Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı )
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu

Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar

Çok geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz zorlama daha beter olmasın sakın
Plates tarzı birşeyler yapsan dizi zorlamayacak baktın zorlanır gibi oluyor başka harekete geçersin
Umarım geçerde daha sonra ufak ufak birşeyler yaparsın

Hmmm güzel birşeye benziyor bir ara denemekte fayda var hem karatayada uygun

Valla plates uyabilir hazır plates topumda var ( gerçi eşim çok yer kaplıyor diye havasını almıştı ama şişirtirim ben ona tekrar Ya yogaya bir ara çok merak salmıştım ama internetten video eşliğinde yapılabilirmi sonra yanlış bir şey yapıpta kendime zarar vermeyeyim genelde internette çünkü hoca eşliğinde yapılması tavsiye edilmiş
Dediğin gibi iki günde kas yapmış olmam imkansız ama inan hala bacaklarım felaket ağrıyor

Bakalım aslında şu Ebru şallıya gıcık oluyorum ama olmadı onun videolarını yaparım yoksa boşuna ölçülerimi almış olurum ve bir ayda fark pek olmaz spor yapamazsam

Bakalım ayın 18inde en geç olmam lazım ama hiçte olacak gibi hissetmiyorum şu anda
Ya sanırım birazda psikolojik çünkü dediğim gibi senelerdir her ay o korkuyla yaşıyorum Valla bendeki şansla ben bağlatmayı boşver komple söktürsem yine beni bulur

Tabi o işin şakası herşeyin hayırlısı ama dediğim gibi sanırım birazda psikolojik ve diyet depresyonundan kaynaklanıyor

kızlar ya benim en büyük sıkıntım basen ve göbek mekik haricinde neler yapabilirim sizce

Canım mekik harici squat hareketlerini dene baya bir faydası varmış onların Birde şu lastikle yapılan hareketler bacak açma kapama gibi ( yan yatarken hani yapılan )

Süpersin canım inşallah yarın sabah bir daha bakarsın daha az çıkarsan o rakamı daha fazlaysada bu son rakamı kullanırız ( sen ona göre bildirimini yaparsın )

Canlarım benim sabah yazamaz sam şimdi tartıya çıktım 67.800 200 gram daha gitmiş bunu sayarsınız kilo 70 şuan 67.800

Tamamdır canım bende sabah göz doktorundan sonra hemen bakarım başka kimler bildirim yaptı diye tekrar bildirim yapmazsanda bu rakamı kabul ederiz tebrikler bu arada güzel gitmiş

Ben geldimmmm

bugün yeğenlerimin doğum günü vardı ablamdaydık valla bir sürü şey hazırlamış hepsinden biraz biraz yedim bugün sabah son izne çıktığım kilo ile aynıydı ama bugün ki yediklrtimdem sonra sanırım bi haftada izinli sayılayım ben bi gidişle okul başlayan kadar aynı kalıcam sanki kilom aynı kalınca kendimi eskiye göre daha şişman hissediyorum bunu arada yüzüme çok fena kafayı taktım sanki top gibi bir surat gitmiyo bi türlü ya resim çektik bugün ablamda ondansanki ben nbüyük gösteriyorum halbuki 6 yaş var aramızda neden minyon değilim ki ; (((

Sendebenim gibi koladan vvazgeçemiyo musun valla deselerzararı yok su yerine kola iç diye suyu hiiiiç aramam :) tabi çok zzararlı zero olsa bile hem mideye hem vücuda meselabende yyıllardır selülit var ve üniversite yıllarımda çooook içerim o zaman başladı malesef yapıştı gitmiyorum şimdide ama tabii ben yine kola içmeye devam ediyorum haftada 2-3 bardak :)

günaydın kızlarrr..
yavaş kilo veriyor olsamda son durumum 67.700 şu 55 e bi inebilsemmm
kocim zayıf olmamı istiyormuş haberi yok ki ben zaten kilo vermeye başladım haha kiloların gittiği iyice belli olunca şok olucak..
sayenizde artık daha sağlıklı besleniyorum. hepinizi çok seviyorum

