iyiyim canım patates günü bugün sen nasılsın neler yapıyosunSelam kizlar nasilsiniz...
sağlğını etkilediyse tabiki brakman en güzeli canım dikkat et kendine çok geçmiş olsunKizlar ben 5lik diyeti birakmayi düşünüyorum mide rahatsizligim var bugün cok fazla agridi. Basa cikamadim bende daha sağlıklı beslenmem şart yaa agridan birseyde yiyemedim zaten ilacimda ac karnına iciliyordu ben tok ictim agriyinca.
Kusura bakmayin kizlar esimde kizdi dogru düzgün beslen dedi
Sagol canim teşekkürlersağlğını etkilediyse tabiki brakman en güzeli canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Kizlar ben 5lik diyeti birakmayi düşünüyorum mide rahatsizligim var bugün cok fazla agridi. Basa cikamadim bende daha sağlıklı beslenmem şart yaa agridan birseyde yiyemedim zaten ilacimda ac karnına iciliyordu ben tok ictim agriyinca.
Kusura bakmayin kizlar esimde kizdi dogru düzgün beslen dedi
Cok sağol canim insallah daha guzel bir listeyle güzel sonuclar alicammSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlen Anneme yardıma gittim ve biz yemekleri tam bittirdik diye koltuklara yayılırken kızkardeşim tatilden döndüBol bol sohbet ettik ve hasret giderdik Sağ olsun son 4 - 5 gün uğradığı akrabalarımız bir sürü şey yollamışlar üzüm, yaprak (ki en çok ona sevindim çünkü kuruda vardı salamurada ), kavun karpuz ( sanki istanbulda yok ama babamın bağındaki mahsüllerden olunca Annem pek sevindi ) taze ceviz, acur falan Hepsi tabiki tamamen doğal ve Annemde sağ olsun miras paylaştırır gibi dur bundanda vereyim şundanda vereyim diyip durdu
Şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah; şekersiz filtre kahve
Öğlen; 2 havuç rendesi ( evi kurutmuşuz yumurta kalmamıştı peyniride ben görmemişim koca dolapta)
Akşam; haşlama tavuk ve bol soğanlı çoban salata ( az hakiki zeytinyağ ve bol limonla)
--------- 3 Ykda yoğurt ( Annem yapıyor tabiki )
Aslında akşamlık Annem karnıyarık ve pilav yapmıştı ama yok ben dedim tavuk yiyeceğimne kadar yağsızda yapsa haşlama tavuk kadar yağsız değildir sonuçta
Hani hep diyorum ya Allah gözümü doyursun diyeuzun bir aradan sonra yine öyle dedim çünkü onlar başka birşey yerken resmen ulen azmı yedim açmıyım diye beynimden deli sorular geçti ama inatla başkada birşey yemedim
Yemekten sonrada eşimin Anannesine uğrayıp onada biraz taze üzüm götürüp bir yarım saat oturduksağ olsun kaç sene evvel Annemin ona götürdüğü üzümü söyler durur Ay sizin bağdaki üzüm ne kadar lezzetliydi diye ve her sene yolladıklarında onada götürürüm ( havalar ısınınca sorar zaten üzüm gönderirlermi bu sene Annen geçen senede getirmişti çok lezzetliydi diye Aslında üzüm üzümdür ama onun Annemin akıl edip göndermesi sanırım hoşuna gidiyor ve yine tabiki çok sevindi hatta koca bir tabak üzümü önüne koyunca bir güzel yedi )
Şimdide su şişemi alıp buraya attım kendimi hazır eşimde bir filme dalmışken
Çok geçmiş olsun canımeşin haklı yaramıyorsa kendini kötü hissediyorsan bırakmak en iyisi
Ben onu yaparken çok iyi hissediyorum ama İsveçde sanki daha iyi hisseder oldumgenel olarak etobur bir insan olduğumdan
Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değilkendini iyi hissetmiyorsan zaten verdiğinin anlamı olmaz eminim başka türlüde çok çok güzel bir rakam görürsün cuma günü
Günaydin banum çok azimlisin maşallah sana kızz toplamda kaç kilo verdin bide şimdi kaçıncı günün arkadasim dur bende kahve yapiyim canım çekti özel dönemden dolayı gidemedim işeSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve en önemlisi hayırlı bir gün olur
Dünüde hasarsız kapatmanın karşılığını şükür az da olsa eksi olarak aldıminşallah her günüde öyle kapatıp karşılığını dahada fazla eksi olarak alırım
Sabah 06:00da uyandım ve bugünüde hasarsız atlatma niyetindeydim
Kahvemide aldım buraya attım kendimi
Günaydin canımgünaydın kızlar...
Günaydin banum çok azimlisin maşallah sana kızz toplamda kaç kilo verdin bide şimdi kaçıncı günün arkadasim dur bende kahve yapiyim canım çekti özel dönemden dolayı gidemedim işe
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?