Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hesapta bugün evden çıkmayacaktım ama yine planlar değişti ve akşam üzere kendimizi yine çocuklarla sokaklara attık Kızkardeşimin yoğun isteği üzerine yemeğe ona gittik ve eşim gelmeden hem yürüyüşde olsun diye biz önden gittik ( 1 saate yakın yürümüşüz )

Akşam yemeğinde herkes yemeğini yerken ben cacığımı uslu uslu yedim ( protein olarak birşey yoktu günüme uygun bende hadi yoğurt yiyeyim dedim tabi salatalıkta serbest olunca cacık geldi aklıma

Yatmadan sizlerede bir bakayım dedim tabiki

Eki Görüntüle 1632830 Eki Görüntüle 1632831 Eki Görüntüle 1632832
Kızlaaaaarrr planlar yapıldı veeeeee cuma 90 günlük diyet başlar

Huhu kızlar nerdesiniz

Harikasın canım inşallah karşılığınıda çok çok güzel alacaksın
Kızkardeşime gittiğimde hadi birde onda tartılayım dedim ve akşam üzere resmen göbek atma moduna geldim gerisini sen düşün artık Kızkardeşim hayırdır kız ne oynuyorsun dedi Annemde kesin tartıda yine eksi gördü dedi artık herkes tavırlarımdan anlıyor
Hatta kardeşime giderken bayramda giymeyi düşündüğüm 46 beden kotuda giydim inanılmaz güzel durdu Annem bayıldı valla popişin baya ufaldı arkadan bakınca inanılmaz fark var dedi dedim bırakta olsun artık

Ayy banum nasıl sevindim şimdi ben fıstık gibi olacaksın çok yakında canım arkadaşım
Bende motive oluyorum sen böyle anlatınca maşallah sana maşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar

Bu sabahta yine erkenden uyandım ve yine az da olsa eksi gördüm
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00de Öğlenlik yemeğimde hazır sayılır Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim Bugün nişasta günüm olduğundan

Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğim bir postada makineye çamaşır attım Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler

Günaydın kızlar fakültedeyim endokrin e geldim bakalım tiroid ve insülin değerlerim nasıl sizler Nasılsıniz bu arada dün zihicce ayına girdik mübarek olsun özellikle ilk on gün çok öneöliymiş yapılan ibadetlere ve sadakalara 700 kat sevap veriliyomuş benim de aklıma ömer baran yel geldi çoğunuz sosyal medyadan duymuşunuzdur fıstık parçasının boğazına kaçmasıyla beyne oksijen gitmeyen 1.5 yaşında dünya Tatlısı Bir bebek babası çok mücadele veriyor şuanda GATA da tedavi görüyor ama yurt dışına götürmek istiyorlar bende bu mübarek zihicce ayında bu yavrunun konuşması yürümesi için gerekli tedaviye katkı sağlamak istiyorum ama malesef hiç maddi durumum iyi değil bende 2 ince künyem var inşallah burdan çıkınca bozdurup ömer e göndermek istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama içimden bu geliyo ömer Dila da olabilirdi sizde o çocuğa lütfen bol bol dua edin dünya Tatlısı melek gibi inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine düzelir babasıda öğretmen öyle ffarklı bir insan ki yazdıklarını okusanız hayran kalırdınız azmine ve sabrına

Günaydın kızlar fakültedeyim endokrin e geldim bakalım tiroid ve insülin değerlerim nasıl sizler Nasılsıniz bu arada dün zihicce ayına girdik mübarek olsun özellikle ilk on gün çok öneöliymiş yapılan ibadetlere ve sadakalara 700 kat sevap veriliyomuş benim de aklıma ömer baran yel geldi çoğunuz sosyal medyadan duymuşunuzdur fıstık parçasının boğazına kaçmasıyla beyne oksijen gitmeyen 1.5 yaşında dünya Tatlısı Bir bebek babası çok mücadele veriyor şuanda GATA da tedavi görüyor ama yurt dışına götürmek istiyorlar bende bu mübarek zihicce ayında bu yavrunun konuşması yürümesi için gerekli tedaviye katkı sağlamak istiyorum ama malesef hiç maddi durumum iyi değil bende 2 ince künyem var inşallah burdan çıkınca bozdurup ömer e göndermek istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama içimden bu geliyo ömer Dila da olabilirdi sizde o çocuğa lütfen bol bol dua edin dünya Tatlısı melek gibi inşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine düzelir babasıda öğretmen öyle ffarklı bir insan ki yazdıklarını okusanız hayran kalırdınız azmine ve sabrına

