Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sagol arkadasim güzel sözlerin icin...allah cocuklarimizin acisini yasatmasin..ömürleri uzun ve saglikli olsun..hayirli insanlar cikarsin karsilarina ..Aminnn

Maydanoz cigne yarim demet falan cigneyip cigneyip su ic baska turlu gitmiyor bogazdan canim bak gir hemen olursun ama emziriyosan sutu azaltir onu da diyim

Tamam canım yarın şu maydanozu bi deneyeyim. Bugün evde yoktum,deneyemedim.
Bu arada emzirmiyorum canım. Oğlum 3.5 yaşında

Perihancım valla sana özeniyorum arkadaşım. Yaş 36 ve 4 çocuk...
Ben bekarken hep 4 çocuk istiyorum derdim. 1.ci doğduktan sonra "tövbeeee" dedim.
Şimdilerde "acaba" kardeş mi olsa diye düşünüyorum o bu fikir beni çok korkutuyor...
Bakalım bi adet olayım da doktora görüneyim diyorum..

Canim cocuklarinla her ikisiylen ilgilenebileceksen neden olmasin ..yani ben herbiriyle gücüm yettigince ilgilenmeye calisiyorum..okula getir götür krese kostur ev isi camasirlari ütüleri..yemek cocuklarin dersleri ..özel istekleri..hele o özel istekleri yokmu..arkadasimin var benim yok.gibi...birde buzamanda cocuklarimi yanliz okula göndermeye veya okuldan yanliz gelmelerine korkuyorum..cok kötü oldu ortalik..

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür geçte olsa yazabildim

SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu ara VAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana

Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedi daha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim

Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım

Hoşgeldin Canım inşallah yarın her fırsatta uzu uzun sohbet ederiz
Birlikte çok güzel kilolar verebileceğimize inanıyorum

Off kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..

Allah yardımcın olsun canım bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor

En nefret ettiğim şey ütü ama kaçınılmaz son yarın bende yapmak zorundayım

Maşallah canım menüne bayıldım gerçekten süper kilolar vereceğine eminim Olmadı ben senin menüleri kopyalar bir gün geriden de olsa uygularım belki banada faydası olur

Bende menümü yazayım

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğle
1 kare çikolata

akşam
1 dilim karpuz
2 köfte
10 tane kadar patates kızartması

2 lt su

AVM de bolca gezmede sporum

Eminim o yediğin çiko ve patates kızartmasını kesin eritmişsindir
Bu sıcaklar bizi iyice çozutturdu Bende bugün ev eriştesi yedim bir tabak ( Annemin Amcakızı yapmış tamamen doğal ve çokda güzel olmuştu yarın kesinlikle dengelemek adına çok dikkatli olmam şart tartı öncesinde

Sonunda ütü biter ben de biter yaz günü ütü yapmaktan nefret ediyorum buharlaştı resmen

Ohhh gözün aydın ben düşündükçe deli oluyorum ama mecbur yarın ütüde yapılacak çamaşırda yıkanacak
Bİrazda temizlik yaparım ki cuma dinleneyim eee cumarteside malum ikinci balayına çıkarız bir gecede olsa

herkes tatıllere gıdıyor bende tatıl dönüşü esyaları yıka yerleştırle ugrasıyorum
neyse sabahları cok gec kalkıyorum kızlar ya uyku duzenım cok bozuldu bu ara 12-1 gıbı kalkıyorum dolayısıyla hemen aksam oluyor, bende bugun karar verdım temızlıgıme baslıcam eve cekı duzen verıcem.bugun bıraz temızlık yaptım.yarın devam edıcem. bende menumu yazyım asagıya ama benımkı dıyet gıbı degıl baya bıldıgın normal menu gıbı oldu ama yarın dengelıcem ınsallah. tatlı cok canım cekıyo o yuzden bıraz abarttım

oglen
2 dılım cavdar ekmegı
2kk peynır
bıraz nane
yarım domates
3 kasık bal
3tane hurma

arada
1 muz
1 mınık cıkolata
1 bardak nestea
5-6 tane kucuk galeta

aksam
bır tabak taze fasulye
bır tabak salata

aksam 9dan sonra
200 ml kola
2top dondurma
2 tane cıkolata (kucuk kucuk)
1 bardak kahve (1 cay kasıgı seker koydum)
4-5 tane kucuk galeta

sonkıler olmayaydı ıyıdı farkındayım

Evet canim evi tertipli tutmak lazım sanki benim de kafamın içi tertipli oluyor ev düzgün olunca..
Sabah erken kalkmak doğru bir karar.Başta zor olur alışınca zorlanmazsın.
Ben zamanın bereketini görüyorum erken kalkınca..
Diğer türlü uykuyu kim sevmez..
Menü güzel ama bu kola dondurma ve çikolata yerine meyve ile geçiştir ben de senin gibiydim..
Abur cubur öyle birşey ki insan yedikçe yiyesi geliyor ve paketli ürünler gerçekten çok zararlı..
İnternetten nasıl yapılıyor videolarına bak direk soğuyor insan..
bol bol karatay izlemek de abur cubur kesmek konusunda bana iyi geliyor..
Çikolata krizini bi su bardağına sıcak su kakao ve az şeker yada bal yatarak da yenebilirsin..
Ya da kakaolu süt içerek..
İnşaallah irademize sahip çıkalım hepimiz..

Ay canım inşallah bozmam böyle devam eder..
Tatildeyken çok dikkat edemedim.
Böyle kendi başıma kaldım mı baya dikkat ediyorum..
Bi on gün sonra ailelerin yanına tatile çıkabiliriz şimdiden korkuyorum.
Şimdiden hayır demeyi öğrenmem gerek.

kahvaltida 1 kasik bal yeterli olrdu ..sekerli iceceklerdende uzak dur canim eistee kola gibi hazir icecekler yerine limonlu su veya sekersiz cay..ayran..tarcinli sicak süt icebilirsin....ben hic kendimi o hazir sekerli iceceklere hic alistirmadim evdede cok nadir olur esim alir arssira onuda cocuklar icer..ben sevmedigim icin zaten pek icemiyorum..belki ayda yilda en fazla 1-bardak icerim....kahve ve siyah cayi sekersiz icemedigimdende 1-2 tatlandirici ilave ediyorum...

Günaydın canım evet ben de erkenciyim çoluk çocuk olunca böyle huzurlu sabahlar bir harika değil mi arkadaşım
aynen bende simdi esim ise gitti erkenci bu hafta..ona uyandim...normalinde kendisi kalkip hazirliyo is azigini kahvaltisini ama bazen bende uyaniyorum zilin sesine sabah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…