- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Kalça(aslında popo arkası gibi) ve malesef bacaklar canım ama böyle yavaş yavaş yapalım kacamak yapmiyim
Şimdi ben hepsini internetten inceleyip hemen yazıcam tatlım çoook teşekkür ederimHmmm o zamaann
20 kedi pozisyonunda arkaya tekme
25 selülit savar haraketi
20 köpek işeme haraketi
25 squat
20 sn plank
30 mekik
Nasil senin için bu program tatlim 20 dkni bile almaz bunlar baktın sonra değişim hoşuna gitti sayilari çogaltir baska haraketler eklerizbilmediğin haraket varsa tarif ederim canim
90 gun diyeti bana hizli kilo verdirmez diye girisemiyorum. Daha hizli nasil veririm onuda bilmiyorum.
Bide tiroid ilacim yetersiz kalmis o yuzden gram gram kilo veriyomusum.
kızlar nasılsınız son günlerde epey moralim bozuktu eşimle biraz sıkıntılar yaşadık. artık huzurlu olalım dedik akşama ne olur yinede bilmiyorum dün tümgün birşey yiyemedim bugünde pek yiyecek durumda değilim
Kızlar bugün ancak yazabildim dişim felaket agriyo hiç halim yok konuşamıyorum bile dün dişçi ye gittim ilaç verdi cuma gel dedi ama bugün ve yarın nasıl geçer diye kara kara düşünüyorumbugün et günüm daha bi lokma koymadım ağzıma zaten bişey yiyince dişim felaket ağrıyor
Gülsah canim cok gecmis olsun...bende eve yeni geldim biraz islerim vardi disarda...bende bugün 90 günlük diyete basladim..cok beyendim bu diyeti..5 te 5 yapmam artiksabah 1 seftali..öylen yemeginide disarda yedim dönerin yaninda salata olarak...
Hepimiz bol bol dua edicez canım sende gönlünü ferah tut allahım hepimizin yuvalarına huzur ve sağlık versin inşallah aminnnnnnnnhepinizden Allah razı olsuın canlarım benim dualarınızın içine beni de ekleyin bu günlerde yuvam yeniden huzur bulsun
Canım çok geçmiş olsun nasıl sevindim anlatamam artık troid problemi de kalmamış bak ne güzel bende hasimato olduğu için ömür boyu troid ilacı kullanıcam özellikle hamileyken aksatmadan kullanmam gerekiyormuş ama senin sonuçlarına çok sevindim canım arkadaşım sana katılıyorum valla birbirimize bol bol dua edelim hepimizin yuvasına sağlık huzur mutluluk nasip etsin rabbim aminnnnnnnnMerhaba kızlar çok şükür 3 aydır insülin ve tiroid ilacımı kullanmama rağmen bütün hormonlar normal çıktı doktor şaşırdı kilo verdiğiniz için dedi artık ilaç kullanmama gerek yokmuş zaten 3 aydır kullanmadım ama ne bileyim değerlerin böyle olacağını düşünmemiştim çok şükür bin şükür ama saç ve Kaş dökülmesi nin sebebi kesinlikle hormonlar değil dedi cildiyeye gidin dedi onada zaten 2 hafta önce gitmiştim şampuan vermişti krem ile hayırlısı bakalım birbirimize bı günlerde bol bol dua edelim kızlar
valla künye işini de eşimle konuşmadım Banum bana ait olan bir şeye karışmaz bir kısmını ömer e yatırdım kalanı sa köşede dursun hiç param kalmadı hem ben sevmiyorum öyle altın takmayı
Canım çok geçmiş olsun nasıl sevindim anlatamam artık troid problemi de kalmamış bak ne güzel bende hasimato olduğu için ömür boyu troid ilacı kullanıcam özellikle hamileyken aksatmadan kullanmam gerekiyormuş ama senin sonuçlarına çok sevindim canım arkadaşım sana katılıyorum valla birbirimize bol bol dua edelim hepimizin yuvasına sağlık huzur mutluluk nasip etsin rabbim aminnnnnnnn
cok sükür düzelme var..cok sevindim adina canim..Evet canım çok şükür benimki Hipotiroidiydi değerler süper hiçbir problem yok açlık şekerim 84 daha önce 130 falandı gerçekten kilo insanda bazen geçici bazen kalıcı hastalık yapıyo bende dualarıma sizi de eklicem inşallah özellikle kurban öncesi Arefe günü çok önemli
cok gecmis olsun bitanem ya..hepsi üst üste gelmis..Kızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyo 90 günlük diyet tatlımcok gecmis olsun bitanem ya..hepsi üst üste gelmis..
hepinizden Allah razı olsuın canlarım benim dualarınızın içine beni de ekleyin bu günlerde yuvam yeniden huzur bulsun
Merhaba kızlar çok şükür 3 aydır insülin ve tiroid ilacımı kullanmama rağmen bütün hormonlar normal çıktı doktor şaşırdı kilo verdiğiniz için dedi artık ilaç kullanmama gerek yokmuş zaten 3 aydır kullanmadım ama ne bileyim değerlerin böyle olacağını düşünmemiştim çok şükür bin şükür ama saç ve Kaş dökülmesi nin sebebi kesinlikle hormonlar değil dedi cildiyeye gidin dedi onada zaten 2 hafta önce gitmiştim şampuan vermişti krem ile hayırlısı bakalım birbirimize bı günlerde bol bol dua edelim kızlar
valla künye işini de eşimle konuşmadım Banum bana ait olan bir şeye karışmaz bir kısmını ömer e yatırdım kalanı sa köşede dursun hiç param kalmadı hem ben sevmiyorum öyle altın takmayı
Kızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi
çok sevindim canım yaa kilolar gidince beden daha sağlıklı oluyor tabi :)Merhaba kızlar çok şükür 3 aydır insülin ve tiroid ilacımı kullanmama rağmen bütün hormonlar normal çıktı doktor şaşırdı kilo verdiğiniz için dedi artık ilaç kullanmama gerek yokmuş zaten 3 aydır kullanmadım ama ne bileyim değerlerin böyle olacağını düşünmemiştim çok şükür bin şükür ama saç ve Kaş dökülmesi nin sebebi kesinlikle hormonlar değil dedi cildiyeye gidin dedi onada zaten 2 hafta önce gitmiştim şampuan vermişti krem ile hayırlısı bakalım birbirimize bı günlerde bol bol dua edelim kızlar
çok geçmiş olsun canım yaa inşallah atlatırsın hemenKızlar nasılsınız ben soğuk aldım sanırım hem özel dönem ağrısı hem dış ağrısı hem soğuk algınlığı beni mahvetti hiç iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?