- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banum ben nasıl heyecanlaniyorum bi bilsen arkadaşım inşallah seneye bu zamanlarda bize gösterdiğin eski fotondaki gibi olacaksın eminim ayyy çok heyecanlı
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim..hem size merhaba diyeyim hem de kendimi biraz tanitayim istedim. 32 yasindayim kismetse bu yaz evlenirim herhalde bir evlenme teklifi bekliyorum artik :) ama evlenme teklifini almis tombik gelinlerden olmak istemiyorum78.7 kiloyum ama yarin net kilomu yazarim size. Boyum 1.68. Hedefim 63 kiloya inmek hatta 60a inmek. Cok hareketli bir hayatim yok. Yarin bir is gorusmem var olursa beni birde yepyeni bir is hayati bekliyor olacak. Bu yuzden hem saglikli beslenmek hemde yapabildigim bir spor ile bunu desteklemek istyorum. Iste boyle :))
Huhu kızlarrrrrr Nasılsıniz
Sende eylülde 5 li rakamlara ineceksin canım arkadaşım hiç kötü şey getirme aklına sevmiyorsun biliyorum ama bence bi şokla vücudunu bi uyarı gönder ki gerisi gelsinIyiyim canım senden naber aldın mı bikini falan valla dedin ya geçen 36 beden bol geldi diye ne kadar sevindim senin adına bana hala 38 dar geliyo inşallah bende senin kilona inebilirim
merhaba kızlar,
gunduz menumu yazmıstım ona uydum yalnız eşim mesaıye kalınca baya gec yedık yemegı saat 11 de kalktık sofradan yanı sız dusunun
yarın bır saatı var mı bıldırım yapmanın ??
Kizlar gunaydin
Dun saat 9.00 da bebegi uyuturken uyuyakalmisim
O nedenle dunku menumu simdi acikliyorum
Sabah 5.30 da kalktim
Saat 6.00 da limonlu su ictim
Saat 8.30 da
Bir bardak sut
Bir kk peynir
Yarim dilim ekmek
Bir haslanmis yumurta
1 ceviz
Oglen 13.00
Bir kase ev yogurdu icine
Ceyrek seftali dogradim ve bes alti bogurtlen koyup yedim
1 kabuklu fistik yedim
Iki kasik pekmez yedim
Aksam 18.00
Bi kase yogurt
1 tabak tavuklu kabak yemegi
1 dilim ekmek
2 parca karpuz
3 hurma
3-5 tane kuru uzum
Bu hafta carsamba : 58,5
bu hafta :57,8
aradaki fark :1,7
hesaplanmış hali : %2,90
bu haftaki toplam sporum :evisi
Carsambadan beri toplam mesaj sayım :21
Bukadar hizli verecegimi dusunmuyodum
Sutum etkilenmez insalllah
Suyu da dun 2 lt ictim kizlar yazmayi unuttum
Alemsin canım ya maazallah zehirlenmeyin de bakalım..ne pişirdiyse yaz buraya çok merak ettimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn
Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım
Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attımbiraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )
Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğineartık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir çoğu zaman aç kalırım tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor Allah sonumu hayır etsin bu gece
Canım öğleden sonraya kadar vaktin var ( bildirimleri genelde saat 17:00de iletiyorum paylaşım alanına )
Canım çok güzel bir menü eminim karşılığınıda alacaksın fazlasıylaki zaten almışsın ve devamıda gelecek
Harikasın canım cidden çok güzel fark var darısıı benimde başıma
Alemsin canım ya maazallah zehirlenmeyin de bakalım..ne pişirdiyse yaz buraya çok merak ettim..
Evet iyi gitti kilolar ama başta hep böyle gidiyo sonra duraklama dönemi..
Canım sen bu 20 küsur kilo verirken duraklamalarda neler yaptın..
tatilde bildirim yapmasak oluyo mu
ben de bi hafta sonra cikabilirim de canım
ben de bıldırım yapayım o zaman
gecen haftakı kılom:64.4
bu haftakı 63.6
800gr fak var
hesaplanmış halı=14,59
M mylittleboys canım hesabına baktımda sankı bı yanlışlık var 58.5-57.8=0.7 yapar 1.7 degıl kı. ben mı yanlış bısey yaptım ??
***8.Takım 425. Etap***
Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.2 / 0 /% 0 )
perihan00( 58,5 / 58,5/ 0/ 0 ) ayrilmak istiyor
Eddoras(77,7 / / / )
Glbrs( 56 / / / )
Günaydin canlar...malesef bu haftada takima katkim olmayacak...son günlerde pek iyi sayilmam..biraz diyet kilo verme düsüncelerinden uzaklasmam lazim..menülerimi düzene koymam gerekiyo...iyiki fazla verilecek kilom yok yoksa yapamazdim galiba pes ederdim...eskiden cok sabirliymisim..simdi o eski sabrim yok..o yüzdende kilo alma lüksümde olamaz....en azinda saglikli beslenerek kilomu korumaya dikkat edecegim..58 kilom benim kilo olmali..60 kiloyuda asla gecmemem lazim yoksa yine dengem bozulup kilolar tekrar gelir..
canim karne gerekiyormu..eyer gerekmiyorsa seabahara zahmet olmasin zaten isi basindan askin ...hem öyle ahim sahim büyük rakamda kilo vermedim...12 kilo kadar vermis oluyorum....Canım ayrılmak istiyor derken mezun olmak istiyor demek istedin sanırım
Anammmm kaldı 3 kişibu hafta ortalamamız 0 mı olacak yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?