Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ekmeği azaltiyorum canim en azindan dikkat ediyorum boyle olmasi gerekiyor.

diyetle inebilirsin 55 kiloya 4 kilom kaldi galiba

Bu gun mangal sefamizi yaptik ama yarim ekmek yedim (ekmek arasi) sabah az ekmek yedim
Aksamda bir sey yemedim

Kahvalti. Az patates kizartma (benim kiz çok seviyor)
6 zeytin
Yarim kk peynir
1 dilim ekmek ve maydanoz
Öğle. Ekmek arasi
Aksamda yemek yemedim

İyi geceler

Sabah
2 dilim karpuz
1 yk tulum peynir
Ara
1 havuç
1/3 pirinç patlağı
1 tane de zeytinattim :)
Öğlen
6 yk kıymalı taze fasulye
1 kase salata
Ara
1 porsiyon üzüm
1 çay bardagi tarcinli süt
Aksam
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
3 tatlı kaşığı sütlü tatlı
1 bardak cay

Yine de fazla kacirmadim diye dusunuyorum inş acisini cikarmam sonra

Cok guzel menu boyle az az yemek iyi oluyo pilavi ekmegi nefsine hakim olabiliyosun harika

Dun gece disariya ciktik kizlar
O yuzden simdi yaziyorum
Menumu

Sabah 7.00 de kalktim
Limonlu su ictim

Saat 9.30 da
Bi kk peynir
Bi haslama yumurta
Bi bardak yesil cay
Bi corba kasigi tahin pekmez
Domates
Iki ceviz
Bir dilim ekmek

Oglen 12.30
Bi kase yogurrt
Bi dilim seftali iki uc dilim muz
Uc bes tane kuruuzum

16.30
Bi tabak kofte patates kabak patlican once kizartip sonra firina attim
Bi lokma ekmek
Sarimsakli yogurt

Saat20.00 bi cubuklu dondurma(esim almis )
Hic bi keyif almadan yedim biraz pismanlik oldu kizlar..
Iki uc adet hurma
1soda

Gece iki bardak limonlu su

2,5 lt su

Günaydın kızlar
İşyerine geldim net yok cepten giriyorum sayfanın programı olsa ne kadar güzel olurdu. Birkaç gündür misafir yüzünden çok dikkat edemedim malesef ama bugün sahalara geri döndüm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü

Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtik daha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde

Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir )
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahat Akşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyor bizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )

Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittik tabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik

İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdim Sabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum
Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamış onları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmaya yinede bozmam tabi düzenimi

Canım telefon numaran bende olsaydı arayıp soracaktım sana ama öyle olunca günleri şaşırdığını tahmin edip bari bildirimsiz izne ayrıldı yapayım da ceza almayalım dedim hem tatil bitene kadar sende rahat olursun ve 2 hafta sonra hemen daha dinç bir şekilde sahalara dönersin
Bu arada inşallah çok güzel geçer tatilin

Canim banumm benide merak edermiss canlarim size haber vermedim ozur dilerim almanyadan görümcem geldi 1 buçuk ay burda pek giremiyorum günlerim çok yoğun geçiyor almanya ćikolatasina dayanmaya çalışıyorum ev çikiletaa doooluuu

Merhaba kızlar canım biraz sıkkın menü yazıp kabuğuma çekilicem

Sabah
Yumurtalı patates 1 tabakta az
1 kk peynir
domates salatalık

ikindi
4 dilim Kıymalı pide
1 bardak kola

akşam
1 dilim karpuz

2 lt su
kiymali pide ve kola olmamui
ekmeği azaltiyorum canim en azindan dikkat ediyorum boyle olmasi gerekiyor.

diyetle inebilirsin 55 kiloya 4 kilom kaldi galiba
Benim kilo verme derdi bitti..kilo vermek iatemiyorum artik yavas yavas normal beslenmeme dönüyorum cok sükür..bu sekilde giderse kilomu dengeleyip koruyabilirim..her zaman 58 kiloda kalmaya dikkat edecegim...5 te 5 diyeti yeme düzenimi cok bozmustu..o diyet bittikten sonra ne varsa saldituyordum yemedigim seyleri yiyordum...aslinda yapmamak lazimmis o tür diyetleri..cok sükür düzene koyabildim kendimi artik oburlasip mutvakta ne varsa sagliksiz beslenip verdigim 3-4 kilo yu tekrar almiyorum.....

dun bıraz fazla kacırmısım kızlar eşimle ve arkadaslarla kahvaltı ogle yemegı falan derken ıpın ucu kactı ama yıne de sebze agırlıklıydı yedıkelrım bırazda tatlı ıste onlar sınırımı bozdu

bugun planladıklarımı yazayım

sabah(gec kalktım öğle de olur)
ıkı kk peynır
yarım domates
4dılım salatalık
ıkı dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
2 catal nutella

ara
yarım bardak nescafe(1ck şekerli)

ara
10tane uzum

akşam
1kase corba
tavuklu dövme
salata
yarım kase yogurt

kaç gündür hastayım yazamadım doğru düzgün kızlar kusura bakmayın. Yaz sıcaklarında grip olmayı başardım. Her yanım sızlıyor hala.. Vallahi insan hastaysa daha da bir yoruluyormuş. Dünün menüsünü yazayım hemen :

sabah:
1 dilim b. peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim beyaz ekmek
domates
3 zeytin
1 küçük sosis
4-5 tane kızarmış patates

ara: yok
Öğle: yok
ara: yok
akşam:
yok

ara: 1 stick çikolata, 3 parça kavun
su: 1 litre
spor: yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…