- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
ekmeği azaltiyorum canim en azindan dikkat ediyorum boyle olmasi gerekiyor.canim ekmek yiyebilirsin..ekmek yenilmediginde abur cubur yeme krizine veya tatli krizine girme durumun olabilir..ben mesela ekmeksiz asla yapamam...ama esmer saglikli ekmek yiyorum....kahvaltida 1 dilim yiyorum ..esmer ekmek olmadiginda müsli yiyorum...öylen veya aksamda yemegin durumuna göre yine yiyorum...pilav veya baklagillerden olan yemek olmadiginda......
diyetle inebilirsin 55 kiloya 4 kilom kaldi galibaBu arada karne alamadim...hedef kilomu 55 kiloya indirdigim icin kilo kaybi yüzde 80 ni doldurmamis..saglik olsun..ama gercekten 55 kiloya inecek gücüm kalmamisti..birde yaptigim spor cok zor...spor yaparken yüzümden terler damliyo resmen ..nefes nefese kaliyorum..bu durumda birde kilo veremezdim .spor yapmak icin insanin gücü kuvveti yerinde olmasi gerekiyo..diyet falan yaparak spor yapmis olsaydim düsüp bayilirdim herhalde.
Cok guzel menu boyle az az yemek iyi oluyo pilavi ekmegi nefsine hakim olabiliyosun harikaBen de menumu paylaşayim gerçi bugün hiç olmadı akşam çok geç yedim huzursuzum
Sabah
3 kaşık yulaf
1 bardak süt
10 adet üzüm
Tarçın
Ara
3 tane form mısır patlağı
1 bardak ayran
Biraz maydanoz
Öğle
Sebzeli bi yemek (sebzeleri karıştırıp yaptım biseyler)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
Aksam
6 yk taze fasulye
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran
Bir de annem yağlı ekmek yapmıştı sadece bir lokma tadına baktım azıcık peynirle
Mrrhabalar arkadaşlar.
trabzondayım.dün akşam eltimin kızkardeşinin düğünü vardı.
gündüz köye çıktık akraba ziyareti falan.
akşamda düğündeydik.
orda aklıma geldi bildirim yapmadığım.
günleri bile şaşırmışım.
ee şimdi ben iznemi ayrılmış oldum.
nasıl döncem cecom
neyse tatilim ağustos 15te bitiyo.sonra devam inşallah
ayyyy inşallah canım arkadaşım inşallah banada seneye size fıstık gibi hallerimi göstermek nasip olur
İnan her şeyden fazla istiyorum
Eeee sizler hedeflerinize ulaşıp yakında mezunda olsanız sonuçta buradan bizlere destek olmaya devam edeceksiniz
Bu arada SElinden haberin varmı görünmedi merak ettim
Mezun olunca eskisi gibi her an burada olmayacağı zaten normal ama iki gündür görmedim hiç bir yazısını yoksa benmi gözden kaçırdım
Umarım bir sıkıntısı yoktur
Fatoşda tatil hazırlıklarıyla boğuşuyor sanırım inşallah yarın Cuma olduğunu unutmaz
ARamıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimze ulaşırız
Bu arada bende kısaca kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının AnnesiyimKoca kıtlığı çıkacakmış gibi erkenden evlenenlerdenim ama hep diyorum benim kızlarım 25den önce evlenemez
Aslında çok güzel bir yaşda evliliğe niyetlenmişsin inşallah Allah gönlüne göre verir
Gelelim bana
Topiğin Çakma kaptanıyım şimdilik ( yani asıl Kaptanımız Moni tatilden dönene kadar beni vekil tayin ettio şu ara oğlunun nikah hazırlıklarıyla boğuşuyor )
Takımın en ağır Assolisti benim şimdilik ( inşallah kilolar gittikçe bende sizlere yetişirim gerçi siz o zamana kadar hedeflerinize ulaşmış olursunuz) 124.5 kgluk bir rekorum var ( Rabbim düşman başına vermesin...Aminnn ) ve çok şükür yaklaşık 1 senede 104.2 kgyu gördüm ( Pko ve insülin direnci yüzünden maşallah kaplumbağ hızında ilerliyorum ama sonuçta bu kilolarda 6 ayda alınmadı ki o sürede gitsin )
O bir sene içinde bazen bir iki ay ara verdiğimde oldu bunalıma girip ama şükür her defasında kızlar kolumdan tutup tekrar beni yüzeye çıkardılar
Bundan sonra inşallah bende kıyıdan kıyıdanda olsa hedefime doğru ilerleyeceğim
Diyete yeni başladığım için iradem sağlam ondan dikkat edebiliyorum ileride de böyle devam eder inşCok guzel menu boyle az az yemek iyi oluyo pilavi ekmegi nefsine hakim olabiliyosun harika
kiymali pide ve kola olmamuiMerhaba kızlar canım biraz sıkkın menü yazıp kabuğuma çekilicem
Sabah
Yumurtalı patates 1 tabakta az
1 kk peynir
domates salatalık
ikindi
4 dilim Kıymalı pide
1 bardak kola
akşam
1 dilim karpuz
2 lt su
Benim kilo verme derdi bitti..kilo vermek iatemiyorum artik yavas yavas normal beslenmeme dönüyorum cok sükür..bu sekilde giderse kilomu dengeleyip koruyabilirim..her zaman 58 kiloda kalmaya dikkat edecegim...5 te 5 diyeti yeme düzenimi cok bozmustu..o diyet bittikten sonra ne varsa saldituyordum yemedigim seyleri yiyordum...aslinda yapmamak lazimmis o tür diyetleri..cok sükür düzene koyabildim kendimi artik oburlasip mutvakta ne varsa sagliksiz beslenip verdigim 3-4 kilo yu tekrar almiyorum.....ekmeği azaltiyorum canim en azindan dikkat ediyorum boyle olmasi gerekiyor.
diyetle inebilirsin 55 kiloya 4 kilom kaldi galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108geçen cuma hangi takım birinci oldu nereden bakıyoruz arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-110geçen cuma hangi takım birinci oldu nereden bakıyoruz arkadaşlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizkizlaaarr hepiniz iyisinizdir inşallah sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?