cif tarifi çok basit. ben minik bir kavanozun kapagını çatalla deldim. içine boraks+karbonat+az çamaşır sodası ekledim. bunu lavaboya döküyorum. üstüne yarım limon sıkınca yada sirke dökünce foşur foşur kirleri kabartıyor kireçleri söküyor zaten. böylece çamaşır suyuna gerek kalmıyor. illede çamaşır suyu kullanacaksam arkasından sirkeli suyla temizliyorum , ayda yılda bir gerekebiliyor çünki inatçı kirler için

oranımı hesapladım 70-67,700/70 x 100 = 3,29

azmin daim olsun ozaman tatlım. devamını dilerim. benim kocam 15kg gidene kadar farketmedi ne zaman 15kg gitti ozaman farketti belinin oyukları çıkmış demişti ne gülmüştük etten yağdan görünmüyordu malum bu gunlerime çok şükür ne yollardan geçtim

ayy canım kaç kilodan 15 kilo verdin neler yaptın sizlerden de hikayenizi okuyunca daha çok istekli oluyorum.
kilo veren arkadaşlarımdan rica etsem hikayelerinizi kısaca anlatırmısınız

ayy canım kaç kilodan 15 kilo verdin neler yaptın sizlerden de hikayenizi okuyunca daha çok istekli oluyorum.
kilo veren arkadaşlarımdan rica etsem hikayelerinizi kısaca anlatırmısınız
tabi kısaca anlatayım canım

2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp , sağlıklı beslenme, ekolojik yaşam konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. şimdi 14. takım kaptanıyım nisandan beri. benim hedef kilom da 70-68 olmak . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım . bundan sonra kilolar korksun bizden

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Göz doktoru muayenemizde gayet güzel geçti şükür çocukların gözlerde çok büyük fark yok ama maşallah benim sağ gözde birşey yokmuş pek ama sol göz baya ileriyimiş
Hani bir göz kalk gidelim derde diğeri çok yeme otur der ya benimkiside o hesap ölçüme göre
Tabi sağ gözümde sıkıntı olmadığı için gözlüksüzde rahat görebiliyorum ama gözlüğümü düzenli takmam gerekiyormuş Neyse alışacağız artık mecbur

Dönüşte Annem balkonda bizi görünce ille gel kahve içelim diyince onada uğradım biraz ve şimdi eve döndük

oranımı hesapladım 70-67,700/70 x 100 = 3,29

Harikasın canım inşallah haftayada böyle süper bir sonuç görürüz senden ( malum haftaya sende listede olacaksın )

canım 4.08.2015 de katıldım aranız bu hafta sayılmıyor mu şimdi bugün 11. günüm

Anaaaaa bu hafta benden başkası yokmuş listedeeeee
RengarenkNesli canım bir yetiş be kuzum Ben kiloda veremedim aksine 500 gr fazla görünüyorum
Haftaya listeye dahil olacak kızlardan erken listeye alabiliyormuyum birilerini

inş sende en kısa zamanda istediğin kiloya inersin, Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın
bende 29 yaşındayım ve 3 yaşında kızım var ben de ankara da yaşıyorum
kendi çabamla geçen yaz 63 kiloya kadar düştüm doğumda 80 kiloydum belki de daha fazla 17 kilo verdim fakat bu kış cılkını çıkarıp tekrar 70 e kadar çıktım kısmetse artık 55 e inip vücudumun durumuna göre belki 1-2 kilo daha verip kilomu korumak adına sağlıklı beslenmeye devam etmek istiyorum.
bir de ilerde 1 çocuk daha istiyorum en azından zayıfken hamile kalır ve dikkat edersem hem çok kilo almam hemde aldığım kiloyu çabuk verebilrim diye ümit ediyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…