Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8.Takım 425. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 /58,5 /0 / % 0 ) erken Mezun olmak istiyor, hedefi 55di
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 ) İzne ayrılmak istiyor

8.Takım Ortalaması:

Cok tesekkur ederim :) geldim gorusmeye bekliyorum. Cok heyecanli kizlar :)

Kilo bildirimim

Baslangic 70.90
Gecen hafta 70.10

Bu hafta icin uzgunum 70.30

Benim motivasyonum dusuk moda girdigimde beni listeye alirsiniz ortalamayi dusurmek istemiyorum

Canım o zaman seni adaylar listesine dahil ediyorum ama bak bir an önce toparlanıp listeye dahil oluyorsun

***8.Takım 425. Etap***
Adaylar Listesi ;

nnickk ( Başlangıç t. 05.08.; Başlangıç: 71 kg; Hedef: 62; güncel kilo 69.8 kg )
selvatico_rosa ( Başlangıç t. 04.08.; Başlangıç: 70 kg; Hedef;55 k; güncel kilo henüz bildirmedi )
mylittleboys ( Başlangıç t. 04.08.; Başlangıç 59.5 kg; Hedef: 50 kg; güncel kilo 57.7 kg )
merve1707( ( Başlangıç t. 04.08.; Başlangıç: 61.1 kg, Hedef:50 kg; güncel kilo 60.1 kg )
amelia2 ( Başlangıç t. 04.08; Başlangıç: 64.4 kg; Hedef: 55 kg; Güncel kilo 63.6 kg )
Tembelpembefil ( Başlangıç t. 06.08.; Başlangıç: 78.7 kg; Hedef: 60 kg; güncel kilo 60 kg )

Haftaya değil bir sonraki hafta listede olacaksınız tabi kurallara uymaya devam takıma can katacaksınız inşallah

Makres çok üzgünüm ama takıma geldiğinden beri hiç yok denecek kadar az paylaşımın o yüzden adaylara arasında değilsin Duruece aynı şey senin içinde geçerli maalesef

Birde şunuda dikkatli okuyun kızlar çünkü sırayla hazırlıyoruz artık listemizi ( benim işim yoksa yaparım ama herkes yapmayı öğrensin ki acil bir durumda ben olmazsam siz yayınlayabilin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1543

Şu yukarıdaki adresten En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın.

***8.Takım 425. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 /58,5 /0 / % 0 ) erken Mezun olmak istiyor, hedefi 55di
Eddoras(77,7 / 0 /0 /0 ) bildirimsiz izne ayrıldı
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 ) İzne ayrılmak istiyor

8.Takım Ortalaması: 0.22 %

Bu hafta maalesef gecemedik 0.30% barajini ama haftaya daha iyi olacak inşallah

Benim laptop gitti gidiyor artik cepten idare etmeye çalışacağım

Akşam zaten gorumcedeyiz o yuzden giremem belki ancak gece

Kizlar menumu paylasayim erkenden bu saatten sonra bise yemem insallah

Sabah 6.30 da kalktim
Bi tutam Maydonoz yedim

08.30
Bi has yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates salata biber

Saat 11.30
bi kucuk kase yogurt icine 10 -15 kuru uzum koydum
Iki kasik tavuk kabak yemegi
1 dilim ekmek
Bi hurma
1 fistik

Saat 18.00
Bi porsiyon kiymali patlican(kizartmadan firinda yaptim)
Bi dilim ekmek
Iki uc kasik yogurt
Iki uc parca karpuz

Güzel gidiyorsun canım sen mi emziriyodun şuan da
peki bi yediklerinle yeterli süt oluyo mu bebeğin kaç aylık Ayyy ne çok doru sordum :)

Abowwww banum bi durumda bende gelemezsem haftaya listede teksin

Sen 7 de evden çık okuldan 4 de eve gel toplam 2 saate yakın yolculuk et
bebeğin ilgilen evi toparla yemeği hazırla
akşam çay koy bulaşıkları yerleştir
kızı uyut jilian yap tada Leslie ağırlıklarla duş al tekrar evi son kez toparla ve nihayet uyu

Vayyy be okul zamanı bi koşturmada sportYapan ben şimdi tatilde 16 saat vaktimin 1 saatini spora ayırma

şiddetle kınıyorum kendimi diyet ve spor Yapan ev hanımlarını alkışlıyorum

Bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 kase salata
ara
1 erik
öğlen
1 kase piyaz
2 adet fındık
2 adet badem
ara
1 porsiyon üzüm
akşam
1 tane közlenmiş patlıcan ustune kıyma
1 kase yoğurlu kabak salatası
1 dilim ekmek
ara
Türk kahvesi

Menüne özendim..cok güzel ...afiyet olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…