Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

niye ne varmış performansta?

ben daha olmadım yaa.
bende olsam belki vucut daha bi rahatlar. geçen haftaki şoku atlatamadı vucut

Umarım bir an önce olur sende rahatlarsın canım Olsak bir dert olmasak ayrı dert
Valla bel ağrısıyla temizlikde zor oluyor ama işte en azından sökülüp bitsinde bari bir sonraki aya kadar rahat olayım ( bayrama deng gelmemiş olması bile sevindirdi beni )

niye ne varmış performansta?

Valla sanırım performansdan kasıtları daha üst sıralara çıkamamış olmamızdan kaynaklı olabilir
Yada mesajlarımızın sayısını yazmadığımızdan falanmı tam çözemedim ama artık kaderimizse çekeriz hesabı hazırlarım ben sıkıntı değil

yaa evet 5-5 baş ağrısı yapıyormu?

cem yılmazın meşhur espirisi varya. bu kadınların işi zor adet öncesi sırası sonrası koca ayda 1 hafta kalıyor normal oldukları diye:)

abartmakmı uçmuşun ne günü bu ??
:) ay benimde beynim aç midem gayet güzel oysaki
Patates günüydü canim..son zamanlarda bana birseyler oldu..cocuklar okula basladi dün..esimde ise baslasa belki düzene gircem oda cok geriyo beni..erkek evde oldumu olmuyo..2 hafta sonra oda ise baslarsa insallah düzene girerim..ama ben simdiden baslasam iyi olur

canım zorlanıyosan sakın yapma 90 lık diyete geç bence hemen yeterki iyi ol canım arkadaşım bende şimdi planımı yaptım çünkü 5 te 5 ten çok sıkıldım artık tatlım

iyiyim minik kuşum diyetle çabalıyoruz işte. sen nasılsın selülüt düşmanı?

Bende iyyim fıstık bu aralar bende diyet modundayim nasil bi diyetse artik cıss dolu yine de verdim bişiler işte kahve aşığı olarak sporu bıraktığım anda selülit hücum ediyo resmen bana onlari yok edicummm

Sporumu yaptim fıstıklar

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibi

sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibi

Canim benim saol gercekten düzenli spor yapmak için sporu sevmek lazim ve ben çok seviyorum ama değişimi gördkce birakmak istemiyo insan bence sende başla spora fistik en azindan bikaç haraket bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…