aynen canim aslinda bende kiloya önem vermem siki vücüdüm olup 55 kg gibi gözüksem ozaman bende verdigim kilolari tekrar almaya raziyim yeterki fit görünümlü siki vücüdum olsun o srkilde zayif olayim...burayida birakmicam tabiki canim..burda güsel dostluklar kuruldu..iyiki araniza katilmisim...Canım sporun çok faydasını göreceksin zaten ssenin yolun bitmeküüzere bence spor yaparak hem sıkılaşır hemde ince görünürsün ben hep diyorum iistersem 70 kilo olayım ama 36 beden giyip 55 gibi görüneyim sporcu kkızlara bak vvücutları hep kas ve sıkı duruyorlar inşallah bizde öyleoluruz mezun oolsadabburayısakın bırakma
sicak tarcinli süt ic canim..tatli krizine iyi geliyo...yesil cayda kesiyokızlar benim canım tatlı çekiyo kaç gündür ama cumaya kadar sıkıcam kendimi of ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
sağol canım zaten cumadan önce tatlı yemeye cesaret edememkisicak tarcinli süt ic canim..tatli krizine iyi geliyo...yesil cayda kesiyo
Tatlı krizlerine hurma da iyi geliyor ben iki veya uç tane yiyorum çok tatlı istediğimde zaten 3hurma 1porsiyon meyve yerine geçiyorkızlar benim canım tatlı çekiyo kaç gündür ama cumaya kadar sıkıcam kendimi of ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
Tebrikler..baslangic icin güzel atlatmisin gününü...ama sabah kahvaltisi zayif olmus..meyve veya sebze ihmal etme kahvaltilarinda...metabolizmani güne baslangicta güzel calistirirKızlar sabah minik parça tost 2 çay arada son öğlen az çorba salata 4 kaşık köfte akşam Henüz bir şey yemedim. 2 lt su içtim. Kaçamak olmadan atlattık ilk günü sadece 15 dk yürüdüm ama işyerinde öğlene kadar popom yer görmedi sürekli koşturup İnş spor gibi olmuştur. Çok yorgunum ütü beni bekler
allah kolaylık versin ama 4 çocuk cok guzel kaç yaşındasincok zor gercekten ...2.cocuklanda kal bence bu devirde zaten fazla cocuk istemek delilik....herseye ragmen cocuklarimi seviyorum onlar icin canimi veririm..ama bu devirde gercekten cok büyük sorumluluk istiyo cocuk sahibi olmak..
bende çok asabi ve huzunlu oluyorum o durum hic hosuma gitmiyor arkadasin dediklerini yap maydonoz ye canımOff kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
sağol canım benim ama normalde poğaça falan yerdim işe erken gidiyorum bu kadar oluyor ancak malesefTebrikler..baslangic icin güzel atlatmisin gününü...ama sabah kahvaltisi zayif olmus..meyve veya sebze ihmal etme kahvaltilarinda...metabolizmani güne baslangicta güzel calistirir
Hosgeldin canim insallah basaricaz beraberMerhaba
Anlarim mi desem arkadaşlar mi desem karar veremedim
Kendimi tanitayim ben 19 yaşındayım 71 kiloyum ve boyum 1.65 uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama tek basıma yapamiyorum çabuk pes ediyorum.Desteklerinizle bunu başarabileceğime inanıyorum.Bugün yediklerime dikkat edeceğim ve yarın sabah tartılarak başlayacağım.Kısa vadede hedefim eylül sonunda 62 kilo olmak umarım basaririm
masallah Allah hep guzel gunler yasatsin..cok zor gercekten ...2.cocuklanda kal bence bu devirde zaten fazla cocuk istemek delilik....herseye ragmen cocuklarimi seviyorum onlar icin canimi veririm..ama bu devirde gercekten cok büyük sorumluluk istiyo cocuk sahibi olmak..
Hangi spor jillian mi yoksaahosgeldin canim aramiza...bende bu takima 70,5 kiloylan katildim aslinda 76 kiloylan baslamistim diyete ama yanliz dedigin gibi kilo vermek cok zor oluyo..sagolsunlar takim arkadaslarimin destegiyle su anki kiloma düstüm..cuma günüde mezun olmayi düsünüyorum kismetse..sporada basladim 2 hafta önce...yaptigim spor cok zor hergün yarim saat kadar spor yapiyorum ter icinde kaliyorum resmen ama bence degiyor...
Maydanoz cigne yarim demet falan cigneyip cigneyip su ic baska turlu gitmiyor bogazdan canim bak gir hemen olursun ama emziriyosan sutu azaltir onu da diyimOff kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
Simdi gordum cok terletiyo degince yarimsaat deyi.ce ..jilian oldugunu anladimcanim imkanin varsa spor salonuna yazil..benim imkanim olmadigindan evde spor yapiyorum...su an jilian michaels level 2 deyim...spor salonuna gidenlere imreniyorum..orda direkt bölgesel calisma yapabiliyorsun...13 yil önce bende gidiyordum 3 ay sonra vücüdum cok sikilasmisti. .umarim ayni sonucu evde spor yaparakta elde edebilirim
Bu gun yediklerim
Öğle . Az corba +az kiymali patates+az bulgur pilavı
Aksam yemegi.
Az bamya
Bir tabak karisik kizartma (Yoğurtlu)
Karpuz
1 dilim kepek ekmek
Yeşillik
Kizlar menumu paylasiyorum
Sabah saat 5.30 da kalktimm
Limonlu su ictim 6 gibi
08.00
1,5 dilim ekmek
Yarim kk peynir
Domates dilimi iki tane
1 has yumurta
Bir ceviz
Oglen 13.00
Bol kakaolu sut(ev yapimi)
Kucuk dilim bebek keki (ev yapimi)
1 ceviz
Aksam 18.00
Iki kasik turlu
Uc kofte
Iki kasik yogurt
Iki parca karpuz
Aksam 19.30
1 sade neskafe
Toplam On tane kuruyemis (kaju antep findik)
3 tane hurma
3 lt su
Spor yok
Ev isi cok)
Hepinize guzel bir gece diliyorum yarin erken kalkicam. Bu grup harika gercekten herkes cok sicak cok iyimser harikasiniz masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?