Bencedevolur okadar cecom.dediğin gibi okadar çatlak su kaçırmaz
ben toptan bırakıyodum ilkbgünden.zararın neresinden dönsek kardır..
Ay benim sporla uzaktan yakından bir alakam kalmadı
Canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin dayına bende çooook kacamak var malesef canım özel döneme çok az kaldı sapıttım iyice
Gülşencim çok geçmiş olsun canım anneciğinede dayınada.inşallah sorunsuz geçer operasyon.
Sağol canım Allah razi olsun aklınıza gelirse yarın gün içinde bi fatiha okuyup gönderin çok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) ödem attıricak yöntemler biliyorsanız paylaşır misiniz?
Cecom bende baktım arada ama kimselr olmayınca yazasım gelmedi.
bugün yine saçma sapan bir gündü beşte beş açısından.yediklerimi hiç yazmıycam.sizinde motivasyonunuzu bozmıyım.yarın ićin etlerimi aldım.bakalım nolcak.
Günaydın :) diyet falan önemli değil öncelik sağlık kendini zorlama bünyen alıştığı için istesen de fazla yiyemezsingünaydın kızlar dünden beri çok kötüyüm hastalanıcam çok halsizim ağrım var bide dün temizliğe kalkıştım berbat bi durumdayım diyetide bozdum bugün sadece meyve yicem tabi yiyebilirsem bulantım var çok
çok sağol canım valla ödem atmak için bir sürü şey içiyorum şu özel dönem başlasada rahat etsem haftaya cumartesi tatile çıkıcam daha lazere gitmem lazım sanırım bu sıkışıklıkta strese neden oluyoGünaydın :) diyet falan önemli değil öncelik sağlık kendini zorlama bünyen alıştığı için istesen de fazla yiyemezsino yüzden stres yok sağlık var :) bu arada geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?