Buraya üye olmaklanda bence cok iyi yaptin..kilo veremiyorum diyenler bile bu zayiflama yarismasi topigi sayesinde güzel kilo verenler oldu...130 kilodan 60 kilo 50 kilo bile olanlar oldu..Birde bugün hiç gelemedim işler çok yoğun şimdi de evde misafir var. Mutluyum kendimi buraya üye olduktan sonra kilo vermeye daha yatkın ve daha rahat hissediyorum
hayirli uyurlu olsun canim bebisin cok güzel bir haber bu...tebriklerHayırlı akşamlar herkese....kaçak geri dondu veda için.....bizim taşınma yılan hikayesine dondu...ama çok şukur bu gece mutlu sonla biter....şimdi kamyon yüklenir ve birazdan yola çıkılır....
ramazanda 52.5 gördüm sonunda....bayramda da bir sürprizle hamile olduğunu öğrendim bugün de gittim çok şükür her şey yolunda...artık kilo veren değil sağlıklı kilo almaya çalışan biri olacağım inş.....
kaptanım brnide mezun eder misin yaklaşık 1-1.5 sene sonra sahalara dönmek üzere ara veriyorum takıma....
TeşekkürlerMenüne özendim..cok güzel ...afiyet olsun canim..
Abowwww banum bi durumda bende gelemezsem haftaya listede teksin
Birde bugün hiç gelemedim işler çok yoğun şimdi de evde misafir var. Mutluyum kendimi buraya üye olduktan sonra kilo vermeye daha yatkın ve daha rahat hissediyorum
Keşke sabah ofise geçmeden bildirim yapsaydım
Hayırlı akşamlar herkese....kaçak geri dondu veda için.....bizim taşınma yılan hikayesine dondu...ama çok şukur bu gece mutlu sonla biter....şimdi kamyon yüklenir ve birazdan yola çıkılır....
ramazanda 52.5 gördüm sonunda....bayramda da bir sürprizle hamile olduğunu öğrendim bugün de gittim çok şükür her şey yolunda...artık kilo veren değil sağlıklı kilo almaya çalışan biri olacağım inş.....
kaptanım brnide mezun eder misin yaklaşık 1-1.5 sene sonra sahalara dönmek üzere ara veriyorum takıma....
kızlar sonuçları hazırlama sırası sizde yarın 12 ye kadar vaktiniz var haber vereyim dedim
Canım çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam allah hayırlısıyla sağlıklà dünyaya gelmeyi nasip etsin yavruna allahım uzun ömürler versinHayırlı akşamlar herkese....kaçak geri dondu veda için.....bizim taşınma yılan hikayesine dondu...ama çok şukur bu gece mutlu sonla biter....şimdi kamyon yüklenir ve birazdan yola çıkılır....
İyi tatillerKızlar bütün tatil hazırlığı bitti oh rahatladım valla
bebek icinde ev icinde hayirli ugurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallahHayırlı akşamlar herkese....kaçak geri dondu veda için.....bizim taşınma yılan hikayesine dondu...ama çok şukur bu gece mutlu sonla biter....şimdi kamyon yüklenir ve birazdan yola çıkılır....
t: 42073721 .!.:Bu gun yediklerim
Sabah : tereyagli 2 yumurta , 10 zeytin, 1 k k peynir, maydonoz 2 dilim eknek
Öglen 2 kucuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam az pilav maydonoz ve 1 az yagda yumurta ( yemek kalmadi da )
Aksam ayrica 40 dakika falan belkide daha fazla yürüyüş
İyi geceler
Bu ekmegi biraknaliyim
AMA NASIL
iyi tatiller canım bol bol eğlenKızlar bütün tatil hazırlığı bitti oh rahatladım valla
bırakma tatlım 1 dilime düşür ya da yerine kuru yemiş fındık ceviz yeBu gun yediklerim
Sabah : tereyagli 2 yumurta , 10 zeytin, 1 k k peynir, maydonoz 2 dilim eknek
Öglen 2 kucuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam az pilav maydonoz ve 1 az yagda yumurta ( yemek kalmadi da )
Aksam ayrica 40 dakika falan belkide daha fazla yürüyüş
İyi geceler
Bu ekmegi biraknaliyim
AMA NASIL
canım bebeğim 9 aylıkGüzel gidiyorsun canım sen mi emziriyodun şuan da
peki bi yediklerinle yeterli süt oluyo mu bebeğin kaç aylık Ayyy ne çok doru sordum :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı
Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettikKüçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan
SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim)
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin
ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe
ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim)
Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diyesevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et
ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık
Şu an resmen açımmmhemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım
Sorma benim kesinlikle haftaya tek başıma iyi bir sonuç çıkarmam lazımbu haftada zorunlu yüzde dilimini geçemediğimizden nota aldık ve haftayada geçemezsem 1. sarı kart geliyor Allah korusun
Aynen canım burası insana çok motivasyon sağlıyor ve istesende zamanla ay kızlara ne derim diye yiyemiyorsun
Sıkıntı yok canım ama listeye dahil olduğunda sabahtan yapmamız şart
Ayyyy nasıl sevindim anlatamam canım
Hem çok güzel bir kiloya düştün hemde mucizen yola çıktı
RAbbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı ve huzurlu bir evlat kollarına almayı nasip ederAminnnnnn
Arada bir uğrada iyi haberlerini alalım
Allaha emanet ol fasülyenle
Anammm hadi bismillah der birazdan bakarım inşallah becerebilirimde sıkıntı olmaz
Teşekkürler hatırlattığın için
Canım ucuz kurtulmuşsunuz kavurma hakinopiyle :)))
bu görümce insanı iğne ipliğe çevirir desene :))
Kızlar ben geldim biraz sonra yola çıkıyoruz pek keyfim ve isteğim kalmadı tatil için erkeklerle hayat zor siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?