Canim banumm benide merak edermisscanlarim size haber vermedim ozur dilerim almanyadan görümcem geldi 1 buçuk ay burda pek giremiyorum günlerim çok yoğun geçiyor almanya ćikolatasina dayanmaya çalışıyorum ev çikiletaa doooluuu
kaç gündür hastayım yazamadım doğru düzgün kızlar kusura bakmayın. Yaz sıcaklarında grip olmayı başardım. Her yanım sızlıyor hala.. Vallahi insan hastaysa daha da bir yoruluyormuş. Dünün menüsünü yazayım hemen :
sabah:
1 dilim b. peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim beyaz ekmek
domates
3 zeytin
1 küçük sosis
4-5 tane kızarmış patates
ara: yok
Öğle: yok
ara: yok
akşam:
yok
ara: 1 stick çikolata, 3 parça kavun
su: 1 litre
spor: yok maalesef
Kızlar tatil başladı burası çok aşırı sıcak Şansıma yemekleri çok kötü ama insan böyle olunca hamur pide falan yemek zorunda kalıyor ben hemen kendime çeki düzen vericem 5 te 5 i de acayip özledim döndüğüm gibi patateslerimi haşlıcam
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası
Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptıkDönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim
Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım
Anammm çikoletaaa mıııııııı
Kaç kurtar kendini fıstığım kaçççgözünün görmediği yere koy yada eşin saklasın sana yerini söylemeden
Kuzum iyi olda nasılsa görümcenler gidince tekrar aramıza döner bize hocalık yaparsınValla o fiziği elde etmek için neler yapsın sakın unutma ben bile hep seni düşünerek spora kaldırıyorum popişi öyle olmak istiyorsan o popiş kalkacak diyorum Bugün ölçülerimide aldım bakalım her gün düzenli spor yapınca 1 ay sonra ne göreceğim ölçülerde
Canım sabah fena değilde öğlen ve akşam niye yokhayır bu sefer metabolizman yavaşlar mazalllah
Spor yok diye üzülme eminim ufak ufak başlarsan ( 5 dakikada olsa ) kesinlikle sende alışır daha uzun süreler yaparsın sporunu
Ben bile bugün popişimi kaldırıp 30 dakika kadar dı sanırım sporumu yaptım ama inan iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldımşu spuatlar falan çok etkili
Kız tatilde insan patates hayali kurarmı
Valla ben uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum çünkü her defasında hemen sonrasında bir şey çıkıyor ve verdiğimi almış oluyorum tekrarAncak yaptıktan sonraki haftada kimseyle görüşmemek ve yemeğede çıkmamak lazım
Bana çok iyi geliyo banum sonunda diyetimi buldumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası
Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptıkDönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim
Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım
Anammm çikoletaaa mıııııııı
Kaç kurtar kendini fıstığım kaçççgözünün görmediği yere koy yada eşin saklasın sana yerini söylemeden
Kuzum iyi olda nasılsa görümcenler gidince tekrar aramıza döner bize hocalık yaparsınValla o fiziği elde etmek için neler yapsın sakın unutma ben bile hep seni düşünerek spora kaldırıyorum popişi öyle olmak istiyorsan o popiş kalkacak diyorum Bugün ölçülerimide aldım bakalım her gün düzenli spor yapınca 1 ay sonra ne göreceğim ölçülerde
Canım sabah fena değilde öğlen ve akşam niye yokhayır bu sefer metabolizman yavaşlar mazalllah
Spor yok diye üzülme eminim ufak ufak başlarsan ( 5 dakikada olsa ) kesinlikle sende alışır daha uzun süreler yaparsın sporunu
Ben bile bugün popişimi kaldırıp 30 dakika kadar dı sanırım sporumu yaptım ama inan iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldımşu spuatlar falan çok etkili
Kız tatilde insan patates hayali kurarmı
Valla ben uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum çünkü her defasında hemen sonrasında bir şey çıkıyor ve verdiğimi almış oluyorum tekrarAncak yaptıktan sonraki haftada kimseyle görüşmemek ve yemeğede çıkmamak lazım
:) :) squatı her gün yapıyorum onuda sayıyor muyuz? her gün yapıyorum ben. hatta daha geçen gün arkadaşımla konuştuk çok bariz fark etti diye bir öncesi sonrası mı yapsaydın dedi arkadaşım
Bana çok iyi geliyo banum sonunda diyetimi buldum
kızlar aklıma gelmişken sorayım, belki sizden bilen vardır. Bu piyazın kalorisi nedir, diyette yiyebilir miyiz acaba? Hani köfte piyaz oldukça iyi bir öğün gibi duruyo sanki bana... Ama baklagillerde karbonhidrat var onu ekmeğe mi sayıcak yoksa et grubuna mı bilemedim.
