niye ne varmış performansta?Bu arada takım olarak Performans uygulamasından Ceza almışız4 hafta boyunca haftalık listelerin düzeltmesini ve sıralamasını ben yapacakmışım
Ayşe arada girip bakıyorsa hay senin gibi kaptana diyordur
Neyse Cezamız neyse çekeceğizHAftanın 1 günü Allahtan ama girip incelemem lazım ne ne yapacağımı öğrenmek açısından hatta başka kaptan arkadaşa danışayım doğrumu anlamışım yapılacakları yoksa dahasımı var
ooo çıtır babyGünaydın fıstıklardünkü sporum
10 dk abs (laura landon)
50 squat
25 selülit savar hareketi
Soğuma
Yavaştan başladim ki hamalama olmasin diye sonra artiricam
ben daha olmadım yaa.
bende olsam belki vucut daha bi rahatlar. geçen haftaki şoku atlatamadı vucut
niye ne varmış performansta?
yaa evet 5-5 baş ağrısı yapıyormu?Gülsencim benim 5 te 5 yine yalan oldu...gecen hafta 2 kilo verdirtmisti..regl döneminden dolayi zorlaniyorum birde üst üste agir oldu..ben yarin hemen 90 günlük diyete geciyorum canim..su anda basim agriyo zaten..son kac haftadir resmen bünyemle savasiyorum herseyi denedim..saglikli beslenmekte ise yaramadi bende..
iyiyim minik kuşum diyetle çabalıyoruz işte. sen nasılsın selülüt düşmanı?naber baby
cem yılmazın meşhur espirisi varya. bu kadınların işi zor adet öncesi sırası sonrası koca ayda 1 hafta kalıyor normal oldukları diye:)Umarım bir an önce olur sende rahatlarsın canımOlsak bir dert olmasak ayrı dert
Valla bel ağrısıyla temizlikde zor oluyor ama işte en azından sökülüp bitsinde bari bir sonraki aya kadar rahat olayım ( bayrama deng gelmemiş olması bile sevindirdi beni )
Patates günüydü canim..son zamanlarda bana birseyler oldu..cocuklar okula basladi dün..esimde ise baslasa belki düzene gircem oda cok geriyo beni..erkek evde oldumu olmuyo..2 hafta sonra oda ise baslarsa insallah düzene girerim..ama ben simdiden baslasam iyi olurabartmakmı uçmuşun ne günü bu ??
:) ay benimde beynim aç midem gayet güzel oysaki
Bazen yapiyo canim..özelikle regl dönemlerinde hic sormayaa evet 5-5 baş ağrısı yapıyormu?
canım zorlanıyosan sakın yapma 90 lık diyete geç bence hemen yeterki iyi ol canım arkadaşım bende şimdi planımı yaptım çünkü 5 te 5 ten çok sıkıldım artık tatlımGülsencim benim 5 te 5 yine yalan oldu...gecen hafta 2 kilo verdirtmisti..regl döneminden dolayi zorlaniyorum birde üst üste agir oldu..ben yarin hemen 90 günlük diyete geciyorum canim..su anda basim agriyo zaten..son kac haftadir resmen bünyemle savasiyorum herseyi denedim..saglikli beslenmekte ise yaramadi bende..
iyiyim minik kuşum diyetle çabalıyoruz işte. sen nasılsın selülüt düşmanı?
yaa evet 5-5 baş ağrısı yapıyormu?
sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibiSporumu yaptim fıstıklar
30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibi
sen benim spor hocam olsanaaaaa hem böyle ufak ufak başlarım belkiCanim benim saol gercekten düzenli spor yapmak için sporu sevmek lazim ve ben çok seviyorum ama değişimi gördkce birakmak istemiyo insan bence sende başla spora fistiken azindan bikaç haraket bile yeter
sen benim spor hocam olsanaaaaa hem böyle ufak ufak başlarım belki
geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta baş ağrısı yapıyor. elim ayağım titriyor hemenBende aşırı bi baş ağrısı yapiyor iki üç kere yapmaya kalkiştim ama hep bırakmak zorunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?