Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı akşamlar herkese....kaçak geri dondu veda için.....bizim taşınma yılan hikayesine dondu...ama çok şukur bu gece mutlu sonla biter....şimdi kamyon yüklenir ve birazdan yola çıkılır....
ramazanda 52.5 gördüm sonunda....bayramda da bir sürprizle hamile olduğunu öğrendim bugün de gittim çok şükür her şey yolunda...artık kilo veren değil sağlıklı kilo almaya çalışan biri olacağım inş.....
kaptanım brnide mezun eder misin yaklaşık 1-1.5 sene sonra sahalara dönmek üzere ara veriyorum takıma....

Birde bugün hiç gelemedim işler çok yoğun şimdi de evde misafir var. Mutluyum kendimi buraya üye olduktan sonra kilo vermeye daha yatkın ve daha rahat hissediyorum
Buraya üye olmaklanda bence cok iyi yaptin..kilo veremiyorum diyenler bile bu zayiflama yarismasi topigi sayesinde güzel kilo verenler oldu...130 kilodan 60 kilo 50 kilo bile olanlar oldu..

hayirli uyurlu olsun canim bebisin cok güzel bir haber bu...tebrikler

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı

Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettik Küçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan

SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim )
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin

ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe

ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim )

Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diye sevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et

ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık

Şu an resmen açımmm hemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım

Abowwww banum bi durumda bende gelemezsem haftaya listede teksin

Sorma benim kesinlikle haftaya tek başıma iyi bir sonuç çıkarmam lazım bu haftada zorunlu yüzde dilimini geçemediğimizden nota aldık ve haftayada geçemezsem 1. sarı kart geliyor Allah korusun

Birde bugün hiç gelemedim işler çok yoğun şimdi de evde misafir var. Mutluyum kendimi buraya üye olduktan sonra kilo vermeye daha yatkın ve daha rahat hissediyorum

Aynen canım burası insana çok motivasyon sağlıyor ve istesende zamanla ay kızlara ne derim diye yiyemiyorsun

Keşke sabah ofise geçmeden bildirim yapsaydım

Sıkıntı yok canım ama listeye dahil olduğunda sabahtan yapmamız şart

Ayyyy nasıl sevindim anlatamam canım
Hem çok güzel bir kiloya düştün hemde mucizen yola çıktı
RAbbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı ve huzurlu bir evlat kollarına almayı nasip eder Aminnnnnn
Arada bir uğrada iyi haberlerini alalım
Allaha emanet ol fasülyenle

kızlar sonuçları hazırlama sırası sizde yarın 12 ye kadar vaktiniz var haber vereyim dedim

Anammm hadi bismillah der birazdan bakarım inşallah becerebilirimde sıkıntı olmaz
Teşekkürler hatırlattığın için

Canım çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam allah hayırlısıyla sağlıklà dünyaya gelmeyi nasip etsin yavruna allahım uzun ömürler versin

Kızlar bütün tatil hazırlığı bitti oh rahatladım valla
İyi tatiller
bebek icinde ev icinde hayirli ugurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah tekrar Tebrikler

Bu gun yediklerim
Sabah : tereyagli 2 yumurta , 10 zeytin, 1 k k peynir, maydonoz 2 dilim eknek
Öglen 2 kucuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam az pilav maydonoz ve 1 az yagda yumurta ( yemek kalmadi da )

Aksam ayrica 40 dakika falan belkide daha fazla yürüyüş

İyi geceler

Bu ekmegi biraknaliyim

AMA NASIL

Herkes sorunun ekmekte olduğunu düşünse de ekmek o kadar da suçlu değil.Günde 4 dilim ekmek ideal (pilav ya da makarna yenmedigi dusunulurse) ama tam buğday veya çavdar olmalı bunun nedeni de içerdiği lifin fazla olması yanı tokluk suresini arttırması ve ani şeker değişimi yapmaması dolayısıyla acikmamizi önlemesi. bence akşamki pilav olmasa süper olurmuş .
Bir de bence yediğimiz zeytin sayısına dikkat etmek gerekir çünkü 5 adet zeytin 1 tatlı kaşığı yağa eş değer.Diyet yaparken yağı ne kadar azaltirsak o kadar verim alırız.
İşinize karışmış gibi olduysam kusura bakmayın ben arastirdiklarimdan bunları çıkardım size de faydalı olur belki diye paylaşma gereği duydum :)

bırakma tatlım 1 dilime düşür ya da yerine kuru yemiş fındık ceviz ye

Güzel gidiyorsun canım sen mi emziriyodun şuan da
peki bi yediklerinle yeterli süt oluyo mu bebeğin kaç aylık Ayyy ne çok doru sordum :)
canım bebeğim 9 aylık
artık ek gıda veriyorum
süt şimdilik yeterli
günde 2-3 lt su içiyorum o yüzden problem yok ama günde yarım saat spor yapıyım hemen etkileniyo süt iki çocukla spora gerek kalmıyo zaten..
ama azalma hissedersem biraz daha artırırım menümü bebiş daha önemli tabi

Canım ucuz kurtulmuşsunuz kavurma hakinopiyle :)))
bu görümce insanı iğne ipliğe çevirir desene :))

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için

Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım )
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruz Karı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük

Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için

Canım ucuz kurtulmuşsunuz kavurma hakinopiyle :)))
bu görümce insanı iğne ipliğe çevirir desene :))

Anam canı istedimi kesinlikle öyle bir sofra donatırki ( lezzet acısından pek hoş olmasada çeşit yapardı normalde ) ama bu kez sadece pilav, kavurma ve taze börülçe salatası yapmıştı ( oda zaten yenmeyecek gibiydi eşim bile yemedi hatır içinde olsa )

Kızlar ben geldim biraz sonra yola çıkıyoruz pek keyfim ve isteğim kalmadı tatil için erkeklerle hayat zor siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum

Ne oldu diye sormayacagim cünkü tahmin edebiliyorum sikintini.yola cikarken hep stressli olurlar beyfendiler onu niye almadin sunu niye hazirlsmadin bunu niye yapmadin ..vs..vs....bu erkek milletini hepsini toplayip kaynar kazana atmali..yandim dedikce altina odun atmali..hepsi dayaklik ha

Gülsah canim sen yinede positif düsünmeye calis...bende birazdan cikacagim alisveris yapayim biraz....öpüyorum seni..güzel tatiller canim...üzme tatli canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…