Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar tatil başladı burası çok aşırı sıcak Şansıma yemekleri çok kötü ama insan böyle olunca hamur pide falan yemek zorunda kalıyor ben hemen kendime çeki düzen vericem 5 te 5 i de acayip özledim döndüğüm gibi patateslerimi haşlıcam

merhaba kızlar menümü yazmaya geldim :)

sabah:
2 sosis
4 parça kızarmış patates
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kaşar peynir
2 dilim ekmek

ara: 1 sade türk kahvesi

öğle: yok

akşam:
4 kaşık yağsız patlıcan oturtma
1 dev kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 küçük boy dondurma

su: 2.5 litre

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye ) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası

Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptık Dönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim

Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım

Anammm çikoletaaa mıııııııı
Kaç kurtar kendini fıstığım kaççç gözünün görmediği yere koy yada eşin saklasın sana yerini söylemeden
Kuzum iyi olda nasılsa görümcenler gidince tekrar aramıza döner bize hocalık yaparsın Valla o fiziği elde etmek için neler yapsın sakın unutma ben bile hep seni düşünerek spora kaldırıyorum popişi öyle olmak istiyorsan o popiş kalkacak diyorum Bugün ölçülerimide aldım bakalım her gün düzenli spor yapınca 1 ay sonra ne göreceğim ölçülerde

Canım sabah fena değilde öğlen ve akşam niye yok hayır bu sefer metabolizman yavaşlar mazalllah
Spor yok diye üzülme eminim ufak ufak başlarsan ( 5 dakikada olsa ) kesinlikle sende alışır daha uzun süreler yaparsın sporunu

Ben bile bugün popişimi kaldırıp 30 dakika kadar dı sanırım sporumu yaptım ama inan iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldım şu spuatlar falan çok etkili

Kız tatilde insan patates hayali kurarmı
Valla ben uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum çünkü her defasında hemen sonrasında bir şey çıkıyor ve verdiğimi almış oluyorum tekrar Ancak yaptıktan sonraki haftada kimseyle görüşmemek ve yemeğede çıkmamak lazım

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım sizlerle

Sabah; 07:30
2 yumurtalı melemen
1/2 Salatalık
5 adet siyah zeytin

ara; 09:00
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; 13:00
3 Yk kadar yeşil mercimek yemeği
2 Yk yoğurt

ara; 15:30 ( kvdeyken )
3 şekersiz çay
3 Yk kadar patates salatası
1 ufak kurabiye
1/2 dilim rulo pasta

Akşam; 19:30
1.5 kase yoğurt çorbası
Bol akdeniz yeşillikli marul salatası ( içinde salatalıkta vardı )

Valla buraya yazınca biraz fazla gibime geldi ama şükür şiş hissetmiyorum kendimi artık yatana kadar limonlu su içilecek ( son bir keyif kahvemde var kızım kalkıp yaparsa tabi )

Bu arada sabah keyif kahvemden sonrada 30 dakika kadar sporumu yaptım ve resmen iç çamaşırlarıma kadar su içinde kaldım Ölçülerimide aldım bakalım bir ay sonra ne göreceğim

Bugün öğün atlamamam gerektiğini bir daha anladım
Benim bugünkü menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 yk lor peynir
3 zeytin
1 salatalık
Ara
3 adet pirinç patlağı üzerine labne surdum
1 bardak böğürtlen çayı
3 adet zeytin
Öğlen
1 porsiyon üzüm (20 adet)
Yarım şeftali
1bardak tarcinli süt
Ara
5 badem
5 fındık
1 avuc kabak çekirdeği
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
Şimdi de bir bardak cay icicem evdekiler tatlı yiyor ama görmezden geliyorum

Merhaba kızlar
Bu gun yediklerm

Sabah. 2 yumurta+yarim kk peynir+5 zeytin+yeşillik+yarim dilim ekmek

Ögle. Şehriye çorbası + az kiymali patates +2 dilim ekmek

Aksam

Lavasli cig kofte (cok yedim kızlar)
Yaninda limonata

1 kase mürdüm erigi

:) :) squatı her gün yapıyorum onuda sayıyor muyuz? her gün yapıyorum ben. hatta daha geçen gün arkadaşımla konuştuk çok bariz fark etti diye bir öncesi sonrası mı yapsaydın dedi arkadaşım

Bana çok iyi geliyo banum sonunda diyetimi buldum

kızlar aklıma gelmişken sorayım, belki sizden bilen vardır. Bu piyazın kalorisi nedir, diyette yiyebilir miyiz acaba? Hani köfte piyaz oldukça iyi bir öğün gibi duruyo sanki bana... Ama baklagillerde karbonhidrat var onu ekmeğe mi sayıcak yoksa et grubuna mı bilemedim.

