Ben 5 gibi yedim canım aksam yemegimiBu makarna ve pilavları akşama bırakmasak yada saat 6dan önce bitirsek demi siz ne dersiniz
Afiyet olsun yargılıyormuş gibi olmayımda bizim iyiliğimiz için hepimizinBen 5 gibi yedim canım aksam yemegimi
Olurmu öyle şey canım ben yanlış anlamam böyle uyaralim ki birbirimizi hepimizin iyiliği içinAfiyet olsun yargılıyormuş gibi olmayımda bizim iyiliğimiz için hepimizin
Canim bu yaptigin diyet sana agirmi geldi aceba...Merhaba kızlar sabah tan beri baş ağrısı çektim ve şimdi tansiyon yerlerde sürünüyor menü yazayım
Sabah fırında baharatlı patates az önce tansiyon için ayran içtim midem bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum
Canım kötü olduysan bence devam etme diyeteMerhaba kızlar sabah tan beri baş ağrısı çektim ve şimdi tansiyon yerlerde sürünüyor menü yazayım
Sabah fırında baharatlı patates az önce tansiyon için ayran içtim midem bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum
evet bu gün meselelesi dengemi bozdu pazarda normal beslenemem karisir muhtemelen pazartesiye bıraktım diyetibiraz unlumu olmuş ne
bizde koydeku evimizi temizliyoruz ne tesaduf... ben pazartesiye biraktim diyeti yarin koye gidecegim bir sürü hamur işi yemede durIyiyim kızlar köydeki evi temizlik şimdi komşuya geldik çocukları bahçeye çıkardım valla hemen 5 lik diyete başlamalıyım yoksa Tutamıyorum kendimi
ben ywmemeyw calisiyorum genelde bunları hafta donu yiyorum o ds çok kötüBu makarna ve pilavları akşama bırakmasak yada saat 6dan önce bitirsek demi siz ne dersiniz
Sen arada çorba ye tatlimMerhaba kızlar sabah tan beri baş ağrısı çektim ve şimdi tansiyon yerlerde sürünüyor menü yazayım
evet diyette bir anda arkadaaa agir gelmis olabilirCanim bu yaptigin diyet sana agirmi geldi aceba...
Ah keşke ben öyle kilo verebilsem ne güzel olur arkadaşımAceba normal saglikli beslenmeye tekrarmi baslasaniz kizlar..o sekildede güzel kilo veriliyo...benim sac dökülmeleride azaldi normal ve saglikli beslenmeye baslayali....
Merhaba kızlar sabah tan beri baş ağrısı çektim ve şimdi tansiyon yerlerde sürünüyor menü yazayım
Merhaba kızlar sabah tan beri baş ağrısı çektim ve şimdi tansiyon yerlerde sürünüyor menü yazayım
geçmiş olsun canım ya diyete ara ver istersen bünyene ağırda gelmiş olabilir ama aç bırakma kendini iyice dinlenHalsizlik geçmiyor ve hiç iştahım yok bu sabah kahvaltisi bile zorla yaptım içim almıyor cuma akşam ankara yu resmen sel aldı ıslanmıştım sanırım baya üşüttüm midemi de üşüttüm sanırım titreme var sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?