Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence sen yaparsın canım sana çok güveniyorum.

Dediğin gibi canım ama yapacağına inanıyorum

Maşallah canım. Öyle karar aldığım zaman sağolsun eşimde destekler beni

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Yine ben geldimm

Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık
Anam meğer gözüm ne bozukmuş Gözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak

Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 gibi ) Şekersiz ve sütsüz filtre kahve
Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )

Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimi sanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım

Ay bilmiyorum hafta da 1kg iyi değil mi metabolizmamı bozarmıyım. 1800 cal iyi bir hız benim için ne dersiniz. Yarın 5 te 5 i düşünüyorum da???

Canım yine sen bilirsin ama seni kötü yapmasın Allah korusun Olmadı bir dene ama baktın halsizlik yapıyor anında bırak sonuçta hiç bir şey sağlığından önemli değil canım

Herkese iyi akşamlar , iyi tatiller
Haftasonu diye çok kacirmayalim bu hafta birinci olalım
Menumu paylaşayim hemen
Sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay
Öğlen
Somon ızgara
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Yesil çay
2 hurma
Akşam
2 yk domatesli bulgur pilavi
Salata
Bu saatten sonra da birşey yemem usenmezsem bi türk kahvesi yaparım
Bir de bugün regl oldum umarim ödem toplamam
Her gün yeşil çay ve bol su içeceğim bakalım sonuç ne olacak

Menün cok güzel canim kusursuz..10 nummara

Kızlar ben geldim menümü paylaşayım
Sabah öğlen karıştı geç uyandım bugün
Yarım armut yarımşeftali
Aksam bir tabak makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…