Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun canım. yerim ben o minnoşu.
fıstık gibisin canım. kiloyu bilmem ama sıkılaşmak çok fark ettiriyor.

Buldum diğerlerini tatlım bugün dişim in ağrısı hafiflesin hemen yapıcam çok sağol canım benim

Selamün Aleyküm kızlar

Ay bugün evden çıkmayacağım diye sevinip durdum ama şu andada canım sıkılıyor
Sıkıntıdan kendime iş çıkarıp durdum hazır bir mola vermişken sizlerede bir bakayım dedim
Kendime sütsüz şekersiz kahve yaptım bende

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşamlık yemeğimi ( daha doğrusu tatlımı malum karbonhidrat günümdü ) saat 17:00de yedim ve mutfak faslı benim için kapandı yarına kadar

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 08:30 ) ; 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ) ; 3 ufak parça patatesli börek, 1 salatalık, 1/2 domates
Akşam ( 17:00 ) ; 3 ince tatlı krep ( içinde hiç yağ yoktu çokta az şeker ) 1 sıra bitter çikolata

Senelerce hep tatlılardan kaçınca krepleri yedikten sonra az vicdan yaptım acaba bir tane eksik mi yeseydim diye ama daha evvel takip ettiğim grupta 3 adet yenilebilir eğer içinde muz yada çikolata sosu yoksa yazıyordu o yüzden vicdan çok kısa sürdü

Şimdide minik damacanama limonlu suyumu hazırladım emikliyorum

Kizlar bakin ne buldum resim yüklemek için cepten girince Bir sene evvelki bildirimime deng geldim İnşallah seneye bu zamanlar yarınki bildirimimi bulurum ve çok daha fazlası gitmiş olur

Selam kizlar...bugün nisasta günümdü...
Örnek menüm...
Kahvalti :
2 taze incir...aslinda 1 olmaliydi
Öylen...
1 tabak Patatesli az pirincli pirasa yemegi
Salata...1 dilim esmer ekmek
Aksam....
1 tabak patatesli az pirincli pirasa yemegi
salata

Kacamak olarak öyle yemeginden önce fazladan 1 incir daha yedim yemek biraz geciktigi icin...

Kizlar bakin ne buldum resim yüklemek için cepten girince Bir sene evvelki bildirimime deng geldim İnşallah seneye bu zamanlar yarınki bildirimimi bulurum ve çok daha fazlası gitmiş olur
Banum mm ben yarını sabirsizlikla bekliyorum valla kendimden çok senin için azmine bi kere daha hayran kaldım tebrik ederim canım arkadaşım

Gülhancım canım arkadaşım bende yarın başlıyorum allahin izniyle inşallah bol bol eksi görürüz

Iyi akşamalr kızlar.
menümü paylaşayım bende.
bugün beşebeş et günümdü.
sabah:iki parça fırında tavuk pirzola
öğlen:sabahın aynısı ama zorla yedim.yanında iki dilim salatalık bir dilim domatesle yiyebildim.
Akşamda bir kase ev yapımı yoğurt içinde iki kaşık yulafla.
Birde sabah çayın yanında dödt beş tane hurma yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…