- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
Günaydın kızlar tartıya çıkmamıza az kaldı 1,5 haftada 2 kg kadar verdim ama son durumu yarın sabah tartıya çıkınca göreceğim. keşke biraz daha hızlı kilo verebilsem. dezavantajım spor yapamayışım menüsküs yüzünden off. bir süre yürüyünce bile çok canım yanıyor. dizimi büküp açmakta çok sıkıntı yaşıyorum. bende sizin gibi spor yapmak istiyorum.
sporda leslie yi de çok severim canımı okuyordu önceden birde sıkılaşmaya başlamıştım onu yaparken.
sizlerin durumu nasıl kilo verebildiniz mi
Günaydin kizlar......bende az önce kahvaltimi yaptim..7 tane saglikli pankek yedim..cok nefisti...hem cok saglikli..tarifini yazayim sizde denersiniz belki hem tatli krizi icinde güzel bir tarif.....
Saglikli pankek icin....1 muz ve 1-2 yumurta...muzlari catalla ezdikten sonra yumurtaylan karistiriliyo...sonra teflon tavaya fircaylan yag sürüp arkali önlü pisiriyoruz...afiyet olsun
Benden birisi daha varmış :) Ben söylediğimde kimse bana inanmıyor, sıkı spor yaptığımda kilom azalmıyor artıyor resmen. Hayır kas desem değiller, o kadar kısa sürede kim kas yapmış ki ben yapayım. Bence diyetle beraber sıkı spor yapınca vücut tepki veriyor, kıtlık psikolojisine giriyor o yüzdende depoluyor ne varsa.. Şimdi haftada 2 saat hafif spor yapıyorum. daha faydalı oldu bence.. sende plates deneyebilirsin ya da yoga sakin sakin huzurlu huzurlu çok iyi geliyo insana valla
sporda şu sıcaklardan yapamıyorum. pazartesi işe başlamam gerek. o zaman iş dönüşleri yürümeyi düşünüyorum.
bu arada banucum hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz. bağlatmada bile 1000 de 1 ihtimal var.
kızlar ya benim en büyük sıkıntım basen ve göbek mekik haricinde neler yapabilirim sizce
Henüz bir şey anlayamadım desem yeridir :) Geçen haftanın başında 78lerdeydim ama regli geçktirici bir ialç kullanıyordum. Bu sabah 76.7 çıktım ama bu seferde regli oldum :) Hangisi doğru verdim mi yoksa sadece şişkinliğim mi gitti bilemiyorum:) Önümüzdeki hafta daha da netleşir sanırım..
Canlarım benim sabah yazamaz sam şimdi tartıya çıktım 67.800 200 gram daha gitmiş bunu sayarsınız kilo 70 şuan 67.800
ye canım hafif hem sebze hem protein var. benim oğlan domates biber yemiyor bende bu yolu buldum. bende çiğ sebze yiyemiyorum bu aralar banada iyi geliyor.Yemin ediyorum canımı menemen çektirdin :) Yarın bende yapıp yiycem :)
hoşgelmiş gözünüz aydın canım. valla evdeki etkinlikleri yakınen takipteyim :)
Ben dün menü yazmamışım :) Hemen dünün menüsünüde yazayım size .. dün benim cola günüm olmuş resmen.. Menümü yazarken fark ettim..
sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
ara: 1 zero kola
Öğle:
1 peynirli omlet
1 bardak zero kola
2 dilim kepek ekmeği
Ara: yok
Akşam:
3 ızgara köfte
1 haşlanmış patates
Ara:
1 küçük dondurma, 1 küçük kase puding (reglimin ilk günü tatlı diye yerlerde süründüm resmen)
su: 1,5 litre
spor: 71 squats, 9377 Adım yürüyüş, 1 saat plates
Tamam canımcım sağol asıl ben seni tebrik ve takdir ediyorum..bulaşık makinasının o kokulu buharından su koyduğumda bardaklarımın köpürmesinden durulasam da içimin rahat etmeyişinden bıktım..bundan sonra paylaşım yapalım bol boldeterjan tarifi...
arap sabunu ile karbonat cif oluyormuş karıştırınca daha denemedim ama..
ama tamamen hijyen için (bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ve deterjan reklamlarına sinir oluyorum)
boraks almalıymışız..
benim telefonun sarjı bitti ancak açabildim bilgisayarı..bir de hazırlık yaptım iki saate yola çıkarız..memlekete..
yarın orda tartılacağım kızlar...hepinize güzel kilo vermeler..
günaydın kızlarrr..
yavaş kilo veriyor olsamda son durumum 67.700 şu 55 e bi inebilsemmm
kocim zayıf olmamı istiyormuş haberi yok ki ben zaten kilo vermeye başladım haha kiloların gittiği iyice belli olunca şok olucak..
sayenizde artık daha sağlıklı besleniyorum. hepinizi çok seviyorum
oranımı hesapladım 70-67,700/70 x 100 = 3,29
ayy canım kaç kilodan 15 kilo verdin neler yaptın sizlerden de hikayenizi okuyunca daha çok istekli oluyorum.azmin daim olsun ozaman tatlım. devamını dilerim. benim kocam 15kg gidene kadar farketmedine zaman 15kg gitti ozaman farketti belinin oyukları çıkmış demişti ne gülmüştük etten yağdan görünmüyordu malum bu gunlerime çok şükür ne yollardan geçtim
tabi kısaca anlatayım canımayy canım kaç kilodan 15 kilo verdin neler yaptın sizlerden de hikayenizi okuyunca daha çok istekli oluyorum.
kilo veren arkadaşlarımdan rica etsem hikayelerinizi kısaca anlatırmısınız
oranımı hesapladım 70-67,700/70 x 100 = 3,29
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Göz doktoru muayenemizde gayet güzel geçti şükürçocukların gözlerde çok büyük fark yok ama maşallah benim sağ gözde birşey yokmuş pek ama sol göz baya ileriyimiş
Hani bir göz kalk gidelim derde diğeri çok yeme otur der ya benimkiside o hesap ölçüme göre
Tabi sağ gözümde sıkıntı olmadığı için gözlüksüzde rahat görebiliyorum ama gözlüğümü düzenli takmam gerekiyormuşNeyse alışacağız artık mecbur
Dönüşte Annem balkonda bizi görünce ille gel kahve içelim diyince onada uğradım biraz ve şimdi eve döndük
Harikasın canım inşallah haftayada böyle süper bir sonuç görürüz senden ( malum haftaya sende listede olacaksın)
canım 4.08.2015 de katıldım aranız bu hafta sayılmıyor mu şimdi bugün 11. günüm
tabi kısaca anlatayım canım
2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp , sağlıklı beslenme, ekolojik yaşam konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. şimdi 14. takım kaptanıyım nisandan beri. benim hedef kilom da 70-68 olmak . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım . bundan sonra kilolar korksun bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?