- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Kola disinda menün süperMerhaba kızlar nasılsınız :) sanırım menü yazıyormuşuz ben şimdi fark ettim. bu günden itibaren bende düzenli olarak yazayım :) Dünün menüsü ile başlayayım. Normalde niyetim ayran kürü yapmaktı ama iş görüşmem iyi geçti haftaya başlıyorum diye erkek arkadaşım beni yemeğe götürdü :) hem ben zayıf kız sevyorum zayıfla diyo hemde beni besliyo
sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
ara: 1 bardak ayran
öğle: yok
ara: yok
akşam:
1 porsiyon karışık ızgara
1 bardak zero kola
su: 1.5 litre- biliyorum çok az oldu
spor: 13.000 adım
3 dilim ekmek kahvaltida fazla olmus canim..nutellada az yediysen sorun deyil tabi yemezsen daha iyi olur .nutella yerine gercek bal veys pekmez daha iyi olur....sucuk yerine tavuk gögsü dilimleri olabilir....aksam yemeginde bulgur pilav tercih edilirse iyi olur....oda 2 kasik yeterli olmali..2 kasik pilav 1 dilim ekmege esdeyer...ama bir kilo simdiden gitmis tebriklerherkese ıyı hafta sonlarıbugunun menusunu yazayım
sabah(oglen uyandık oglene de gırer)
3kk peynır
bıraz nutella
3 dılım ekmek
bır yumurta
az sucuk
ıkı zeytın
bı cayk. bal
ara
ıkı kup (kucuk)cıkolata
aksam(planladım)
yarım tabak turlu
yarım tabak pılav
4kasık yogurt
ara
yarım bardak nescafe(bı cay kasıgı sekerle)
bu arada kıloma baktım 63,5(64,4 ıle baslamıstım) 5 gunde nerdeyse 1 kılo vermıs olacagım
haftasonlari burasi biraz durgun oluyo canim....yedigin meyveler sekeri yüksek oldugundan erken yemeyle iyi yapmisin...buralara kımsecıkler ugramamıs huhuhuhuhuhuhuuuuuu hanımlar nerdesınız
menume gunduz yarım muz bır salkım uzum eklemeyı unutmusum
Mrnün güzelmis ..afiyet olsun......Kizlar bugunki menum yazip uyuyorum
Sabah 7.00 de kalktim
Limonlu su ictim
Bir tutam Maydanoz yedim
Sabah 10.00
1kk peynir
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 corba kasigi bal
1 ceviz
1 bardak sut
Domates
1 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
Saat 13.00
Ceyrek muz
Saat 16.00
Yarim kase yogurt icine
10 kuruuzum
Aksam
3 tane dolma
3 parca karpuz
3 kasik Yogurt
Herkese iyi gecelerrr
canim isime karismiyorsun en iyisini yapiyorsun bizimde farkindaligimiz artiyor teşekkür ederimHerkes sorunun ekmekte olduğunu düşünse de ekmek o kadar da suçlu değil.Günde 4 dilim ekmek ideal (pilav ya da makarna yenmedigi dusunulurse) ama tam buğday veya çavdar olmalı bunun nedeni de içerdiği lifin fazla olması yanı tokluk suresini arttırması ve ani şeker değişimi yapmaması dolayısıyla acikmamizi önlemesi. bence akşamki pilav olmasa süper olurmuş .
Bir de bence yediğimiz zeytin sayısına dikkat etmek gerekir çünkü 5 adet zeytin 1 tatlı kaşığı yağa eş değer.Diyet yaparken yağı ne kadar azaltirsak o kadar verim alırız.
İşinize karışmış gibi olduysam kusura bakmayın ben arastirdiklarimdan bunları çıkardım size de faydalı olur belki diye paylaşma gereği duydum :)
canim ekmek yiyebilirsin..ekmek yenilmediginde abur cubur yeme krizine veya tatli krizine girme durumun olabilir..ben mesela ekmeksiz asla yapamam...ama esmer saglikli ekmek yiyorum....kahvaltida 1 dilim yiyorum ..esmer ekmek olmadiginda müsli yiyorum...öylen veya aksamda yemegin durumuna göre yine yiyorum...pilav veya baklagillerden olan yemek olmadiginda......Bu gun yediklerim
Sabah . Granit tavada az yag ile kizamis patates + maydonoz +1 kk peynur+5 zeytin
Öğle . 4 kurabiye ve cay
Aksam .1 kase çorba+1 tabak patlican yemegi+ cacik ve 2 dilim ekmek
EKMEK OLMADI AMA ÇOK ACIKMISTIM
Sana inanirim canim..cok haklisin..ama telafi edersin sonra..hepimizin basina gelen seylerMisafir gelince çok zor oluyor evde tatlılar börekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?