Kalça(aslında popo arkası gibi) ve malesef bacaklar canım ama böyle yavaş yavaş yapalım kacamak yapmiyimOlurum tabiisenin sorulu bölgelerin neresi canım
Eki Görüntüle 1632830 Eki Görüntüle 1632831 Eki Görüntüle 1632832
Kızlaaaaarrr planlar yapıldı veeeeee cuma 90 günlük diyet başlar
Huhu kızlar nerdesiniz
Ayy banum nasıl sevindim şimdi ben fıstık gibi olacaksın çok yakında canım arkadaşımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attıkKızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )
Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma
Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki
Harikasın canım inşallah karşılığınıda çok çok güzel alacaksın
Kızkardeşime gittiğimde hadi birde onda tartılayım dedim ve akşam üzere resmen göbek atma moduna geldim gerisini sen düşün artıkKızkardeşim hayırdır kız ne oynuyorsun dedi Annemde kesin tartıda yine eksi gördü dedi artık herkes tavırlarımdan anlıyor
Hatta kardeşime giderken bayramda giymeyi düşündüğüm 46 beden kotuda giydim inanılmaz güzel durdu Annem bayıldı valla popişin baya ufaldı arkadan bakınca inanılmaz fark var dedidedim bırakta olsun artık
Günaydın kızlar fakültedeyim endokrin e geldim bakalım tiroid ve insülin değerlerim nasıl sizler Nasılsıniz bu arada dün zihicce ayına girdik mübarek olsun özellikle ilk on gün çok öneöliymiş yapılan ibadetlere ve sadakalara 700 kat sevap veriliyomuş benim de aklıma ömer baran yel geldi çoğunuz sosyal medyadan duymuşunuzdur fıstık parçasının boğazına kaçmasıyla beyne oksijen gitmeyen 1.5 yaşında dünya Tatlısı Bir bebek babası çok mücadele veriyor şuanda GATA da tedavi görüyor ama yurt dışına götürmek istiyorlar bende bu mübarek zihicce ayında bu yavrunun konuşması yürümesi için gerekli tedaviye katkı sağlamak istiyorum ama malesef hiç maddi durumum iyi değil bende 2 ince künyem var inşallah burdan çıkınca bozdurup ömer e göndermek istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama içimden bu geliyo ömer Dila da olabilirdi sizde o çocuğa lütfen bol bol dua edin dünya Tatlısı melek gibi inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine düzelir babasıda öğretmen öyle ffarklı bir insan ki yazdıklarını okusanız hayran kalırdınız azmine ve sabrına
Gunaydin
Minik yavrucaga Allah sifalar versin. Herkesin dualari kabul olsun ins.
Ya ben hicbirseye adapte olamiyorum. Keyfim hic yerinde degil durum boyle oluncada kilo vermeye adapte olamiyorum. Nasil adapte olcam.
Elbise bakiyorum di kapaklarm oyle yagli ki igrenc duruyo diz hizasinda elbiseler. Diz kapaginin altinda boyu olan elbise bulamiyorum istedigim gibi. Of cildircam
Canım inşallah senin güzel haberlerini alırız bende bayramdan sonra gidicem allah nasip kısmet ederse küçük kuzuya da cok üzüldüm kaç gündür belki bi hafta oldu haberleri takip edemiyorum duymamıştım ablam bahsetti dün allahım acil şifalar versin dualarımızla eski günlerine kavuştursun kuzuyu aminnnnnnnnGünaydın kızlar fakültedeyim endokrin e geldim bakalım tiroid ve insülin değerlerim nasıl sizler Nasılsıniz bu arada dün zihicce ayına girdik mübarek olsun özellikle ilk on gün çok öneöliymiş yapılan ibadetlere ve sadakalara 700 kat sevap veriliyomuş benim de aklıma ömer baran yel geldi çoğunuz sosyal medyadan duymuşunuzdur fıstık parçasının boğazına kaçmasıyla beyne oksijen gitmeyen 1.5 yaşında dünya Tatlısı Bir bebek babası çok mücadele veriyor şuanda GATA da tedavi görüyor ama yurt dışına götürmek istiyorlar bende bu mübarek zihicce ayında bu yavrunun konuşması yürümesi için gerekli tedaviye katkı sağlamak istiyorum ama malesef hiç maddi durumum iyi değil bende 2 ince künyem var inşallah burdan çıkınca bozdurup ömer e göndermek istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama içimden bu geliyo ömer Dila da olabilirdi sizde o çocuğa lütfen bol bol dua edin dünya Tatlısı melek gibi inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine düzelir babasıda öğretmen öyle ffarklı bir insan ki yazdıklarını okusanız hayran kalırdınız azmine ve sabrına
canım kendini bu kadar yıpratma birşeyde yememişsin sağlığına dikkat et inşallah düzelir aranızkızlar nasılsınız son günlerde epey moralim bozuktu eşimle biraz sıkıntılar yaşadık. artık huzurlu olalım dedik akşama ne olur yinede bilmiyorum dün tümgün birşey yiyemedim bugünde pek yiyecek durumda değilim
çok geçmiş olsun canım sıvı tüket istersen bugünKızlar bugün ancak yazabildim dişim felaket agriyo hiç halim yok konuşamıyorum bile dün dişçi ye gittim ilaç verdi cuma gel dedi ama bugün ve yarın nasıl geçer diye kara kara düşünüyorumbugün et günüm daha bi lokma koymadım ağzıma zaten bişey yiyince dişim felaket ağrıyor
Canım inşallah herşey yoluna girer ama böyle hiç bir şey yememek olmaz sağlık herşeyden kıymetli nolur dikkat et kendinekızlar nasılsınız son günlerde epey moralim bozuktu eşimle biraz sıkıntılar yaşadık. artık huzurlu olalım dedik akşama ne olur yinede bilmiyorum dün tümgün birşey yiyemedim bugünde pek yiyecek durumda değilim
insallah hersey yoluna girer canim..sen yinede beslenmene dikkat et...kızlar nasılsınız son günlerde epey moralim bozuktu eşimle biraz sıkıntılar yaşadık. artık huzurlu olalım dedik akşama ne olur yinede bilmiyorum dün tümgün birşey yiyemedim bugünde pek yiyecek durumda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?