Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağlğını etkilediyse tabiki brakman en güzeli canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun

Kızlar bugünku menüm
Toplam 6 adet patates
Bol bol su yeşil çay kiraz sapı mısır püskülü ilk gün hasarsiz bitti yarın kahvaltida domates salatalık maydanoz acıkınca salatalık havuç öğlen salata domates çorbası akşam ıspanak var menüde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğlen Anneme yardıma gittim ve biz yemekleri tam bittirdik diye koltuklara yayılırken kızkardeşim tatilden döndü Bol bol sohbet ettik ve hasret giderdik Sağ olsun son 4 - 5 gün uğradığı akrabalarımız bir sürü şey yollamışlar üzüm, yaprak (ki en çok ona sevindim çünkü kuruda vardı salamurada ), kavun karpuz ( sanki istanbulda yok ama babamın bağındaki mahsüllerden olunca Annem pek sevindi ) taze ceviz, acur falan Hepsi tabiki tamamen doğal ve Annemde sağ olsun miras paylaştırır gibi dur bundanda vereyim şundanda vereyim diyip durdu

Şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah; şekersiz filtre kahve
Öğlen; 2 havuç rendesi ( evi kurutmuşuz yumurta kalmamıştı peyniride ben görmemişim koca dolapta )
Akşam; haşlama tavuk ve bol soğanlı çoban salata ( az hakiki zeytinyağ ve bol limonla )
--------- 3 Ykda yoğurt ( Annem yapıyor tabiki )
Aslında akşamlık Annem karnıyarık ve pilav yapmıştı ama yok ben dedim tavuk yiyeceğim ne kadar yağsızda yapsa haşlama tavuk kadar yağsız değildir sonuçta
Hani hep diyorum ya Allah gözümü doyursun diye uzun bir aradan sonra yine öyle dedim çünkü onlar başka birşey yerken resmen ulen azmı yedim açmıyım diye beynimden deli sorular geçti ama inatla başkada birşey yemedim

Yemekten sonrada eşimin Anannesine uğrayıp onada biraz taze üzüm götürüp bir yarım saat oturduk sağ olsun kaç sene evvel Annemin ona götürdüğü üzümü söyler durur Ay sizin bağdaki üzüm ne kadar lezzetliydi diye ve her sene yolladıklarında onada götürürüm ( havalar ısınınca sorar zaten üzüm gönderirlermi bu sene Annen geçen senede getirmişti çok lezzetliydi diye Aslında üzüm üzümdür ama onun Annemin akıl edip göndermesi sanırım hoşuna gidiyor ve yine tabiki çok sevindi hatta koca bir tabak üzümü önüne koyunca bir güzel yedi )

Şimdide su şişemi alıp buraya attım kendimi hazır eşimde bir filme dalmışken

Çok geçmiş olsun canım eşin haklı yaramıyorsa kendini kötü hissediyorsan bırakmak en iyisi
Ben onu yaparken çok iyi hissediyorum ama İsveçde sanki daha iyi hisseder oldum genel olarak etobur bir insan olduğumdan

Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil kendini iyi hissetmiyorsan zaten verdiğinin anlamı olmaz eminim başka türlüde çok çok güzel bir rakam görürsün cuma günü

Iyi.geceler kizlar.ben son gunlerde pek giremiyorum foruma cunku abim yurt disindan geldi.malum insan yilda bir kez gorunce tum vaktini onlarla gecirmek istiyorhaliyle duzenim bozuldu ama yediklerime dikkat ediyorum tabi.bugunku menum:
Sabah: kiraz sapi cayi, peynir, 5 tane zeytin ve bol yesillik.ekmek yok
oglen: bir kase corba ve ton balikli bol salata.ekmek yok
aksama dogru dondurma yedim
aksamsa cigkofte

