıştım ama bugün tekrar jillianla spora dönüş yapiicuuumm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün gece tam yatacakken ilgimi çeken bir filme daldım ve tabi doğal olarak geç yattım eeee sonuç olarakta geç uyandım oda kızkardeşimin telefon sesine uyandım iyiki de aramış yoksa daha uyurdum sanırım

5de5 diyeti için 2 haşlanmış orta boy patatesimide yedim ( öncesinde tartıldım ve şükür 105.3ü gördüm )
Bakalım 5 günün sonunda ne göreceğim tartıda

Biraz kendime geleyimde hemen sabah sporumuda yaparım yine ( gerçi dünden bacaklarım ağrıyor ama yinede pes etmek yok aynen devam ) Öğlende kızkardeşim gelmeden birde duşumu alırım ohhh misss )

Akşamlıkta evdekilere zeytinyağlı barbunya yaparım birde kabağım vardı onuda mücver yapayım da yarın sebze gününde biraz bende yerim ondan yanınada salata yaparım eee daha ne olsun

Merhabalar canlarım.
bende bugün başladım şükürler olsun.
patateslerimi bol baharatla fırınladım.
harika oldu.kalanıda akşama yerim artık.
öğleden sonrada çarşıya gidicez kızımla.
eksik bikaç şey var.internetten ciciler aldım.onların kolu paçası kısaltılacak terziye vericem.
Aşırı sıcak burası.gözümüz kesmiyo pek dışarı çıkmaya ama mecbur.

Cecom ya yine imdadıma yetiştin.bende yarın sebze günü ne yapsam diyodum.hatta senin gibi kocaman bir salatamı yapsam diyodum.salata yine yaparım ama mücver harika bi fikir.ama yumurta ve peynir koymıycazmı içine .nasıl yapcaksın.

Selam kizlar..kac günün uykusuzlugu yorgunlugu vardi üzerimde .bikac saat uyudum.yeni kalktim sayilir kendime geleyim diye simdi esspreso ictim .benimde bugün mantar balik günüm seyda coskun diyetinde...su ana kadar 2 gün sonunda 1,2 kilo gitmis..gecen hafta 8.olmustuk..bu cuma iyi kilo veririz umarim ...biraz sonra ton balik yerim sporumuda yaparim...insallah jilian sporunun sonuna kadar dayanirim güzel sonuc alirim sonunda..

Efkarlı ve yarım bırakılmak zorunda olan bir sebze gününden iyi geceler
yarın da annemden ilik alınacağı için bütün gün hastanede olacağım et gününü yapamam gibi görünüyor ama saf pro yapıp ertesi gün et günü yapmayı düşünüyorum sizler de var mı kaçamak bakalım

Canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin dayına bende çooook kacamak var malesef canım özel döneme çok az kaldı sapıttım iyice

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Hele şükür gelebildim

Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecekti tabiki gelmedi
Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diye uyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor
Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince

Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım

Anaaa sen diyince jeton düştü mücvere yumurta ve çok azda olsa un koydum ( ben peynir koymuyorum yaparken )
Bu durumda mücver yalan oldu Akşam 2 tanecik yemiştim gerçi hani aklım kalmaz nasılsa akşam hafifden bozmuş oldum okadar çatlak su kaçırmaz diyeceğim artık artık 5de 5 bitene kadar bozmak yok tabiki 500 gr eksik vereyim ne yapalım

Birde bugün kızımda fark etti biz ne zaman 5de 5 yapmaya kalkışsak mutlaka ya biri geliyor bozulmasına sebep oluyor yada eşim eve birşeyler alıyor 4 günü hiç kaçamaksız tamamlayayım ki bari sıkıntı olmasın ( aslında evde patatesim kalmış olsaydı yarın tekrardan başlayacaktım ama hepsini dün haşlamıştım zaten olduğu kadar artık

Kızlarrrrrrrr bu arada izinden dönmek istesem ( tabi önce izne ayrıldığım kiloyu görmem şart ) kaç gün öncesinde haber vermem gerekiyor bir fikri olan varmı

Kızlar benim patates gün7mde kaçamaklı gećti maalesef.sabah fîrın patates yedim.
sonrasında çarşıya gidicektik çayın yanına bikaç hurma yedim.
Çarşıda baya bi işimiz vardı.akşam yediyi buldu eve gelmemiz.çok acıktım içimden bozsammı acaba diye geçiriyodum.
Geldim hemen yemeği koydum ocağa.evdekulrre kıymalı barbunya yaptım.bendd sabahki patayeslerin yanına dünden kalan bir parça ızgara tavuk ve karpuz yedim.az öncede birkaç tane cips yedim.bu seferki beştebeşin sonucunu çok merak ediyorum.

Cecom ben yarın mücvrr yapmayı kafama koydum.hem sabah çaylada iyi gider.
içine bir yumurta koysam diyorum tutsun diye ne dersin.

Desene topikçe 5de 5in ağzına.....
Tövbe tövbe Aman varsın ilk gün biraz kaçamaklı olsun sonraki günlerde telafi ederiz nasılsa

Cecom ben yarın mücvrr yapmayı kafama koydum.hem sabah çaylada iyi gider.
içine bir yumurta koysam diyorum tutsun diye ne dersin.

Vala bence okadarcık yumurtadan undan birşey olmaz zaten yiyeceğimiz salata yanına 2 - 3 tane
Ben içine yağda çok az damlatmıştım zaten üstelik yağsız tavada yaptım hani cidden diyeti bozacak bir kıvamı yok bence mücverin eee sabah sporumuda yapacağım yine ( gerçi şu an bacaklarım felaket ağrıyor dünkü hareketlerden dolayı sağ olsun bugün kızkardeşim gelince birde geç kalkınca yapamamıştım ama vde koşturmacadan yapmış kadar oldum )

Bencedevolur okadar cecom.dediğin gibi okadar çatlak su kaçırmaz
ben toptan bırakıyodum ilkbgünden.zararın neresinden dönsek kardır..
Ay benim sporla uzaktan yakından bir alakam kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…