Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı

Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata ( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine

Gün içinde 3 litreye yakın su içtim

Bu kadarcik mi:))nolur bu kadar az yemekle ayakta durmanin formulünü bana da ver:)

günaydın kızlar
ben de bu sabah tartıya çıktım ama gçen hafta ile aynıyım
okadar uğraşıyorum hiç gitmemiş
moralim bozuldu yaa
inş cumaya kadar biraz gider

Eminim iki gün dikkat edip bol su içersen sende eksi görürsün canım
Benim kaç gündür 1 kg artı çıkıyordu şükür en azından onu attım ve şu iki günde de inşallah güzel bir eksi görürüm bende

ben yarın sabah tartıya yine çıkayım inşallah tartıda sıkıntı vardır
moralim çok bozuldu

Canım pili zayıflamış olabilir yada farklı yerde tartılmak bile sonucu değiştiriyor
Ben banyoda hep aynı fayansın üzerinde tartılıyorum başka yere koyduğum an yarım kg fark oluyor yani zeminin düz olması şart
Eminim sabah az da olsa eksi göreceksin sende sakın stres yapma malum stresde kilo vermeye engel

Bu kadarcik mi:))nolur bu kadar az yemekle ayakta durmanin formulünü bana da ver:)

Evet ya akşamda erken yiyince ( 17:00de ) gece açlık hissettim acıkcası ama benim bünye açlık hissetmedikçe kilo vermiyor maalesef Kendimi şartlandırıyorum kesinlikle bundan fazlası olmayacak diye ( önüme koyduğum tabaktan ) ve çok yavaş yiyorum ( eskiden benim yemek yemem en fazla 10 dakika sürerdi hani neredeyse çiğnemeden yutuyormuşum şimdi yemeği zevk olarak görüyorum birde tabi benim kilomda çok daha fazla olunca bari miktardan abartmıyayım diyorum

Birde sanırım devamlı içtiğim limonlu su çok fayda etti çünkü 2 - 3 gündür 1 büyük şişe suyumun yanı sıra birde şu pipetli kavanozlar var ya ona limonlu suyumu yapıyorum ve her iki şişeyi en az 2 kere bitiriyorum ( bazen 3 oluyor )
limonlu suyu içince midem büzüşüyor sanki açlık daha da fazla geçiktiriliyor ve istesemde çok yiyemiyorum iki gündür inşallah hep böyle devam eder

inşallah banucum o yüzden hep sabit yerde tartıya çıkarım
pili de zayıflamış olabilir gerçi emin değilim
birkaç hafta sabredeyim bakalım

dün aldığım çörek otu yağı feci acı orjinal kendi sıkmaları olunca kocaman bir şişe aldım

zencefil zerdeçal ve tarçın karışımını yerken tadı ve kokusu yüzünden midem çok bulanıyor yemenin farklı bir yolunu bulmam lazım

Eki Görüntüle 1609539

kızlar menüsünü gözden kaçırdığım olabilir yanlışım varsa düzeltelim

Canım M mylittleboys arkadaşımız mazeret bildirdi onu bu hafta idare edeceğiz o konuda sıkıntı yok
Maalesef M merve1707 ve @amelia2 3 gündür hiç paylaşımda bulunmamışlar ki daha listeye aday oldukları halde
Mazeret bildirdiklerinide hatırlamıyorum o yüzden onlar yarına kadar gelmezse canım takımdışı bırakıyoruz mecbur çünkü hem kurallar gereği hemde bizim devamlılığa ihtiyacımız var ki motivasyonumuz yüksek kalsın

Banum günaydın inşallah bol bol eksi görürsün arkadaşım isveç diyeti ile maşallah kız sana çok azimli hatunsun valla nazar değmesin sana canım benim

Sorma canım valla bende anlamadım çok pis gaza geldim o ikili rakamlar görülecek hatta çok daha aşağılarıda görülecek Yaza bikini kıvamına gelmemiş olsamda çok daha fit ve zayıf olmazsam banada Banu demesinler
Dün İnstagramda bir hatun gördüm inan gözlerime inanamadım Hatun 30 kg vermiş ve deniz kenarında bikiniyle videosunu çektirip İGye koymuş hatun resmen fıstık gibi olmuş ve göbek denen birşey yok ( dümdüz o karnı ) dedim 20 kg verdim bir 30 daha versem ben böyle olamam diye hatunda azimli ol eminim sende benim gibii olursun ve tabi kilolar gittikten sonra sıkı spor yapmış ama cidden harika olmuş dünden beri özellikle o görüntüyü kendime kamçı olarak seçtim

her sabahki fiks menumle basladim:)

Ohhh afiyet olsun canım çok güzel görünüyor bol bol eksi olarak döner inşallah

ben yarın sabah tartıya yine çıkayım inşallah tartıda sıkıntı vardır
moralim çok bozuldu

Canım gunaydin...tabi tum prenses ve kraliçelere

Cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz ya..bence sen cumadan cumaya tartil hergun tartilms moralin bozulmasin tatlikus

Canim ne guzel annesin sen Allah evladini sana bagislasin dirligini bozma insallah

günaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnn
Canın birşey istemiyorsa en azından bir bardak süt iç yada içebilirsen bol sütlü bir kahve metabolizman en azından çalışmaya başlasın

günaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim

Canın birşey istemiyorsa en azından bir bardak süt iç yada içebilirsen bol sütlü bir kahve metabolizman en azından çalışmaya başlasın

Insallah canim insallah.sende bu azim oldukca daha cooook verirsin o kilolari..benimki daha yeni diye cok yuklenmiyorum vücuduma ama haftaya 5li diyetle hizaya getiricem kendimi.şu limonlu suyu ben de yapayim.ben suyu cok iciyorum fakat birden ictigim icin siskinlik yapiyor sanirim.özellikle aksamlari rahatsiz oluyorum bu yuzden

Cok gecmis olsun canim.bence hafiften bir sey ye ve yat uyu biraz.uykusuzluk insani sersemlestiriyor

CAnım birden içme zaten ben pipetle içiyorum hem minik minik yudumlarla içtiğim için birden şişirmiyor hemde farkında olmadan daha fazla su tüketmiş oluyorum

Günaydin canlar...kacamaksiz saglikli hafif bir gün diliyorum hepinize....dün günüm güzel gecti kacamaksiz ve saglikli beslendim ..spora baslayali protein agirlikli besleniyorum sebze ve meyva ile....ekmegi azalttim...bakalim tarti ne gösterecek cuma günü .en son kilom 60,6 idi

Slm kızlarrr..
Cuma günü dr.a gittim adetim için. Rahimde çok fazla kalınlaşma olduğu için bir teşhis koyamadı. Bu hafta cuma için tekrar randevu verdi.
Bakalım bu hafta gidip anlayacağız sıkıntıyı. Bebek konusunu konuşacağız. Aynı gün için hastanenin diyetisyeninden randevu aldım. Kendi başıma kilo vermeyi başaramıyorum. Belki diyetisyen ile olur...
Gelişmelerden haberdar ederim...

amin canım çok sağolll kahvede karar kıldım sanırım
Cok gecmis olsun canim.bence hafiften bir sey ye ve yat uyu biraz.uykusuzluk insani sersemlestiriyor
gerçekten çok halsiz hissediyorum kendime bir uğraş bulsam iyi olacak. çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…