Cok sağol canim insallah daha guzel bir listeyle güzel sonuclar alicamm

Kızlar gün boyu 5 orta patates yedim birsürü sıvı aldım inşallah cumaya çok güzel olacak yarın için evde domates salatalık patlıcan kırmızı biber yeşil fasulye var ççok şükür yeter de artar bile Ayy akşama abimleri çağırdım tabi çiğ köfte ve çikolata soslu kek yaptım olursa dondurma ve Şerbetli tatlı almışlar tabi yemedim onlar bunları yerken tabağıma patates koyup çayın yanında yedim gururluyum mutluyum som bir tanecik patates kalmıştı bende şimdi onu yedim gözüm doymuyor malesef sizler Nasılsıniz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve en önemlisi hayırlı bir gün olur
Dünüde hasarsız kapatmanın karşılığını şükür az da olsa eksi olarak aldım inşallah her günüde öyle kapatıp karşılığını dahada fazla eksi olarak alırım

Sabah 06:00da uyandım ve bugünüde hasarsız atlatma niyetindeydim
Kahvemide aldım buraya attım kendimi

Günaydin banum çok azimlisin maşallah sana kızz toplamda kaç kilo verdin bide şimdi kaçıncı günün arkadasim dur bende kahve yapiyim canım çekti özel dönemden dolayı gidemedim işe

Günaydın herkese dun ugrayamadim ama dünkü menumu hemen yazıp kacayim internet paketim daha fazlasına dayanamayacak neyseki yarın yenileniyor
Sabah
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
2 dilim peynir
2 adet sade form bisküvi
Öğlen
Mısır gevrekli aktivya
Ara
3 adet sade form bisküvi
Ayran
Akşam
Piyaz

Günaydin banum çok azimlisin maşallah sana kızz toplamda kaç kilo verdin bide şimdi kaçıncı günün arkadasim dur bende kahve yapiyim canım çekti özel dönemden dolayı gidemedim işe

Canım inanmayacaksın ama İsveçe başlamadan önce yani geçen çarşamba tartıda 106yı görünce zaten godozlama İsveçe atladım Bugün 7.ci gün ve ben 103.2yi gördüm sabah tartıda
Cumadan bu yana 500 gr gitti ki 1 gün de hafif dışına çıktım
Cumaya kadar yine en azından bir 500 daha gider hatta biraz fazlası bile olabilir
Aslında spor yapabilseydim daha iyi sonuç alırdım eminim ama bu ara paso dışardayım zaten birde benim diyorum ya hep bünye cins spor yaptığım an ertesi gün artı görüyorum nedense

Bir haftada 3 kg bence gayet güzel bir rakam sonuçta bünye sindire sindire veriyor ve demekki ödemde yokmuş ki uçuk bir rakam gitmedi üstelik ben bunu çok uzun sürede uygulayabilirim hiç rahatsız etmiyor beni

günaydın kızlar...

Sanada Günaydın canım

Harikasın canım Ellerine ve emeğine sağlık
Bu arada canım Duru ve Merveyi liste dışı bırakıyoruz Üzgünüm ama geçen hafta uyardığım halde hiç bir paylaşımları olmadı ve takım kurallarına uymayanları listeye dahil edemeyiz sonuçta burası diğer topikler gibi değil ve herkes elinden geldiğince uymak zorunda ( tabiki esnetme yapabiliriz ama hiç bir açıklama yapılmayınca da sıkıntı )

Ohhhh sefan olsun canım Bugünün tadını çıkar canım

Kızlarrrrrrrrr ne alemdesiniz sesiniz çıkmıyorrrr

Hadi bakalım 2 bardak su içilsin

Ben karga kahvaltısını yemeden uyanınca sabah beri baya iş yaptım Memleketten gelen taze yaprakları haşladım iç harcınıda hazırlayıp ateşe koydum ( yarı pirinç yarı bulgur yaptım bu kez ) birazdan oturup sarma saracağım ( hem eşimle kuzu yerler akşama hemde buzluğa biraz atarım ki aniden biri gelirse hazır olsun pişirmek için )
Büyük kızımla biz ancak 3 - 4 tane tadımlık yeriz malum karbonhidrat Tabi büyük kız bu işe çok bozulacak sarmaya bayılır üstelik yaptığımda gelir geçer yerdi şimdi laptob sevdasına kendini frenlemek zorunda kalacak oda dünden bu yana 400 gr ekside göze almaz sanırım artı çıkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…