- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
ne haber çıtır
çok geçmiş olsun canım. yerim ben o minnoşu.Kızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam
ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder
ah ah nerde öyle imkan. keşke çok kafan sıkkınIyyim bitanem miniği uyuttum keyif yapıyorum gel beraber oturalim
ah ah nerde öyle imkan. keşke çok kafan sıkkın
Buldum diğerlerini tatlım bugün dişim in ağrısı hafiflesin hemen yapıcam çok sağol canım benimDiğerlerini buldun mu canim? Selülit savar hareketini ben anlatiyim yere yüz üstü yat dizlerini kır ve topuklarini birlestir ve o şekilde yukari yukari kaldir bacaklari ama sadece bacak haraket edecek kalçan hiç oynamayacak yerinden yoksa belin ağrir tatlim inşallah anlatabilmisimdir sen yine youtubeden ebru salli selülit savar hareketi diye arat çikar bide ordan bak
amir işi canım. izin alamıyorum. çocuk okula başlayacak ilkkez yabancı arasına kaynaşacakSikma canini canim ya niye sıkılıyosun anlat istersen dertleşelim özelde
amir işi canım. izin alamıyorum. çocuk okula başlayacak ilkkez yabancı arasına kaynaşacak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet ilk bildirim benden gelicek
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
cok motive edici bir mesaj...Kizlar bakin ne buldum resim yüklemek için cepten girinceBir sene evvelki bildirimime deng geldim İnşallah seneye bu zamanlar yarınki bildirimimi bulurum ve çok daha fazlası gitmiş olur
Banum mm ben yarını sabirsizlikla bekliyorum valla kendimden çok senin için azmine bi kere daha hayran kaldım tebrik ederim canım arkadaşımKizlar bakin ne buldum resim yüklemek için cepten girinceBir sene evvelki bildirimime deng geldim İnşallah seneye bu zamanlar yarınki bildirimimi bulurum ve çok daha fazlası gitmiş olur
Gülhancım canım arkadaşım bende yarın başlıyorum allahin izniyle inşallah bol bol eksi görürüzSelam kizlar...bugün nisasta günümdü...
Örnek menüm...
Kahvalti :
2 taze incir...aslinda 1 olmaliydi
Öylen...
1 tabak Patatesli az pirincli pirasa yemegi
Salata...1 dilim esmer ekmek
Aksam....
1 tabak patatesli az pirincli pirasa yemegi
salata
Kacamak olarak öyle yemeginden önce fazladan 1 incir daha yedim yemek biraz geciktigi icin...
atilmazsin canim .. neden atilasin..olur böyle durumlar..takma okadarCanlarım acı cehre içtim inşallah yarın eksi görürüm tartida banum ben şimdi kaç kere arti çıktım tartıda ayyy bide atılmiyim takımdan
Ne biliyim yeni yeni kurallar çıkardılar ya tatlım korkuyorum vallaatilmazsin canim .. neden atilasin..olur böyle durumlar..takma okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?