:) :) squatı her gün yapıyorum onuda sayıyor muyuz? her gün yapıyorum ben. hatta daha geçen gün arkadaşımla konuştuk çok bariz fark etti diye bir öncesi sonrası mı yapsaydın dedi arkadaşım

Tabiki sayılıyor canım sonuçta bütün kasları çalıştırıyor
Ben bu gece evde ne kadar alet varsa ortaya çıkardım Butter Fly mıdır nedir ondan vardı PC başındayken bir yarım saat onu çalıştırdım göbişimde sonrada masaj aletini eşime verip boş durma diyip bacaklarıma titreşim yaptırdım en azından selülitlerde yok olur hemde cildim sıkılaşır
Bundan sonra her sabah sporumu yapıp akşamlarıda o aletleri kullanacağım birde bacak içleri için birşey var onuda yarın kullanırım artık sıkıyorsa gitmesin kilocuklar

Bana çok iyi geliyo banum sonunda diyetimi buldum

Valla banada iyi geliyorda işte sonrasında sıkıntı 5de 5i yaptıktan sonra bir kaç gün hiç bir yere çıkmamam lazım ki düzenim şaşmasın

Canım evet baklagiller karbonhidrat ama dediğin gibi köfte piyaz süper bir öğün ve ekmeksiz yersen sıkıntı olmaz tabi sonraki günlerde de karbonhidratı abartmaman lazım
Hatta iyi aklıma getirdin yarın evdeki patlıycanlarla soğanlı yemek yaparım bir sonraki günde piyaz köfte

Merhaba çıtır adayları hiç kot pantolonum yoktu sürekli Tayt giyip duruyorum pantolon yerine bende dün 6 kilo daha vermem gerekiyo fakat dayanamadım 2 tane kot aldım mavi den Adriana kotundan hemde biri 29 diğeri 27 beden çok garip aynı markanın olmasına rağmen sanırım kalıp farkı var birini boyfriend aldım eşim üzerimde gördü uzun süreden sonra kıskandığını hissettim şu 6 kiloyu da versem de kurtulsam

Zor bir soru olmuş
Ama ben ikisine de dahil edemedim.
Eğer ogununuzde çorba ve ekmek olmazsa piyaz ve köfte uygun olur gibi gözüküyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrr

Sabah 08:00de kalktım bugün ( aslında sabah 05:00de uyandım ama bu saatte ne işin var yat aşağı dedim kendime o yüzden o saate kaldım yoksa sabah 06:30 gibi uyanma niyetim vardı )
Kahvaltımı en sağlıklısından yaptım şimdide keyif kahvemi içiyorum

Kahve faslından sonra yatak odasına girişip nevresimlerimi değiştirip akşamlıkda yemeğimi ateşe koyup direk spora veriyorum kendimi
Allahın izniyle cumaya kadar kesinlikle hiç bir kaçamak yapmayacağım hatta dün KVde yediklerime karşılık bugün çekebildiğim kadar mekik çekip birde 200 ip atlama yapacağım fazladan

Ohhh ne güzel canım inşallah o kalan 6 kgda hemencecik verir dahada fit olursun
Benim şu anda kot bedenim 34 sanırım ama inşallah bende o bedenleri görürüm
Fıstık gibi hatunsun tabiki kıskanacak Kız benimki zaten kıskanıyordu ama bu ara iyice kıskançlığı tuttu geçenlerde bana balkona çıkma bir daha üzerindeki elbiseyle dedi neymiş karşı inşaattan bakıyorlarmış aslında kimsenin baktığı yokda işte ona öyle geliyor

Verirsin canim 6 kg dan ne olacak.

Canım arkadaşım eminim çok yakışmış tır esin kıskanmakta haklı valla fıstık gibi hatunsun maşallah maşallah

kızlar sabah tost ve çay öğle yemeğini bekliyorum çok acıktığımı hissediyorum işyerinde ara öğün yapacak birşey bulamıyorum elim ayağım titriyor neredeyse şu titreme gelmese acıktığımı hissetmiyorum yemin ederim
bu titreme kilo vermeme engel olacak.
offfffffff

Canım iş yerinde en azından ceviz veya badem bulundur en azından o titremelerin olmaz
Benimde bir ara çok oluyordu ama sabah kahvaltısını sağlam ama ekmeksiz tutunca inan kalmadı o titremelerim tabi yinede çok uzun süre aç kalmaya gelemiyorum bende

Isine bilemiyorum yada musait olur mu ama ben bu agzi kilitli posetlere salatalik koyuyorum. Surekli cantamda oluyo disari cikarken. Böyle durumlarda hayat kurtariyorlar belki sende de ise yarar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…