Çok tatlısınız kızında sende.Allah ayırmasın.Kızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam
ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder
Sağol banum strese de girdim cuma eski kiloma bi donebilsem senin dediğin o ilaç ise yarar mı sence gerçi yarın acı cehre içmeyi de düşünmüyo değilimSelamün aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür evime gelebildim
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemişRus askeri gibi somurtgan
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize
Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadımEve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası
ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )
Ne demek canım her daim dualarımda olacaksın
Değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah herşey dahada güzel olur
Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnn
Sağol canım inşallah geçer hemen çok kötü bi haldeyimçok sevindim canım yaa kilolar gidince beden daha sağlıklı oluyor tabi :)
çok geçmiş olsun canım yaa inşallah atlatırsın hemen
Oh be gülhan da dönsün sende dön canlarım benim iyiki varsınız birlikte fıstık gibi olucaz inşallah güzel arkadaşımKızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam
ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder
Çok tatlısınız kızında sende.Allah ayırmasın.
gülşencim en doğeu kararı verdin aramıza dönmekle canım.toparlarsın merak etme.
Oh be gülhan da dönsün sende dön canlarım benim iyiki varsınız birlikte fıstık gibi olucaz inşallah güzel arkadaşım
Keyif kahvemide içtip Nevresimlerimi değiştirdim
Dün yıkadıklarımıda ütülemem lazımAy iş yok dedikçe birşeyler buluyorum kendime
Dun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum
Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
2 saat yuruyus
Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.
Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost
Ogle
1 kase yogurt
Ara
Elma
Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt
Min 2 saat yuzerim
Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt
Ütü mü en nefret ettiğim şeydir okul zamanı yorgunum bahanesiyle ütücüye gönderiyodum şimdi mecburen kendim ütülüyorum hemen okul acılsıııııın
24 ekimde ins canimCanım çok az geldi ama sağlıklı görünüyor nişan ne zaman senin
Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazıncaHmmm o zamaann
20 kedi pozisyonunda arkaya tekme
25 selülit savar haraketi
20 köpek işeme haraketi
25 squat
20 sn plank
30 mekik
Nasil senin için bu program tatlim 20 dkni bile almaz bunlar baktın sonra değişim hoşuna gitti sayilari çogaltir baska haraketler eklerizbilmediğin haraket varsa tarif ederim canim
Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazınca
allah mutluluk sağlık ve huzur versin güzelim. hayır diyelim hayır olsun inşallahhepinizden Allah razı olsuın canlarım benim dualarınızın içine beni de ekleyin bu günlerde yuvam yeniden huzur bulsun
ne haber çıtırDiğerlerini buldun mu canim? Selülit savar hareketini ben anlatiyim yere yüz üstü yat dizlerini kır ve topuklarini birlestir ve o şekilde yukari yukari kaldir bacaklari ama sadece bacak haraket edecek kalçan hiç oynamayacak yerinden yoksa belin ağrir tatlim inşallah anlatabilmisimdir sen yine youtubeden ebru salli selülit savar hareketi diye arat çikar bide ordan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?