Sanada günaydın canım
İnşallah sonuçların temiz çıkarda sende bir oh çekersin
Zihicce ayını ve önemini hatırlattığın için Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel şeyler yaparız bu mübarek ayda Keşke imkan olsada dediğin gibi maddi anlamda birilerine daha çok yardımımız dokunsa Çok güzel birşeye niyetlenmişsin ama yinede bence eşine danış künyelerini bozdurmadan ( sevaba gireyim derken huzurunu bozma sonuçta laikiyle yapmak daha güzel olur ve eminim eşin niyetini öğrenince belkide künyeleri bozdurma ama bak şunu yapalım diye sana öneride bulunur )
Rabbim inşallah o kuzucuğa da acil şifalar verir ....Aminnnnnnn
Şu anda reglm ama bittiği an onun için oturup bende dilim döndüğünce kuran okurum Allahın izniyle ( şu an daha fazlası elimden gelmiyor ama hep dua ediyorum Rabbim imkan versinde bende daha fazlasını yapabileyim diye )

Gunaydin
Minik yavrucaga Allah sifalar versin. Herkesin dualari kabul olsun ins.
Ya ben hicbirseye adapte olamiyorum. Keyfim hic yerinde degil durum boyle oluncada kilo vermeye adapte olamiyorum. Nasil adapte olcam.
Elbise bakiyorum di kapaklarm oyle yagli ki igrenc duruyo diz hizasinda elbiseler. Diz kapaginin altinda boyu olan elbise bulamiyorum istedigim gibi. Of cildircam

Sanada günaydın canım
Canım buradan uzak durmak hiç birimize yaramıyor Bak başlarda ne kadar azimle ilerliyordun ama şimdi adapte olamıyorum diyorsun kıyamam kuzum sana hem bak diz kapaklarına ne takıyorsun git uzun elbiselere bak sonra boyunu dilediğin gibi aldırırsın bende tam aksine uzun elbiseleri çok daha fazla seviyorum hem daha ince gösteriyor gerçi şu an elbisen varmı dersen yok ama kilocuklar gitsin hep kendime güzel güzel elbiseler alacağım Allahın izniyle Şöyle ip kollu göğüsden bollaşan üzerinede kısa kollu yada uzun kollu kısa hırkalar almak istiyorum Allahın izniyle yaza öyle salınacağım etrafta inşallahhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnn

Sende dön yuvaya eminim çok daha çabuk gaza gelir tekrar daha güzel bir enerjiyle devam edersin
Dilersen bizim yaptığımız 90 günlük diyeti bir dene inan çok zevkli hiç diyet modunda olmuyor insan hatta facede grup kurduk kız 90 gün diyetiyle birlikte zayıflıyoruz diye

90 gun diyeti bana hizli kilo verdirmez diye girisemiyorum. Daha hizli nasil veririm onuda bilmiyorum.
Bide tiroid ilacim yetersiz kalmis o yuzden gram gram kilo veriyomusum.

kızlar nasılsınız son günlerde epey moralim bozuktu eşimle biraz sıkıntılar yaşadık. artık huzurlu olalım dedik akşama ne olur yinede bilmiyorum dün tümgün birşey yiyemedim bugünde pek yiyecek durumda değilim

Kızlar bugün ancak yazabildim dişim felaket agriyo hiç halim yok konuşamıyorum bile dün dişçi ye gittim ilaç verdi cuma gel dedi ama bugün ve yarın nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum bugün et günüm daha bi lokma koymadım ağzıma zaten bişey yiyince dişim felaket ağrıyor

Canım inşallah senin güzel haberlerini alırız bende bayramdan sonra gidicem allah nasip kısmet ederse küçük kuzuya da cok üzüldüm kaç gündür belki bi hafta oldu haberleri takip edemiyorum duymamıştım ablam bahsetti dün allahım acil şifalar versin dualarımızla eski günlerine kavuştursun kuzuyu aminnnnnnnn

herkese merhabaa bende ders seçim kayıtları var onunla uğraşıyorum sistemde arıza var hala düzelmedi yahu
birde çok şükür bugün - gördüm tartıdaa
canım kendini bu kadar yıpratma birşeyde yememişsin sağlığına dikkat et inşallah düzelir aranız
çok geçmiş olsun canım sıvı tüket istersen bugün

Canım inşallah herşey yoluna girer ama böyle hiç bir şey yememek olmaz sağlık herşeyden kıymetli nolur dikkat et kendine

insallah hersey yoluna girer canim..sen yinede beslenmene dikkat et...

Gülsah canim cok gecmis olsun...bende eve yeni geldim biraz islerim vardi disarda...bende bugün 90 günlük diyete basladim..cok beyendim bu diyeti..5 te 5 yapmam artiksabah 1 seftali..öylen yemeginide disarda yedim dönerin yaninda salata olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…