Sagol canim 36 yasindayim ....allah kolaylık versin ama 4 çocuk cok guzel kaç yaşındasin
bende çok asabi ve huzunlu oluyorum o durum hic hosuma gitmiyor arkadasin dediklerini yap maydonoz ye canım
sagol arkadasim güzel sözlerin icin...allah cocuklarimizin acisini yasatmasin..ömürleri uzun ve saglikli olsun..hayirli insanlar cikarsin karsilarina ..Aminnnmasallah Allah hep guzel gunler yasatsin..
Ben de gecenlerde not defterime sunu yazmisim bugun gordum
"Cocuklarin gozlerine her baktiginda en iyi olacagin sekilde olmaya karar ver..."
Onlar bizim enerji somurgenlerimiz ayni zamanda guc kaynagimiz..Allah saglik versin hepimize en onemlisi bu..
Maydanoz cigne yarim demet falan cigneyip cigneyip su ic baska turlu gitmiyor bogazdan canim bak gir hemen olursun ama emziriyosan sutu azaltir onu da diyim
Canim cocuklarinla her ikisiylen ilgilenebileceksen neden olmasin ..yani ben herbiriyle gücüm yettigince ilgilenmeye calisiyorum..okula getir götür krese kostur ev isi camasirlari ütüleri..yemek cocuklarin dersleri ..özel istekleri..hele o özel istekleri yokmu..arkadasimin var benim yok.gibi...birde buzamanda cocuklarimi yanliz okula göndermeye veya okuldan yanliz gelmelerine korkuyorum..cok kötü oldu ortalik..Perihancım valla sana özeniyorum arkadaşım. Yaş 36 ve 4 çocuk...
Ben bekarken hep 4 çocuk istiyorum derdim. 1.ci doğduktan sonra "tövbeeee" dedim.
Şimdilerde "acaba" kardeş mi olsa diye düşünüyorum o bu fikir beni çok korkutuyor...
Bakalım bi adet olayım da doktora görüneyim diyorum..
Merhaba
Anlarim mi desem arkadaşlar mi desem karar veremedim
Kendimi tanitayim ben 19 yaşındayım 71 kiloyum ve boyum 1.65 uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama tek basıma yapamiyorum çabuk pes ediyorum.Desteklerinizle bunu başarabileceğime inanıyorum.Bugün yediklerime dikkat edeceğim ve yarın sabah tartılarak başlayacağım.Kısa vadede hedefim eylül sonunda 62 kilo olmak umarım basaririm
Off kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
Kızlar sabah minik parça tost 2 çay arada son öğlen az çorba salata 4 kaşık köfte akşam Henüz bir şey yemedim. 2 lt su içtim. Kaçamak olmadan atlattık ilk günü sadece 15 dk yürüdüm ama işyerinde öğlene kadar popom yer görmedi sürekli koşturup İnş spor gibi olmuştur. Çok yorgunum ütü beni bekler
Kizlar menumu paylasiyorum
Sabah saat 5.30 da kalktimm
Limonlu su ictim 6 gibi
08.00
1,5 dilim ekmek
Yarim kk peynir
Domates dilimi iki tane
1 has yumurta
Bir ceviz
Oglen 13.00
Bol kakaolu sut(ev yapimi)
Kucuk dilim bebek keki (ev yapimi)
1 ceviz
Aksam 18.00
Iki kasik turlu
Uc kofte
Iki kasik yogurt
Iki parca karpuz
Aksam 19.30
1 sade neskafe
Toplam On tane kuruyemis (kaju antep findik)
3 tane hurma
3 lt su
Spor yok
Ev isi cok)
Hepinize guzel bir gece diliyorum yarin erken kalkicam. Bu grup harika gercekten herkes cok sicak cok iyimser harikasiniz masallah..
Bende menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle
1 kare çikolata
akşam
1 dilim karpuz
2 köfte
10 tane kadar patates kızartması
2 lt su
AVM de bolca gezmede sporum
Sonunda ütü biter ben de biter yaz günü ütü yapmaktan nefret ediyorum buharlaştı resmen
olmadı ama yemek yapacak bi sey bulamadimAkşam ki karışık Kızartma olayı olmasaymış iyiymiş canım
bende 39 yasindayim allah kolaylik versinSagol canim 36 yasindayim ....
Bir de kahvalti olsa super bence kizartma ben de yiyorum arada iyi oluyoBu gun yediklerim
Öğle . Az corba +az kiymali patates+az bulgur pilavı
Aksam yemegi.
