Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar nasılsınız :) sanırım menü yazıyormuşuz ben şimdi fark ettim. bu günden itibaren bende düzenli olarak yazayım :) Dünün menüsü ile başlayayım. Normalde niyetim ayran kürü yapmaktı ama iş görüşmem iyi geçti haftaya başlıyorum diye erkek arkadaşım beni yemeğe götürdü :) hem ben zayıf kız sevyorum zayıfla diyo hemde beni besliyo

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

ara: 1 bardak ayran
öğle: yok

ara: yok
akşam:
1 porsiyon karışık ızgara
1 bardak zero kola

su: 1.5 litre- biliyorum çok az oldu
spor: 13.000 adım

Mrrhabalar arkadaşlar.
trabzondayım.dün akşam eltimin kızkardeşinin düğünü vardı.
gündüz köye çıktık akraba ziyareti falan.
akşamda düğündeydik.
orda aklıma geldi bildirim yapmadığım.
günleri bile şaşırmışım.
ee şimdi ben iznemi ayrılmış oldum.
nasıl döncem cecom
neyse tatilim ağustos 15te bitiyo.sonra devam inşallah

Kola disinda menün süper

herkese ıyı hafta sonlarıbugunun menusunu yazayım
sabah(oglen uyandık oglene de gırer)
3kk peynır
bıraz nutella
3 dılım ekmek
bır yumurta
az sucuk
ıkı zeytın
bı cayk. bal

ara
ıkı kup (kucuk)cıkolata

aksam(planladım)
yarım tabak turlu
yarım tabak pılav
4kasık yogurt

ara
yarım bardak nescafe(bı cay kasıgı sekerle)

bu arada kıloma baktım 63,5(64,4 ıle baslamıstım) 5 gunde nerdeyse 1 kılo vermıs olacagım

3 dilim ekmek kahvaltida fazla olmus canim..nutellada az yediysen sorun deyil tabi yemezsen daha iyi olur .nutella yerine gercek bal veys pekmez daha iyi olur....sucuk yerine tavuk gögsü dilimleri olabilir....aksam yemeginde bulgur pilav tercih edilirse iyi olur....oda 2 kasik yeterli olmali..2 kasik pilav 1 dilim ekmege esdeyer...ama bir kilo simdiden gitmis tebrikler

Son düzenleme:
buralara kımsecıkler ugramamıs huhuhuhuhuhuhuuuuuu hanımlar nerdesınız
menume gunduz yarım muz bır salkım uzum eklemeyı unutmusum
haftasonlari burasi biraz durgun oluyo canim....yedigin meyveler sekeri yüksek oldugundan erken yemeyle iyi yapmisin...

Kizlar bugunki menum yazip uyuyorum

Sabah 7.00 de kalktim
Limonlu su ictim

Bir tutam Maydanoz yedim

Sabah 10.00

1kk peynir
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 corba kasigi bal
1 ceviz
1 bardak sut
Domates
1 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet

Saat 13.00
Ceyrek muz

Saat 16.00
Yarim kase yogurt icine
10 kuruuzum

Aksam
3 tane dolma
3 parca karpuz
3 kasik Yogurt

Herkese iyi gecelerrr

Mrnün güzelmis ..afiyet olsun......

Ben de menumu paylaşayim gerçi bugün hiç olmadı akşam çok geç yedim huzursuzum
Sabah
3 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 adet üzüm
Tarçın
Ara
3 tane form mısır patlağı
1 bardak ayran
Biraz maydanoz
Öğle
Sebzeli bi yemek (sebzeleri karıştırıp yaptım biseyler )
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 şeftali

Aksam
6 yk taze fasulye
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran
Bir de annem yağlı ekmek yapmıştı sadece bir lokma tadına baktım azıcık peynirle

canim isime karismiyorsun en iyisini yapiyorsun bizimde farkindaligimiz artiyor teşekkür ederim

Bu gun yediklerim
Sabah . Granit tavada az yag ile kizamis patates + maydonoz +1 kk peynur+5 zeytin

Öğle . 4 kurabiye ve cay

Aksam .1 kase çorba+1 tabak patlican yemegi+ cacik ve 2 dilim ekmek

EKMEK OLMADI AMA ÇOK ACIKMISTIM

Bu gun yediklerim
Sabah . Granit tavada az yag ile kizamis patates + maydonoz +1 kk peynur+5 zeytin

Öğle . 4 kurabiye ve cay

Aksam .1 kase çorba+1 tabak patlican yemegi+ cacik ve 2 dilim ekmek

EKMEK OLMADI AMA ÇOK ACIKMISTIM
canim ekmek yiyebilirsin..ekmek yenilmediginde abur cubur yeme krizine veya tatli krizine girme durumun olabilir..ben mesela ekmeksiz asla yapamam...ama esmer saglikli ekmek yiyorum....kahvaltida 1 dilim yiyorum ..esmer ekmek olmadiginda müsli yiyorum...öylen veya aksamda yemegin durumuna göre yine yiyorum...pilav veya baklagillerden olan yemek olmadiginda......

Bu arada karne alamadim...hedef kilomu 55 kiloya indirdigim icin kilo kaybi yüzde 80 ni doldurmamis..saglik olsun..ama gercekten 55 kiloya inecek gücüm kalmamisti..birde yaptigim spor cok zor...spor yaparken yüzümden terler damliyo resmen ..nefes nefese kaliyorum..bu durumda birde kilo veremezdim .spor yapmak icin insanin gücü kuvveti yerinde olmasi gerekiyo..diyet falan yaparak spor yapmis olsaydim düsüp bayilirdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…