Zor bir soru olmuşkızlar aklıma gelmişken sorayım, belki sizden bilen vardır. Bu piyazın kalorisi nedir, diyette yiyebilir miyiz acaba? Hani köfte piyaz oldukça iyi bir öğün gibi duruyo sanki bana... Ama baklagillerde karbonhidrat var onu ekmeğe mi sayıcak yoksa et grubuna mı bilemedim.
Zor bir soru olmuş
Ama ben ikisine de dahil edemedim.
Eğer ogununuzde çorba ve ekmek olmazsa piyaz ve köfte uygun olur gibi gözüküyor
Merhaba çıtır adayları hiç kot pantolonum yoktu sürekli Tayt giyip duruyorum pantolon yerine bende dün 6 kilo daha vermem gerekiyo fakat dayanamadım 2 tane kot aldım mavi den Adriana kotundan hemdebiri 29 diğeri 27 beden çok garip aynı markanın olmasına rağmen sanırım kalıp farkı var birini boyfriend aldım eşim üzerimde gördü uzun süreden sonra kıskandığını hissettim şu 6 kiloyu da versem de kurtulsam
Verirsin canim 6 kg dan ne olacak.Merhaba çıtır adayları hiç kot pantolonum yoktu sürekli Tayt giyip duruyorum pantolon yerine bende dün 6 kilo daha vermem gerekiyo fakat dayanamadım 2 tane kot aldım mavi den Adriana kotundan hemdebiri 29 diğeri 27 beden çok garip aynı markanın olmasına rağmen sanırım kalıp farkı var birini boyfriend aldım eşim üzerimde gördü uzun süreden sonra kıskandığını hissettim şu 6 kiloyu da versem de kurtulsam
Canım arkadaşım eminim çok yakışmış tır esin kıskanmakta haklı valla fıstık gibi hatunsun maşallah maşallahMerhaba çıtır adayları hiç kot pantolonum yoktu sürekli Tayt giyip duruyorum pantolon yerine bende dün 6 kilo daha vermem gerekiyo fakat dayanamadım 2 tane kot aldım mavi den Adriana kotundan hemdebiri 29 diğeri 27 beden çok garip aynı markanın olmasına rağmen sanırım kalıp farkı var birini boyfriend aldım eşim üzerimde gördü uzun süreden sonra kıskandığını hissettim şu 6 kiloyu da versem de kurtulsam
kızlar sabah tost ve çay öğle yemeğini bekliyorum çok acıktığımı hissediyorum işyerinde ara öğün yapacak birşey bulamıyorum elim ayağım titriyor neredeyse şu titreme gelmese acıktığımı hissetmiyorum yemin ederim
bu titreme kilo vermeme engel olacak.
offfffffff
kızlar sabah tost ve çay öğle yemeğini bekliyorum çok acıktığımı hissediyorum işyerinde ara öğün yapacak birşey bulamıyorum elim ayağım titriyor neredeyse şu titreme gelmese acıktığımı hissetmiyorum yemin ederim
bu titreme kilo vermeme engel olacak.
offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?