Az bamya
Bir tabak karisik kizartma (Yoğurtlu)
Karpuz
1 dilim kepek ekmek
Yeşillik
herkes tatıllere gıdıyor bende tatıl dönüşü esyaları yıka yerleştırle ugrasıyorum
neyse sabahları cok gec kalkıyorum kızlar ya uyku duzenım cok bozuldu bu ara 12-1 gıbı kalkıyorum dolayısıyla hemen aksam oluyor, bende bugun karar verdım temızlıgıme baslıcam eve cekı duzen verıcem.bugun bıraz temızlık yaptım.yarın devam edıcem. bende menumu yazyım asagıya ama benımkı dıyet gıbı degıl baya bıldıgın normal menu gıbı oldu ama yarın dengelıcem ınsallah. tatlı cok canım cekıyo o yuzden bıraz abarttım
oglen
2 dılım cavdar ekmegı
2kk peynır
bıraz nane
yarım domates
3 kasık bal
3tane hurma
arada
1 muz
1 mınık cıkolata
1 bardak nestea
5-6 tane kucuk galeta
aksam
bır tabak taze fasulye
bır tabak salata
aksam 9dan sonra
200 ml kola
2top dondurma
2 tane cıkolata (kucuk kucuk)
1 bardak kahve (1 cay kasıgı seker koydum)
4-5 tane kucuk galeta
sonkıler olmayaydı ıyıdı farkındayım
Amiiiin cümlemizin çocukları için canım inşaallah..sagol arkadasim güzel sözlerin icin...allah cocuklarimizin acisini yasatmasin..ömürleri uzun ve saglikli olsun..hayirli insanlar cikarsin karsilarina ..Aminnn
Günaydin Sendemi erkencisinAmiiiin cümlemizin çocukları için canım inşaallah..
Allah bağışlasın canım benim büyük oğlan da 3.5 yaşındaTamam canım yarın şu maydanozu bi deneyeyim. Bugün evde yoktum,deneyemedim.
Bu arada emzirmiyorum canım. Oğlum 3.5 yaşında
Ay canım inşallah bozmam böyle devam eder..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür geçte olsa yazabildim
SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu araVAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana
Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedidaha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim
Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım
Hoşgeldin Canım inşallah yarın her fırsatta uzu uzun sohbet ederiz
Birlikte çok güzel kilolar verebileceğimize inanıyorum
Allah yardımcın olsun canım bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor
En nefret ettiğim şey ütü ama kaçınılmaz son yarın bende yapmak zorundayım
Maşallah canım menüne bayıldım gerçekten süper kilolar vereceğine eminim Olmadı ben senin menüleri kopyalar bir gün geriden de olsa uygularım belki banada faydası olur
Eminim o yediğin çiko ve patates kızartmasını kesin eritmişsindir
Bu sıcaklar bizi iyice çozutturduBende bugün ev eriştesi yedim bir tabak ( Annemin Amcakızı yapmış tamamen doğal ve çokda güzel olmuştu yarın kesinlikle dengelemek adına çok dikkatli olmam şart tartı öncesinde
Ohhh gözün aydın ben düşündükçe deli oluyorum ama mecbur yarın ütüde yapılacak çamaşırda yıkanacak
Bİrazda temizlik yaparım ki cuma dinleneyim eee cumarteside malum ikinci balayına çıkarız bir gecede olsa
Günaydın canım evet ben de erkenciyim çoluk çocuk olunca böyle huzurlu sabahlar bir harika değil mi arkadaşımGünaydin Sendemi erkencisin
kahvaltida 1 kasik bal yeterli olrdu ..sekerli iceceklerdende uzak dur canim eistee kola gibi hazir icecekler yerine limonlu su veya sekersiz cay..ayran..tarcinli sicak süt icebilirsin....ben hic kendimi o hazir sekerli iceceklere hic alistirmadim evdede cok nadir olur esim alir arssira onuda cocuklar icer..ben sevmedigim icin zaten pek icemiyorum..belki ayda yilda en fazla 1-bardak icerim....kahve ve siyah cayi sekersiz icemedigimdende 1-2 tatlandirici ilave ediyorum...herkes tatıllere gıdıyor bende tatıl dönüşü esyaları yıka yerleştırle ugrasıyorum
neyse sabahları cok gec kalkıyorum kızlar ya uyku duzenım cok bozuldu bu ara 12-1 gıbı kalkıyorum dolayısıyla hemen aksam oluyor, bende bugun karar verdım temızlıgıme baslıcam eve cekı duzen verıcem.bugun bıraz temızlık yaptım.yarın devam edıcem. bende menumu yazyım asagıya ama benımkı dıyet gıbı degıl baya bıldıgın normal menu gıbı oldu ama yarın dengelıcem ınsallah. tatlı cok canım cekıyo o yuzden bıraz abarttım
oglen
2 dılım cavdar ekmegı
2kk peynır
bıraz nane
yarım domates
3 kasık bal
3tane hurma
arada
1 muz
1 mınık cıkolata
1 bardak nestea
5-6 tane kucuk galeta
aksam
bır tabak taze fasulye
bır tabak salata
aksam 9dan sonra
200 ml kola
2top dondurma
2 tane cıkolata (kucuk kucuk)
1 bardak kahve (1 cay kasıgı seker koydum)
4-5 tane kucuk galeta
sonkıler olmayaydı ıyıdı farkındayım
Günaydın canım evet ben de erkenciyim çoluk çocuk olunca böyle huzurlu sabahlar bir harika değil mi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?