Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim bu yaptigin diyet sana agirmi geldi aceba...

biraz unlumu olmuş ne
evet bu gün meselelesi dengemi bozdu pazarda normal beslenemem karisir muhtemelen pazartesiye bıraktım diyeti

Iyiyim kızlar köydeki evi temizlik şimdi komşuya geldik çocukları bahçeye çıkardım valla hemen 5 lik diyete başlamalıyım yoksa Tutamıyorum kendimi
bizde koydeku evimizi temizliyoruz ne tesaduf... ben pazartesiye biraktim diyeti yarin koye gidecegim bir sürü hamur işi yemede dur

Bu makarna ve pilavları akşama bırakmasak yada saat 6dan önce bitirsek demi siz ne dersiniz
ben ywmemeyw calisiyorum genelde bunları hafta donu yiyorum o ds çok kötü

Sen arada çorba ye tatlim
Canim bu yaptigin diyet sana agirmi geldi aceba...
evet diyette bir anda arkadaaa agir gelmis olabilir

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Tam ne güzel sohbet ederiz diye bilgisayar başına oturmuştum ki elektrikler kesildi Kendi kendime len ne şansız bedeviysin çöle düşsen kesin kutup ayısı kovalar seni dedim
Eşim kapı önünde arabayı temizliyordu o arada ( çocuklarda aşağıdaydı ) bende hemen iki fincana şekersiz kahvelerimizi yaptım ve aşağı indim nasılsa birşey yapamam diye ( cebiminde şarjı bitikti yine )
O bir yandan arabayı temizlerken birlikte sohbet ettik
Meğer elektrik kesintiside apartmandaki sayaçların değişimi yüzündenmiş ve adamlar saat 19:00a kadar uğraştılar

Daha sonrada arkadaşlarla buluşup sahilde çay keyfi yapalım dedik ve bahtsız bedevi yine devreye girdi tam güzel güzel sohbet ederken yağmur yağmaya başladı
Neyseki bir saat kadar oturmuştuk bizde yarın sabahki Edirne gezimizi planlayıp evlere dağıldık

Yarın sabah Allah nasip kısmet ederse sabah 7 gibi en geç yola çıkacağız ve kahvaltımızıda yolda bir yerlerde yaparız diye konuştuk sağ olsun arkadaşda yenge sen tava falan al yanına nasılsa tüp var melemen yaparız yolda demezmi Biz hanımlar güzel bir yerde kahvaltı hayali kurarken iki kafadar evden malzemeleri alalım yolda yapar yeriz dediler Neyse nasılsa Edirnede gezdikten sonra adam gibi bir yemek sözü verdilerde kabul ettik mecbur
Tencere tava kuşanıp yollara döküleceğiz

Bu arada kesinlikle liste dışına çıkmayı düşünmüyorum dedim ama hafif bir esneklik yapacağım mecbur gerçi sabah yola çıkarken termos bardağıma filtre kahvemi koyarım Aslında listeme göre öğlende ızgara et ve salata var onada kesinlikle uyacağım ama kahvaltı faslında çok çok az ekmeksiz menemen ve söğüş domates salatalık yerim Saat 16:00 gibide en geç ızgara et ve salata yer akşamı hasarsız kapatırım inşallah
Umarım yinede eksi görürüm ertesi gün

Çok çok geçmiş olsun canım benim şükür ağrı geçti ama sanki her an tekrar başlayacakmış gibi tetikte minik bir sızı var sanırım şu bilgisayara bağladığım fanı kapatsam iyi olacak çarpıldığımı bile bile açık tutuyorum fenalık geliyor yoksa diye ki bugünde aslında hava çok sıcak değil burada
Umarım seninde yarına birşeyin kalmaz

Gunaydin arkadaslar...ben dunden beri cok rahatsizim.usuttum galiba.bugum de kuzenimin dugunu var,hic yerimden kalkasim yok.dunku menumu geciktirdim yine(
Sabah:4 tane burgu peynir, 3 dilim jambon, 2 dilim ekmek ve cay
oglen: iki kucuk dolma
aksam yogurtlu ispanak ve 1/4 dilim pizza
hatfa sonu beslenmem hic guzel gecmedi.

geçmiş olsun canım ya diyete ara ver istersen bünyene ağırda gelmiş olabilir ama aç bırakma kendini iyice dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…