banum tatil dönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur giderCanım duraklama dönemlerinde araya ufak bir detoks sıkıştırıyordum metabolizmayı şaşırtmak adına ( tabi bazen canım sıkılıyordu ve pes etme noktasınada gelebiliyordum)
Artık pek umursamıyorum aynı şekilde devam ediyorum nasılsa bünye elbette yine vermeye başlıyacak diye
Canım takımdan ancak en erken 2 ay sonra izne ayrılabiliyorsunİzinliyken bildirim yapmaya gerek yok tabiki.
Şöyle yapalım sen nasılsa 3.cü bildirimde ancak listeye dahil olacaksın tatile gidene kadar bol bol paylaşımda bulunursan tatilde olduğun hafta biraz esnetebiliriz kuralları ama cuma mutlaka bildirim yapman lazım
Özel mesajlada olsa bana kilonu o zaman atarsan bir kereye mahsus idare ederiz ama sonra düzenli paylaşım isterim malum takım halinde yarışıyoruz ve takımın ortalamasını yükseltmek için elimizden geleni yapmamız lazım
canim karne gerekiyormu..eyer gerekmiyorsa seabahara zahmet olmasin zaten isi basindan askin ...hem öyle ahim sahim büyük rakamda kilo vermedim...12 kilo kadar vermis oluyorum....
Meğer takımda baya az kisiymisiz ben daha fazla sanmistim :)
Bir de bu sabah tartildim 69.8 kg geldim haftaya bu kilodan hesaplarız
banum tatildönusune kadar paylaşım yapıp kilo bildirip, tatil sonrasıda listeye alabilirsin bitanem. ille 3. cuma listeye almana gerek yok. 5. cuma alırsın olur gider
Günaydın kızlar :)
Bu sabah 79.3 çıktımregli geciktirici ilaç alıyorum onun etkisi olabilir mi acaba? Bu gün ayran kürü yapıcam. Sabah normal kahvaltımı yaptım şimdi tüm günü ayranla geçiricem. Yarına sanırım en azından 78li rakamları görürüm yine. sonrada darısı önce 68in sonrada 58in başına :) bu gün bir iş görüşmem var bana şans dileyin. bu gün adamlarla son görüşmemiz ne olacağı bu gün belli olacak..
***8.Takım 425. Etap***
Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 / / / )
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 / 55.5/ 0.5/ %.089)
8.Takım Ortalaması:
Bu hafta hepi topu 4 kişiyiz kızlar tatilde olanlar listede olmayıncaBenden bu hafta hayır yok ( olan ödemlerin bir kısmı gitti ama daha var ) İnşallah haftaya bende çok güzel bir bildirim yapar takıma katkıda bulunurum
Yanlis yazmisim canim 59.5 baslangic kilomben de bıldırım yapayım o zaman
gecen haftakı kılom:64.4
bu haftakı 63.6
800gr fak var
hesaplanmış halı=14,59
M mylittleboys canım hesabına baktımda sankı bı yanlışlık var 58.5-57.8=0.7 yapar 1.7 degıl kı. ben mı yanlış bısey yaptım ??
Kızlar günaydın
Geçen hafta:56
Bu hafta:55.5
Fark:500 gr
%0.89
Biraz az oldu ama eksi gördüm en azından inşallah tatilde kilo almam canlarım
Banum tatlım ben yarın tatile çıkıyorum izne ayrılmak istiyorum hemen fazlalıklArdan kurtulup geri gelirim canım arkadaşım***8.Takım 425. Etap***
Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 /58,5 /0 / % 0 ) erken Mezun olmak istiyor, hedefi 55di
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 /55,5 /0,5 kg / % 0.89 )
8.Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?