Canım ben diyorum kiOlur canım bekliyorum biraz işim var bitince hemen donucem
Ben limon şeftali ve tatlandırıcı kullanıcam tatlım ama tatlandırıcıyi çok az koyucam tadını kırsın diyetatlandırıcı yerine şeftali kullansak :)
Menün çok güzel banum maşallah sanaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Akşam 17:00ye kadar parkta eğlendik kızımla hatta kardeşim ve Annemde oradaydı ve bol bol sohbetde ettik
Dönüşte alışverişimide yapıp hemen kendimi mutfağa attım ve yemeğimide yapıp yedikten sonra hemen kendimi buraya attım
Şükür bu günüde şu ana kadar hasarsız atlattım ve artık yarın sabaha kadar bana mutfak kapandıbol bol eksi olarak döner inşallah...Aminnnnnnn
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
3 ufak yeşil nektarinlerden ( yumurtanın yarısı büyüklüğünde )
ara; ( 10:00 ) şekersiz nescafe
ara; ( 15:00 ) Parkta tekrar bir nescafe
Akşam; ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası ( unsuz )
1 tabak salata
1 ufak kase cacık
Artık sadece bol limonlu su ve olsa olsa bir madensuyu
limonlu suya bir şey ekliyormusunuz...
Canım ben diyorum ki
Salı domates çorbası
Çarşamba perşembe patates ve havuçtan çorba yapalım(2 gün iceriz)
Cuma maş fasulyeden çorba yapalım yemek gibi de yapabiliriz
Cumartesi-pazar mercimek çorbası
Bunlarin yanına ek olarak bi gün közlenmiş patlıcan bi gün cacık bi gün yulaf li yoğurt seçtiğimiz hafif bir şeyi yiyelim boyle yaparsak 2 kilo falan veririz gibi geliyo bana
Yapmadım canım ama zormuş baya biTamam canım bana uyar hemen kaydedeyim bunu ben sana anlattığım biçimde meyve suyu yapmaya devam edeceğim ama senin vermiş olduğun içe tea güzel onu denerim inşallah veririzccanım bugünben biraz kkaçamak yaptım menüde görürsün sen yaptın mi
Kızlar menümü paylaşayım
Sabah
Tarhana çorbası
Ara
Taze sıkma meyve suyu
Öğlen
Tarhana çorbası
Ara
Taze sıkma meyve suyu
Aksam
Tarhana çorbası
Yeşilçay 2 fincan
Yaklaşık 2 lt su
Tatlım evde yoğurt kalmamış bütün gün temizlik yapmaktan markete gitmeye vakit bulamadım yarın dukkanda bol bol içicem canım çok istedi zatenCanim ayran icseydin ya protein almamissin hiç hem çok güzel tok tutuyo
canım çok sıvı almışsın sanki ben dün yaklaşık 4 kase tarhana içtim 2-2.5 lt su bide sıktığım meyve sularını ama onlar posalı oluyo inceltiyorum genelde sen dikkat et her gün tartılma ben bugün baya açım mesela hoşuma gitmeye başladı artık aölık tok olunca huzursuz oluyorum psikolojim bozuldu sanırımKızlar moralim bozuldu yaa öf tartildim biraz önce düne göre 1 kilo fazla çıktım bugün çorbalar beraber 7 lt sıvı almış oldum acaba fazla sıvı ödem yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?