- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
evet tatlım inş olurda bende listedeyim yarışıyorum diye daha bi gayrete geleyimDur kuzum hallediyorum yoksa bir tek ben olacağım listede
adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım benAnaaaaa bu hafta benden başkası yokmuş listedeeeee
RengarenkNesli canım bir yetiş be kuzum Ben kiloda veremedim aksine 500 gr fazla görünüyorum
Haftaya listeye dahil olacak kızlardan erken listeye alabiliyormuyum birilerini
sen yaparsın o ışık var sendeinş sende en kısa zamanda istediğin kiloya inersin, Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın
bende 29 yaşındayım ve 3 yaşında kızım var ben de ankara da yaşıyorum
kendi çabamla geçen yaz 63 kiloya kadar düştüm doğumda 80 kiloydum belki de daha fazla 17 kilo verdim fakat bu kış cılkını çıkarıp tekrar 70 e kadar çıktım kısmetse artık 55 e inip vücudumun durumuna göre belki 1-2 kilo daha verip kilomu korumak adına sağlıklı beslenmeye devam etmek istiyorum.
bir de ilerde 1 çocuk daha istiyorum en azından zayıfken hamile kalır ve dikkat edersem hem çok kilo almam hemde aldığım kiloyu çabuk verebilrim diye ümit ediyorum bakalım kısmet
inş tatlım iyiki gelmişim katılmışım aranıza hepinizi çok sevdim yasen yaparsın o ışık var sende
adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım ben
sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar.Tamam canım hemen diğer takozdaki listeme bakıp sana buraya yazıyorum ama yeni gelen kızların hepsi ayın 4ünde geldiler yani 2ci bildirimleri oluyor bu hafta ama tabiki hemen ekliyorum
Yoksa benden başkası yok herkes izinli yada mezun oldu :)
ye canım hafif hem sebze hem protein var. benim oğlan domates biber yemiyor bende bu yolu buldum. bende çiğ sebze yiyemiyorum bu aralar banada iyi geliyor.
selam canım hoşgeldin seni 6. takımdan gözüm ısırıyormu neye canım hafif hem sebze hem protein var. benim oğlan domates biber yemiyor bende bu yolu buldum. bende çiğ sebze yiyemiyorum bu aralar banada iyi geliyor.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direkKuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı)
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimizesağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine
Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar
Çok geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz zorlama daha beter olmasın sakın
Plates tarzı birşeyler yapsan dizi zorlamayacakbaktın zorlanır gibi oluyor başka harekete geçersin
Umarım geçerde daha sonra ufak ufak birşeyler yaparsın
Hmmm güzel birşeye benziyor bir ara denemekte fayda var hem karatayada uygun
Valla plates uyabilir hazır plates topumda var ( gerçi eşim çok yer kaplıyor diye havasını almıştı ama şişirtirim ben ona tekrarYa yogaya bir ara çok merak salmıştım ama internetten video eşliğinde yapılabilirmi sonra yanlış bir şey yapıpta kendime zarar vermeyeyim genelde internette çünkü hoca eşliğinde yapılması tavsiye edilmiş
Dediğin gibi iki günde kas yapmış olmam imkansız ama inan hala bacaklarım felaket ağrıyor
Bakalım aslında şu Ebru şallıya gıcık oluyorum ama olmadı onun videolarını yaparım yoksa boşuna ölçülerimi almış olurum ve bir ayda fark pek olmaz spor yapamazsam
Bakalım ayın 18inde en geç olmam lazım ama hiçte olacak gibi hissetmiyorum şu anda
Ya sanırım birazda psikolojik çünkü dediğim gibi senelerdir her ay o korkuyla yaşıyorumValla bendeki şansla ben bağlatmayı boşver komple söktürsem yine beni bulur
Tabi o işin şakası herşeyin hayırlısı ama dediğim gibi sanırım birazda psikolojik ve diyet depresyonundan kaynaklanıyor
Canım mekik harici squat hareketlerini dene baya bir faydası varmış onlarınBirde şu lastikle yapılan hareketler bacak açma kapama gibi ( yan yatarken hani yapılan )
Süpersin canım inşallah yarın sabah bir daha bakarsın daha az çıkarsan o rakamı daha fazlaysada bu son rakamı kullanırız ( sen ona göre bildirimini yaparsın )
Tamamdır canım bende sabah göz doktorundan sonra hemen bakarım başka kimler bildirim yaptı diyetekrar bildirim yapmazsanda bu rakamı kabul ederiz tebrikler bu arada güzel gitmiş
:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuşEbru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.
sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar.
ahahah banum bana piyango çıkarsa sana pc alacam söz bak buraya yazıyorum. kurtul şu takozdan
:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuşEbru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.
bence sqatdan oluyo csnim..istersen sende araver sqata baska seyler yap..bugün 25 dakika stepper yaptim agri olmadi yaparken ama sonrasini bilmiyorum
Sendebenim gibi koladan vvazgeçemiyo musun valla deselerzararı yok su yerine kola iç diye suyu hiiiiç aramam :) tabi çok zzararlı zero olsa bile hem mideye hem vücuda meselabende yyıllardır selülit var ve üniversite yıllarımda çooook içerim o zaman başladı malesef yapıştı gitmiyorum şimdide ama tabii ben yine kola içmeye devam ediyorum haftada 2-3 bardak :)
Cuma Yarışması Adaylar listesi ;
Üye......................Başlangıç t.................. Başlangıç................ Hedef.............. 1. hafta ................2. hafta
nnickk................. 04.08.2015...................71 kg....................... 62 kg................ 70.2 kg ................69.8
selvatico_rosa .....04.08.2015...................70 kg....................... 55 kg............... 70 kg................... 67.7 kg
mylittleboys .........04.08.2015 .................59.5 kg..................... 50 kg............... 57.9 kg..................57.8 kg
merve1707 ...........04.08.2015..................61.1 kg..................... 50 kg................ 60.1 kg.................
amelia2 ................04.08.2015..................64.4 kg.................... 55 kg................. 63.6......................
tembelpembefil.... 04.08.2015..................78.7 kg..................... 60 kg................ 78.7 kg................. 76.7 kg
Amelia2 ve Merve1707 paylaşımlarınız yeterli değil o yüzden eğer önümüzdeki hafta +35 yapmazsanız mesaj sayınızı sizleri liste dışı bırakacağımhaberiniz olsun
Diğer kızlardan çok memnunum ve inşallah aynı şekilde devam ederde haftaya listeye dahil olursunuz
Kizlar kilom 57.9
Gecen hafta 57.8
Fark +0,1
Buhafta yuzde 0.17
Kizlar kafadan yazdim kusura bakmayin telin sarji yoktu..
Msj sayim 30 vardir sayip yazicam eve gidince su an disardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?