Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kalça(aslında popo arkası gibi) ve malesef bacaklar canım ama böyle yavaş yavaş yapalım kacamak yapmiyim

Hmmm o zamaann

20 kedi pozisyonunda arkaya tekme
25 selülit savar haraketi
20 köpek işeme haraketi
25 squat
20 sn plank
30 mekik
Nasil senin için bu program tatlim 20 dkni bile almaz bunlar baktın sonra değişim hoşuna gitti sayilari çogaltir baska haraketler ekleriz bilmediğin haraket varsa tarif ederim canim

Şimdi ben hepsini internetten inceleyip hemen yazıcam tatlım çoook teşekkür ederim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Çok şükür dağ gibi ütülerimide bitirdim Gönül rahatlığı ile öğle yemeğimide yedim
Birazdan yıkanan çamaşırlarıda serip biraz dinlendikten sonra pazara atarım kendimi
Hem pazarlığımı yapar hemde yürüyüşümü yapmış olurum

Dönüşte malum Annemlere geçeceğim o yüzden sanırım ancak geç saatte gelirim ama yarın kesinlikle evdeyim biraz dinleneyim bari sonuçta her Allahın günü Acun Firarda misali bir yerlerdeyim

90 gun diyeti bana hizli kilo verdirmez diye girisemiyorum. Daha hizli nasil veririm onuda bilmiyorum.
Bide tiroid ilacim yetersiz kalmis o yuzden gram gram kilo veriyomusum.

Canım Cumadan sonra konuşuruz okadarını söyliyeyim sana

Canım üzülme Allahın izniyle herşey yoluna girecektir ve eskisinden daha huzurlu olursunuz

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce ağrın geçer de rahatlarsın

Hadi hayırlı olsun canım İnşallah sende çok çok güzel kilolar verirsin

Sporumu yaptimmmm fıstıklaarr

♥ 30 kedi poziyonunda arkaya tekme
♥ 30 köpek iseme hareketi
♥ 30 istiridye
♥ 30 köprü hareketi
♥ 30 selülit savar hareketi
♥ 30 sn plank
♥100 thing master aletiyle iç bacak çalışma
♥ 100 twist hareketi
♥ 50 sağa sola eğilme hareketi bel için
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 10 dk abs (laura London)
♥ 10 dirsek bükük kollari açma ( 10 kilo ağirlikla)
♥ 50 jumping jack
Soğuma

Merhaba kızlar çok şükür 3 aydır insülin ve tiroid ilacımı kullanmama rağmen bütün hormonlar normal çıktı doktor şaşırdı kilo verdiğiniz için dedi artık ilaç kullanmama gerek yokmuş zaten 3 aydır kullanmadım ama ne bileyim değerlerin böyle olacağını düşünmemiştim çok şükür bin şükür ama saç ve Kaş dökülmesi nin sebebi kesinlikle hormonlar değil dedi cildiyeye gidin dedi onada zaten 2 hafta önce gitmiştim şampuan vermişti krem ile hayırlısı bakalım birbirimize bı günlerde bol bol dua edelim kızlar
valla künye işini de eşimle konuşmadım Banum bana ait olan bir şeye karışmaz bir kısmını ömer e yatırdım kalanı sa köşede dursun hiç param kalmadı hem ben sevmiyorum öyle altın takmayı

Canım çok geçmiş olsun nasıl sevindim anlatamam artık troid problemi de kalmamış bak ne güzel bende hasimato olduğu için ömür boyu troid ilacı kullanıcam özellikle hamileyken aksatmadan kullanmam gerekiyormuş ama senin sonuçlarına çok sevindim canım arkadaşım sana katılıyorum valla birbirimize bol bol dua edelim hepimizin yuvasına sağlık huzur mutluluk nasip etsin rabbim aminnnnnnnn

Evet canım çok şükür benimki Hipotiroidiydi değerler süper hiçbir problem yok açlık şekerim 84 daha önce 130 falandı gerçekten kilo insanda bazen geçici bazen kalıcı hastalık yapıyo bende dualarıma sizi de eklicem inşallah özellikle kurban öncesi Arefe günü çok önemli

Kızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi

cok sükür düzelme var..cok sevindim adina canim..

Selamün aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hele şükür evime gelebildim
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş Rus askeri gibi somurtgan
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize

Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası

ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı ) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )

hepinizden Allah razı olsuın canlarım benim dualarınızın içine beni de ekleyin bu günlerde yuvam yeniden huzur bulsun

Ne demek canım her daim dualarımda olacaksın

Değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah herşey dahada güzel olur

Kızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnn

çok sevindim canım yaa kilolar gidince beden daha sağlıklı oluyor tabi :)

çok geçmiş olsun canım yaa inşallah atlatırsın hemen

evet kızlarrr bugünkü menüm
sabah
şekersiz kahve
öğle
1 haşlanmış yumurta
az peynir
1 domates
2 dilim kepek ekmeği
akşam
1 kase ptates salatası
3 kurabiye
2 gofret
şekersiz cay
bugün çok abarttım ya
misafirlerim vardı bu akşam tutamadım ağımı

Kızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam

ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder

Kötü bir menü ama söz yarından itibaren herşey iyi olacak

sabah
Yok tahlil için

11 gibi soğuk sandviç aldım

ikindi
1 kase karışık Kızartma

akşam
5 mercimek köfte
1/2 kete

offf ne kadar karbonhidrat ve yağ ıyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…