Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen canim aslinda bende kiloya önem vermem siki vücüdüm olup 55 kg gibi gözüksem ozaman bende verdigim kilolari tekrar almaya raziyim yeterki fit görünümlü siki vücüdum olsun o srkilde zayif olayim...burayida birakmicam tabiki canim..burda güsel dostluklar kuruldu..iyiki araniza katilmisim...

kızlar benim canım tatlı çekiyo kaç gündür ama cumaya kadar sıkıcam kendimi of ama nasıl dayanıcam bilmiyorum

kızalr ben artık her cuma tartılmayı felsefe haline getircem ve 500 gram bile artı görsem hemen müdahale edicem artık işimi şansa bırakmıcam hamilelikle ilgili de kitapları beslenmeyle ilgili özlellikle erken erken okucam spor yapılabiliyomu bakıcam bilinçli bi hamilelik geçirmek hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum allah nasip kısmet ederse bu arada bi grup kuralım ve hiç kopmayalım bence birbirimizden

Kızlar sabah minik parça tost 2 çay arada son öğlen az çorba salata 4 kaşık köfte akşam Henüz bir şey yemedim. 2 lt su içtim. Kaçamak olmadan atlattık ilk günü sadece 15 dk yürüdüm ama işyerinde öğlene kadar popom yer görmedi sürekli koşturup İnş spor gibi olmuştur. Çok yorgunum ütü beni bekler

Tebrikler..baslangic icin güzel atlatmisin gününü...ama sabah kahvaltisi zayif olmus..meyve veya sebze ihmal etme kahvaltilarinda...metabolizmani güne baslangicta güzel calistirir

cok zor gercekten ...2.cocuklanda kal bence bu devirde zaten fazla cocuk istemek delilik....herseye ragmen cocuklarimi seviyorum onlar icin canimi veririm..ama bu devirde gercekten cok büyük sorumluluk istiyo cocuk sahibi olmak..
allah kolaylık versin ama 4 çocuk cok guzel kaç yaşındasin

Off kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
bende çok asabi ve huzunlu oluyorum o durum hic hosuma gitmiyor arkadasin dediklerini yap maydonoz ye canım

Tebrikler..baslangic icin güzel atlatmisin gününü...ama sabah kahvaltisi zayif olmus..meyve veya sebze ihmal etme kahvaltilarinda...metabolizmani güne baslangicta güzel calistirir
sağol canım benim ama normalde poğaça falan yerdim işe erken gidiyorum bu kadar oluyor ancak malesef

Bu gun yediklerim
Öğle . Az corba +az kiymali patates+az bulgur pilavı

Aksam yemegi.
Az bamya
Bir tabak karisik kizartma (Yoğurtlu)
Karpuz
1 dilim kepek ekmek
Yeşillik

Hosgeldin canim insallah basaricaz beraber

cok zor gercekten ...2.cocuklanda kal bence bu devirde zaten fazla cocuk istemek delilik....herseye ragmen cocuklarimi seviyorum onlar icin canimi veririm..ama bu devirde gercekten cok büyük sorumluluk istiyo cocuk sahibi olmak..
masallah Allah hep guzel gunler yasatsin..
Ben de gecenlerde not defterime sunu yazmisim bugun gordum
"Cocuklarin gozlerine her baktiginda en iyi olacagin sekilde olmaya karar ver..."
Onlar bizim enerji somurgenlerimiz ayni zamanda guc kaynagimiz..Allah saglik versin hepimize en onemlisi bu..

Hangi spor jillian mi yoksaa

Off kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
Maydanoz cigne yarim demet falan cigneyip cigneyip su ic baska turlu gitmiyor bogazdan canim bak gir hemen olursun ama emziriyosan sutu azaltir onu da diyim

Simdi gordum cok terletiyo degince yarimsaat deyi.ce ..jilian oldugunu anladim
Ilk cocukta yapiyodum ben de ve cok iyi olmustu jillian iki.ci de daha erken.. sutum cabuk gidiyo malesef biraz terleyince insallah bi sene sonra

Kizlar menumu paylasiyorum

Sabah saat 5.30 da kalktimm
Limonlu su ictim 6 gibi

08.00
1,5 dilim ekmek
Yarim kk peynir
Domates dilimi iki tane
1 has yumurta
Bir ceviz

Oglen 13.00
Bol kakaolu sut(ev yapimi)
Kucuk dilim bebek keki (ev yapimi)
1 ceviz

Aksam 18.00
Iki kasik turlu
Uc kofte
Iki kasik yogurt
Iki parca karpuz

Aksam 19.30
1 sade neskafe
Toplam On tane kuruyemis (kaju antep findik)
3 tane hurma

3 lt su
Spor yok
Ev isi cok )

Hepinize guzel bir gece diliyorum yarin erken kalkicam. Bu grup harika gercekten herkes cok sicak cok iyimser harikasiniz masallah..

Beğendim gerçekten tam bir diyet menüsü aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…