Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bencedevolur okadar cecom.dediğin gibi okadar çatlak su kaçırmaz
ben toptan bırakıyodum ilkbgünden.zararın neresinden dönsek kardır..
Ay benim sporla uzaktan yakından bir alakam kalmadı

Canım spora vakit ayıramıyorsan şu benim dün yaptığım hareketleri yapmayı dene inan 15 dakika ancak sürüyor ve inanılmaz etkili spor salonunda 1 saat spor yaptığımda bile bacaklarım bu kadar ağrımadı yarın yine yapacağım inşallah daha doğrusu bundan sonra her gün yapacağım ( bugün istisnağ oldu yoğunluktan geç kalkınca )

Canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin dayına bende çooook kacamak var malesef canım özel döneme çok az kaldı sapıttım iyice

Sağol canım evet regl yaklaşınca öyle oluyo ne bulsam da yeseme dönüyo insan ama maşallah çok iyi kilo verdin ben hala 5 leri göremedim

Dün jillian yaptim ve bileğim felaket ağriyor sanirim önceki sporlara bileğimi çok fazla zorladim ve bida hiç sınav çekemicem artik onlar şınav çekerken ben squat yapicam

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah beri ancak fırsat buldum gelmek için

Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabah karşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra

Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağım hem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah beri ancak fırsat buldum gelmek için

Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabah karşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra

Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağım hem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım

Anammm ben pazarı alt üst ettim, tazecik sebzelerimi aldım sonrada evdekilerin karnını doyurup salatamıda bir güzel yedim hatta üzerine birde Cumartesi gideceğimiz piknik için eşimin yaptığı uçurtmaların ( 4 tane yapacak ) kuyruklarını bile yaptım ama hala ben gittiğimden beri kimse gelmemiş

Nasıl bir cümle kurmuşum yaw ben bile okurken zorlandım Roman mübarek

Cecom bende baktım arada ama kimselr olmayınca yazasım gelmedi.
bugün yine saçma sapan bir gündü beşte beş açısından.yediklerimi hiç yazmıycam.sizinde motivasyonunuzu bozmıyım.yarın ićin etlerimi aldım.bakalım nolcak.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) ödem attıricak yöntemler biliyorsanız paylaşır misiniz?

Canım bol bol maydanoz ye birde yeşil çay ödem attırır tabi suyu söylemiyorum bile bol bol su iç

Sorma canım valla bu sefer bende ilk kez 5de 5de zorlanmaya başladım sabah beri bozasım var zor duruyorum
Eşim birde pudding için malzeme almış sıcak pudding yapıp yiyecek herhalde ( çok severiz ailecek normalde )
Kendimle savaş halindeyim desem yeridir Evde misafir varken çok zor oluyormuş gerçekten
Onlara barbunya ve pilav yaptım ben sırf salatamı yedim
İnşallah yarın direnişimin karşılığını alırımda bari derin bir oh çekerim birde kuzen bizde diye erkende kalkamıyorum ( gece geç yatınca )
Artık bir kaç gün daha idare edeceğim sonra yine sabah 06:00da kalkmak için erkenden yatarım yoksa verimli olmuyor günüm

Kızlarrrrrrrrrrr sanırım benim İnsülin direnci yine bu ara azdı
Bir kaç gündür canım hep saçma sapan şeyler istiyor 5de 5 yaparsam düzene girerim diye düşündüm ama dünden beri her an aklım evdeki apuk şeylerde ( eşim hem kuzeni var hemde amcası hesapta çaya gelecek diye almıştı )
Bu akşamda gelirken Pudding almış pişirmek için ve ben eskisi gibi devamlı onu düşünür oldum

Hani Allahtan pişirelim demedi eşim yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum
Eskiden İnsülin direncim tavan yaptığında öyleydim 1 parça çiko yerim diye paketi açardım ve bitmedende bırakamazdım Aynı şeyleri yaşamak istemediğimden resmen kasıyorum kendimi biliyorum bir kaç gün daha dayanabilirsem o krizlerim yok olacak ama acıkcası korkuyorum geri tepmekten

Ben iyisimi şu İnsülin direnci için doktorun verdiği haptan tekrar içmeye başlıyayım yoksa çok yoluna gideceğim

günaydın kızlar dünden beri çok kötüyüm hastalanıcam çok halsizim ağrım var bide dün temizliğe kalkıştım berbat bi durumdayım diyetide bozdum bugün sadece meyve yicem tabi yiyebilirsem bulantım var çok

Günaydın :) diyet falan önemli değil öncelik sağlık kendini zorlama bünyen alıştığı için istesen de fazla yiyemezsin o yüzden stres yok sağlık var :) bu arada geçmiş olsun .

Günaydın :) diyet falan önemli değil öncelik sağlık kendini zorlama bünyen alıştığı için istesen de fazla yiyemezsin o yüzden stres yok sağlık var :) bu arada geçmiş olsun .
çok sağol canım valla ödem atmak için bir sürü şey içiyorum şu özel dönem başlasada rahat etsem haftaya cumartesi tatile çıkıcam daha lazere gitmem lazım sanırım bu sıkışıklıkta strese neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…