Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam salata ile bir çorba yeseydin canım çünkü öğleden sonra arada bir şey yok ...

DEĞİLMİ KIZLAR

5 TE 5 e benzeyen 90 gün diyeti

İlk gün Protein Günü
Nişasta Günü
Karbonhidrat Günü (gerçekten de iple çekilecek bir gün:))
Meyve Günü.

Bu döngü her beşinci gün baştan alınıp tekrarlanacak.

Her 29. günde ise sadece ve sadece "Su ve Şekersiz Bitki Çayı" var.

90 gün sürecek bu sistemde beslenme.

90 günün bitiminde, normal beslenmeye geçiliyor fakat bir 90 gün daha kahvaltıda meyve yenilmesine devam edilmesi öneriliyor.

Bu diyette 15 ve 20 kilo arasi kilo verildigi söyleniyor.

KAHVALTILARDA hep meyve yenilecek - bu metabolizmayi hizlandiriyor.

Diyet boyunca PROTEIN, NISASTA, KARBONHIDRAT ve MEYVEGÜNleri var. Bunlari sirayla uygulamak gerekiyor. Siralama kesinlikle degistirilmemeli!!

ben daha çok bunu uyguluyorum 5 te 5 i yapsam bile aklım 90 gün d.yetine gidiyor yarın meyve günüm yarından sonra protein fazla karuştırmadan yapmaya çalışıyorum fat secret diye bir program yükledim telefona ondada yediğim yağı karbonu vesaire takip ediyorum.

iyi geceler anlaşılan siz uyudunuz...

Merhaba canım uyumadım ben kızıma kartından ev yapıyodum sağ olsun eşim hiç yardım etmediği gibi kızımada bakamamış çocuk anne yemek deyip durdu ben bitirdiğimde ama güzel oldu şu sıralar kafayı karton Eva elişi kağıdıyla bozdum sürekli bişeyler yapasım var eee biz küçükken böyle şeyler lükstü bende bi yaşımda kızıma birşeyler yaparak eksikliğini tamamlıyorum

sizede atayım yaptığım şeyleri

Selamın aleyküm kizlarrr
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Harikasın canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
Bende okullar açılınca eğer bizim mahalledeki İsmek kursu kapanmazsa ( öyle bir ihtimal varmış daha doğrusu taşınacakmış uzak biryere ) bende kurdele nakışına gitmeyi düşünüyorum en son KVnin sergisine gittiğimde milletin yaptıklarına bayılmıştım üstelik parayla dışarı satanlarda inanılmaz güzel paralar kazanıyormuş
Hani ben satmam ama kızçelerime hatıra yaparım birşeyler

günaydın kızlar
ben de bu sabah tartıya çıktım ama gçen hafta ile aynıyım
okadar uğraşıyorum hiç gitmemiş
moralim bozuldu yaa
inş cumaya kadar biraz gider

Gülşencim sen ne kadar ilgili bi annesin bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum canım senden öğreneceğim çok şey var Anne olmayı rabbim bana nasip ederse Dila o kadar şanslı bi çocuk ki ben etrafımdaki annelere bakıyorum burda istanbulda hepsi kendi derdinde çocukları zavallim öyle bi köşede tek başına hep senin böyle ilgilendiğini görünce annem geldi aklıma allah ondan razı olsun senin Dila ile ilgilendiğin gibi ilgilenirdi bizimle senin yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki iyiki tanımışım seni canım arkadaşım allah sana ailenle mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin aminnnnnnnn

Banum günaydın inşallah bol bol eksi görürsün arkadaşım isveç diyeti ile maşallah kız sana çok azimli hatunsun valla nazar değmesin sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…