- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Kizlar ben bugün suyu fazla kacirdim sanirim.kendimi.cok şişkin hissediyorum(forumu da fazla takip edemedim, kolumu kaldirmaya mecalim yoktu sicaktan.mübarek sanki bugun daha bir yakti beni.menumu paylasayim da kendimi yataga atayim.
sabah:5 yesil zeytin, az peynir, 2 dilim ekmek ve yesillik
ara:kayisi cayi,5kiraz, 3mavi yesil buskivi
odlen: 1 tabaga yakin turlu, 1 dilim ekmek,1 kase yogurt
aksam:salata
su:sanirim 5 lt vardir:)
Spor: dun salona gitmistim.bir gun arayla yapildigi icin bugun gitmedim
Canım forever new den aldım çok teşekkür ederim o senin gören gözünün güzelliği arkadaşım
iyi geceler anlaşılan siz uyudunuz...
Canım çekti Gülşen abla kalkip ben de hazırlayacağım
Ayy evet ya yanlış yazmisim ama biliyorum normaldeKız Gülşen benim limonlu soda içen Gülşah :)
Merhaba canım uyumadım ben kızıma kartından ev yapıyodum sağ olsun eşim hiç yardım etmediği gibi kızımada bakamamış çocuk anne yemek deyip durdu ben bitirdiğimde ama güzel oldu şu sıralar kafayı karton Eva elişi kağıdıyla bozdum sürekli bişeyler yapasım var eee biz küçükken böyle şeyler lükstü bende bi yaşımda kızıma birşeyler yaparak eksikliğini tamamlıyorum
sizede atayım yaptığım şeyleri
Eki Görüntüle 1609496 Eki Görüntüle 1609497
Gülşencim sen ne kadar ilgili bi annesin bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum canım senden öğreneceğim çok şey var Anne olmayı rabbim bana nasip ederse Dila o kadar şanslı bi çocuk ki ben etrafımdaki annelere bakıyorum burda istanbulda hepsi kendi derdinde çocukları zavallim öyle bi köşede tek başına hep senin böyle ilgilendiğini görünce annem geldi aklıma allah ondan razı olsun senin Dila ile ilgilendiğin gibi ilgilenirdi bizimle senin yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki iyiki tanımışım seni canım arkadaşım allah sana ailenle mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin aminnnnnnnn
Banum günaydın inşallah bol bol eksi görürsün arkadaşım isveç diyeti ile maşallah kız sana çok azimli hatunsun valla nazar değmesin sana canım benimSelamın aleyküm kizlarrr
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi
Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum
Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti)
Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmeninşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorumRabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Dun aksam corbayi yetistirmedim yemek saatimeakşam salata ile bir çorba yeseydin canım çünkü öğleden sonra arada bir şey yok ...
DEĞİLMİ KIZLAR
Tarti bozuk olmasin canim?benimki her tartildigimda farkli cikariyor bazen.günaydın kızlar
ben de bu sabah tartıya çıktım ama gçen hafta ile aynıyım
okadar uğraşıyorum hiç gitmemiş
moralim bozuldu yaa
inş cumaya kadar biraz gider
Tarti bozuk olmasin canim?benimki her tartildigimda farkli cikariyor bazen.
Dijitallerde oluyor genelde.ben iki kez cikiyorum anca geliyor akli basinabilmiyorum ki tatlım hep aynı tartıya çıkarım bakalım 1 - 2 hafta daha bakayım bi değişim olmazsa eczaneye falan gidip bi tartılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?