Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım ben

sen yaparsın o ışık var sende

adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım ben

Tamam canım hemen diğer takozdaki listeme bakıp sana buraya yazıyorum ama yeni gelen kızların hepsi ayın 4ünde geldiler yani 2ci bildirimleri oluyor bu hafta ama tabiki hemen ekliyorum
Yoksa benden başkası yok herkes izinli yada mezun oldu :)

sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar.

şimdi ben 2 hafta size yardıma geleyim. aranızdan birini yardımcı kaptan seçip menu listesi görevini ona verelim . grup işi ekip işi sonuçta sorumluluk olunca bağda artar hem. bu iki haftada işler nasıl yuruyor anlamışta olursunuz okiş

:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuş Ebru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.

olabilir tatlım bi bakayım programların isimleri neler
plates yapabileceğimi sanmıyorum
eve git yemek bulaşık çocuk eş ee bide işten gidiyorsun bazen günler 24 saatten fazla olsa keşke diyorum

sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar.

Kız 500 gr artıdayım tek başıma takımı mı batırayım

ahahah banum bana piyango çıkarsa sana pc alacam söz bak buraya yazıyorum. kurtul şu takozdan

Anammm kızzzz Allah razı olsun teklif bile etmen yeterli sen kazan bana almasanda olur laptop senin yüreğinin güzelliği samimi dostluğun herşeye bedel

Bende bir ara bakarım o zaman bugün cepten dediğin gibi devamlı elimin altında olur zaten benim takozla yoga yapıp rahatlıyacağım desem kesin sinirden kabız olurum sayfalar dondukca

Cuma Yarışması Adaylar listesi ;

Üye......................Başlangıç t.................. Başlangıç................ Hedef.............. 1. hafta ................2. hafta
nnickk................. 04.08.2015...................71 kg....................... 62 kg................ 70.2 kg ................69.8
selvatico_rosa .....04.08.2015...................70 kg....................... 55 kg............... 70 kg................... 67.7 kg
mylittleboys .........04.08.2015 .................59.5 kg..................... 50 kg............... 57.9 kg..................57.8 kg
merve1707 ...........04.08.2015..................61.1 kg..................... 50 kg................ 60.1 kg.................
amelia2 ................04.08.2015..................64.4 kg.................... 55 kg................. 63.6......................
tembelpembefil.... 04.08.2015..................78.7 kg..................... 60 kg................ 78.7 kg................. 76.7 kg

Amelia2 ve Merve1707 paylaşımlarınız yeterli değil o yüzden eğer önümüzdeki hafta +35 yapmazsanız mesaj sayınızı sizleri liste dışı bırakacağım haberiniz olsun

Diğer kızlardan çok memnunum ve inşallah aynı şekilde devam ederde haftaya listeye dahil olursunuz

:) sormaaa.. ya ben cola düşkünü değilim o kadar ama o tatlılığı yokmuu canım tatlı istedikçe bir ara cola içiyodum. galiba kendi kendime alışkanlık haline getirdim. Şimdi canım tatlı istesin moralim bozulsun hemen ilk aklıma cola geliyo :) sende ki gibi bendede geri dönüşü selülit oluyo ne yazık ki squatla biraz toplar belki dedim.. Birde biberiye ve badem yağını kullanamıştım yıllar önce çok etki etmişti.. yine deneyesim var yani..

canım inş listeye bu hafta girebiliriz

Kizlar kilom 57.9
Gecen hafta 57.8
Fark +0,1

Buhafta yuzde 0.17

Kizlar kafadan yazdim kusura bakmayin telin sarji yoktu..
Msj sayim 30 vardir sayip yazicam eve gidince su an disardayim

Canım sıkıntı yok tek tek telefondan zor olur saymaz istersen bugünden itibaren her gün 5 mesaj yazmaya gayret et o zaman + 35 olduğuna emin olursun tek tek saymana gerek kalmaz Paylaşımın zaten iyi ve eminim dahada iyi olacaktır

Kızlarrrrrr

Geçen günde yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı

Malum tek başına burada her şeyi takip etmek zor oluyor ve demin Neslihan arkadaşımızında önerdiği gibi gönüllü bir Kaptan yardımcısı istiyorum

Birlikte hem hedeflerimize ulaşırken banada biraz yardımcı olabilecek biri

Hem emin olun sorumluluk artınca kaçamak riski biraz daha azalıyor J

Her gün Menü takibini üstelenip paylaşımların yeterliliğini takip etse yine yeterli

Takımdaki üyeleri Exelle alt alta yazıp her gün için yanına bir x koysa yeterli

Haftanın 7 gününden 3 günü menü paylaşımını yapmayana yada kaçamak yapana ufak bir ceza veriyoruz bundan sonra

İki seçenek sunuyorum;

100 mekik

Yada

200 ip atlama

En azından bu sayede fazladan spor yapmış oluruz hemde menülerimizi sırf ceza yememek için düzenli yaparız Ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…