Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

banum tatil dönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur gider

Günaydın kızlar :)

Bu sabah 79.3 çıktım regli geciktirici ilaç alıyorum onun etkisi olabilir mi acaba? Bu gün ayran kürü yapıcam. Sabah normal kahvaltımı yaptım şimdi tüm günü ayranla geçiricem. Yarına sanırım en azından 78li rakamları görürüm yine. sonrada darısı önce 68in sonrada 58in başına :) bu gün bir iş görüşmem var bana şans dileyin. bu gün adamlarla son görüşmemiz ne olacağı bu gün belli olacak..

canim karne gerekiyormu..eyer gerekmiyorsa seabahara zahmet olmasin zaten isi basindan askin ...hem öyle ahim sahim büyük rakamda kilo vermedim...12 kilo kadar vermis oluyorum....

Aaa olurmu canım 12 kg azmı sanki Hem sanada güzel bir hatıra olur karnen

Meğer takımda baya az kisiymisiz ben daha fazla sanmistim :)
Bir de bu sabah tartildim 69.8 kg geldim haftaya bu kilodan hesaplarız

Canım 3 arkadaşımız ( kaptanda dahil ) izinde şu anda eee fıstıklarda hedeflerine ulaşınca birden azaldık valla bende şaşırdım Hem ortalamamızda kilo verince yükselir daha az kişiye bölününce

Bu arada bu hafta senin ikinci bildirimin ve haftaya canım sende listeye dahilsin ona göre

banum tatil dönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur gider

Tamamdır nesliciğim sağ olasın yardımcı olduğun için bu kadar yoğunluğunda

Üzme tatlı canını canım maalesef o adet geçiktirici haplar düzeni bozabiliyor ödem yapıyor bol bol su tüketmeye çalış ve eminim haftaya çok çok güzel bir rakam görürsün tartı gününde
İnşallah iş görüşmende hayırlısıyla çok güzel geçer Rabbim gönlüne göre versin ...Aminnnnnn

Yanlis yazmisim canim 59.5 baslangic kilom

***8.Takım 425. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 /58,5 /0 / % 0 ) erken Mezun olmak istiyor, hedefi 55di
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 / / / )

8.Takım Ortalaması:

Kızlar günaydın
Geçen hafta:56
Bu hafta:55.5
Fark:500 gr
%0.89
Biraz az oldu ama eksi gördüm en azından inşallah tatilde kilo almam canlarım

Canım az olurmu takımı sen kurtardın bu hafta bende birşey yok Perihandada yağ kalmadı ki eritsin
inşallah haftaya bende çok çok güzel bir kilo veririm

***8.Takım 425. Etap***

Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 )

8.Takım Ortalaması:

Kızlarrrrrrrrr Fatoşdan haberi olan varmı izne ayrılmamıştı dimi
Cep numarası olsaydı mesaj atar hatırlatırdım ama oda yok Neyse daha vakit var nasılsa gelir Numarası olan varsada hatırlatsın bir zahmet canım

***8.Takım 425. Etap***

Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 )

8.Takım Ortalaması:
Banum tatlım ben yarın tatile çıkıyorum izne ayrılmak istiyorum hemen fazlalıklArdan kurtulup geri gelirim canım arkadaşım yine burda olucam siz olmadan durmam valla

Kilo bildirimim

Baslangic 70.90
Gecen hafta 70.10

Bu hafta icin uzgunum 70.30

Benim motivasyonum dusuk moda girdigimde beni listeye alirsiniz ortalamayi dusurmek istemiyorum

Kızlar merhaba

kilo almayan ve tabiki veren gGülşah ı çok çok tebrik ederim gerçekten yaz aylarında kilo vermek çok zor ramazan ın araya girmesi planlar vs herşey çok etkili tabi evde olmak diyet için çok kötü ev hamımlarını ayrı tebrik ederim kendimi de hala izinden dönemediğim için kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…