- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bu kadarcik mi:))nolur bu kadar az yemekle ayakta durmanin formulünü bana da ver:)Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı
Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine
Gün içinde 3 litreye yakın su içtim
günaydın kızlar
ben de bu sabah tartıya çıktım ama gçen hafta ile aynıyım
okadar uğraşıyorum hiç gitmemiş
moralim bozuldu yaa
inş cumaya kadar biraz gider
ben yarın sabah tartıya yine çıkayım inşallah tartıda sıkıntı vardır
moralim çok bozuldu
Bu kadarcik mi:))nolur bu kadar az yemekle ayakta durmanin formulünü bana da ver:)
Banum günaydın inşallah bol bol eksi görürsün arkadaşım isveç diyeti ile maşallah kız sana çok azimli hatunsun valla nazar değmesin sana canım benim
her sabahki fiks menumle basladim:)
ben yarın sabah tartıya yine çıkayım inşallah tartıda sıkıntı vardır
moralim çok bozuldu
Canim ne guzel annesin sen Allah evladini sana bagislasin dirligini bozma insallahMerhaba canım uyumadım ben kızıma kartından ev yapıyodum sağ olsun eşim hiç yardım etmediği gibi kızımada bakamamış çocuk anne yemek deyip durdu ben bitirdiğimde ama güzel oldu şu sıralar kafayı karton Eva elişi kağıdıyla bozdum sürekli bişeyler yapasım var eee biz küçükken böyle şeyler lükstü bende bi yaşımda kızıma birşeyler yaparak eksikliğini tamamlıyorum
sizede atayım yaptığım şeyleri
Eki Görüntüle 1609496 Eki Görüntüle 1609497
günaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim
günaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim
Insallah canim insallah.sende bu azim oldukca daha cooook verirsin o kilolari..benimki daha yeni diye cok yuklenmiyorum vücuduma ama haftaya 5li diyetle hizaya getiricem kendimi.şu limonlu suyu ben de yapayim.ben suyu cok iciyorum fakat birden ictigim icin siskinlik yapiyor sanirim.özellikle aksamlari rahatsiz oluyorum bu yuzdenCanım pili zayıflamış olabilir yada farklı yerde tartılmak bile sonucu değiştiriyor
Ben banyoda hep aynı fayansın üzerinde tartılıyorumbaşka yere koyduğum an yarım kg fark oluyor yani zeminin düz olması şart
Eminim sabah az da olsa eksi göreceksin sende sakın stres yapma malum stresde kilo vermeye engel
Evetya akşamda erken yiyince ( 17:00de ) gece açlık hissettim acıkcası ama benim bünye açlık hissetmedikçe kilo vermiyor maalesef Kendimi şartlandırıyorum kesinlikle bundan fazlası olmayacak diye ( önüme koyduğum tabaktan ) ve çok yavaş yiyorum ( eskiden benim yemek yemem en fazla 10 dakika sürerdi hani neredeyse çiğnemeden yutuyormuşum şimdi yemeği zevk olarak görüyorum birde tabi benim kilomda çok daha fazla olunca bari miktardan abartmıyayım diyorum
Birde sanırım devamlı içtiğim limonlu su çok fayda etti çünkü 2 - 3 gündür 1 büyük şişe suyumun yanı sıra birde şu pipetli kavanozlar var ya ona limonlu suyumu yapıyorum ve her iki şişeyi en az 2 kere bitiriyorum ( bazen 3 oluyor )
limonlu suyu içince midem büzüşüyor sankiaçlık daha da fazla geçiktiriliyor ve istesemde çok yiyemiyorum iki gündür inşallah hep böyle devam eder
Cok gecmis olsun canim.bence hafiften bir sey ye ve yat uyu biraz.uykusuzluk insani sersemlestiriyorgünaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim
Insallah canim insallah.sende bu azim oldukca daha cooook verirsin o kilolari..benimki daha yeni diye cok yuklenmiyorum vücuduma ama haftaya 5li diyetle hizaya getiricem kendimi.şu limonlu suyu ben de yapayim.ben suyu cok iciyorum fakat birden ictigim icin siskinlik yapiyor sanirim.özellikle aksamlari rahatsiz oluyorum bu yuzden
amin canım çok sağolll kahvede karar kıldım sanırımÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnn
Canın birşey istemiyorsa en azından bir bardak süt iç yada içebilirsen bol sütlü bir kahvemetabolizman en azından çalışmaya başlasın
gerçekten çok halsiz hissediyorum kendime bir uğraş bulsam iyi olacak. çok sağol canımCok gecmis olsun canim.bence hafiften bir sey ye ve yat uyu biraz.uykusuzluk insani sersemlestiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?