Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok tatlısınız kızında sende.Allah ayırmasın.
gülşencim en doğeu kararı verdin aramıza dönmekle canım.toparlarsın merak etme.

Sağol banum strese de girdim cuma eski kiloma bi donebilsem senin dediğin o ilaç ise yarar mı sence gerçi yarın acı cehre içmeyi de düşünmüyo değilim

Oh be gülhan da dönsün sende dön canlarım benim iyiki varsınız birlikte fıstık gibi olucaz inşallah güzel arkadaşım

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda erkenden uyandım şükür
Kahvaltı niyetine meyvemide yedim Biraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım

Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım

Dun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum

Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 saat yuruyus

Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.

Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost

Ogle
1 kase yogurt

Ara
Elma

Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt

Min 2 saat yuzerim

Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt

Keyif kahvemide içtip Nevresimlerimi değiştirdim
Dün yıkadıklarımıda ütülemem lazım Ay iş yok dedikçe birşeyler buluyorum kendime

Ütü mü en nefret ettiğim şeydir okul zamanı yorgunum bahanesiyle ütücüye gönderiyodum şimdi mecburen kendim ütülüyorum hemen okul acılsıııııın

Canım çok az geldi ama sağlıklı görünüyor nişan ne zaman senin

Ütü mü en nefret ettiğim şeydir okul zamanı yorgunum bahanesiyle ütücüye gönderiyodum şimdi mecburen kendim ütülüyorum hemen okul acılsıııııın

Sorma bende sevmiorum ( daha doğrusu biriktirdiğimden ööö geliyor yoksa anında ütülesem zaten 5 - 10 parça )
Dün hepsini yapmıştım zaten ama yıkadığım postada kuruyunca hemen ütülüyeyimde aradan çıksın birikmesin diyorum Zaten maşallah çamaşırhane gibi ev her gün bir posta yıkıyorum ( bir gün beyaz bir gün renkli eeee nevresimiydi havlusuydu derken başka şeylerde var tabi ) Annem diyor kızım çok doğaldır 4 kişisiniz üstelik kızlar günde 2 kere üst baş değiştiriyorlar en azından birde benim bir pis huyum var dışarı çıktığımda bir thirt giydiysem terlemesemde onu ille makineye atarım hata bende aslında ama içim rahat etmiyor onu tekrar katlayıp dolaba koyma konusunda

Millet zengin olma hayalleri kurarken ay havuzlu ev son model araba diye kurar ben senelerdir eşime hep diyorum zengin olayım sırf ütü için kadın tutacağım diye adamda ulen millet yatılı hizmetci ister sen sırf ütü diyorsun diyor yok öyle evin içinde kadın istemem neme lazım uyku sersemi çişe kalkar odaları karıştırırsın diyorum resmen yerlere yatıyor gülmekten

günaydın kızlar bende bugünden itibaren sabahları meyve yiyecem bakalım iyi gelecekmi sorun olmazsa bende 90lık diyete başlamak istiyorum neyseki dünkü yediklerimden sonra + görmedim araştırayım bir şu diyeti ben hangisi hangi gündü karıştı kafam

Kızlar bugün meyve günü erken saatte bitiricem günü gitsin artık bu kilolar yeni yıla kadar 48 olmak istiyorum canlarım ama 90 günlük diyetten umutluyum cuma başlıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam

Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazınca

Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazınca

Diğerlerini buldun mu canim? Selülit savar hareketini ben anlatiyim yere yüz üstü yat dizlerini kır ve topuklarini birlestir ve o şekilde yukari yukari kaldir bacaklari ama sadece bacak haraket edecek kalçan hiç oynamayacak yerinden yoksa belin ağrir tatlim inşallah anlatabilmisimdir sen yine youtubeden ebru salli selülit savar hareketi diye arat çikar bide ordan bak

ne haber çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…